canım buraya daha öncede defalarca yazdım ama
battaniye için en kullanışlısı kundak battaniye bir tane ondan bulundur derim ben inan çok süper bişi sarıp sarmalıyorsun içine sıcakcık oluyor yawru
malum bebekerimiz şubatta doğcak mont giydirmek falan söz konusu olmaz o kadar küçük bebeğe dışarıda çıkarız doktorabile olsa onsa bir ceket giydiriyorsun sonra taşıyıcının içine bu kundak battaniyeyi açıyorsun içine bebeği koyuyorsun sonra üzerine normal diğer battaniye kale gibi oluyor içeriye soğuk girmiyor Eki Görüntüle 813477
Kızlar sabahtan beri allem ettim kallem ettim bizim kızı uyandırdım, sonunda rahat bir nefes aldım.
Akşam şarkılar söyledim, sabah en sevdiğim börekten yedim yok, kuru üzüm yedim, tatlı yedim yok. Az önce müdürün doğum günü için çakallık yapıp kendi sevdiğim pastadan aldırdım. Kış uykusuna yatan kızım uyandı. Tepikliyooooo
Kim derdi ki bir gün tekmelenmek için can atacağımı
Jack'im Frost'um seninkinde tepki var mı?
Ulen böyle ev gezmelerine, kolu komşuya gidiyorsunuz ya içim gidiyo içim. Hele bi doğurayım, doğum izni demicem her gün gezcem
Benim deee. 10:30'da. Dırım dırım dırımdırım dırımdırım dırımmmmmmm. Dırıdırırım
Sizin oralar yine iyi canım bizim burda 1000 TL altında yok bakıcı falan. Ona o parayı vereceğine çalışma daha iyi. İzmir de bakıcıya çocuk bırakmak için güzel maaşlı bir iş şart maalesef.. :26:
BENDE sabaha aldım sonra eşim bende geleceğim deyince 2 ye aldık öğleden sonra gidicem artık
valla evdeyim raporluyumda ne benim komşuların hepsi çaılışıyor
bu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaabakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)
canım bizde geçen haftalarda aynı konudan şikayetçiydik hatırlarsan sende bizden bikaç hafat geridesin bu normal demekki o dönemde hareketleri tutarsız oliyyyyyyyyyyyy demekkiKızlar sabahtan beri allem ettim kallem ettim bizim kızı uyandırdım, sonunda rahat bir nefes aldım.
Akşam şarkılar söyledim, sabah en sevdiğim börekten yedim yok, kuru üzüm yedim, tatlı yedim yok. Az önce müdürün doğum günü için çakallık yapıp kendi sevdiğim pastadan aldırdım. Kış uykusuna yatan kızım uyandı. Tepikliyooooo
Kim derdi ki bir gün tekmelenmek için can atacağımı
Jack'im Frost'um seninkinde tepki var mı?
bende göremiyorum bacım şeyimi yani accuk ucunu görüyom ancabu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaabakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)
canım onun için pazen olanalrdan al bence bi kaç tane uygun fiyatlı ama ben bunun içinde beyaz düz pazen önermiştim biz oğlumda o şekilde yapılmış bezleri kullandık bebeğin altını alırken altına açıyorsun alt açma minderinin üzerine kaka falan olmuyor onu makinaya atıp yıkamakta kolay oluyoraldım canım aynısıdan :) hatta port bebede aldım içine koydum tam sığdı. aslında evin içinde kullanmak için kaç tane alsak diye sordum kaka falan yapınca çok gerek oluyormuş.bende şuan 3 tane var ama bir kaç tane daha mı alsam acaba
Biz başından beri eşimle gidiyorduk, bu hafta zar zor araba için servise randevu aldı. Arabanın bagajı bozuk aylardır. Açılmıyor motoru yanmış. Onu değiştirtcek bebek arabası mevzusu için..Üzülüyor gelemicem diye.3.lü tarama sonucunu falan da alcaktık. Kuzenimi ayarladım mecbur onunla gidicem. Akşama güzel güzel haberler veririz inşallah
:[/B]
Biz başından beri eşimle gidiyorduk, bu hafta zar zor araba için servise randevu aldı. Arabanın bagajı bozuk aylardır. Açılmıyor motoru yanmış. Onu değiştirtcek bebek arabası mevzusu için..Üzülüyor gelemicem diye.3.lü tarama sonucunu falan da alcaktık. Kuzenimi ayarladım mecbur onunla gidicem. Akşama güzel güzel haberler veririz inşallah
Sen otur zaten evinde yahu. Bende kanamam varken 2.günü kahvaltıya misafir almıştım bu boşluğu değerlendireyim diye ama yapmamak lazım.
Bende göremiyorum. Bu sebepten akşam iptal olan ağda randevuma bu akşam gidicem. :18::18:
canım bizde geçen haftalarda aynı konudan şikayetçiydik hatırlarsan sende bizden bikaç hafat geridesin bu normal demekki o dönemde hareketleri tutarsız oliyyyyyyyyyyyy demekki
bende göremiyorum bacım şeyimi yani accuk ucunu görüyom anca
canım onun için pazen olanalrdan al bence bi kaç tane uygun fiyatlı ama ben bunun içinde beyaz düz pazen önermiştim biz oğlumda o şekilde yapılmış bezleri kullandık bebeğin altını alırken altına açıyorsun alt açma minderinin üzerine kaka falan olmuyor onu makinaya atıp yıkamakta kolay oluyor
bende normal doğum yapmayı çok istiyorum doktora sordum sezaryene sezaryen olur dedi kafam çok karışık sezaryen olmak çok zor geliyor bana sezaryen nedenim çatı darlığıydı allah hepimizin yardımcısı olsun...bebeğinin cinsiyeti ne derya
yuh bin liramı anammmmmmmmmmmo parayı verebilmek için doktor falan olmak lazım
canım bizde geçen haftalarda aynı konudan şikayetçiydik hatırlarsan sende bizden bikaç hafat geridesin bu normal demekki o dönemde hareketleri tutarsız oliyyyyyyyyyyyy demekki
canım onun için pazen olanalrdan al bence bi kaç tane uygun fiyatlı ama ben bunun içinde beyaz düz pazen önermiştim biz oğlumda o şekilde yapılmış bezleri kullandık bebeğin altını alırken altına açıyorsun alt açma minderinin üzerine kaka falan olmuyor onu makinaya atıp yıkamakta kolay oluyor
bu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaabakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)
yaaaaaaaaaa hepmi gidiyordun ilkmi gidicen kız gene izmirde vardır adam gbi yerler ben bu küçücük yerde ne halt etcem bilmiyoru ya komşum bahsetmişti amaaaa genede hijyenikliğinden çok şüphem var.valla öyle aynayla falanda olacak gbi değil bu iş bende napcam bilmiyorum
bizimki de gelemeyecekti ama eğitim saatleri değişmiş gelecek
birlikte gidince daha bir keyifli oluyor her ay gelmesini bende istiyorum kızını gelsin kendisi görsün anlatmakla olmuyor
bu aylık böyle olsun sizin de ayrıntılıya gelir olmadı daha detaylı bakar
yaaaaaaaaaa hepmi gidiyordun ilkmi gidicen kız gene izmirde vardır adam gbi yerler ben bu küçücük yerde ne halt etcem bilmiyoru ya komşum bahsetmişti amaaaa genede hijyenikliğinden çok şüphem var.valla öyle aynayla falanda olacak gbi değil bu iş bende napcam bilmiyorum
itina ile rahatlatılır
Zaten doktor falan olmayan ya anasına baktırıyor, yada doğurmuyor. Çevremde o kadar çok örnek var ki. :26:
Halimize bin şükür..
Heee evet hatırladım. Aman ne bileyim 2 gündür kimseye söylemesem de içten içe korkuyordum. Çok rahatladım şuan
ben şimdilik traş ediyorum sonrasındada aynayla traş ederimsen napıosun peki bacım yaaaa bu işe bi çözüm bulmam lazım düşüne düşüne tavuğa döndüm:)
tecrübeli olmak başka bişey tabi
spse hele kılı tüyü boşver canım sen şu aşamada bence
eğer plesentan aşağıda ise belki ağda yaptırman uygun olmayabilir bence bunu daha önceden plesenta periva geçirmiş birine sor
ve şeyinin kıllarını unutuver bir müddet
şu aşamada size ilişkide yasaktır zaten eşinde görmez
Aynen canım. Herşey yolunda olsun da ben bile görmemeye razıyım
Yok canım yaa. Bi düğünden 2 gün önce gittim adamın gözünü boyamak için bi de bu akşam gidicem. Çok hassas tenim hep kendim alıyordum yarım yamalak da olsa. Artık alamıcam. Doğuma kadar alışsın diyorum. Jiletle haşır neşir oldukça daha kötü hale gelecek yoksa..
9 yıl önce normal doğum yapacağım için bırakmıştım jileti olmaz böyle gitmez dedim sert ve kaşıntılıdoktor kesecek dikecek dedim 3 günde uzuyordu ilk muayenemden beri ağda yaptım o gün bugün hep ağda yaparım yarı oturur yapardım ağdamı son aya kadar öyle olmuştu tecrübesizlik işte...ilk başlarda alıştırmak lazım zor olmuştu (para kadar para kadar) şimdi azcık zaten göremediğimi alaturka tuvalete oturur pozisyonda ya da ayakta alıyorum 10 dakikamı alıyor şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?