2014 Şubat Anneleri

ayyyyyyyy canım çok teşekkür ederim sağolasın biraz sevindim nerde okudun acaba

canım şimdi attığım linkten açtım ama hata verdi ben direk gireceğin yerleri yazayım "............" gir oradan "hafta hafta hamilelik" yazıyor ordanda 21.haftaya tıkla :)

buldum ve tamamen okudum tatlım çok teşekkür ederim

Planli gebelikti canim kizim yalniz kalmasin istedik 4 yasinda simdi.kiz erkek olsun diye dusunmedim hic 2 ay olmadi sikintiya girdim neden olmuyor diyee.ama 3.ayda geldi melegiim :)) genel anesteziydi .seninki ?

kızlar birde beli kasıkları ağrıyanlara magnezyumu hatırlatmak istiyorum.doktorunuza bir sorup kullanabilirsiniz beni magnezyum rahatlattı gerçekten

kızlar ben hiç su içemiyorum acaba o yüzdenmi kilolarımda hızla artıyor bugünden sonra biraz daha içmeye çalışacağım inşalalh

gordüm ve çok beğendim göbişini
çok hoş çıkmış foto sanki asansörde çekilmiş gibi
evet okulun asansörü gizli kapaklı sabah çekimleri

kuzucuk göstermiş kendini
hee yaa sonunda ortaya çıktı paşam
kızlar birde beli kasıkları ağrıyanlara magnezyumu hatırlatmak istiyorum.doktorunuza bir sorup kullanabilirsiniz beni magnezyum rahatlattı gerçekten

magnezyum kasılmalara kramplara iyi geliomuş
sana da son olaydan sonramı verdi spse.
ben kabızım diye günde 3 bile içerbilirsin demişti ki
şuara 2 içiyorum arada karnım sertleşio diye

kızlar ben hiç su içemiyorum acaba o yüzdenmi kilolarımda hızla artıyor bugünden sonra biraz daha içmeye çalışacağım inşalalh

yanı başında bulundur sık sık iç canım

vucudundaki ödemi atar boş yere şişliğin olmaz benim daha hiç elim yada ayağım şişmedi mesela
sendeki de kilo değilde şişlik yada ödem olabilir

evet şimdide söledide bir sabahta belim çok ağrımıştı o zamanda başka bir doktor vermişti.ama tabi ben sadece 2 kere içip bırakmıştım şimdi içiyorum düzenli olarak çok şükür rahatladım canım

annişlerrrrrr ben geldim yemeğimi yedim geldim ama tv izliyordum ve kola canım çekti üstelik nerdeyse 3 yıldır kola içmediğimi sevmediğimi düşünürsek çok ilginç ya

inşalalh kuzum ya ama kilo gibime geliyor.aslında yememd eiçmemde çokda bir fark yok ve bbeişim daha 300 gr ya:) bakalım içicem artık inşalalh kırışırsam üzülürüm

slm arkadaşlar facebook grubuna ekler misiniz beni de? bu arada msj sayım 50 olmadığından ben sizlere özel msj yollayamıyorum ama sizden alabiliyorum. grubu yazarsanız özelden ben de arkadaşlık isteği gönderirim.. bir kez daha talep etmiştim ama yardımcı olmadılar ya da msjımı görmediler.. inş bu sefer görürsünüz. bebeciklerinizle huzurlu sağlıklı bir gün dilerim hepinize:))

ben hergün içiyorum baya oldu
hatta içmediğim iki üç gün ayağıma kramp girmişti
dedim affetmio bu magnezyum:)
hiç bi zararı yok iç gitsin aksine yararı var
aksatma

ben hergün içiyorum baya oldu
hatta içmediğim iki üç gün ayağıma kramp girmişti
dedim affetmio bu magnezyum:)
hiç bi zararı yok iç gitsin aksine yararı var
aksatma

evet canım artık bizde varız oğluşumla magnezymcuların içinde:)

bende su çok içemiyorum eşim çok kızıyo su içmiyosun diye...kiloyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum..asıl önemli olan bebişin içinde bulunduğu sıvının temizlenip arındırılması annenin içtiği suya bağlı..en az üç litre diyor dr lar ben günde 2 bardağı zor içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…