2014 Şubat Anneleri

inşalalh kuzum ya ama kilo gibime geliyor.aslında yememd eiçmemde çokda bir fark yok ve bbeişim daha 300 gr ya:) bakalım içicem artık inşalalh kırışırsam üzülürüm

iç tabi canım su her şeye yararlı

grubumuz bu ama özel grup olduğu için çıkmayabilir

https://www...................../335844496546767/

bugünden sonra içicem inşalalh 3 olmaz galibada 2 olsun bari

ay iyi ki yatıyorumya kocaman bir kara sinek girdi eve çıkm ıyor gcık oldum onu kovaladım hopla zıpla töbe töbe:)

aman suyu ihmal etmeyin kızlar, ben de önceden hele kış aylarında fazla içemezdim. şimdi bir şişem var ofiste, o akşama kadar 2 kez doluyor ve bitmeden çıkmıyorum. toplam 1,5 litre su yapıyor. evde de 1-1,5 litre içiyorum. toplam 2,5-3 litreyi böyle böyle buluyorum. şunu düşünün ;
bebişiniz taze bir suyun içinde mi yüzsün, yoksa durmuş, beklemiş suyun içinde mi?
bir de gebeliğin son aylarında "suyun bitmiş sezeryana alıyoz" gibi bir şeyle karşılaşmayalım hiçbirimiz.

anaammmmm aşı vurdurmaya gittim geldim döşemişsiniz mubarek:)))
çok korkuyorum şişer kızarır diye anaaammmmmmm:18:mandalinamı yiyorum komşum çağırdı 15 dk sonra gitcem sütlü kahve içmeye heheh:)

kocaman ve çok hareketliydi kovalamak daha kolaydı sanki:)

canımmm ağrın hafiflemiş şükür merak etme plesenta da çıkan birşey zamanla haaa diyelim çıkmadı taş çatlasın alcan baba gibi raporunuu yatcan evdee ve doğuracan vakti gelince çatır çatır:) tabii raporu önce aldığın için bebişe fazla günün kalmayacak o ayrııı....demesi bizler için kolay ama rabbim yeterki huzursuzluk vermesin.sen sağlıklı ol sancılanma.,oğluşun da sağlıklı olsun doğunca nasıl olsaa gülerek anarsın bu günlerini

bende senin gibi su çok az içiyordum 3 gündür şöyle bişey yaptım işe yaradı 4 tane küçük su şişesi al saat 2 ye kadar 2 tanesini bitirecem de 2 den 5 e kadar 1 tane daha bitir 5 dende yatana kadar 1 tane daha oldu sana 2lt şimdilik böyle yapıyorum daha sonra şişe sayısını artırırsın ilk gün biraz zorlandım ama sonra alıştım. bide sabah akşam büyük bir bardak süt içince su ihtiyacını karşılıyosun bu seferde tuvaletten çıkamıyosun ama olsun

çakalllllll bizi inceliyorsun dimiiii kıs vaktin geçecek ara sor doktoruna da ol güzelim benim bildiğm en son 24.hafta yapıyorlar o da ikinciyi....

bekliyorum kimin ne kadar acıyor kime neler oluyor diye

bu cumartesi gideceğim doktora gittiğim de sorarım kontrolümüz var heycanla bekliyorum

merhaba tatlı subat annelerı keyıfler nasılll.face grubumuz mu oldu subat annelerının sakıncası yoksa bende katılmak isterimmm

bende ilk 4 ay hiç tatlı çikolata yemedim görmek bile istemiyordum
şimdi düzeldim
herkes aynı şeyi söylüyor 4.aydan sonra geçer diye
bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
çikolata yemeyi özledim yaw

bugünden sonra içicem inşalalh 3 olmaz galibada 2 olsun bari
canım ben çok su içerim mesela, ama şuna bağlıyorum ben çok içmemi
işyerinde elimin önünde yaz kış su şişem vardır ve yudum yudum bir bakıyorum akşama kadar 1,5+ bitiyor
evde çok içmiyorum mesela çünkü dönüp duruyorum alışkanlık etmedim
o yüzden yakınında bulundurman çok önemlidir
su hayattır, hayat güzelll....

kulaklarım çınladı sanki
evet canım biraz işlerim vardı kolayladım da geldim

bırak işi gücü bende bıraktım bende proje bekliyorlar salladım

merhaba tatlı subat annelerı keyıfler nasılll.face grubumuz mu oldu subat annelerının sakıncası yoksa bende katılmak isterimmm

herkes katılabilr canım mail adresini yolla bana ekleyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…