2014 Şubat Anneleri

Öptürmem miiii zevkle hem ben bildiğiniz kaynanalardan olmayacağım tamam mı lütfen zorla o tiplere sokmayın beni

Anlamı da çok güzelmiş cidden hayırlısı olsun o zaman

bi kere sende oğlan anası tipi vardı ya baştan kaybediyon sen
eli maşalı kaynana olcan kaçış yok

şimdi bir farklılık varmı gebelikten beri ben onu soruyorum çıkma aralığında uzama falan?

bi kere sende oğlan anası tipi vardı ya baştan kaybediyon sen
eli maşalı kaynana olcan kaçış yok

Bak zorluyorsunuz işte zorlamayın dışardan sert görünebilirim ama içimde bir kedi yatar benim bir aslan miyav dedi durumları söz konusu bende yapma

evet canım gittim 3 hafta önce iltihap çıktı çok küçük kum taneleri de çıktı tekrar test yaptırcam artık

sen neden mecburi erken doğum yapacaksın o haftada tatlım hayırdır ? sorun nedir

Canım burda anlatıp canınızı sıkmayayım hamilelikte çok hassas olunuyor hafızada yer ediyor unutulmuyor.
Bebeğime sağlıkla kavuşabilmem için doktorum böyle bir yol izliyor bakalım inşallah kuzumu alırım kucağıma

evet canım gittim 3 hafta önce iltihap çıktı çok küçük kum taneleri de çıktı tekrar test yaptırcam artık
canım geçmiş olsun iltihap için sana ne verdi doktorun ? hangi ilacı kullandım birde idrarda lokositin kaç çıkmıştı
Bak zorluyorsunuz işte zorlamayın dışardan sert görünebilirim ama içimde bir kedi yatar benim bir aslan miyav dedi durumları söz konusu bende yapma

bebek neredeyse elimi oraya koyduğumda devamlı pıt pıt pıt atıyor kalp atışı mı acaba ?

sol tarafta olsun orada atıyor bana mı öyle geliyo diye sağ tarafıma bakıyorum orada yok o atma

canım endişe ederiz belki ama olsun yinede paylaşabilirsin en azından ben kendi adıma böyle düşünüyorum sonuçta hep iyi şeyler yok hayatta ve burda paylaşırız hepimiz herşeyi bu gayet normal yani
anlatmak paylaşmak istersen yazabilirsin bence

Hiç düşünmemiştim ama var sanırım. Koltuk altımı eskiden haftada bir alıyordum makineyle. Şimdi yine öyle yapıyorum ama tek tük oluyor.
ben kaşlarımdan biliyorum en çok birde bıyık bölgesinden

bebek neredeyse elimi oraya koyduğumda devamlı pıt pıt pıt atıyor kalp atışı mı acaba ?

sol tarafta olsun orada atıyor bana mı öyle geliyo diye sağ tarafıma bakıyorum orada yok o atma

hıçkırıyordur belki

ben kaşlarımdan biliyorum en çok birde bıyık bölgesinden

hıçkırıyordur belki

Bıyıklarım zaten hafif hafif belli oluyordu şimdi hiç olmuyor. En son ne zaman aldığımı unuttum. Kaşlarımı da 3 haftada bir Her tüyüm ince benim. Bacağımın da yarısında çıkmaz. Bula bula bikini bölgesini bulmuşlar çıkacak

sürekli oluyor ama onu hissetmek için yerini bulup bu atışı dinlemem yeterli oluyor
ne bilim canım kalp atışı olduğunu sanmıyorum ama bunu hissetmek imkansız diye düşünüyorum
kılsız karı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
En büyük göbeklerden biri heralde:)) ben de istiyorumm görmedim seninkini..

Eki Görüntüle 812284

maşallah limon hanım göbeğiniz çok hoş

ne bilim canım kalp atışı olduğunu sanmıyorum ama bunu hissetmek imkansız diye düşünüyorum

kılsız karı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maşallah limon hanım göbeğiniz çok hoş

Aman bea hepsi çıksın üşenmem hergün alırım ama orası çok canımı yakıyor.

Herkesin bir derdi var durur içerisindeeee

Kızlar ben az uzanayım belim ve karnım ağrımaya başladı.Öptüm hepinizi

beğendiklerimi yazdım içinden seçeceğim artık

Hira ve Duru var aklımda

eşimde dün Nisa dedi hoşuma gitti

Benim de duru favorilerinden..ama durular çok durgun oluyor diyolar..2u harfi olduğu için karar veremiyorum bi türlüü..

Canım kıllar aynı sanki de tırnaklar çok hızlı uzuyor

merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..

Geçmiş olsun canım ikiz gebelik falan mı..eğer yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastanede doğum yaparsan daha küçük doğanlar sa bile problem olmuyor sen de sağlıkla atlatırsın inşallah..

Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:

Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş

Eki Görüntüle 812169

Maşallah tam oğlan göbüşüü:)) biz de onu öpüyoruzz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…