Hajım sende mi ya yapma allasen
Hayırlı haberlerle inşallah canım Allah yardımcın olsun.
Ya laurişim eprinin de bir sınırı var benim.adam iyiden iyiye yedi kafayı
kocanın keyfi yerinde maşalalh:) kız abzen acıyorum kocama çünkü çok yükleniorumhiçbir iş yapamıyorum durmadan ağlıyorum sinirim bozuk olunca rbbim razı olsun iyi dayanıyor...bende dedimki sen niye oğluma isim düşümüosun dediki nie düşüneyim nede olsa sen ne dersen onu koyacaksın dedi deluuuuuu:)
kıslaarrrr ben çıkıyorum şimdi keraat girmeden ikindiyi kılammm:)) sonra kocişi bekleyeyim de yemek yiyelim aşkımlaaa:)) öpüyorum sizleriiiii bu da şimdi kardeşim yanımda size iyi akşamlaaarrr diyoruz:)
Eki Görüntüle 812390
Aman cidden maşallah diyelim o sinir yapınca ben geriliyorum.Ayrıca sen de zor zamanlardasın kolay mıntek başına yüklenmen eşin en büyük destekçin olacak tabi canım :)
ohh rabbim keyfinizi bozmasın canım Allah kabıl etain görüşürüz.
E artık doğunca esas görevler başlayacak o zaman da yapması gereken çok şey olacak her şey çift taraflı :)evet zaten az kaldı doğurunca bu kadar nazlamaz beni sanırsam:) inşalalh hayırla doğuralımda...
Aman cidden maşallah diyelim o sinir yapınca ben geriliyorum.Ayrıca sen de zor zamanlardasın kolay mıntek başına yüklenmen eşin en büyük destekçin olacak tabi canım :)
ohh rabbim keyfinizi bozmasın canım Allah kabıl etain görüşürüz.
merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..
canım annenin günlüğü adlı programda kadın canlı yayında yaptırmıştı amniyosentezi ve sadece off dedi kısacık o kadar ve sonrasında da iğne giriş acısından başka acı yoktu dedi,rabbim hayırlı haberler almanı nasip eder inşallah...bu toxoplasma başta yapılmıştı bana ama ne kadar aralıklarla yaptırmak gerekir ya da hamileliğin belli bir haftasında da kan testleri tekrarlanıyor mu??
Allaha şükür hiç bir problem yaşamadık canım inşallah sende sağ sağlim sorunsuzca kavuşursun yavruna ama arkadaşlarım vardı sorunluydu hamilelikleri onlarda mecburi erken doğum yaptılar öncesinde ciğer geliştirici iğne vurunuyorlardı
merhaba kızlarrr,
ben 2013 şubat annesiyim. şuan izmirde doğum fotografçılığı yapıyorum. ilgilenen olursa seve seve yardımcı olurum. Burdan ulaşan ilk 3 kişinin doğum öncesi hamilelik çekimini ücretsiz yapacağım.
Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:
Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş
Eki Görüntüle 812169
merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..
allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin kuzumkızlar yarın amniyosentez yapılıcak sabah . bana dua edin bebeğim iyi olsun işlem kısa sürsün canım acımasın . :) allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun burda doğuma gidiyorum yazalım sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişleri kucaklarımıza alalım . bu arada ben daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık olduk . normalmiş sanırım ama içim içimi yiyor :) siz ne zaman hissettiniz bebişleri ? Allahtan yarın sabah hastaneye gidicem de bebişimi görücem yoksa niye hissetmiyorum diye üzülüyorum :)
geçmiş olsun bebeğim:)
bizde öptük Poyraz'ı .benimki de böyle. keyfim yerine gelsin bir ara çekerim. galiba senle benim göbeğim topiğin en kocamanından.
benim ilk doğum 35.hft.da oldu.ciğer geliştirici iğne olmadık.dr.bazen 40 haftalık olan bebekler bile küveze alınıyor dedi,bizimki küveze alınmadı.mesela ben küvezde kalmışım.muhtemelen benim bu doğumda 2-3 hft erken olur.kilo problem oluyor ama biz de iyi besleriz yavruşlarımızı inşallah.
allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin kuzum
sağol tatlım.sen nasıl oldun
19hafta olduk ama 2 gundur sag kasigimda agrim oldugu icin dr gittim.ilk dogumum erken olmustu korkuyorum bunun icinde plesanta asagida dedi yat dinlen dedi kucuk kizim var kucagina alma dedi ama ben doguma kadar nasil idare edicem
Bilmiorum rahimde ufak
Kasilmalarin var dedi.benim gibi kasilmasi olan var mi iki buklum kaliorum bazen dogrulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?