2014 Şubat Anneleri

hadi hayırlı olsun canımm yaaaa uğurlu bebişşşş

Çok sağolun arkadaşlar.Atanmayı bekleyen herkes atanır inşallah... Çok şaşırdık çok sevindik akşam konuşalım bakalım eşimle naparız nasıl olur

bu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaa bakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)
ben halen gorebiliyorum. Ama zorlaniyorum biraz. Bugun eve agdaci geldi . Steril ortamda komple agda yaptirdim. En ck ayaklarim acidi inanir msinz ya. Bu hamilelik denge bozuyor su an komple mukemmel derecede tertemizim ve de coook rahatladim

ben halen gorebiliyorum. Ama zorlaniyorum biraz. Bugun eve agdaci geldi . Steril ortamda komple agda yaptirdim. En ck ayaklarim acidi inanir msinz ya. Bu hamilelik denge bozuyor su an komple mukemmel derecede tertemizim ve de coook rahatladim

ohhhh ne güzel darısı isteyenlerin başına

bende halen görebiliyorum ama kendim alıyorum ağdacı fikrine alışamadım karnım büyüdükçe ne yapıcam bilmiyorum bikini bölgesi dışında ben diğer yerlri epilasyon aletiyle alıyorum bende 2 gün önce hallettim sanki hafiflemişim gibi geliyor

o zaman maxımum 1000 TL alıyordur oda en lüks hali benim eşimde çalıştı çok iyi bilirim

Hiç sanmıyorum canım. 1000 lira alsa hayatta o çocuğu bakıcıya vermezlerdi. İkisi de 40 yaşına yakın ve ilk çocukları anneleri evde ama onlara bile baktırmadılar. Pozisyonu konusunda bilgim yok sadece fikir yürüttüm. Gişe de olmadığı kesin. Çünkü arada ofis dışına müşteriye gittiğini biliyorum..

Sağol bacım, dayandım geldim

Sağol bebem, evet ölmedim. Allah'tan bu yorumunu gitmeden önce okumadım
Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor. Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık

Canım çok sevindim adına. İnşallah herşey gönlünüzce olur

onların evine ayda rahat 8 bin giriyordur:)

Bence de
:26:

Hoşbulduuk :) Buralarda olan var mı? Merhaba. Neler yapıyorsunuz?
kuzummm bende vuralardayımmm :)
Kizlar bebeklerinize sarki lan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz
yok be tatlım ne gezer.birde klasik müzik dinleyin diyorlar ben almanca rap e bayılıyorum :)
19 haftalık :) Detaylı ultrasona girdiniz mi? İstanbul'da oturuyorsanız memnun kaldığınız bir doktor var mı diye soracaktım. :)
bende cuma giriyorum .bir türlü gelmedi cuma.(bu arada randevuyu dün aldım )

vu huuuuuuuuuuuuuuu tertemiz heee
bi dk ya.ağdacı eve mi geldi.sosyetimisin aga sen :)

kuzummm bende vuralardayımmm :)

yok be tatlım ne gezer.birde klasik müzik dinleyin diyorlar ben almanca rap e bayılıyorum :)

bende cuma giriyorum .bir türlü gelmedi cuma.(bu arada randevuyu dün aldım )

Hoşgeldiin :) Söylnildiğine göre çouklar etkilenyor ama kendi tarzları değişecektir en nihayetine..

Siz istanbul'da mısınız? Nerde ve kaça yaptrıyorsunuz diye sorsam ayıp olur mu? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…