bakalım yarın ne yorum yapcaksın:) kolay gele.valla ben lazere gidiordum hiçte dayanılmıycak bişi değildi yani ohhh tertemiz olmuştum.oğluşum tüylendirdi anasını
9 yıl önce normal doğum yapacağım için bırakmıştım jileti olmaz böyle gitmez dedim sert ve kaşıntılıDoktor kesecek dikecek dedim 3 günde uzuyordu ilk muayenemden beri ağda yaptım o gün bugün hep ağda yaparım yarı oturur yapardım ağdamı son aya kadar öyle olmuştu tecrübesizlik işte...İlk başlarda alıştırmak lazım zor olmuştu (para kadar para kadar) Şimdi azcık zaten göremediğimi alaturka tuvalete oturur pozisyonda ya da ayakta alıyorum 10 dakikamı alıyor şükür...
Planli gebelikti canim kizim yalniz kalmasin istedik 4 yasinda simdi.kiz erkek olsun diye dusunmedim hic 2 ay olmadi sikintiya girdim neden olmuyor diyee.ama 3.ayda geldi melegiim :)) genel anesteziydi .seninki ?
itina ile rahatlatılır
ben şimdilik traş ediyorum sonrasındada aynayla traş ederim
elimden geldiğince yardımcı olurum canım
Bende doğumdan sonra düşünüyorum canım lazeri. Büyük rahatlıkmış..
Bende üst tarafları ağda veya makinayla alıyor alt tarafları Allah ne verdiyse idare ediyordum ama evlendikten sonra ağda ile tutulacak kadar uzatamadım hiç kocamdan utanıp :26: Bir de adam gibi bi ağda bulamadım ki. Ne kullanıyorsunuz siz?
fotonu gördüm çokkkkkkkkkkkkkk beğendimYahu ben sabah sizin için fotoğraf çekiştim şimdi geldi aklıma. Ekledim albümcağızıma
bbilimim jiletin sezaryen ya da normal doğumda bir sakıncası olur mu? ya da hadi sancın geldi normal doğuma gittin o bölge tüylü olursa bir sıkıntı olur mu acep?
Kızlar sabahtan beri allem ettim kallem ettim bizim kızı uyandırdım, sonunda rahat bir nefes aldım.
Akşam şarkılar söyledim, sabah en sevdiğim börekten yedim yok, kuru üzüm yedim, tatlı yedim yok. Az önce müdürün doğum günü için çakallık yapıp kendi sevdiğim pastadan aldırdım. Kış uykusuna yatan kızım uyandı. Tepikliyooooo
Kim derdi ki bir gün tekmelenmek için can atacağımı
Jack'im Frost'um seninkinde tepki var mı?
neyse geldim hatunlar,prolett sen bana özeniyorsun komşu gezmelerim var diye ben de çalışıyorsunuz diye size özeniyorum:))) gerçii evde olunca içim rahat sonuçta bazen sancılarım olabiliyor dinlenme fırsatı buluyorum:)))
kızzzz bakıcı 1000 tl imiş sizin oralardaaaaaa nereymiş sizin oralarbana versinler o parayı benimkiyle birlikte büyütürüm hahahah,hem bak matematikçiyim çekirdekten yetiştiririm onlarıı hahahahah
neyse geldim hatunlar,prolett sen bana özeniyorsun komşu gezmelerim var diye ben de çalışıyorsunuz diye size özeniyorum:))) gerçii evde olunca içim rahat sonuçta bazen sancılarım olabiliyor dinlenme fırsatı buluyorum:)))
kızzzz bakıcı 1000 tl imiş sizin oralardaaaaaa nereymiş sizin oralarbana versinler o parayı benimkiyle birlikte büyütürüm hahahah,hem bak matematikçiyim çekirdekten yetiştiririm onlarıı hahahahah
fotonu gördüm çokkkkkkkkkkkkkk beğendim
ne biliym tatlım doktorların bu kıllı bu kılsız diye ayırt ettiklerini düşünmüyorum açıkcası onlar ne kıllı şeyler görmüştüradamalara avuç içi gibi geliyormuş zaten artıkım
fakat jiletle daha kısa kalmazmı haftada bir bile yapılsa kısacık olur kanımca yani uzun kalma ihtimali bence ağdaya göre daha az
hahahahah kızıımmmmm sen yine yapıyorsun ben yapmıyorum da çünkü klasik pozisyondan başkasıyla zevk alamıyorum,haaa denemiyormuyum başka türleri tabi fantazi uğruna deniyorum ama klasik foreverrr:)))) o olmayınca da açıkçası şekilden şekile giremem hem canım da acıyor artık darısı doğumdan sonrayaBebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 19-02-2014
Hamileliğimin 19. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 147 gün kaldı.
Bazen bebeğinizde 2-4 sn de bir olan karnınızı sarsıcı ritmik hıçkırıklar olur. Rahimde alacak hava olmadığı için, hıçkıran bebek aynı hava alıp veren çocuk gibi sadece kas reaksiyonları gösterir. Bu hıçkırıklar genellikle yarım saat içinde biter. Cinsel ilişki sırasında artık daha yaratıcı olmak ve değişik pozisyonlar denemek zorunda kalabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 280 gr. - Yaklaşık boyu : 15.3 cm. (Baştan Popoya)
haha ben buna çok güldüm o işi yapabilmek için ne hallere gircez bakalım
ya bu arada kıl tüy muhabbetine hala bi çözüm bulunamadı dimi bazen geç saatlerde tvde reklamlar çıkıyo bi krem sürüyosun gidiyo sonrada azalıp çıkmıyomuş ama inanamıyo insan işte şunun acısız agrısız UCUZZZZZZZZZZZZZ bi yok etme yöntemini bulamadılar yahu aya maya çıkıyolar marsa gitmeye çalışlıyolar boş işlerle uğraşıyolar şu kıllara bi çözüm bulsalar insanlık rahat ets yahu
hahahahah kızıımmmmm sen yine yapıyorsun ben yapmıyorum da çünkü klasik pozisyondan başkasıyla zevk alamıyorum,haaa denemiyormuyum başka türleri tabi fantazi uğruna deniyorum ama klasik foreverrr:)))) o olmayınca da açıkçası şekilden şekile giremem hem canım da acıyor artık darısı doğumdan sonraya
1000tl mi
ben anaokulu öğretmeniyim bebek matematikten ne anlar bana ihtiyacı var onun
aaaa nasıl ne anlaaaarrrr bir elimde 5 parmak inanmazsan say da bakkk saydaaa bakkk şarkısını matematikçi bestelemediyse ben de birşey bilmiyorum hahahahhahahhah:))))) zaten 40 günlük bebeği vermiyorlar yaaaaa :)))) bakkk ekmek kapıma göz dikmeeeee
kısım değişik pozisyonlar icad ettirir bazen hayat
yoklukta neler yapılmazki
fakat çok detaya girmeyeyim 2013 temmuz anneleri forumu bu yüzden kapanmış çünkü
HAKSEVER HOŞGELDİN ÖZLETTİN KENDİNİ BACIM
Ehehe. Ofiste birinin kızının var bakıcısı ona sordum şimdi. 900+yol parası veriyormuş.
Bakıcı hergün yarım saat ingilizce kitap okuyor, şarkılar söylüyor kıza. Daha neler neler.
Evin her tarafı kamera zaten. Ama adam da 4-5 bin Tl alıyordur burdan. Karısı da İş bankası nda çalışıyor. Onlar baktırmıcak da ben mi baktırcam ayol
Ehehe. Ofiste birinin kızının var bakıcısı ona sordum şimdi. 900+yol parası veriyormuş.
Bakıcı hergün yarım saat ingilizce kitap okuyor, şarkılar söylüyor kıza. Daha neler neler.
Evin her tarafı kamera zaten. Ama adam da 4-5 bin Tl alıyordur burdan. Karısı da İş bankası nda çalışıyor. Onlar baktırmıcak da ben mi baktırcam ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?