- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
inşalalh kuzum ya ama kilo gibime geliyor.aslında yememd eiçmemde çokda bir fark yok ve bbeişim daha 300 gr ya:) bakalım içicem artık inşalalh kırışırsam üzülürüm
slm arkadaşlar facebook grubuna ekler misiniz beni de? bu arada msj sayım 50 olmadığından ben sizlere özel msj yollayamıyorum ama sizden alabiliyorum. grubu yazarsanız özelden ben de arkadaşlık isteği gönderirim.. bir kez daha talep etmiştim ama yardımcı olmadılar ya da msjımı görmediler.. inş bu sefer görürsünüz. bebeciklerinizle huzurlu sağlıklı bir gün dilerim hepinize:))
bende su çok içemiyorum eşim çok kızıyo su içmiyosun diye...kiloyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum..asıl önemli olan bebişin içinde bulunduğu sıvının temizlenip arındırılması annenin içtiği suya bağlı..en az üç litre diyor dr lar ben günde 2 bardağı zor içiyorum..
ay iyi ki yatıyorumya kocaman bir kara sinek girdi eve çıkm ıyor gcık oldum onu kovaladım hopla zıpla töbe töbe:)
bende su çok içemiyorum eşim çok kızıyo su içmiyosun diye...kiloyla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum..asıl önemli olan bebişin içinde bulunduğu sıvının temizlenip arındırılması annenin içtiği suya bağlı..en az üç litre diyor dr lar ben günde 2 bardağı zor içiyorum..
hoplama zıplama yok
evet yok hele şu durumdaama ne yapayım gcık etti beni koca sinek tiksindim
yapıştırsaydın yastığı
iç tabi canım su her şeye yararlı
grubumuz bu ama özel grup olduğu için çıkmayabilir
https://www...................../335844496546767/
anaammmmm aşı vurdurmaya gittim geldim döşemişsiniz mubarek:)))
çok korkuyorum şişer kızarır diye anaaammmmmmm:18:mandalinamı yiyorum komşum çağırdı 15 dk sonra gitcem sütlü kahve içmeye heheh:)
kocaman ve çok hareketliydi kovalamak daha kolaydı sanki:)
ben olmadım hala hepiniz olun bekliyorum
bblim kronik yoklar yoğunlar hala sanırım
çakalllllll bizi inceliyorsun dimiiiikıs vaktin geçecek ara sor doktoruna da ol güzelim benim bildiğm en son 24.hafta yapıyorlar o da ikinciyi....
canım bende senin gibiyim hamile kalmadan önce ceviz,badem türü şeylere bayılıyordum kendimi zor tutuyordum çok yememek için ama şimdi eşim zorla akşamları veriyor sırf bebeğim için yiyorum. ayrıca iştahlı olduğum günleri çok özledimmide bulantıların geçince iştahın açılacak diyolardı ama bulantılarım geçti iştahımdan haber yokkk
herkes aynı şeyi söylüyor 4.aydan sonra geçer diyebende ilk 4 ay hiç tatlı çikolata yemedim görmek bile istemiyordum
şimdi düzeldim
canım ben çok su içerim mesela, ama şuna bağlıyorum ben çok içmemibugünden sonra içicem inşalalh 3 olmaz galibada 2 olsun bari
kulaklarım çınladı sanki
evet canım biraz işlerim vardı kolayladım da geldim
merhaba tatlı subat annelerı keyıfler nasılll.face grubumuz mu oldu subat annelerının sakıncası yoksa bende katılmak isterimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?