2014 Şubat Anneleri

birde alalh korusun benim acil bir durumda ilçedeki küçük devlet hastanesinde doğum yapma ihtimalimde var rabbim korusun bana kesin lazım o zaman

Dün doktorum tahmini doğum tarihine 7 Şubat yazıyorum dedi..Nasıl yani anlamadım 3-4-5 Şubat'tan birine denk geliyor o kadar uzar mı ki niye öyle yazdı acaba?:26::26::26::26:

Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:

Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş

ama benım daha ne göbegım var nede tekmeeler hıssedıyorum yaa bende bu gıdısle marttamı dogurcam acaba

çok heyecanlııııııııııııııııı:) rabbim hepimizi o mutlulukta toplasın hiç kötü haber çıkmasın inşalalh rabbim

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:

Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş

Eki Görüntüle 812169

gelsin elimi öpsün öyle

maşallah büyümüş poyraz bey

Kızlar ekim annelerinde doğuran doğurana.. Bizde Ocak'ta mı doğurcaz ne

Evet arkadaşlar erken doğum çok arttı bende ilk meleğimde 2012 Ağustos annesiydim 8.aya kadar sonra Temmuz annesi oluverdim hiçbir problemimiz yokken suyum geldi ve 35 haftalık doğdu meleğim ,doğum hazırlıklarınızı 32.haftada tamamlarsanız sonrasında kafanız rahat meleğinizi beklersiniz. Oğluşumda büyük ihtimalle Ocak'ta olucak inşallah hepimiz sağ sağlim sorunsuzca alırız yavrularımızı kucaklarımıza . Aşıya gelince sadece doğum için değil normal hayattada bir iğne bir çivi bir kesik vs içinde koruyucu bir durum hamilelikte 2doz olarak yapılıyor sanırım 5e tamamlanıncada ömür boyu koruyucu oluyo yapılmasında bir sakınca olmadığı düşünüyorum.

Son düzenleme:
%90 öyle olur herhalde canım. İlk doğum hikayesini senden okuruz herhalde

Senin oğlun ne çapkın öyle şimdiden. Öykümüz de a.selam diyor bak

Damardan veriyorum ben ona çapkınlığı ama can yakmaz merak etme Öykümüze öyle söyle

hahah pipisini ısırıcam onun meydanda buluşur parka gideriz artık senle

Goparkta dibimizde zaten di mi
Olmadı eyüp sahil paklar bizi

bakalım kısmet ocak ayına yakın bir anda kaybolursam bilinki doğurdum

valla ya ikisi de aynı aylarda olacaklar ne güzel eğlenirler

Sen bir anda kaybolursan bari kaybolmadan doğum yapacağın hastaneyi söyle de yakınız bi Allah bağışlasına geliriz hem sırf senin süslerden almak için bile gelebilirim yani yalan değil

Bir kız bir erkek ne kadar eğlenebilirler sence

Özel okmeydanı hastanesi 55 bin atla gel direk önünden geçiypr haahahha
bir sürü şey olacak valla gelir ana oğul alırsınız ( inşallah tabi yapabilirsem )

benim kız anasına çekerse anlaşır ben lisede 30 erkek 1 kız okudum düşün hala da bir sürü erkek arkadaşım var

Ben kürtajımı orada olmuştum iyi bilirim o yolları
Ki harbiyede çalışırken de keyif olsun diye bir 55 bir 55T değiştirir dururdum otobüsü
Yaparsın sen senin isteyipte başaramadığın bir şey var mı yahu
Ohh maşallah o zaman sorun yok ama 29 tane daha erkek bulmam lazım

merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…