en guzeli ve temizi agda .isim 10 dk da bitiyo.cam sakizi agda kullaniyorum.gobekten goremeyincede buyutecli aynam var onun yardimiyla aliyorum
iş bankasında ne olarak çalışıyor çok merak ettim normal eleman ise asgari ücret kadar falan alıyordur
müdürse durum değişir tabi
aaaa bak şimdii ben ingilizce matematik okudum zaten vallaaaa hatta biraz da Almancam var,bir de dini bütün bir aile ise kuran ve dua da öğretirim yani her türlüü hahahhahah:)))))))))))
Yok canım kurumsalda sanırım.
[/B]
dayanma gücü diledimYok canım kurumsalda sanırım.
Ahahahha senden iyisini bulamaz kimse 10 parmağında 10 marifet hakikaten.
Kızlar ben çıkıyorum yarım saat sonra kısmetse nefesimi tutup yoldurcam kendimi. Bana acıya dayanma gücü dileyin :18::18:
off evyapımı kek süpper olurdu şimdi tarçın ve cevizlianammm sustunuzzz ben az sonra kek yapmaya gitcem ve sizin eller çalışmaya başlıyacak...bi gelecem 10 sayfa geçmiş bile bana inat dimi hatunlar hımmmmmmm
ben burdayım henüz tatlım oğlanlara geçmi oslunanca geçmişi okudum.sizleri çok özledim.iki oğluşda sümüklü geziyor.küçüğü uyuttum bir kızlara bakayım dedim son yazıya geldim çoğunuz gitmişsiniz.şimdide yemek yapmam lazım .
Yok canım kurumsalda sanırım.
Ahahahha senden iyisini bulamaz kimse 10 parmağında 10 marifet hakikaten.
Kızlar ben çıkıyorum yarım saat sonra kısmetse nefesimi tutup yoldurcam kendimi. Bana acıya dayanma gücü dileyin :18::18:
Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
kronik hayırlı olsun canım benim çok sevindim adınıza
siz şimdi bingölemi taşınıyorsunuz ?
Ehehe. Ofiste birinin kızının var bakıcısı ona sordum şimdi. 900+yol parası veriyormuş.
Bakıcı hergün yarım saat ingilizce kitap okuyor, şarkılar söylüyor kıza. Daha neler neler.
Evin her tarafı kamera zaten. Ama adam da 4-5 bin Tl alıyordur burdan. Karısı da İş bankası nda çalışıyor. Onlar baktırmıcak da ben mi baktırcam ayol
Bilmiyorum bilimcim o kadar şaşırdıkki nasıl yapsak nasıl olsa bilemiyoruz şu an.Büyük ihtimal taşınırız.
Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
canım benim hakkınıza hayırlı olsun inş. ne zaman başlıcak eşin göreve
ben çıkıyorum kızlar yarın okurum artık yazdıklarınız iyi akşamlar herkese
ehehe yakışır bize altın yaaaValla biz nerdeyse evlendigimizden beridir benim kocam bana diyor ki dogum yapinca bana kunye alacakmis. Ismim yazacakmis filan.Iyi dedim. Hayir mi diyecegim bi de dedim ki annenlere soyle bari onlar da 2 metre zincir alsin
O degil de benim boyle eski , klasik seylere sempatim var. bayiliyorum. Zincir isin sakasi da bileklik gelmezse nasil trip atarim onu dusuneyim bari
allahım esirgesinnn .çok büyük geçmişler olsun2,5 yaşındaki oğlum 2. Katın balkonundan düştü. Allahıma şükür sadece kırık ve çürüklerle atlattı. Ama benim ömrümün yarısı gitti. Bitanesine bakamadım ikinciye nasıl bakcam diye inlettim hastaneyi. Ayıldım bayıldım perişan oldum bu arada karnımdakinin sağlığını düşünemedim bile daha yeni yeni kendime geldim. Bebeğim iyi midir die üzülüyorum şimdide . O da çok üzülmüştür
geçmiş olsun kuzummmKızlar eve geldim şimdi yatıcaz 4 5 gün . Şuanlıkla iyiyz dualarınız iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim . Bebeğimde iyi görünüyodu inşallha sonucumuzda iyi çıkar hepinizi ve bebişleri öpüyorum allaha emanet olun .
ayy benimkilerde aynı inanne iyi kayınvalideleriniz varmış öle bilezik takacaklar ha hiç sanmam hiç akıllarına bile gelmez.eşimde normalde çok düşüncelidirde bu sefer ondanda beklemiyorum .arada bir telefonla mecburiyetten arar kendi hastalıklarını anlatır bide ben şu halimle onlarla uğraşıcam gbi inceden sızlanmalar töbe töbe:) amannnnn düşünmek istemiyorum onları düşününce çok sinirleniyorum gerçekten.beni arayıp sormak yok 3 st mesafe bir geleyim iş yapayım yemek yapayım yok zaten istemiyorumda ama bunun üstüne birde halen durmadan kendilerini aratıp sordurmak istiyorlar bu konuda çok doluyumda eşimin ne suçu var birde eşe bu konu açılınca olay kavgaya dönüyor ben kötü oluyorumoyyyyy nerden girdiysem bu konuya
:124::124::124::124::124::124::124::124::124: negüzel bir haberrrKızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
sağol tatlımm sen nasılsınnnmerhaba kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?