2014 Şubat Anneleri

gözün aydın tatlım herşeyin yolunda olması çok güzel
yükleyebilirsen sende yüklesene kızının resmini
benimde şeker yüklemesi 26.haftamda inş.

günaydın herkese kızlar uykunun tadını çıkarabildiğiniz kadar çıkarın benim 21 aylık kızım var 1 yaşına gelene kadar çoooook uykusuz kalmıştım şimdide 2. kızım yolda sil başan olacak herşey... doğumum sezaryenle olmuştu malesef normal doğum hep içimde kalacak

oyyyy yüzünü görünce insan ağlayası geliyır yaaaaaa.güzel haberler verdin bize kuzummm
doktorun ult a ilk bakışlarında bende tısrıyorum ha.mimikte yok adamda

Selam verip kaçıyorum.Her zamanki gibi yoğunum ve müdürde yok

günaydın kuzucuummmmmmmmmmmmmmmm

kızlar bir de dün doktor da "istersen artık tetanoz aşısını yaptırabilirsin" diyince aile hekimine gittim, orada aşıyı oldum. bir aşı kartı veriyorlar. istersen 2 doz, daha sonraki hamileliklerde uğraşmak istemiyorsan da 5 doza tamamlayıp ömür boyu korunuyormuşsun. şimdi 2.dozu 1 ay sonra olucam. 3.dozu 6 ay sonra, 4.doz ve 5. doz da 1'er yıllık aralarla olunacakmış.hemşire aşı kartına ne zaman gelmen gerektiğini yazıyor zaten.

gitmeden önce araştırma yapmıştım, "buzdolabından çıkarılıp hemen vurulan aşı ağrı yapıyor, 5-10 dakika bekletince ağrıtmıyor" deniliyordu. bunu hemşireye söyleyince "hiç ilgisi yok, tamamen vücudun yapısıyla ilgili, kimisinde ağrı yapar,kimisinde yapmaz"dedi. aşıyı vururken hiç bir şey hissetmedim, sonrasında çok hafif bir his geldi. kolumu çok hareket ettirmemeye ve yüklenmemeye çalıştım. üzerine yatmadım gece. şu anda da o bölgede bir dolgunluk hissi var ama buna ağrı diyemem. çok hafif. inşallah siz de hafif atlatırsınız kızlar.

gözün aydın tatlım herşeyin yolunda olması çok güzel
yükleyebilirsen sende yüklesene kızının resmini
benimde şeker yüklemesi 26.haftamda inş.

sağol bbilimim,
bizim ofisteki pc lerle resim yüklemek ne yazık ki mümkün olmuyor canım,
bu arada doktor kilo konusuna hiç karışmıyor, ben içerdeyken eşim sormuş " fazla kilo almıyor artık, ne diyorsunuz?" diye de doktor "normal gidiyor merak etme " demiş. 68 ile başlamıştım 74 geliyorum sabahları. zaten ben 5 kiloyu ilk 3 ayda almıştım, son 2 ayda 1 kilo aldım, yani beslenmemi düzene soktuğumdan beri kilo alma hızım iyi.
doktorun beslenme konusunda üstüne basarak söylediği tek şey şu oldu " proteini kesinlikle aksatmanı istemiyorum, et/balık/tavuk-yumurta-süt-yoğurt-ceviz bu besinleri her gün yiyeceksin."
ben pekmez ve balı sordum "1-2 tatlı kaşığı ye tabii ki "dedi. zaten tatlıyı pastayı unuttuk, pekmez ve bal bana dünyanın en güzel, en tatlı besini gibi geliyor şu an:)

bana da 2. doz için 24 ekim dediler.kolum gayet ağrılı.halsizim de az.dün daha önceden hepatit aşısı olduğum için kendimi tebrik ettim :) zor aşı olmak
genç bir annede bebeğine aşı yaptırmış götürüyordu.heves etmedim desem yalan olur

Allah bağışlasın tatlım zor ama büyüyünce iyi olcak bizler için .benimde seeryan malesef şimdi normal istiyorum ama o riske girermiyim bilemiyorum.henüz doktorumla konuşmadım bakalım nasıl bir yönlendirme yapacak.

BEBEK TELSİZİ NE kadar mantıklı sizce ?

benim düşüncem ;

kızımla tek kaldığımda ben yemek yaparken belki işime yarayabilir yada misafir geldiğinde odasına süreklşi git bak olmaması için mantıklı olabilir
sonra düşünüyorum gözümün önünden ayırır mıyım bilmiyorum % 50 olumlu geliyr % 50 olumsuz. belki ucuz bişey bulursam alabilirim

Kızlar tahmini bebeğimin doğum tarihi 11 şubat tabi 1.sezeryan olduğu için 2 hafta önceden tarih veriliyor ama ben kızımı 36.haftada

dünyaya getirdim bu sefer süreyi uzatmak istiyorum.Kısaca yani ben OCAK annesi oluyorumm :)) tabi şubat başı da olabilir :))

Valla tatlım odasını ayrı yapmayı düşünüyorsan alabilirsin gece için iyi olur.gündüz zaten yanından ayırmıyorsun.ben yemek

yaparken bbilee anakucağına koyup yanımda gezdiriyordum nereye gitsem gözümden ayırmıyordum :))

benim 2 şubat % 90 ocak annesi olacağım

Ben ilK etapta almayı düşünmüyordum ama işyerimden bir arkadaşım hediye olarak almış

Son düzenleme:

eve misafir geldiğinde yada akşam uykularında biz salonda keyif yaparken çocuğun yanımda olmasını istemiyorum açıkçası
uyku saatinde yatağnda yada beşiğinde yatmasını istiyorum.
evimiz öyle aman aman büyük değil aslında sitelerde gezerken aklıma geldi sizlere de sorayım dedim 200 TL bile var ucuz bulursam alabilirim bloglarda araştırıyorum kullanan yorumlarına falan bakıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…