2014 Şubat Anneleri

hmmmmmmmmmmmmmmmmm kız ben kocamı çok az görüyorum napalım ikimizde bir uçta yatıyoruz diyorki düşecen bak ayyyyyyyyyyyy korkuyorum ya düşersem ama yatarken öle bi yatıyorum sonra kendimi geri çekemiyorum:) ağır kaporta olunca:) bu arada artık sol tarafa yatarken ağrıyor heryerim ya sol tarafım isyanda:)

Günaydın hayırlı haberlerle gel inşallah arkadaşım da korkacak duruma gelmene şaşırdım çünkü çok hızlı ilerliyor yorumlar bir çok yazı arada kaynıyor görülse neden yazılmasın ki

bikaç sefer soru sordum hiçkimse cevaplamadı insan ister istemez üzülüyo..hamilelikle ilgili alınganım belki dedim ama takip ediyorum genelde çoğu soruya yorum yazılıyo..bende o yüzden okuyorum sadece pek yorum yazmıyorum..neyse önemli değil..

kocanızdan ne istiyceksiniz doğum hediyesi bakalım:) geçen şakayla karışık ne istesemki dedim oooooooooooo çok masrafımız olcak zaten diorrrr sıpa dedim doğurmuyorum o zaman :) ağlarım ya şımarığım ben.bakalım

hiç bişey
eşim şimdiden ne alayım demeye başladı ama ben söyledikten sonra hiç almasın daha iyi

Bildiğim kadarıyla 18-23 haftalarda.

Kızlar şimdi ben 21 haftadayım bu dönemden sonra hangi testler yapılmalı çünkü bazen doktorlar söylemeyebiliyor bizde bu durumda bilinçli olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Mesela benim 24 haftada şeker testim var

sanat altın bileziktir.ve anne olmak sanattır diyor konuyu kapatıyorum
yok kuzum o kadar değil benimki
Kızlar Dört Boyutlu Ultrasonografiyi kaçıncı haftada çektirmemiz gerekiyor ???

18-22 diye duydum ben.en ideali 20-22 imiş.kalbin incelenmesi açısından

Canım genelde telefondan girenler veya çalışanlar bildirimlerden cevapladığı için arada kaynamış olabilir sorduğun soru. Bi dahakine kalın harflerle yaz dikkatimizi çeksin emi

tetanoz aşını oldunsa ve ayrıntılı ultrason (18-22. hafta) için gün aldınsa kuzum 24-28 de şeker testi var

ben şöyle 4 parmak kalınlığında bir bilezik istesem diyorum:)
ama kıyamıyom zaten bir dolu masraf olacak, bir de yıl sonu gibi araba değiştirmeyi düşünüoz, eşimin arabası çok eski
gerçi kayınvalideler bana ayrıca doğum hediyesi yapar gibime gelior, bakalım kısmetimizde varsa

bir de fotoğraf makinesi, kamera, ipad filan alınacak...masraf çoook

kesinlikle dünyanın engüzeline sahip olacağız ama kolumuzda bir bilezikle

benim beklentim yok almasa da üzülmem sanırım
alırsa da benim eşim muhtemelen bilezik almaz gibi geliyor doğumda da almaz sonrasın da alır gibi geliyor.

ama annem kayınvalidemin bilezik alacaklarını biliyorum açık açık söylediker

masraf cidden çok yaaa

senin tablo tamam o zaman .doğumda 2b kuralı :bebek,bilezik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…