rica ederim tatlım ya biraz içinin rahatlamasına sevindim linki atıyorum :
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta21.html
rica ederim tatlım ya biraz içinin rahatlamasına sevindim linki atıyorum :
http://www............./dosyalar/haftalar/hafta21.html
ayyyyyyyy canım çok teşekkür ederim sağolasın biraz sevindim nerde okudun acaba
siteyi kısıtlamış canım açmıyor ama neyse sağolasın alıntılma yapmışsın genede
canım dün int.bişeler okurken bunu gördüm aklıma sen geldin bir oku istersen:
Bu gebelik haftasında ya da daha önce yapılan bir ultrasonda doktorunuz size "bebeğin eşi biraz aşağıda..." gibi bir şey söylemiş olabilir. Burada kastedilen "eş", bebeği besleyen plasenta adlı yapıdır. Bu yapı, gebelik ilerledikçe yer değiştirmeye devam eder ve genellikle 24. haftaya kadar rahim içindeki gerçek yerine ulaşır. "Eş aşağıda" demek, plasenta doğum kanalı girişine yakın, ya da bu kanalı kapatıyor demektir.
İlk gebeliğini yaşayan anne adaylarında ender görülen ve "placenta previa" ("önde gelen plasenta") adı verilen durum kendini beklenmedik zamanlarda oluşan kanamalarla gösterir.
İlk gebeliğinizse ve "eşiniz aşağıdaysa" biraz daha sabredin, birkaç hafta içinde bu durumun ortadan kalkma ihtimali yüksektir. Yine de bir kanama şikayetiniz olduğunda doktorunuza başvurmayı ihmal etmeyin.
canım şimdi attığım linkten açtım ama hata verdi ben direk gireceğin yerleri yazayım "............" gir oradan "hafta hafta hamilelik" yazıyor ordanda 21.haftaya tıkla :)
kuzucuk göstermiş kendinigöbütom albümde var kızlar azcık çıktı işte :))
planlı gebelikmiydi aysula bize çok sürpriz oldu bu gebelik. sürpriz yumurtam davetsiz geldi şok olmuştum ama şimdi alıştım keyfini çıkarıyorum bebek kokusu evlat kokusu bambaşka her isteyene nasip olur inşallah...sezaryen genel anestezi mi yoksa epidural miydi?
evet okulun asansörü gizli kapaklı sabah çekimlerigordüm ve çok beğendim göbişini
çok hoş çıkmış foto sanki asansörde çekilmiş gibi
hee yaa sonunda ortaya çıktı paşamkuzucuk göstermiş kendini
kızlar birde beli kasıkları ağrıyanlara magnezyumu hatırlatmak istiyorum.doktorunuza bir sorup kullanabilirsiniz beni magnezyum rahatlattı gerçekten
kızlar ben hiç su içemiyorum acaba o yüzdenmi kilolarımda hızla artıyor bugünden sonra biraz daha içmeye çalışacağım inşalalh
evet okulun asansörü gizli kapaklı sabah çekimleri
hee yaa sonunda ortaya çıktı paşam
magnezyum kasılmalara kramplara iyi geliomuş
sana da son olaydan sonramı verdi spse.
ben kabızım diye günde 3 bile içerbilirsin demişti ki
şuara 2 içiyorum arada karnım sertleşio diye
yanı başında bulundur sık sık iç canım
vucudundaki ödemi atar boş yere şişliğin olmaz benim daha hiç elim yada ayağım şişmedi mesela
sendeki de kilo değilde şişlik yada ödem olabilir
evet şimdide söledide bir sabahta belim çok ağrımıştı o zamanda başka bir doktor vermişti.ama tabi ben sadece 2 kere içip bırakmıştım şimdi içiyorum düzenli olarak çok şükür rahatladım canım
ben hergün içiyorum baya oldu
hatta içmediğim iki üç gün ayağıma kramp girmişti
dedim affetmio bu magnezyum:)
hiç bi zararı yok iç gitsin aksine yararı var
aksatma
kızlar ben hiç su içemiyorum acaba o yüzdenmi kilolarımda hızla artıyor bugünden sonra biraz daha içmeye çalışacağım inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?