2014 Şubat Anneleri

lepik iftiharla yazar
topiki nası olsa başı boş buşldum:2: sonrada yazamıyorum napiyim

göbüşüm sizin kadar kocuman olmayabilir amaa göbüş çizgim oluşmaya başlamış çok komik
başka çizgisi beliren varmı ben bugün farkettim

Gunaydın
Benim de bayağı buyudu:)20. Haftadayım
Bugün detaylı ultrasonumuz var bakalım.. Ama gobek çizgim belirmeye başlamadı henüz
Daha var herhalde ilkinde ne zamandı hiç hatırlmıyorum bile :)
Neyse en azından yokoluyor hep kalmıyor:)

Herkese günaydıııııınnnn....

Önceden bir selamımı vereyim de sonra geçmişi okuyayım dedim, yoksa okuyana kadar geç oluyor...

Günaydın limonlu kurabiyeler :125::125::125::125:
dün akşamı atlattık çoluk çocuk 26 kişiydik gelenlerde 1 çeşit yapmıştı düşündüğüm gibi sıkıntılı olmadı
darısı bu akşama arkadaşlar gelecek bu akşam da

günaydınnnn nasılsınız ?minik canlar nasıl? benim kızım dün sabahtan beri çok hareketsiz....tık yok desem yeridir 24 saattir

sanki benimki de cok hafif belirmeye başladı gibi

Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

benim negatif çıkmıştı, doktora sordum tekrarlamak gerekiyor mu diye, normalde evet ama sen risk olabilecek birşeyler yedin mi diye sordu, ben zaten hiç birşey yiyemediğim için gerek yok dedi.

Çok geçmiş olsun canım yaaaa....

kızçelerr
bugün okuldan sonra tetanoz aşısı oldum,kan aldılar.bir iğnem vardı onuda vuruldum.bebeğin kalp atışını dinledik.146 attı.ayy çok hoşuma gitti .şuan her uzvumda bir delik
Demek sen de benim gibi kevgiiiirrrr şeklindesin....

Onu da ilk defa duydum asimetri felan, bi baksınlar bakalım hayırlı haberler inşallah...

Detayli ultrason mu.
Ben bugun detayliya gireceem diye gittim.
Klasik bas, govde, ayak cektiler.
Bende bi detay bekledim ama bunlari doktorum da hep olcuyordu.
Sende d3 sadece bunlar mi olculecek acaba
Canım ben girdim detaylıya ama seninki biraz çakma olmuş galiba. 45 dakika doktor her bir tarafını gösterdi...

günaydın kızçeler anneme kahvaltıya gitcem hazırlanıp:))
Afiyet şeker olsun canım, yeğenimize yarasııııınnnn...

Hadi bakalım darısı seneye çekirdek aile olarak kutlanacak doğum günlerine inşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Bende bu sabah giyinirken fark ettim. Hafif bi çizgi bende de var. Komik hakikaten, uzun inceee bir yoldayım

günaydınnnn nasılsınız ?minik canlar nasıl? benim kızım dün sabahtan beri çok hareketsiz....tık yok desem yeridir 24 saattir

Ben 2 gündür hissetmiyorum yaaa. Dün akşam yattım, sevdim, konuştum tık yok

Burayı keşfettiğimden beri geriden başlayarak okuyorum. Ben de dolu dolu 19 haftalık hamileyim. Sizin gibi şubat anesi olacağım inşallah. Detaylı ultrason, tetanoz bu haftalarda halletmem gereken detaylar. :)
hoşgeldin tatlımmm aramızaaa
oyyy kuzumm benim göbek çizgim yok ameliyatlar yüzünden olmasınıda beklemiyorum.bebişin hareketlerinide ameliyatlar yüzünden hissizleşen karın orta bölgem yüzünden hissedemeyebilirmişim ühüüü iyice güçlenip yanlara vurunca bakalım.isim buldunmu aga yoksa hala das Baby mi :)
ayyy benimde ultrasonum cuma 15.00 da gelse o zaman
Herkese günaydıııııınnnn....

Önceden bir selamımı vereyim de sonra geçmişi okuyayım dedim, yoksa okuyana kadar geç oluyor...
günaydın tatlımmmmm
oooo bayağı düğün havasında geçmiş senin gün :)

yoruldu çoçcuk hallahım yareppim :) uyuyodur

herkese günaydınlarrrrrr

bugün topiğe GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR diye girişim var

hepinize güzel bir gün diliyorum canlarum seviyorum sizi

oooo bayağı düğün havasında geçmiş senin gün :)

ufak çaplı bir düğün ile kutladık

hoşgeldin bugün bende de bir enerji var

ve işlerime nazar değdirdim çok yoğun nedense

taş attı da kolu mu yoruldu laaa.... meraklanıyoz herhal,tedirgin oluyoz,bu kadar uyunur mu

günaydın bbilimimm...bende seni çok sefiom ki

kuzucuğum hiç duymadım ama doktorun önemli derdi önemli birşey olsaydı
sonucu bildir bize olmaz mı

ben dün doktor kontrolüne gittim kızlar. rutin aylık kontrolmüş meğerse. şeker yüklemesi için 26 ekim'de gidecekmişiz.o da 25. haftaya denk geliyor. aç karnına gidecem saat 9.00'da. "önümüzdeki hafta da detaylı usg yapılması gerekiyor" dedi ve bunun için uzman radyologdan randevu aldık.

doktorumuz yine de detaylıca orasına burasına baktı bizim kızın (kız olduğu iyicene kesinleşti), yüzünün 4 boyutlu resimlerini çekti. ama yüzüne baktık derken arkasını dönmez mi bizim ufaklık:) "tam anında yakalamışız" dedi doktor.
yüzünün resimlerinde çene yapısı ve elmacık kemikleri beni andırıyor gibi, çünkü eşimin yüzü çok çok farklı, uzun bir yüzü, daha büyük bir çenesi var.doktora sorunca " evet doğru söylüyorsun ama önümüzdeki aylarda daha net belli olur " dedi. bunlar işin magazinel yönü tabii, doktor ilk bakarken ben nasıl dualar ediyorum nasıl 3.5 atıyorum...çok şükür ki herşeyi normal.

Allahım sağlıklı, hayırlı, akıllı evlatlar nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…