Öptürmem miiii zevkle hem ben bildiğiniz kaynanalardan olmayacağım tamam mı lütfen zorla o tiplere sokmayın beni
Anlamı da çok güzelmiş cidden hayırlısı olsun o zaman
Valla canlar benim saçım ve orası aslan yelesi kıvamında maşallah . Sık sayılmaz ama kalın dediğin gibi. Canımın yanma sebebi de o sanırım. Birde tenim epey beyaz o yüzden morarıyor yanlış bi harekette
bi kere sende oğlan anası tipi vardı ya baştan kaybediyon sen
eli maşalı kaynana olcan kaçış yok
canım günaydın, böbreğinin ağrıdığından eminsen bir idrar testi yaptır derim.bazen de idrarımızın rengi, duruluğu ve kokusundan anlayabiliriz sıkıntı olup olmadığını, çok geçmiş olsun.
sen neden mecburi erken doğum yapacaksın o haftada tatlım hayırdır ? sorun nedir
canım geçmiş olsun iltihap için sana ne verdi doktorun ? hangi ilacı kullandım birde idrarda lokositin kaç çıkmıştıevet canım gittim 3 hafta önce iltihap çıktı çok küçük kum taneleri de çıktı tekrar test yaptırcam artık
Bak zorluyorsunuz işte zorlamayın dışardan sert görünebilirim ama içimde bir kedi yatar benim bir aslan miyav dedi durumları söz konusu bende yapma
şimdi bir farklılık varmı gebelikten beri ben onu soruyorum çıkma aralığında uzama falan?
Canım burda anlatıp canınızı sıkmayayım hamilelikte çok hassas olunuyor hafızada yer ediyor unutulmuyor.
Bebeğime sağlıkla kavuşabilmem için doktorum böyle bir yol izliyor bakalım inşallah kuzumu alırım kucağıma
ben kaşlarımdan biliyorum en çok birde bıyık bölgesindenHiç düşünmemiştim ama var sanırım. Koltuk altımı eskiden haftada bir alıyordum makineyle. Şimdi yine öyle yapıyorum ama tek tük oluyor.
bebek neredeyse elimi oraya koyduğumda devamlı pıt pıt pıt atıyor kalp atışı mı acaba ?
sol tarafta olsun orada atıyor bana mı öyle geliyo diye sağ tarafıma bakıyorum orada yok o atma
hıçkırıyordur belki
ben kaşlarımdan biliyorum en çok birde bıyık bölgesinden
hıçkırıyordur belki
ne bilim canım kalp atışı olduğunu sanmıyorum ama bunu hissetmek imkansız diye düşünüyorumsürekli oluyor ama onu hissetmek için yerini bulup bu atışı dinlemem yeterli oluyor
kılsız karı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBıyıklarım zaten hafif hafif belli oluyordu şimdi hiç olmuyor. En son ne zaman aldığımı unuttum. Kaşlarımı da 3 haftada birHer tüyüm ince benim. Bacağımın da yarısında çıkmaz. Bula bula bikini bölgesini bulmuşlar çıkacak
ne bilim canım kalp atışı olduğunu sanmıyorum ama bunu hissetmek imkansız diye düşünüyorum
kılsız karı seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maşallah limon hanım göbeğiniz çok hoş
ne bilim canım kalp atışı olduğunu sanmıyorum ama bunu hissetmek imkansız diye düşünüyorum
beğendiklerimi yazdım içinden seçeceğim artık
Hira ve Duru var aklımda
eşimde dün Nisa dedi hoşuma gitti
kızlar benim tüylerimce ciddi derecede azalma var odakilerden bahsetmiyorum onlar azalsa bile fark etmem zaten öyle çoklarda
ama bacaklarımda baya azalma oldu seyrekleşti baya birde uzun zamanda çıkıyor eskiden daha sık ağdaya giderdim mesela kaşlarım bıyık bölgesi falanda öyle
kız anneleri sizdede öyle bir durum varmı
kız bebek bekleyenlerde böyle oluyormuş güya
ben oğlumda kıl patlaması yaşıyordum mesela çok hızlı uzuyordu
merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..
Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:
Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş
Eki Görüntüle 812169
çok merak ediyorum gittiğimde doktora sorayım bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?