- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Ben il etapta almayı düşünmüyordum ama işyerimden bir arkadaşım hediye olarak almış
keyifler nasıl bakalımmm
günaydın herkese kızlar uykunun tadını çıkarabildiğiniz kadar çıkarın benim 21 aylık kızım var 1 yaşına gelene kadar çoooook uykusuz kalmıştım şimdide 2. kızım yolda sil başan olacak herşey... doğumum sezaryenle olmuştu malesef normal doğum hep içimde kalacak
BEBEK TELSİZİ NE kadar mantıklı sizce ?
benim düşüncem ;
kızımla tek kaldığımda ben yemek yaparken belki işime yarayabilir yada misafir geldiğinde odasına süreklşi git bak olmaması için mantıklı olabilir
sonra düşünüyorum gözümün önünden ayırır mıyım bilmiyorum % 50 olumlu geliyr % 50 olumsuz.belki ucuz bişey bulursam alabilirim
Günaydın sevgili anneler ve kendini anne hissedenler
Gece 3 gibi yattım film derdine düşüp ancak uyandım ve uzun süre sonra ilk defa eşimle birlikte yatakta yattım adamı pişman ettim bir sürü yastık
Allahtan 6 da gidiyor da 3 saat katlanmak zorunda kaldı artık nasıl alıştıysa yalnız yatmaya ben rahat edeyim diye diken üstünde yattı
Ben çok kullandım canım, misafir gelince sesten etkilenmesinler diye odasında uyudu ve kapısı kapalıydı ve hiç tedirgin olmadım. Çünkü kendi etrafında dönse haberin oluyor. Ayrıca, anneanne, babaanneye gidince evler daha büyük olduğu için çocuk ağlasa bile duyamayacağın mesafelerde odaları. Bu sebeple HAYAT KURTARICI, kesinlikle tavsiye ederim.
iyice dinlen canım.raporun ne kadariyiyim çok şükür canım bugün henüz ağrım olmadı dünde ağrım daha az demiştim pc yi bırakıp kalktım ağr başladı.bebiş iyi ise bende iyiyim inşalalh sen nasılsın canım benim
Günaydın sevgili anneler ve kendini anne hissedenler
Gece 3 gibi yattım film derdine düşüp ancak uyandım ve uzun süre sonra ilk defa eşimle birlikte yatakta yattım adamı pişman ettim bir sürü yastık
Allahtan 6 da gidiyor da 3 saat katlanmak zorunda kaldı artık nasıl alıştıysa yalnız yatmaya ben rahat edeyim diye diken üstünde yattı
iyice dinlen canım.raporun ne kadar
ahahahha sipidi de adamını boğuyodu :)
bende bugün deneyecem yaa
Herkese merhaba ben de Şubat 2014 annesi olcam inşallah.benim yaklaşık 1 haftadır. Kuyruk sokumu ağrım var.çok kötü batıyor bazen de kitlenip kalıyorum.dr magnezyum verdi ama çok kötü geçmiyor.bu durumu yaşayan var mı başka ??
canım nerde ytaıyordun yahu:)
iyice dinlen canım.raporun ne kadar
ahahahha sipidi de adamını boğuyodu :)
bende bugün deneyecem yaa
Herkese merhaba ben de Şubat 2014 annesi olcam inşallah.benim yaklaşık 1 haftadır. Kuyruk sokumu ağrım var.çok kötü batıyor bazen de kitlenip kalıyorum.dr magnezyum verdi ama çok kötü geçmiyor.bu durumu yaşayan var mı başka ??
herkese günaydın bugün akşam ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım inşallah herşey yolunda gider..geçen bel ağrısı ile ilgili soru sordum hiçkimse cevaplamadı..bişey sormaya korkar oldum burda..
ilk 6 ay dipdibe yaşarız zaten
güzel bir hediye olmuş yemede yanında yat
herkese günaydın bugün akşam ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım inşallah herşey yolunda gider..geçen bel ağrısı ile ilgili soru sordum hiçkimse cevaplamadı..bişey sormaya korkar oldum burda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?