Kızlar ekim annelerinde doğuran doğurana.. Bizde Ocak'ta mı doğurcaz ne
yüksek ihtimalle benim ocakta olacak tahmini 2 şubat çünkü
ama benım daha ne göbegım var nede tekmeeler hıssedıyorum yaabende bu gıdısle marttamı dogurcam acaba
çok heyecanlııııııııııııııııı:) rabbim hepimizi o mutlulukta toplasın hiç kötü haber çıkmasın inşalalh rabbim
Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:
Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş
Eki Görüntüle 812169
Kızlar ekim annelerinde doğuran doğurana.. Bizde Ocak'ta mı doğurcaz ne
gelsin elimi öpsün öyle
maşallah büyümüş poyraz bey
yüksek ihtimalle benim ocakta olacak tahmini 2 şubat çünkü
Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:
Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş
Eki Görüntüle 812169
Büyümüşte elini mi öpecekmiş spaydi teyzesininsaygılar efendim (rica etsem az kenara çekilir misiniz ilgilenmem gereken başka biri var da )
%90 öyle olur herhalde canım. İlk doğum hikayesini senden okuruz herhalde
Senin oğlun ne çapkın öyle şimdiden. Öykümüz de a.selam diyor bak
hahah pipisini ısırıcam onun meydanda buluşur parka gideriz artık senle
%90 öyle olur herhalde canım. İlk doğum hikayesini senden okuruz herhalde[/B]
Goparkta dibimizde zaten di mi
Olmadı eyüp sahil paklar bizi
bakalım kısmet ocak ayına yakın bir anda kaybolursam bilinki doğurdum
valla ya ikisi de aynı aylarda olacaklar ne güzel eğlenirler
Sen bir anda kaybolursan bari kaybolmadan doğum yapacağın hastaneyi söyle de yakınız bi Allah bağışlasına geliriz hem sırf senin süslerden almak için bile gelebilirim yani yalan değil
Bir kız bir erkek ne kadar eğlenebilirler sence
Özel okmeydanı hastanesi 55 bin atla gel direk önünden geçiyprhaahahha
bir sürü şey olacak valla gelir ana oğul alırsınız ( inşallah tabi yapabilirsem )
benim kız anasına çekerse anlaşır ben lisede 30 erkek 1 kız okudum düşün hala da bir sürü erkek arkadaşım var
Kızlar cesaretimi topladım akşama ağdaya gidicem. :18::18:
Evet arkadaşlar erken doğum çok arttı bende ilk meleğimde 2012 Ağustos annesiydim 8.aya kadar sonra Temmuz annesi oluverdim hiçbir problemimiz yokken suyum geldi ve 35 haftalık doğdu meleğim ,doğum hazırlıklarınızı 32.haftada tamamlarsanız sonrasında kafanız rahat meleğinizi beklersiniz. Oğluşumda büyük ihtimalle Ocak'ta olucak inşallah hepimiz sağ sağlim sorunsuzca alırız yavrularımızı kucaklarımıza . Aşıya gelince sadece doğum için değil normal hayattada bir iğne bir çivi bir kesik vs içinde koruyucu bir durum hamilelikte 2doz olarak yapılıyor sanırım 5e tamamlanıncada ömür boyu koruyucu oluyo yapılmasında bir sakınca olmadığı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?