2014 Şubat Anneleri

en guzeli ve temizi agda .isim 10 dk da bitiyo.cam sakizi agda kullaniyorum.gobekten goremeyincede buyutecli aynam var onun yardimiyla aliyorum

ya aslında öyle dee ben ilk düşükten sonra mecbur jilete döndüm ayıp olmasın doktora diye sonrasında da korktum ağdaya dönmeye ve açıkçası hem acısız hem de kolay olunca işime de geldi,şimidi yine ağdaya dönmek istiyorum daa korkuyorum acısından bir de malum belli bir uzunluğa gelmesi lazım yaa o arada doktora gidersem ne bilim yaaa ayıp gibi geliyor bana:26:

anca geçmişi okudum.sizleri çok özledim.iki oğluşda sümüklü geziyor.küçüğü uyuttum bir kızlara bakayım dedim son yazıya geldim çoğunuz gitmişsiniz.şimdide yemek yapmam lazım .

anammm sustunuzzz ben az sonra kek yapmaya gitcem ve sizin eller çalışmaya başlıyacak...bi gelecem 10 sayfa geçmiş bile bana inat dimi hatunlar hımmmmmmm

iş bankasında ne olarak çalışıyor çok merak ettim normal eleman ise asgari ücret kadar falan alıyordur
müdürse durum değişir tabi

Yok canım kurumsalda sanırım.

aaaa bak şimdii ben ingilizce matematik okudum zaten vallaaaa hatta biraz da Almancam var,bir de dini bütün bir aile ise kuran ve dua da öğretirim yani her türlüü hahahhahah:)))))))))))

Ahahahha senden iyisini bulamaz kimse 10 parmağında 10 marifet hakikaten.

Kızlar ben çıkıyorum yarım saat sonra kısmetse nefesimi tutup yoldurcam kendimi. Bana acıya dayanma gücü dileyin :18::18:

dayanma gücü diledim

anammm sustunuzzz ben az sonra kek yapmaya gitcem ve sizin eller çalışmaya başlıyacak...bi gelecem 10 sayfa geçmiş bile bana inat dimi hatunlar hımmmmmmm
off evyapımı kek süpper olurdu şimdi tarçın ve cevizli
anca geçmişi okudum.sizleri çok özledim.iki oğluşda sümüklü geziyor.küçüğü uyuttum bir kızlara bakayım dedim son yazıya geldim çoğunuz gitmişsiniz.şimdide yemek yapmam lazım .
ben burdayım henüz tatlım oğlanlara geçmi oslun
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ??? karşılaşamıyoruz hiç özledim valla

hadi canım,çok sıkma kendini şöyle düşün sonuçta ölmeyecençok iç açıcı bir öğüt olmadı ama idare et:))))))))))) ben de çıkıyorum yaa kek yapcam kimseden ses yok artıkın iş çıkış saatine denk geldi heral...

bbilim bende özledim senle konuşmayı.şimdi büyük okuldan gelecek ,yemek ,ödev ve hastalıklar şu an çok yorucu bir dönemdeyim.
sağlık olsun dinleniriz inşallah.genelde gece okuyorum ve yazıyorum pek kimsecikler olmuyor.yakında normale dönersem bol bol buralar uğrarım öptüm hepinizi.

Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor. Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık

onların evine ayda rahat 8 bin giriyordur:)

Bilmiyorum bilimcim o kadar şaşırdıkki nasıl yapsak nasıl olsa bilemiyoruz şu an.Büyük ihtimal taşınırız.

canım benim hakkınıza hayırlı olsun inş. ne zaman başlıcak eşin göreve

ben çıkıyorum kızlar yarın okurum artık yazdıklarınız iyi akşamlar herkese

Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor. Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık

kronikim hayırlı uğurlu olsun,
haritadan baktım hemen, erzurum ve diyarbakıra yakın, uçakla gider gelirsiniz. gerçi bingöle de havalimanı açılmış
bizim topiğin diğer bebişleri de hayırlara vesile olurlar inşallah

Son düzenleme:
canım benim hakkınıza hayırlı olsun inş. ne zaman başlıcak eşin göreve

ben çıkıyorum kızlar yarın okurum artık yazdıklarınız iyi akşamlar herkese

Amin bilimcim çok sağol. Prosedürlerle ilgili hiç bilgim yok inanki akşam eşimle oturup konuşuruz tüm detayları artık

ehehe yakışır bize altın yaaa
allahım esirgesinnn .çok büyük geçmişler olsun
geçmiş olsun kuzummm
ayy benimkilerde aynı inan
:124::124::124::124::124::124::124::124::124: negüzel bir haberrr
merhaba kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl
sağol tatlımm sen nasılsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…