Misafir odasında yayıla yayıla
Yüksek performanslı itiş gücü bekliyorum senden
Hoşgeldin canım.
Batma şeklinde ağrılar olmadı bende ama evet genellikle bir çoğumuz kuyruk sokumu ağrısı yaşadık.
Günaydın hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım da korkacak duruma gelmene şaşırdım çünkü çok hızlı ilerliyor yorumlar bir çok yazı arada kaynıyor görülse neden yazılmasın ki
Kızlar Dört Boyutlu Ultrasonografiyi kaçıncı haftada çektirmemiz gerekiyor ???
Evet böyle işe yarar hediye alsınlar mümkünse herkes
kocanızdan ne istiyceksiniz doğum hediyesi bakalım:) geçen şakayla karışık ne istesemki dedim oooooooooooo çok masrafımız olcak zaten diorrrr sıpa dedim doğurmuyorum o zaman :) ağlarım ya şımarığım ben.bakalım
Bildiğim kadarıyla 18-23 haftalarda.
sanat altın bileziktir.ve anne olmak sanattır diyor konuyu kapatıyorumkocanızdan ne istiyceksiniz doğum hediyesi bakalım:) geçen şakayla karışık ne istesemki dedim oooooooooooo çok masrafımız olcak zaten diorrrr sıpa dedim doğurmuyorum o zaman :) ağlarım ya şımarığım ben.bakalım
yok kuzum o kadar değil benimkiBenimki çok fena topallıuorum resmen dün işe gittiğim gibi eve döndüm kilitlendi bütün bacağım.bugün Dr uma gitcem başka çaresi var mı diye,bir de rapor için tabii .bu durumda işe nasıl gitcem bilemiyorum.yatarken sağa sola dönerken hep hissettiren bir ağrı!!!
Kızlar Dört Boyutlu Ultrasonografiyi kaçıncı haftada çektirmemiz gerekiyor ???
hiç bişey
eşim şimdiden ne alayım demeye başladı ama ben söyledikten sonra hiç almasın daha iyi
bikaç sefer soru sordum hiçkimse cevaplamadı insan ister istemez üzülüyo..hamilelikle ilgili alınganım belki dedim ama takip ediyorum genelde çoğu soruya yorum yazılıyo..bende o yüzden okuyorum sadece pek yorum yazmıyorum..neyse önemli değil..
Kızlar şimdi ben 21 haftadayım bu dönemden sonra hangi testler yapılmalı çünkü bazen doktorlar söylemeyebiliyor bizde bu durumda bilinçli olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela benim 24 haftada şeker testim var
evet söyleyince hiçbir anlamı yok bencede...kendi düşünür umarım
Canım genelde telefondan girenler veya çalışanlar bildirimlerden cevapladığı için arada kaynamış olabilir sorduğun soru. Bi dahakine kalın harflerle yaz dikkatimizi çeksin emi
yoksun bugün kuzummm
yani canım
ama ikimizde dünyanın en güzel şeyine sahip olacağız gerisi teferruat
Burdayım şekerim. Bugün pek sevgili müdürümün doğum günü de onu organize ettim. Takipteyiz sizi
kocanızdan ne istiyceksiniz doğum hediyesi bakalım:) geçen şakayla karışık ne istesemki dedim oooooooooooo çok masrafımız olcak zaten diorrrr sıpa dedim doğurmuyorum o zaman :) ağlarım ya şımarığım ben.bakalım
kesinlikle dünyanın engüzeline sahip olacağız ama kolumuzda bir bilezikle
5 gün kuzum işte bu hafta...
masraf cidden çok yaaaben şöyle 4 parmak kalınlığında bir bilezik istesem diyorum:)
ama kıyamıyom zaten bir dolu masraf olacak, bir de yıl sonu gibi araba değiştirmeyi düşünüoz, eşimin arabası çok eski
gerçi kayınvalideler bana ayrıca doğum hediyesi yapar gibime gelior, bakalım kısmetimizde varsa
bir de fotoğraf makinesi, kamera, ipad filan alınacak...masraf çoook
benim beklentim yok almasa da üzülmem sanırım
alırsa da benim eşim muhtemelen bilezik almaz gibi geliyor doğumda da almaz sonrasın da alır gibi geliyor.
ama annem kayınvalidemin bilezik alacaklarını biliyorum açık açık söylediker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?