2014 Şubat Anneleri

Günaydın sevgili anneler ve kendini anne hissedenler
Gece 3 gibi yattım film derdine düşüp ancak uyandım ve uzun süre sonra ilk defa eşimle birlikte yatakta yattım adamı pişman ettim bir sürü yastık
Allahtan 6 da gidiyor da 3 saat katlanmak zorunda kaldı artık nasıl alıştıysa yalnız yatmaya ben rahat edeyim diye diken üstünde yattı

Canım benim oğlumda 15 aylık ve sezeryanla doğdu. Doktoruma ikincide normal doğum yapma şansım var mı diye sordum, aksi bir sorun çıkmazsa, yapabilirsin ama doğum esnasında herşey yolunda giderse dedi, suni sancı, ebe müdahalesi vb. durumlara izin veremem dedi. (malum ikimizin sağlığı için). Ama normal doğum için hala şansımız var:) Hakkımızda hayırlısı

Ben çok kullandım canım, misafir gelince sesten etkilenmesinler diye odasında uyudu ve kapısı kapalıydı ve hiç tedirgin olmadım. Çünkü kendi etrafında dönse haberin oluyor. Ayrıca, anneanne, babaanneye gidince evler daha büyük olduğu için çocuk ağlasa bile duyamayacağın mesafelerde odaları. Bu sebeple HAYAT KURTARICI, kesinlikle tavsiye ederim.

canım nerde ytaıyordun yahu:)

mantıklı
bizim aile de çocukta çok fazla mecbur kapısını kapatıp uyutmam lazım

iyiyim çok şükür canım bugün henüz ağrım olmadı dünde ağrım daha az demiştim pc yi bırakıp kalktım ağr başladı.bebiş iyi ise bende iyiyim inşalalh sen nasılsın canım benim
iyice dinlen canım.raporun ne kadar

ahahahha sipidi de adamını boğuyodu :)
bende bugün deneyecem yaa

bizim müdür beni cuma abanta yolluyor iş için şaka gibi
arkadaşla gidicez ölçü almaya artık o alacak bende izlerim

Herkese merhaba ben de Şubat 2014 annesi olcam inşallah.benim yaklaşık 1 haftadır. Kuyruk sokumu ağrım var.çok kötü batıyor bazen de kitlenip kalıyorum.dr magnezyum verdi ama çok kötü geçmiyor.bu durumu yaşayan var mı başka ??

adally hajımmm günaydınnnnn :118::118::118::118::118:
spsecan dinlen iyice bakalım
bu arada haksever nerelerde

kuzum çok ayakta kaldığımda oluyor tatlım

canım nerde ytaıyordun yahu:)

Misafir odasında yayıla yayıla

iyice dinlen canım.raporun ne kadar

ahahahha sipidi de adamını boğuyodu :)
bende bugün deneyecem yaa

Yüksek performanslı itiş gücü bekliyorum senden

Hoşgeldin canım.
Batma şeklinde ağrılar olmadı bende ama evet genellikle bir çoğumuz kuyruk sokumu ağrısı yaşadık.

herkese günaydın bugün akşam ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım inşallah herşey yolunda gider..geçen bel ağrısı ile ilgili soru sordum hiçkimse cevaplamadı..bişey sormaya korkar oldum burda..

herkese günaydın bugün akşam ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım inşallah herşey yolunda gider..geçen bel ağrısı ile ilgili soru sordum hiçkimse cevaplamadı..bişey sormaya korkar oldum burda..

Günaydın hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım da korkacak duruma gelmene şaşırdım çünkü çok hızlı ilerliyor yorumlar bir çok yazı arada kaynıyor görülse neden yazılmasın ki

Benimki çok fena topallıuorum resmen dün işe gittiğim gibi eve döndüm kilitlendi bütün bacağım.bugün Dr uma gitcem başka çaresi var mı diye,bir de rapor için tabii .bu durumda işe nasıl gitcem bilemiyorum.yatarken sağa sola dönerken hep hissettiren bir ağrı!!!

kuzum ben soru gördükçe fikrim olmadığında fikrim yok diyorum.fikrim varsa nacizane yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…