2014 Şubat Anneleri

canımm çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış....sen kendini hiç üzmee herkesin başına gelebilecek birşey çocuk bu kaş ile göz arasında oluveriyor birşeyler elimizden ne gelir....Allahım esirgemiştir oğlunu daa karnındakini dee..birdaha böyle birşey yaşamazsın inşallahhhh....

ahh gülüm hiç bir sey kolay deil,

seni çok iyi anlıyorum, Allah'tan dileğim anneciğine kolaylıklar versin, sağlık sıhhat versin,

ben de birçoğumuz gibi para kazanacam diye yavruyu anneye bırakıp gidecem. kadıncağıza hiç kıyamıyom. en güzel yıllarında k.v.- k.pederine akrabaya hısıma hizmet etti, bir de çalıştı. bizlere baktı büyüttü sağolsun.

bizim evde de geçen yıl hastamız vardı canım, 83 yaşındaydı babaannem, 5 yıldır kanserdi.gerçi alt değiştirme işini halalar yaptı sağolsunlar ama annem ve babam o kadar yıprandı ki...ömürlerinden ömür gitti. halalarım evleri çocuklarını unuttular annelerine bakmak için. hastanelerde neler çektiler. bir tanesi şimdi meme kanseri oldu tedavi görüyor. 60 yaşındaki babamın beli kaydı annesini tekerlekli sandalyeye kaldırıp koyacam diye, annemin kolu sakatlandı. devamlı tuvalet temizlemek bile hakikaten çok zor iş. psikolojik olarak da çok etkilendiler. bu yüzden Allahım doğumun olduğu gibi ölümün de hayırlısını versin.

canım bende senin gibiyim hamile kalmadan önce ceviz,badem türü şeylere bayılıyordum kendimi zor tutuyordum çok yememek için ama şimdi eşim zorla akşamları veriyor sırf bebeğim için yiyorum. ayrıca iştahlı olduğum günleri çok özledim mide bulantıların geçince iştahın açılacak diyolardı ama bulantılarım geçti iştahımdan haber yokkk

bu arada maşallahınız var hani böyle doğumdaki takılardan bahsetmeler:))) noluuyoor hatunlarrrrben inanın hiçbirşey istemiyorum hatta şu tüllü çiçek süsleri var yaa erkekse mavi tül ve ortaya bebek,kız ise pembesi olan anladınız siz onu onlardan bilem istemiyorummm ama adet yerini bulsun diye alırlar heralde...ama benim kocacıım hamile olduğumu öğrendiğimde bana kolye almıştı çok zarif onu sayarım artıkın

bende ilk 4 ay hiç tatlı çikolata yemedim görmek bile istemiyordum
şimdi düzeldim

cevize ben de bayılırdım, şimdi her gün yemek külfet gibi geliyor nedense canım, bazı günler badem, bazı günler de fındık yiyorum.
cevizle ilgili güzel bir sey var bak seversen: haftasonlarında yapıyorum ben;
biraz ev salçası, biraz peynir (evde hangisi varsa, beyaz-ezine-lor hepsi olur), biraz zeytinyağı ile cevizi (istersen içine baharat ve sarımsak da koyabilirsin) rondoya koyup çekiyorum. ekmeğin üstüne sürüp yiyorum. böylece hem cevizimi yemiş oluyorum, hem de lezzetli oluyor.

bende normal doğum yapmayı çok istiyorum doktora sordum sezaryene sezaryen olur dedi kafam çok karışık sezaryen olmak çok zor geliyor bana sezaryen nedenim çatı darlığıydı allah hepimizin yardımcısı olsun...bebeğinin cinsiyeti ne derya

Saolun kızlar allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın benim oğlumu melekler korudu resmen düştüğü yeri görseniz anlarsınız sizinkileride korusun....

canımmm ya çok çok geçmiiş olsun Allah bidaha yaşatmaz inşallah.inşallah allah hepimizin bebeğini korur.

ne iyi kayınvalideleriniz varmış öle bilezik takacaklar ha hiç sanmam hiç akıllarına bile gelmez.eşimde normalde çok düşüncelidirde bu sefer ondanda beklemiyorum .arada bir telefonla mecburiyetten arar kendi hastalıklarını anlatır bide ben şu halimle onlarla uğraşıcam gbi inceden sızlanmalar töbe töbe:) amannnnn düşünmek istemiyorum onları düşününce çok sinirleniyorum gerçekten.beni arayıp sormak yok 3 st mesafe bir geleyim iş yapayım yemek yapayım yok zaten istemiyorumda ama bunun üstüne birde halen durmadan kendilerini aratıp sordurmak istiyorlar bu konuda çok doluyumda eşimin ne suçu var birde eşe bu konu açılınca olay kavgaya dönüyor ben kötü oluyorumoyyyyy nerden girdiysem bu konuya

hımm çok güzel tarife benziyo lipim kahvaltıda yumurtan başka bişey yemiyordum bu iyi olur benim için bu hafta sonu deniyeyim sağol tarif için

zaten anne olunca annelerimizi daha iyi anlıyoruz kuzum hele bebekler doğduktan sonra çok daha fazla annem diyoruz
allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin
annelerini kaybetmiş olanlarada allahtan rahmet diliyorum

off canım düşkün hastaya bakmak o kadar zorki benim nenemde 90 yaşında 6 yıldır bakılıyor ve 2 yıldır altı temizleniyor bilinci yok sayılır
dediğin gibi allah ne verirse hayırlısını versin ölümün bile içimdeb bu yaşamak mı diyorum bazen onun adına sonra allaha ağır gelmesin die susuyorum ama çekenede bakana azap bu
allah senin halanada sağlık versin tatlım

planlı gebelikmiydi aysula bize çok sürpriz oldu bu gebelik. sürpriz yumurtam davetsiz geldi şok olmuştum ama şimdi alıştım keyfini çıkarıyorum bebek kokusu evlat kokusu bambaşka her isteyene nasip olur inşallah...sezaryen genel anestezi mi yoksa epidural miydi?

kuzucum sağolasın ağrılarım oldukça hafifledi rabbime şükürler olsun ama plesantanın durumunu bilemiyoruz tabi:) sen nasılsın

canım dün int.bişeler okurken bunu gördüm aklıma sen geldin bir oku istersen:

Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır. "Eş aşağıda" demek, plasenta doğum kanalı girişine yakın, ya da bu kanalı kapatıyor demektir.
İlk gebeliğini yaşayan anne adaylarında ender görülen ve "placenta previa" ("önde gelen plasenta") adı verilen durum kendini beklenmedik zamanlarda oluşan kanamalarla gösterir.
İlk gebeliğinizse ve "eşiniz aşağıdaysa" biraz daha sabredin, birkaç hafta içinde bu durumun ortadan kalkma ihtimali yüksektir. Yine de bir kanama şikayetiniz olduğunda doktorunuza başvurmayı ihmal etmeyin.

ayyyyyyyy canım çok teşekkür ederim sağolasın biraz sevindim nerde okudun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…