Merhaba kızlar
Ben de sizin gibi subat annesi olacam insallah.
21 hafta bitti.
Bugun ultrason a girdik . Dokyor bebegin boynu bükük duruyor dedi. Ustelik 2 hafta once de öyleydi. Doktor otur diyor ama. Oturmayla gecer mi.
Siz ne düşünüyorsunuz. Stres yaptim yaa
amannnn bu ne güzel göbek böyle tıpkı benimki hehehhe
anladım hem de çok iyiiiiiNasıl bir duyguymuş anla istedim
Sağolasın bu arada beğenmene sevindim
nerde ne zaman ben niye görmedim o göbüş topiğini,zaten aldıklarımız ciciler topiğini de bilmiyorum denk gelirse online den görüyorum..kıyamam bennnn maşallah bu güzel göbüşkoyaaa.limoncum benim göbüş ,göbüş topiğinde var :)
Merhaba kızlar
21 hafta bitti.
Bugun ultrason a girdik . Dokyor bebegin boynu bükük duruyor dedi. Ustelik 2 hafta once de öyleydi. Doktor otur diyor ama. Oturmayla gecer mi.
Merhaba kızlar
21 hafta bitti.
Ay bu tetanoz heralde, ben olmamıştım ilkinde bunda da olmıcam sanırım, bende eşime grip aşısı oldurtmaya çalışıyorum çünkü hiç dikkat etmek kendine, bi de o hastalandı mı ailecenek hasta oluruz.kızlar herkes aşısını oldumu olacakmı eşim doktora onuda sor demişti ben sormayı unuttum birdahada aramak istemiyorumvarmı doktoru aşı olma diyen falan
bende geçende gittim :) ciyak ciyak, kızcağıza sürekli aman tamam kalsın yeter yarısı kalsın yarısı olsun dedim, yok orasını alma burasını al kız olur mu öyle şey dedi cart cart çekti, bende beyaz tenliyim akşamına ytuvaletimi bile zor yaptım yandı durdu ama iyi oldu, gerçi ben smear de olucam diye yaptırdım ama doktor demez mi öbür kontrolde yapalım yani 1 ay sonra, ne yapalım şansına küssün böyle güzel güzel görecektiKızlar cesaretimi topladım akşama ağdaya gidicem. :18::18:
lauranamm kuzummm bu göbüş topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/646828-2014-subat-annelerinin-gobekleri.html
bu da cici topiği
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...-alacaklarimiz-icin-hepimize-fikir-olsun.html
pekii ben bu topicleriii hep bu sayfaya görüp mü tıklayacam nerden aldın linkleri bakem:)))
Ay bu tetanoz heralde, ben olmamıştım ilkinde bunda da olmıcam sanırım, bende eşime grip aşısı oldurtmaya çalışıyorum çünkü hiç dikkat etmek kendine, bi de o hastalandı mı ailecenek hasta oluruz.
bende geçende gittim :) ciyak ciyak, kızcağıza sürekli aman tamam kalsın yeter yarısı kalsın yarısı olsun dedim, yok orasını alma burasını al kız olur mu öyle şey dedi cart cart çekti, bende beyaz tenliyim akşamına ytuvaletimi bile zor yaptım yandı durdu ama iyi oldu, gerçi ben smear de olucam diye yaptırdım ama doktor demez mi öbür kontrolde yapalım yani 1 ay sonra, ne yapalım şansına küssün böyle güzel güzel görecekti
Bu arada biz haftasonu bi çılgınlık yaptık, daha önce yapmadığımızı yapıp (kızımda başkalarının eskisini kullanmıştık) oğlucuğuma ana kucağı ile birlikte puset ve kızıcığıma da güzel rahat yeni bi oto koltuğu aldık (15-36 kg.) yavrumun koltuk dimdikti uyudu mu kafası küt diye öne düşüyordu bir de markası iyiydi ama koltuk eskiydi.Çamlıca e-bebekten aldık eşim de birden gaza geldi, o zaten çok gezmeyi bakmayı sevmez ben acaba daha ucuzunu bulabilir miyiz derken...Satıcı bi güzel ikna etti bizi
Haberler böyle, bu arada iştahım açıldı demiştim ya hep yiyesim geliyor, dişim de ağrıyor! Yemeği unutan dişlerimin tepkisi mi acaba? Neyse ct.ne diş doktorundan randevu aldım. Kızımda doğumdan hemen önce dişten çok çekkmiştim, doktorlar beni kocaman karınla görünce korkuyorlardı, şimdi inşallah başından önlem alırız.
Sevgiler mucuk
Kızlar size bir şey diyeyim de az gülün.
Eşim az önce işte geldi böyle heyecanlı heyecanlı dedi ki;
Zeynep Poyraz'ın yanına bir isim buldum süper oldu.
Ben de tabi heyecanlı heyecanlı dinliyorummerakta ettim ne acaba diye.
Ne dese beğenirsiniz.
''POYRAZ ESER''
Te Allah'ım gülsem mii şaşırsam mı bilemedim bir de diyor ki
Ne güzel işte geldiği yerde poyraz eser.Esprisi bile hazır diyor
Şoktayım...
kızlar yarın amniyosentez yapılıcak sabah . bana dua edin bebeğim iyi olsun işlem kısa sürsün canım acımasın . :) allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun burda doğuma gidiyorum yazalım sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişleri kucaklarımıza alalım . bu arada ben daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık olduk . normalmiş sanırım ama içim içimi yiyor :) siz ne zaman hissettiniz bebişleri ? Allahtan yarın sabah hastaneye gidicem de bebişimi görücem yoksa niye hissetmiyorum diye üzülüyorum :)
Rabbım yar ve yardımcın olsun canım,dualarımım senınle... k.bakma cok sık gıremedıgımden bılmıyorum amınosentez yapılma nedenı nedır ?
kuzum şubat annelerini tıkladığında bu başlıklarıda göreceksin
spse ciğim aşımı cmt dokroruma sordum.ol dedi.bende bugün oldum
Kızlar size bir şey diyeyim de az gülün.
Eşim az önce işte geldi böyle heyecanlı heyecanlı dedi ki;
Zeynep Poyraz'ın yanına bir isim buldum süper oldu.
Ben de tabi heyecanlı heyecanlı dinliyorummerakta ettim ne acaba diye.
Ne dese beğenirsiniz.
''POYRAZ ESER''
Te Allah'ım gülsem mii şaşırsam mı bilemedim bir de diyor ki
Ne güzel işte geldiği yerde poyraz eser.Esprisi bile hazır diyor
Şoktayım...
kuzum şubat annelerini tıkladığında bu başlıklarıda göreceksin
spse ciğim aşımı cmt dokroruma sordum.ol dedi.bende bugün oldum
toxoplazma pozitif çıktı canım benim onun için yapılıcak ..
kızlar yarın amniyosentez yapılıcak sabah . bana dua edin bebeğim iyi olsun işlem kısa sürsün canım acımasın . :) allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun burda doğuma gidiyorum yazalım sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişleri kucaklarımıza alalım . bu arada ben daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık olduk . normalmiş sanırım ama içim içimi yiyor :) siz ne zaman hissettiniz bebişleri ? Allahtan yarın sabah hastaneye gidicem de bebişimi görücem yoksa niye hissetmiyorum diye üzülüyorum :)
ama seko iyi düşünmüş hajım itiraf et
hahahahha hakkaten komikmiş yaaa araya bir de doğu sıkıştırın poyraz doğudan eserrr :))))))))))))))))
haaaa tamam şekerim ben direk forumlara daldığım için yani alıntı bildirimi oluyor o vesileyle giriyorum buraya heç şubat annelerine tıklatıp girmemiştimm ehehheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?