2014 Şubat Anneleri

bu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaa bakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)

aldım canım aynısıdan :) hatta port bebede aldım içine koydum tam sığdı. aslında evin içinde kullanmak için kaç tane alsak diye sordum kaka falan yapınca çok gerek oluyormuş.bende şuan 3 tane var ama bir kaç tane daha mı alsam acaba

oynasın oynasın kızçe

bizimki tatlıya tepki vermiyor çok ilginç geliyor ya tatlı yiyen oynar bizimki terse gidiyor

yuh bin liramı anammmmmmmmmmm o parayı verebilmek için doktor falan olmak lazım

BENDE sabaha aldım sonra eşim bende geleceğim deyince 2 ye aldık öğleden sonra gidicem artık

Biz başından beri eşimle gidiyorduk, bu hafta zar zor araba için servise randevu aldı. Arabanın bagajı bozuk aylardır. Açılmıyor motoru yanmış. Onu değiştirtcek bebek arabası mevzusu için..Üzülüyor gelemicem diye.3.lü tarama sonucunu falan da alcaktık. Kuzenimi ayarladım mecbur onunla gidicem. Akşama güzel güzel haberler veririz inşallah

valla evdeyim raporluyumda ne benim komşuların hepsi çaılışıyor

Sen otur zaten evinde yahu. Bende kanamam varken 2.günü kahvaltıya misafir almıştım bu boşluğu değerlendireyim diye ama yapmamak lazım.

bu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaa bakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)

Bende göremiyorum. Bu sebepten akşam iptal olan ağda randevuma bu akşam gidicem. :18::18:

canım bizde geçen haftalarda aynı konudan şikayetçiydik hatırlarsan sende bizden bikaç hafat geridesin bu normal demekki o dönemde hareketleri tutarsız oliyyyyyyyyyyyy demekki

bende göremiyorum bacım şeyimi yani accuk ucunu görüyom anca
canım onun için pazen olanalrdan al bence bi kaç tane uygun fiyatlı ama ben bunun içinde beyaz düz pazen önermiştim biz oğlumda o şekilde yapılmış bezleri kullandık bebeğin altını alırken altına açıyorsun alt açma minderinin üzerine kaka falan olmuyor onu makinaya atıp yıkamakta kolay oluyor

bizimki de gelemeyecekti ama eğitim saatleri değişmiş gelecek
birlikte gidince daha bir keyifli oluyor her ay gelmesini bende istiyorum kızını gelsin kendisi görsün anlatmakla olmuyor

bu aylık böyle olsun sizin de ayrıntılıya gelir olmadı daha detaylı bakar

yaaaaaaaaaa hepmi gidiyordun ilkmi gidicen kız gene izmirde vardır adam gbi yerler ben bu küçücük yerde ne halt etcem bilmiyoru ya komşum bahsetmişti amaaaa genede hijyenikliğinden çok şüphem var.valla öyle aynayla falanda olacak gbi değil bu iş bende napcam bilmiyorum

tecrübeli olmak başka bişey tabi

yuh bin liramı anammmmmmmmmmm o parayı verebilmek için doktor falan olmak lazım

Zaten doktor falan olmayan ya anasına baktırıyor, yada doğurmuyor. Çevremde o kadar çok örnek var ki.
:26:
Halimize bin şükür..

Heee evet hatırladım. Aman ne bileyim 2 gündür kimseye söylemesem de içten içe korkuyordum. Çok rahatladım şuan

zor görüyorum bende ama zaten kendim bişey yapmadığım için sorun değil görmesem de olur kuaföre gidip hallederim

kızım canlandı ve sanki artık yukarılarda oynuyor ultrasonda nerede olacak merak ediyorum
of çok özledim ben ya sanki aylardır görmüyorum

Son düzenleme:

sen napıosun peki bacım yaaaa bu işe bi çözüm bulmam lazım düşüne düşüne tavuğa döndüm:)

spse hele kılı tüyü boşver canım sen şu aşamada bence
eğer plesentan aşağıda ise belki ağda yaptırman uygun olmayabilir bence bunu daha önceden plesenta periva geçirmiş birine sor
ve şeyinin kıllarını unutuver bir müddet
şu aşamada size ilişkide yasaktır zaten eşinde görmez

Aynen canım. Herşey yolunda olsun da ben bile görmemeye razıyım

Yok canım yaa. Bi düğünden 2 gün önce gittim adamın gözünü boyamak için bi de bu akşam gidicem. Çok hassas tenim hep kendim alıyordum yarım yamalak da olsa. Artık alamıcam. Doğuma kadar alışsın diyorum. Jiletle haşır neşir oldukça daha kötü hale gelecek yoksa..

itina ile rahatlatılır
sen napıosun peki bacım yaaaa bu işe bi çözüm bulmam lazım düşüne düşüne tavuğa döndüm:)
ben şimdilik traş ediyorum sonrasındada aynayla traş ederim
tecrübeli olmak başka bişey tabi

elimden geldiğince yardımcı olurum canım

haklısın ya pırt die çekince plasentamda düşüverirse çünkü eminim çok acır ilk olacak henüz onuda düşünüyorum iş yok güç yok anca kurup dursam .
biz o şey olayını nerdeyse 5.5 aydır zaten unuttuk:) laurana diyorduya bundan sonra gerdek gbi olcak die töbe töbe:)
temiz gezmek gbisi yok yapacak bişi yok dediğin gbi en iyisi yatışa devam

bakalım yarın ne yorum yapcaksın:) kolay gele.valla ben lazere gidiordum hiçte dayanılmıycak bişi değildi yani ohhh tertemiz olmuştum.oğluşum tüylendirdi anasını

9 yıl önce normal doğum yapacağım için bırakmıştım jileti olmaz böyle gitmez dedim sert ve kaşıntılı Doktor kesecek dikecek dedim 3 günde uzuyordu ilk muayenemden beri ağda yaptım o gün bugün hep ağda yaparım yarı oturur yapardım ağdamı son aya kadar öyle olmuştu tecrübesizlik işte...İlk başlarda alıştırmak lazım zor olmuştu (para kadar para kadar) Şimdi azcık zaten göremediğimi alaturka tuvalete oturur pozisyonda ya da ayakta alıyorum 10 dakikamı alıyor şükür...

kocan kıskanmadımı kız benim için değilde doktor içinmi yaptın diye Benimki oysa ömür billah söyler onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…