- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Ben kürtajımı orada olmuştum iyi bilirim o yolları
Ki harbiyede çalışırken de keyif olsun diye bir 55 bir 55T değiştirir dururdum otobüsü
Yaparsın sen senin isteyipte başaramadığın bir şey var mı yahu
Ohh maşallah o zaman sorun yok ama 29 tane daha erkek bulmam lazım
Kızlar cesaretimi topladım akşama ağdaya gidicem. :18::18:
Abooovvvvv fışşşş aneeeeyyyyy
hangi doktora gittin peki gerçi boşver ya geçmiş zaman hatırlatmak istemem
bizim evden de geçiyor 55ev ile hastane arası çok yakın
inşallah yapabilirim en büyük korkum apar topar falan gitmek yada erken doğum ihtimali
tüm topik erkekleri ile 30 buluruz
hadi bakalım bende izindeyken giderim artık
hangi doktora gittin peki gerçi boşver ya geçmiş zaman hatırlatmak istemem
bizim evden de geçiyor 55ev ile hastane arası çok yakın
inşallah yapabilirim en büyük korkum apar topar falan gitmek yada erken doğum ihtimali
tüm topik erkekleri ile 30 buluruz
Bence de...
Benim cildim çok hassas olduğundan pek başvurmuyordum bu yönteme ama doğuma kadar böyle olucak sonra da lazer düşünüyorum. Nefesimi tutup gidicem artık :18::18:
Tek tesellim boş gebelik olmasıydı gerçi dediğin gibi geçmiş zaman...
Sen de benim gibi dibinden hastane bulmuşsun valla ne uyanığız he
Allah korusun erken doğumdan bende korkuyorum ama öyle bir duruma karşılık şimdiden hazırlamak lazım süsleri.Şeker koymayız da lavanta koyarız mesela daha kalıcı olurlar
aynen dibimde hastane ufacık bişeyde atlayıp giderim
kızımın adı kesin belli olsa yapcam bişeyler ama bakalım bekliyoruz netleştirmeyibeğenemedik bişey
kendime şeker hamuru kurabiye yapcam artık onu 36. haftadan sonra yaparım denk gelirse artık şansıma
Bence ayrıntılıdan sonra netleştireceksiniz yani içime öyle doğuyor sonra da gelsin süsler gitsin şeker hamuru kurabiyeler yeppaaa
Afedersin heyecan bastı da
çok fena grip oldum ya :2: hap da içemiyorum iğnede vurulamıyorum ne yapacam anlamadım:44:
lazere gidiyordum bende ama hamilelikte değişiyor hormonlar şimdi yine döndüm ağdaya bayıla bayıla gidiyorum
aynen dibimde hastane ufacık bişeyde atlayıp giderim
kızımın adı kesin belli olsa yapcam bişeyler ama bakalım bekliyoruz netleştirmeyibeğenemedik bişey
kendime şeker hamuru kurabiye yapcam artık onu doğurmazsam 36. haftadan sonra yaparım denk gelirse artık şansıma
lohusa şerbeti bardaklarımız hazır onu annem yapacak son zamanda yapar atar dolaba öyle bekler
"Bayıla bayıla" derken Mecaz-ı Mürsel yaptığını var sayıyorum sipidiiiiii
inşallah duru ismi var ama hala eşimde bende isim bakıyoruz biraz daha geçsin de olmadı oturur karar veririz
sticker yapcam kısımın ismini yazcam ama hala yapamadım
Aden gitti kaldı Duru hadi bakalım senden orjinal fikirler bekliyorum off süper isim ya diyecelim.Benim isimde değişiklik yapmam mümkün değil eşim bu konuda çok katı
lazerden sonra zevkle gidiyorum canım.
ağda benim canımı hiç yakmıyor öncesinde de öyleydi lazerden önce de hiç ah demeden yaptırır çıkardım.
az tüylüyüm belki ondan
Heee olabilir canım. Ben bolcana tüylüyüm o zaman. Çok canımı yakıyor ve ara sıra morarıyor tenim :s O yüzden korkuyor ve çekiniyorum ama yumcam gözümü, napalım :18::18:
beğendiklerimi yazdım içinden seçeceğim artık
Hira ve Duru var aklımda
eşimde dün Nisa dedi hoşuma gitti
Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:
Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş
Eki Görüntüle 812169
Nisa Hira'dan daha hoş geliyor kulağa
Heee olabilir canım. Ben bolcana tüylüyüm o zaman. Çok canımı yakıyor ve ara sıra morarıyor tenim :s O yüzden korkuyor ve çekiniyorum ama yumcam gözümü, napalım :18::18:
merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..
maşallah poyraza bizde onu öperiz kızımla tabi sen öptürürmüsün bilmem nede olsa kaynana olcan ilerde hıh
Nisa Duru olsun diye düşündük şimdide işte
Nisa kadın demek suresi de var
duru Temiz saf anlamında
kızlar benim tüylerimce ciddi derecede azalma var odakilerden bahsetmiyorum onlar azalsa bile fark etmem zaten öyle çoklarda
ama bacaklarımda baya azalma oldu seyrekleşti baya birde uzun zamanda çıkıyor eskiden daha sık ağdaya giderdim mesela kaşlarım bıyık bölgesi falanda öyle
kız anneleri sizdede öyle bir durum varmı
kız bebek bekleyenlerde böyle oluyormuş güya
ben oğlumda kıl patlaması yaşıyordum mesela çok hızlı uzuyordu
olabilir bide sert olmasıyla da alakalı
lazere gidene kadar hayatımda hiç jilet yapmadım ondan tüylerim incedirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?