çakalllllll bizi inceliyorsun dimiiiikıs vaktin geçecek ara sor doktoruna da ol güzelim benim bildiğm en son 24.hafta yapıyorlar o da ikinciyi....
anaammmmm aşı vurdurmaya gittim geldim döşemişsiniz mubarek:)))
çok korkuyorum şişer kızarır diye anaaammmmmmm:18:mandalinamı yiyorum komşum çağırdı 15 dk sonra gitcem sütlü kahve içmeye heheh:)
herkes aynı şeyi söylüyor 4.aydan sonra geçer diye
bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri
çikolata yemeyi özledim yaw
bırak işi gücü bende bıraktım bende proje bekliyorlar salladım
herkes katılabilr canım mail adresini yolla bana ekleyim seni
laurana sorun olmuyor tatlım ya ben oğlumda taaaa 30.haftam civarıydı sanırım yada belki 32 falandı onda yapılmıştım tetenoz aşımı ozamanda öyle yapıyorlardı hatta 7.ayda diyorlardı
geldim balım geldim
bu arada benim kız öğle uykusuna yattı sanırım yine
ben oldummm bileeecanım merak etme şişmiyo sadece 3 gün ağrıdı biraz o da gece üzerine yatmışım ondan sanırım
canımmm ağrın hafiflemiş şükür merak etme plesenta da çıkan birşey zamanla haaa diyelim çıkmadı taş çatlasın alcan baba gibi raporunuu yatcan evdee ve doğuracan vakti gelince çatır çatır:) tabii raporu önce aldığın için bebişe fazla günün kalmayacak o ayrııı....demesi bizler için kolay ama rabbim yeterki huzursuzluk vermesin.sen sağlıklı ol sancılanma.,oğluşun da sağlıklı olsun doğunca nasıl olsaa gülerek anarsın bu günlerini
sol koluma vurdurdum sağ tarafı daha çok kullanıyorum diye ama ben de bebek için sol tarafta yatıyorum eh artık bi kaç gün bebek içerde rahatsız uyuyacak napiimmmmdefneemmm annen aşı olduu sabret kızım bi kaç gün sonra rahat ettircem seni....diyemiyom yaa:)
kızlar ya bebek battaniyesi kaç tane almayı düşünüyorsunuz ince olanlardan yani hani evde günlük kullanmalık ben 3 tane düşünüyorum az mı dışarı içinde polar olanlardan 2 tane yeter mi acaba?
sağol tatlım ya[sıze=3]öylemii iyi güzelim,bu arada sabah alelacele bir geçmişe baktım yazını okudum bunalmışsın bu ara....canım annelik böyle birşey işte sen daha iyi bilirsin bizlerden sonuçta bir oğlun var,64 yaşında da olsa bunalsa da hem nenene hem senin oğluna baksa da ve hatta söylense de aslında annen senin bir nebze yükünü aldığı için yine mutludur....eğer bu bebeği doğurunca çalışmak zorunda değilsen çalışma ama yok zorundaysan ve annene kıyamıyorsan bakıcı tut güzelim....herşeyin bir çözümü vardır mutlaka....mesela ben çalışmak zorunda hissediyorum kendimi ama nasip kısmet iştee naparsınn...noolur üzme kendini...[/sıze]
bizimki de öyle öğlen olunca keyif çatıyor akşam yada gece coşuyor bide bazı sabahları uyandığımda hareketli oluyor acıkıyor mu acaba diyorum kendi kendime
Ceviz yedim ona bile oynamadı sultanım
seninki uykusuna düşkün olcek
kuzuummm napimm sevenim çok bırakmıyorlarr:)) kahveye çağırdı komşum gitmeyim mi:))))) ayyy sağlık ocağından eve yürüdüm resmen bacağıma kramp girdi hatuun neyse eve geldim geçtii....ben de magnezyum içiyorum ve ağrılarımı dindirdi,doktorum doğuma kadar alcaksın dedi....bol su iç güzelim bu arada ben içmiyordum ama korku poku selanik misaliii enfeksiyon olayına karşı 2 litreden fazla içmeye başladım anammmm ne kadar rahatlatan birşeymiş meğer....biraz fazla çişe gidiyorsun ama rahatladığını hissediyorsunnn:)dimi yani inşalalh:) bende bu nereye kayboldu diyorum geçmiş olsun :) genemi gidiosun kız ayşe dur iki daika yerinde yahu:)
kızlar ya bebek battaniyesi kaç tane almayı düşünüyorsunuz ince olanlardan yani hani evde günlük kullanmalık ben 3 tane düşünüyorum az mı dışarı içinde polar olanlardan 2 tane yeter mi acaba?
anaammmmm aşı vurdurmaya gittim geldim döşemişsiniz mubarek:)))
çok korkuyorum şişer kızarır diye anaaammmmmmm:18:mandalinamı yiyorum komşum çağırdı 15 dk sonra gitcem sütlü kahve içmeye heheh:)
bekliyorum kimin ne kadar acıyor kime neler oluyor diye
bu cumartesi gideceğim doktora gittiğim de sorarımkontrolümüz var heycanla bekliyorum
sağol tatlım ya
evet annem şikayet etmez hiç azından duymassın off bile zor çıkar nasıl hakkı ödenirki zaten analığın hakkı ödenmezde bendede daha çok hakkı var annemin
çalışmak zorunda olduğumu düşünüyorum en azından bir müddet deneyeceğim çalışmamayı şimdilik öyle planlıyorum anneme yük etmem yeni bebeği en azından bir müddet 1 yaşına kadar falan ben bakarım diyorum
bakıcıya gelince doğunda bakıcılar hiç ama hiç içine sinmiyor insanın bakıcıya verenede lafım yok fakat ben güvenemiyorum bir türlüBiraz pimpirikliyim sanırım ondan
birde zaten aldığımız maaşlar öyle astronomik rakamlar değil e bunun 500-600 tlsini de bakıcıya verdikten sonra çalıştığıma değmez diye düşünüyorum çünkü aklım sürekli evde kalır
önceden apartman görevlisinin okula gitmeyen 16 yaşlarında bir kızı vardı annemim binasında aklımda o vardı anneme yardımcı olması için annemlerde bakmak üzere yine fakat oda gitti başka uzak bir yere taşınmışlar gelmem diyormuş binanın içinde olsa süper olurdu
yine öyle birileri olursa diye düşünyüorum bakalım artık kısmet
desteğin için tekrar teşekkür ederim
seninki uykusuna düşkün olcek
Benim deee. 10:30'da. Dırım dırım dırımdırım dırımdırım dırımmmmmmm. Dırıdırırım
Ulen böyle ev gezmelerine, kolu komşuya gidiyorsunuz ya içim gidiyo içim. Hele bi doğurayım, doğum izni demicem her gün gezcem
Benim deee. 10:30'da. Dırım dırım dırımdırım dırımdırım dırımmmmmmm. Dırıdırırım
Sizin oralar yine iyi canım bizim burda 1000 TL altında yok bakıcı falan. Ona o parayı vereceğine çalışma daha iyi. İzmir de bakıcıya çocuk bırakmak için güzel maaşlı bir iş şart maalesef.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?