kızçelerr
bugün okuldan sonra tetanoz aşısı oldum,kan aldılar.bir iğnem vardı onuda vuruldum.bebeğin kalp atışını dinledik.146 attı.ayy çok hoşuma gitti .şuan her uzvumda bir delik
günaydın mı desem :)Merhaba
Ben yazmisim sonra uyuyakaldim))
Yorumlar icin tesekkurler
Oy kuzum gecmis ola gazisin demek bugün:)
Gunaydin da olur, afitet olsun da
Ya siz bu alt eklentileri nasil yapıyorsunuz. Bebegin cinciyeti haftasi falan
Acemilik iste
kuzum ben,m mesajımda Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın yazan kısmı tıkla sen, yönlendirecek kuzum sayfa.dene bakalım
ayyyyyy süperdiAy kızlar bu yazı çok hoşuma gitti:). Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir.
olmuş olmuşşş :)Birseyler yaptim ama olfu insallah
Saol canim
Detayli ultrason mu.
Ben bugun detayliya gireceem diye gittim.
Klasik bas, govde, ayak cektiler.
Bende bi detay bekledim ama bunlari doktorum da hep olcuyordu.
Sende d3 sadece bunlar mi olculecek acaba
Ay kızlar bu yazı çok hoşuma gitti:). Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir.
Birseyler yaptim ama olfu insallah
Saol canim
bende yapıyorum ama olmuyor bi türlü(
ayyyy çok duygulandım yaaa rabbim iyiki vermiş kızçelerimi onları çok seviyorum..
kızlar yarın amniyosentez yapılıcak sabah . bana dua edin bebeğim iyi olsun işlem kısa sürsün canım acımasın . :) allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun burda doğuma gidiyorum yazalım sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişleri kucaklarımıza alalım . bu arada ben daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık olduk . normalmiş sanırım ama içim içimi yiyor :) siz ne zaman hissettiniz bebişleri ? Allahtan yarın sabah hastaneye gidicem de bebişimi görücem yoksa niye hissetmiyorum diye üzülüyorum :)
şimdi okudum doğum hikayesini ve ben de normal doğurmak istiyorum çünkü ameliyattan çok korkuyorum....normal doğurursam hem bebeğimi hemen görürürm hem de daha çabuk toparlanırım gibi geliyor,bir de kesik atılmazsaaaa tadından yenmez haaa atılsada korkmuyorum çünkü acıtmadığını biliyorum sadece sonrasında büyük abdestte ıkınmak sorun olabilir dikişlerle diye düşünüyorum....gel geleliimmmm ben bu kadar acı çekildiğini efendime söyleyeyimm yerlerde kıvrandıracak kadar olacağını düşünmüyordum yaaaa korkmama rağmen nasibimde varsa yine normal doğum diyorummmmm....
topic hayırlı uğurlu olsun :)
bat bekliyorum inşallah bu sefer olur bekleyen herkesinekim 2013 olacaktı olamadı şubat 2014 olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?