- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ben dün doktor kontrolüne gittim kızlar. rutin aylık kontrolmüş meğerse. şeker yüklemesi için 26 ekim'de gidecekmişiz.o da 25. haftaya denk geliyor. aç karnına gidecem saat 9.00'da. "önümüzdeki hafta da detaylı usg yapılması gerekiyor" dedi ve bunun için uzman radyologdan randevu aldık.
doktorumuz yine de detaylıca orasına burasına baktı bizim kızın (kız olduğu iyicene kesinleşti), yüzünün 4 boyutlu resimlerini çekti. ama yüzüne baktık derken arkasını dönmez mi bizim ufaklık:) "tam anında yakalamışız" dedi doktor.
yüzünün resimlerinde çene yapısı ve elmacık kemikleri beni andırıyor gibi, çünkü eşimin yüzü çok çok farklı, uzun bir yüzü, daha büyük bir çenesi var.doktora sorunca " evet doğru söylüyorsun ama önümüzdeki aylarda daha net belli olur " dedi. bunlar işin magazinel yönü tabii, doktor ilk bakarken ben nasıl dualar ediyorum nasıl 3.5 atıyorum...çok şükür ki herşeyi normal.
Allahım sağlıklı, hayırlı, akıllı evlatlar nasip etsin hepimize
oyyyy yüzünü görünce insan ağlayası geliyır yaaaaaa.güzel haberler verdin bize kuzummmben dün doktor kontrolüne gittim kızlar. rutin aylık kontrolmüş meğerse. şeker yüklemesi için 26 ekim'de gidecekmişiz.o da 25. haftaya denk geliyor. aç karnına gidecem saat 9.00'da. "önümüzdeki hafta da detaylı usg yapılması gerekiyor" dedi ve bunun için uzman radyologdan randevu aldık.
doktorumuz yine de detaylıca orasına burasına baktı bizim kızın (kız olduğu iyicene kesinleşti), yüzünün 4 boyutlu resimlerini çekti. ama yüzüne baktık derken arkasını dönmez mi bizim ufaklık:) "tam anında yakalamışız" dedi doktor.
yüzünün resimlerinde çene yapısı ve elmacık kemikleri beni andırıyor gibi, çünkü eşimin yüzü çok çok farklı, uzun bir yüzü, daha büyük bir çenesi var.doktora sorunca " evet doğru söylüyorsun ama önümüzdeki aylarda daha net belli olur " dedi. bunlar işin magazinel yönü tabii, doktor ilk bakarken ben nasıl dualar ediyorum nasıl 3.5 atıyorum...çok şükür ki herşeyi normal.
Allahım sağlıklı, hayırlı, akıllı evlatlar nasip etsin hepimize
Selam verip kaçıyorum.Her zamanki gibi yoğunum ve müdürde yok
Eki Görüntüle 812914 kızlar bu çok hoşuma gitti ya
gözün aydın tatlım herşeyin yolunda olması çok güzel
yükleyebilirsen sende yüklesene kızının resmini
benimde şeker yüklemesi 26.haftamda inş.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım inşallah hayırlı bir gün olsun bugün
kızlar bir de dün doktor da "istersen artık tetanoz aşısını yaptırabilirsin" diyince aile hekimine gittim, orada aşıyı oldum. bir aşı kartı veriyorlar. istersen 2 doz, daha sonraki hamileliklerde uğraşmak istemiyorsan da 5 doza tamamlayıp ömür boyu korunuyormuşsun. şimdi 2.dozu 1 ay sonra olucam. 3.dozu 6 ay sonra, 4.doz ve 5. doz da 1'er yıllık aralarla olunacakmış.hemşire aşı kartına ne zaman gelmen gerektiğini yazıyor zaten.
gitmeden önce araştırma yapmıştım, "buzdolabından çıkarılıp hemen vurulan aşı ağrı yapıyor, 5-10 dakika bekletince ağrıtmıyor" deniliyordu. bunu hemşireye söyleyince "hiç ilgisi yok, tamamen vücudun yapısıyla ilgili, kimisinde ağrı yapar,kimisinde yapmaz"dedi. aşıyı vururken hiç bir şey hissetmedim, sonrasında çok hafif bir his geldi. kolumu çok hareket ettirmemeye ve yüklenmemeye çalıştım. üzerine yatmadım gece. şu anda da o bölgede bir dolgunluk hissi var ama buna ağrı diyemem. çok hafif. inşallah siz de hafif atlatırsınız kızlar.
günaydın herkese kızlar uykunun tadını çıkarabildiğiniz kadar çıkarın benim 21 aylık kızım var 1 yaşına gelene kadar çoooook uykusuz kalmıştım şimdide 2. kızım yolda sil başan olacak herşey... doğumum sezaryenle olmuştu malesef normal doğum hep içimde kalacak
Selam hamişler, nasılsınız? facebooktaki gruba okadar adapte oldumki burayı artık hep kaçırıroldum
BEBEK TELSİZİ NE kadar mantıklı sizce ?
benim düşüncem ;
kızımla tek kaldığımda ben yemek yaparken belki işime yarayabilir yada misafir geldiğinde odasına süreklşi git bak olmaması için mantıklı olabilir
sonra düşünüyorum gözümün önünden ayırır mıyım bilmiyorum % 50 olumlu geliyr % 50 olumsuz.belki ucuz bişey bulursam alabilirim
Kızlar tahmini bebeğimin doğum tarihi 11 şubat tabi 1.sezeryan olduğu için 2 hafta önceden tarih veriliyor ama ben kızımı 36.haftada
dünyaya getirdim bu sefer süreyi uzatmak istiyorum.Kısaca yani ben OCAK annesi oluyorumm :)) tabi şubat başı da olabilir :))
BEBEK TELSİZİ NE kadar mantıklı sizce ?
benim düşüncem ;
kızımla tek kaldığımda ben yemek yaparken belki işime yarayabilir yada misafir geldiğinde odasına süreklşi git bak olmaması için mantıklı olabilir
sonra düşünüyorum gözümün önünden ayırır mıyım bilmiyorum % 50 olumlu geliyr % 50 olumsuz.belki ucuz bişey bulursam alabilirim
sağol kuzucum sen nasılsın:)
bebişko ne alemde
Valla tatlım odasını ayrı yapmayı düşünüyorsan alabilirsin gece için iyi olur.gündüz zaten yanından ayırmıyorsun.ben yemek
yaparken bbilee anakucağına koyup yanımda gezdiriyordum nereye gitsem gözümden ayırmıyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?