2014 Şubat Anneleri

ben yatıca çeneniz açılmış haaaaaaaaaaa:) kocam yemek yapıo et ben hiç sevmiyorum ama yumurtadan tiksiniyorum onu hiç yemiyorum bunuda gözümü kapatıp yiyorum kaçışım yok sonrada yavrum nie uzamıo diip duruyorumdeli manyak ben ben.:) kendimle çok barışığım maşallah

Hajım sende mi ya yapma allasen

Hayırlı haberlerle inşallah canım Allah yardımcın olsun.

Ya laurişim eprinin de bir sınırı var benim.adam iyiden iyiye yedi kafayı

kocanın keyfi yerinde maşalalh:) kız abzen acıyorum kocama çünkü çok yükleniorum hiçbir iş yapamıyorum durmadan ağlıyorum sinirim bozuk olunca rbbim razı olsun iyi dayanıyor...bende dedimki sen niye oğluma isim düşümüosun dediki nie düşüneyim nede olsa sen ne dersen onu koyacaksın dedi deluuuuuu:)

kıslaarrrr ben çıkıyorum şimdi keraat girmeden ikindiyi kılammm:)) sonra kocişi bekleyeyim de yemek yiyelim aşkımlaaa:)) öpüyorum sizleriiiii bu da şimdi kardeşim yanımda size iyi akşamlaaarrr diyoruz:)

kaan isminin analizini beğendim.aslında çınar ismini seviyordum ama onun anlizini beğenmedim.analize çok innaıyorum tanıdığım insanlarınkini yaptım hep çok tututyor.ama annemde kaan lı falan isimlere gcık olur:)can lı kanlı isimler halen arıyorum.oğluma iism bulayımda belki beni üzmez artık:)

Aman cidden maşallah diyelim o sinir yapınca ben geriliyorum.Ayrıca sen de zor zamanlardasın kolay mıntek başına yüklenmen eşin en büyük destekçin olacak tabi canım :)

ohh rabbim keyfinizi bozmasın canım Allah kabıl etain görüşürüz.

evet zaten az kaldı doğurunca bu kadar nazlamaz beni sanırsam:) inşalalh hayırla doğuralımda...

evet zaten az kaldı doğurunca bu kadar nazlamaz beni sanırsam:) inşalalh hayırla doğuralımda...
E artık doğunca esas görevler başlayacak o zaman da yapması gereken çok şey olacak her şey çift taraflı :)

buldun ismi keyfin yerinde bacım bi el at bizede yaaaaa:) başka neler gelmişti aklına

merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..

Allaha şükür hiç bir problem yaşamadık canım inşallah sende sağ sağlim sorunsuzca kavuşursun yavruna ama arkadaşlarım vardı sorunluydu hamilelikleri onlarda mecburi erken doğum yaptılar öncesinde ciğer geliştirici iğne vurunuyorlardı

Canım eğer ikisi negatifse testler her ay taçekrarlanmalıymış .

Erken alicagi icin benim doktorumda gerekeni yapar heralde cevabin icin sag ol boyle saglikli bebekleri duyunca moral oluyor.

ücretler konusunda genel bilgi alabilir miyim?

Bu gün bir mayışığım bir safa bağladım anlatamam :106:

Poyraz'ımın selamı var güzel anneler hepinize.Özellikle kız annelerini çok öpermiş

Eki Görüntüle 812169

bizde öptük Poyraz'ı .benimki de böyle. keyfim yerine gelsin bir ara çekerim. galiba senle benim göbeğim topiğin en kocamanından.

merhaba 35 hafatlık doğum yapıp bir problem yaşadınız mı?Bende 35. haftada mecburi erken doğum yapıcam bebekle ilgili bir problem olur diye çok korkuyorum..

benim ilk doğum 35.hft.da oldu.ciğer geliştirici iğne olmadık.dr.bazen 40 haftalık olan bebekler bile küveze alınıyor dedi,bizimki küveze alınmadı.mesela ben küvezde kalmışım.muhtemelen benim bu doğumda 2-3 hft erken olur.kilo problem oluyor ama biz de iyi besleriz yavruşlarımızı inşallah.

allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin kuzum
geçmiş olsun bebeğim:)

sağol tatlım.sen nasıl oldun

Valla ben anlayamadım kimin göbeği en büyük.Bu gün büyük yarın küçük olabiliyorlar çünkü
Ama senin de keyfin çabuk gelsin artık yerine beklemedeyiz

19hafta olduk ama 2 gundur sag kasigimda agrim oldugu icin dr gittim.ilk dogumum erken olmustu korkuyorum bunun icinde plesanta asagida dedi yat dinlen dedi kucuk kizim var kucagina alma dedi ama ben doguma kadar nasil idare edicem
Bilmiorum rahimde ufak
Kasilmalarin var dedi.benim gibi kasilmasi olan var mi iki buklum kaliorum bazen dogrulamiyorum

aynen ağrım var ve plasentam aşağı inmiş dün öğrendim raporla yatıyorum ilk bebeğim o açıdan rahatım rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…