lepik iftiharla yazar
topiki nası olsa başı boş buşldum:2: sonrada yazamıyorum napiyim
göbüşüm sizin kadar kocuman olmayabilir amaa göbüş çizgim oluşmaya başlamış çok komik
başka çizgisi beliren varmı ben bugün farkettim
lepik iftiharla yazar
göbüşüm sizin kadar kocuman olmayabilir amaa göbüş çizgim oluşmaya başlamış çok komik
Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.kızlar yarın amniyosentez yapılıcak sabah . bana dua edin bebeğim iyi olsun işlem kısa sürsün canım acımasın . :) allahım hepimizi ve bebeklerimizi korusun burda doğuma gidiyorum yazalım sağlıklı hayırlı bi şekilde bebişleri kucaklarımıza alalım . bu arada ben daha bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum 17 haftalık olduk . normalmiş sanırım ama içim içimi yiyor :) siz ne zaman hissettiniz bebişleri ? Allahtan yarın sabah hastaneye gidicem de bebişimi görücem yoksa niye hissetmiyorum diye üzülüyorum :)
benim negatif çıkmıştı, doktora sordum tekrarlamak gerekiyor mu diye, normalde evet ama sen risk olabilecek birşeyler yedin mi diye sordu, ben zaten hiç birşey yiyemediğim için gerek yok dedi.canım annenin günlüğü adlı programda kadın canlı yayında yaptırmıştı amniyosentezi ve sadece off dedi kısacık o kadar ve sonrasında da iğne giriş acısından başka acı yoktu dedi,rabbim hayırlı haberler almanı nasip eder inşallah...bu toxoplasma başta yapılmıştı bana ama ne kadar aralıklarla yaptırmak gerekir ya da hamileliğin belli bir haftasında da kan testleri tekrarlanıyor mu??
Çok geçmiş olsun canım yaaaa....19hafta olduk ama 2 gundur sag kasigimda agrim oldugu icin dr gittim.ilk dogumum erken olmustu korkuyorum bunun icinde plesanta asagida dedi yat dinlen dedi kucuk kizim var kucagina alma dedi ama ben doguma kadar nasil idare edicem Bilmiorum rahimde ufak
Kasilmalarin var dedi.benim gibi kasilmasi olan var mi iki buklum kaliorum bazen dogrulamiyorum
Demek sen de benim gibi kevgiiiirrrr şeklindesin....kızçelerr
bugün okuldan sonra tetanoz aşısı oldum,kan aldılar.bir iğnem vardı onuda vuruldum.bebeğin kalp atışını dinledik.146 attı.ayy çok hoşuma gitti .şuan her uzvumda bir delik
Onu da ilk defa duydum asimetri felan, bi baksınlar bakalım hayırlı haberler inşallah...merhaba hanımlar dörtl testimde ultrason sonucunda bebeğimde beyinde asimetri diye birşey cıktı doktorum çok önemli değil incelenmesi gerek dedi ama haftaya detaylı ultrason istedi cok canım sıkıldı nasıl gecicek bir hafta bilemiorum böyle bişey duyan varmı
Canım ben girdim detaylıya ama seninki biraz çakma olmuş galiba. 45 dakika doktor her bir tarafını gösterdi...Detayli ultrason mu.
Ben bugun detayliya gireceem diye gittim.
Klasik bas, govde, ayak cektiler.
Bende bi detay bekledim ama bunlari doktorum da hep olcuyordu.
Sende d3 sadece bunlar mi olculecek acaba
Afiyet şeker olsun canım, yeğenimize yarasııııınnnn...günaydın kızçeler anneme kahvaltıya gitcem hazırlanıp:))
Hadi bakalım darısı seneye çekirdek aile olarak kutlanacak doğum günlerine inşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin...Günaydın limonlu kurabiyeler :125::125::125::125:
dün akşamı atlattık çoluk çocuk 26 kişiydik gelenlerde 1 çeşit yapmıştı düşündüğüm gibi sıkıntılı olmadı
darısı bu akşamaarkadaşlar gelecek bu akşam da
Hadi bakalım darısı seneye çekirdek aile olarak kutlanacak doğum günlerine inşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin...
lepik iftiharla yazar
günaydınnnnnasılsınız ?minik canlar nasıl? benim kızım dün sabahtan beri çok hareketsiz.... tık yok desem yeridir 24 saattir
sanki benimki de cok hafif belirmeye başladı gibi
hoşgeldin tatlımmm aramızaaaBurayı keşfettiğimden beri geriden başlayarak okuyorum. Ben de dolu dolu 19 haftalık hamileyim. Sizin gibi şubat anesi olacağım inşallah. Detaylı ultrason, tetanoz bu haftalarda halletmem gereken detaylar. :)
oyyy kuzumm benim göbek çizgim yok ameliyatlar yüzünden olmasınıda beklemiyorum.bebişin hareketlerinide ameliyatlar yüzünden hissizleşen karın orta bölgem yüzünden hissedemeyebilirmişim ühüüü iyice güçlenip yanlara vurunca bakalım.isim buldunmu aga yoksa hala das Baby mi :)lepik iftiharla yazar
ayyy benimde ultrasonum cuma 15.00 da gelse o zaman
Gunaydın
Benim de bayağı buyudu:)20. Haftadayım
Bugün detaylı ultrasonumuz var bakalım.. Ama gobek çizgim belirmeye başlamadı henüz
Daha var herhalde ilkinde ne zamandı hiç hatırlmıyorum bile :)
Neyse en azından yokoluyor hep kalmıyor:)
günaydın tatlımmmmmHerkese günaydıııııınnnn....
Önceden bir selamımı vereyim de sonra geçmişi okuyayım dedim, yoksa okuyana kadar geç oluyor...
oooo bayağı düğün havasında geçmiş senin gün :)Günaydın limonlu kurabiyeler :125::125::125::125:
dün akşamı atlattık çoluk çocuk 26 kişiydik gelenlerde 1 çeşit yapmıştı düşündüğüm gibi sıkıntılı olmadı
darısı bu akşamaarkadaşlar gelecek bu akşam da
yoruldu çoçcuk hallahım yareppim :) uyuyodurgünaydınnnnnasılsınız ?minik canlar nasıl? benim kızım dün sabahtan beri çok hareketsiz.... tık yok desem yeridir 24 saattir
sanki benimki de cok hafif belirmeye başladı gibi
oooo bayağı düğün havasında geçmiş senin gün :)
bugün topiğe GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR diye girişim var
hepinize güzel bir gün diliyorum canlarum seviyorum sizi
hoşgeldin tatlımmm aramızaaa
oyyy kuzumm benim göbek çizgim yok ameliyatlar yüzünden olmasınıda beklemiyorum.bebişin hareketlerinide ameliyatlar yüzünden hissizleşen karın orta bölgem yüzünden hissedemeyebilirmişim ühüüü iyice güçlenip yanlara vurunca bakalım.isim buldunmu aga yoksa hala das Baby mi :)
ayyy benimde ultrasonum cuma 15.00 da gelse o zaman
günaydın tatlımmmmm
oooo bayağı düğün havasında geçmiş senin gün :)
yoruldu çoçcuk hallahım yareppim :) uyuyodur
herkese günaydınlarrrrrr
bugün topiğe GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR diye girişim var
hepinize güzel bir gün diliyorum canlarum seviyorum sizi
merhaba hanımlar dörtl testimde ultrason sonucunda bebeğimde beyinde asimetri diye birşey cıktı doktorum çok önemli değil incelenmesi gerek dedi ama haftaya detaylı ultrason istedi cok canım sıkıldı nasıl gecicek bir hafta bilemiorum böyle bişey duyan varmı
taş attı da kolu mu yoruldu laaa....meraklanıyoz herhal,tedirgin oluyoz,bu kadar uyunur mu
günaydın bbilimimm...bende seni çok sefiom ki
olum sağa sola dönmek ne ka yorucudur halla halla :)
doğru diyosun sey kadar yerde hem de dimionu bilmiyorum da benim için yorucu olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?