2014 Şubat Anneleri

siz ne isim düşünüyorsunuz tatlım varmı bir isim ?

çok merak ediyorum gittiğimde doktora sorayım bakıyım

sor bakalım ne dicek bende merak ettim

bu arada ben steteskopla dinleme işini doktoruma sordum dediki duymazsın kalp atışlarını dedim ben denedim zaten duyamadım ben denedim bende duyamadım dedi bana biraz espirilidir bana espirimi yaptı gerçeklmi dedi anlamadım ama duyamıyorum zaten stesteskopla kalp atışı falan

Yok canım kalp atışı olamaz steteskopla bile zor duyuluyor, nabız kasıkta da atar belki orda damarın atıyordur onu hissediyorsundur gözde de olur ya bazen göz seyirmesi gibi..

kız bak bende tam aynı şeyi yazdım
bugünde tickerımızdada o yazıyor zaten geçen b urda gördüm yazıyı gittim eve dinledim hırıltı sesi gibi bir ses dışında ses duyamadım

Canım benim üç düşüğüm oldu üç düşükten sonra kan sulandıırıcı tedavisiyle 36 haftaya kadar çok güzel giden bi hamileliğim oldu 36 haftada oğlumun kalbi durdu.Sebep bulunamadığı için doktorum bu gebeliğimde 35. haftada sezeryan yapalım dedi .İnşallah kızımı alırım kucağıma sağlıkla.

Kızlar 4boyutly ultrason yaptırdınız mı cd veriyolareğil mi ben de çok istiyorum özele gidip yaptırıcam..kaçıncı haftada gitmek gerek acep..

Benim de duru favorilerinden..ama durular çok durgun oluyor diyolar..2u harfi olduğu için karar veremiyorum bi türlüü..

neden 2 u olunca durgun mu olurmuş ilk kez duydum.

Yok canım kalp atışı olamaz steteskopla bile zor duyuluyor, nabız kasıkta da atar belki orda damarın atıyordur onu hissediyorsundur gözde de olur ya bazen göz seyirmesi gibi..

ne acaba int bakıyım dedim nasıl aratacağımı bulamadım

bblim gidince sorayım bakıyım bizimki de dalga geçebilir

Sorunsuz kavuşursun inşallah kızına canım. Oğlun için üzüldüm. Cennet te kavuştursun rabbim sizi

anladım canım allah bu gebeliğinin sonunu sağlıkla gösterir inş. sanada bebeğini kucağına alırsın mutlulukla
zor durumlar her an diken üstünde olduğunu tahmin edebiliyorum allah sabrını artısın

kayınvaldemin komşusu mayıs ayında 34 haftalık kızını aldı kucağına belkide 35 ti tam emin değilim ama 36 değildi onu iyi biliyorum
bebeğe ciğer geliştirici falan yapmışlardı daha önceden çünkü eşi eksimişti bebeğin falan filan 36 yı bekliyordu doktor ama daha erken almak zorunda aldı o yüzdende çiğer geliştiricisini olmuştu
bebeğin ufak olması dışında bir sorunu yoktu küvöze bile girmedi hiç sadece kilo olarak 2200 gr doğmuştu pramatüre giysileri almaması dışında bir sorun yaşamadı cannım
sende sorun yaşamazsın umarım

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/639343-2013-ekim-annelerinin-dogum-hikayeleri-17.html
okusanıza kızlar çok ağladım yaaaaaaaaaaaaaa rabbim bizede hayırla sağlıkla kurtulmayı nasip etsin çok ağladım
bendeeeee
ve dayanamadım hepsini okudum
zamanında en güzel şekliyle hepimize sağlıkla nasip olsun inşallah

kızlar herkes aşısını oldumu olacakmı eşim doktora onuda sor demişti ben sormayı unuttum birdahada aramak istemiyorum varmı doktoru aşı olma diyen falan
bana sağlık ocağı 17.haftama gün vermişti
doktorum sadece erken dedi 20.haftadan sonra, hareketleri hissettikten sonra ol dedi
şimdide 21.haftamızın son gününe verdi bayram tatiline yola çıkmadan olucam inşallah
ben yaptırıcam kesinlikle, zararı olabilecek birşey bu kadar yaygın ve sağlık babaknlığı kontrolunde yapılmazdı heralde diye düşünüyorum ve doktorumda yaptırma gibi bişey kullanmadı kesinlikle

Ben cinsiywti belli olmadan öncerüyamda gürül gürül akan bi ırmak gördüm eşime de sabah kızım olursa ırmak koyucam dedim..o yüzden ırmak ağır basıyor ama yine de azcuk kararsızım..ceren öykü duru irem damla tuğçe isimleti de güzel..ya senn

Yaa sormaa ben de derinden derinden duyduğumu sanıyodum ya eşim dalga geçti benle bağırsak sesi diyo o:)) ben de onun karnını dinledim onda da aynı sesler var sinir oldum haklı çıktı:)) beni de cebime yüklediğim bi program yanılttı orda bu haftadan sonra steteskopla duyarsınız diyodu eşim de ancak 37 haftadan sonra duyarsın diyo..

İnşallah canım zor bir hamilelik geçiriyorum korkularım hat safhada çok şükür kızımın hreketleriyle mutlu oluyorum zaman bir an önce geçsin ben kızıma kavuşayım istiyorum.

ırmak güzel isim canım hatta tuğçe dışında diğerleride çok güzel

biz isim konusunu henüz konuşmuyoruz eşim genelde herşeyi son ana bırakmayı sever bunada ismi kendi koycak,
ben ilke, doğa veya nil diyorum bana sorarsa bunalrdan biri işte

eşin doktordu değilmi sanırım o dah iyi biliyordur bizden

Canım Rabbim bu sefer bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..benim eşimin kardeşi de 36 haftalık doğmş yıllar önce hastane mikrop kaptığı için eve çıkmışlar el kadar bebekle..ama çokşükür sağlıkla büyümüş abisinden daha iri:)
Benim eşim çocuk dr o bana çok anlatır artık çok erken doğanlar bile sağlıkla büyüyor diye..doğum yapacağın hastanenin mutlaka yenidoğan yoğum bakımı olsun ve çocuk dr da ii olsun canım sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah..

neden 2 u olunca durgun mu olurmuş ilk kez duydum.

ne acaba int bakıyım dedim nasıl aratacağımı bulamadım

bblim gidince sorayım bakıyım bizimki de dalga geçebilir
Amann geçsin boşver millet neler soruyor:) isim analizi öyle diyor

Evet canım bana da21 haftada gel dediler bu hafta gidicem..bebeği de bizi de koruyor tamam evde doğum yapmıcaz belki ama madem böyle bi önlem var niye almayalımki..bebeği de ilk aylarda koruyormuş aşı..Allah korusun bi kaza geçirdik demir vs battı diyelim yada hastanede streli olmayan bi durum oluştu..herşey insanlar için..

Doğayla nil de çok güzel..aynen benimki de bi görelim öyle koyarız diyor sinir:)

Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:

Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş

Eki Görüntüle 812169
bana baakkk sen de tüm kız annelerini öptürmüyorsun oğlunaaa bana verilmiş sözün varbu arada göbek süperr:)))

Merhaba kızlar
Ben de sizin gibi subat annesi olacam insallah.
21 hafta bitti.
Bugun ultrason a girdik . Dokyor bebegin boynu bükük duruyor dedi. Ustelik 2 hafta once de öyleydi. Doktor otur diyor ama. Oturmayla gecer mi.
Siz ne düşünüyorsunuz. Stres yaptim yaa

şimdi okudum doğum hikayesini ve ben de normal doğurmak istiyorum çünkü ameliyattan çok korkuyorum....normal doğurursam hem bebeğimi hemen görürürm hem de daha çabuk toparlanırım gibi geliyor,bir de kesik atılmazsaaaa tadından yenmez haaa atılsada korkmuyorum çünkü acıtmadığını biliyorum sadece sonrasında büyük abdestte ıkınmak sorun olabilir dikişlerle diye düşünüyorum....gel geleliimmmm ben bu kadar acı çekildiğini efendime söyleyeyimm yerlerde kıvrandıracak kadar olacağını düşünmüyordum yaaaa korkmama rağmen nasibimde varsa yine normal doğum diyorummmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…