Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
hadi hayırlı olsun canımm yaaaa uğurlu bebişşşş
kronikim hayırlı uğurlu olsun,
haritadan baktım hemen, erzurum ve diyarbakıra yakın, uçakla gider gelirsiniz. gerçi bingöle de havalimanı açılmış
bizim topiğin diğer bebişleri de hayırlara vesile olurlar inşallah
Gozunuz aydin bingolde hangi okul ben 5 yil calistim esimde ayrica bingollu
hayırlı uğurlu olsun canım bebkler genelde böle uğur getiriyor
:124::124::124::124::124::124::124::124::124: negüzel bir haberrr
hoşgeldin canım aramıza
hoşgeldin tatlımmm aramızaaa
Hoşbulduuk :) Buralarda olan var mı? Merhaba. Neler yapıyorsunuz?
mrb. canımne yapalımişte hamilelike uğraşıp duruyoruz sen kaç haftalık oldun?
ben halen gorebiliyorum. Ama zorlaniyorum biraz. Bugun eve agdaci geldi . Steril ortamda komple agda yaptirdim. En ck ayaklarim acidi inanir msinz ya. Bu hamilelik denge bozuyorbu kıl tüy mevzu beni yordu yaaaaabakıyorum bakıyorum göremiyorum daha 5.ay oy oy kız biride desisn bende göremiyorumda rahatlıyayım yaaaa:)
Kizlar bebeklerinize sarki lan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz
19 haftalık :) Detaylı ultrasona girdiniz mi? İstanbul'da oturuyorsanız memnun kaldığınız bir doktor var mı diye soracaktım. :)
ben halen gorebiliyorum. Ama zorlaniyorum biraz. Bugun eve agdaci geldi . Steril ortamda komple agda yaptirdim. En ck ayaklarim acidi inanir msinz ya. Bu hamilelik denge bozuyorsu an komple mukemmel derecede tertemizim ve de coook rahatladim
detaylıya bu cumartesi girecem inşallah canım :) istanbulda oturmuyorum
ben halen gorebiliyorum. Ama zorlaniyorum biraz. Bugun eve agdaci geldi . Steril ortamda komple agda yaptirdim. En ck ayaklarim acidi inanir msinz ya. Bu hamilelik denge bozuyorsu an komple mukemmel derecede tertemizim ve de coook rahatladim
o zaman maxımum 1000 TL alıyordur oda en lüks hali benim eşimde çalıştı çok iyi bilirim
dayanma gücü diledim
off evyapımı kek süpper olurdu şimdi tarçın ve cevizli
ben burdayım henüz tatlım oğlanlara geçmi oslun
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ??? karşılaşamıyoruz hiç özledim valla
hadi canım,çok sıkma kendini şöyle düşün sonuçta ölmeyecençok iç açıcı bir öğüt olmadı ama idare et:))))))))))) ben de çıkıyorum yaa kek yapcam kimseden ses yok artıkın iş çıkış saatine denk geldi heral...
onların evine ayda rahat 8 bin giriyordur:)
kuzummm bende vuralardayımmm :)Hoşbulduuk :) Buralarda olan var mı? Merhaba. Neler yapıyorsunuz?
yok be tatlım ne gezer.birde klasik müzik dinleyin diyorlar ben almanca rap e bayılıyorum :)Kizlar bebeklerinize sarki lan soyluyor musunuz soyluyorsaniz neler soyluyorsunuz
bende cuma giriyorum .bir türlü gelmedi cuma.(bu arada randevuyu dün aldım19 haftalık :) Detaylı ultrasona girdiniz mi? İstanbul'da oturuyorsanız memnun kaldığınız bir doktor var mı diye soracaktım. :)
kuzummm bende vuralardayımmm :)
yok be tatlım ne gezer.birde klasik müzik dinleyin diyorlar ben almanca rap e bayılıyorum :)
bende cuma giriyorum .bir türlü gelmedi cuma.(bu arada randevuyu dün aldım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?