- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
senin tablo tamam o zaman .doğumda 2b kuralı :bebek,bilezik :)
Herkese merhaba ben de Şubat 2014 annesi olcam inşallah.benim yaklaşık 1 haftadır. Kuyruk sokumu ağrım var.çok kötü batıyor bazen de kitlenip kalıyorum.dr magnezyum verdi ama çok kötü geçmiyor.bu durumu yaşayan var mı başka ??
bana da 2. doz için 24 ekim dediler.kolum gayet ağrılı.halsizim de az.dün daha önceden hepatit aşısı olduğum için kendimi tebrik ettim :) zor aşı olmak
genç bir annede bebeğine aşı yaptırmış götürüyordu.heves etmedim desem yalan olur
ben 3. ve 4. aylarda yaşadım kuyruk sokumu ağrısını. tek çözümü simit şeklinde ortası boş minder alıp ona oturman canım. (hemeroid minderi diye de geçiyor) hiç vakit kaybetmeden al. işbir visconun ürünleri çok pahalı. bende othellonunki var, bi tanıdık verdi sağolsun. kullanıyorum ve ağrılar geçti.
canım inş. Hayırlı haberlerle gelirisnkızlar eve geldim şimdi yatıcaz 4 5 gün . şuanlıkla iyiyz dualarınız iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim . Bebeğimde iyi görünüyodu inşallha sonucumuzda iyi çıkar hepinizi ve bebişleri öpüyorum allaha emanet olun .
2,5 yaşındaki oğlum 2. Katın balkonundan düştü. Allahıma şükür sadece kırık ve çürüklerle atlattı. Ama benim ömrümün yarısı gitti. Bitanesine bakamadım ikinciye nasıl bakcam diye inlettim hastaneyi. Ayıldım bayıldım perişan oldum bu arada karnımdakinin sağlığını düşünemedim bile daha yeni yeni kendime geldim. Bebeğim iyi midir die üzülüyorum şimdide . O da çok üzülmüştür
2,5 yaşındaki oğlum 2. Katın balkonundan düştü. Allahıma şükür sadece kırık ve çürüklerle atlattı. Ama benim ömrümün yarısı gitti. Bitanesine bakamadım ikinciye nasıl bakcam diye inlettim hastaneyi. Ayıldım bayıldım perişan oldum bu arada karnımdakinin sağlığını düşünemedim bile daha yeni yeni kendime geldim. Bebeğim iyi midir die üzülüyorum şimdide . O da çok üzülmüştür
canım inş. Hayırlı haberlerle gelirisn
allahım
allah esirgemiş canım ya allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
benimde bir oğlum var 5 yaşında o söz konusu olduğunda bende karnımdakini unutuyorum açıkcası ona dünyaları değişmem çok çok geçmiş olsun allah başka acılarını göstermesin her ikisininde
bu arada benim sinirlerim çok çok bozuk kızlar dün gecede çok ağladım durduk yere hoş bikaç sebebide vardı ama büyük sebepler değil
sabah iyiydim ama şimdi yine duygusalım bi sattir şuanda bile boğazım düğüm düğümKendimi ihç iyi hissetmiyorum yatıp uyumak istiyorum 5-6 saat deliksiz
kızlar ya ben deli gibi çikilata , puding, tatlı yediğim günleri çok özledim yaaaaaa
bir gün çikilata yerken midem alamaya almaya zorla yiyeceğim aklımın ucundan geçmezdi
hatta eşim hamile kalmadan önce, zaten bir hamile olsan dolap önce tatlı reyonuyla dolar diyordu
acaba eski halime döner miyim, bizim bu çocuk hiçmi tatlı istemez ya :)
arada oluyor hepimize bbilimim, derin derin nefesler al al ver, içinden de " herkesle ve herşeyle uyumluyum " diye tekrar et. Insanlara kızgın olduğumda bu çok iyi geliyor bana. Yogada öğretmişlerdi. Biran evvel iyi olman dileğiyle
çok sağol canım kızgın değilim aslında kimseye anneme üzülüyorum biraz nenem annemde yine altından alınıyor kadın hergün alt temizliyor günde 2-3 kez hali yok zaten
birde dün oğlum okulda rahatsızlanmış hem kusmuş hemde altına kaçırmış annemi çağırmışlar kadın o haliyle nenemi bırakıp birde okula koşmuş oraları temizlemiş dün eve gittim belinden duramıyordu çok kötü oldum bende önce gülmeye başladım sonra ağlamaya sinirlerim çok bozuldu
bu şartlarda ikinci doğunca anneme itip işe dönmek çok bencilce geliyor bana zaten kadın 64 yaşında
kesinlikle dünyanın engüzeline sahip olacağız ama kolumuzda bir bilezikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?