- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
Ben de bu haftalarda gireceğim inşallah. Aramızda iki hafta var galiba. Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadığın insanlarla paylaşımda bulunmak süer bişey yahu. Ben geç keşfettm ama
Hoşgeldiin :) Söylnildiğine göre çouklar etkilenyor ama kendi tarzları değişecektir en nihayetine..
Siz istanbul'da mısınız? Nerde ve kaça yaptrıyorsunuz diye sorsam ayıp olur mu? :)
aynen çok güzel oluyor birbirimizle dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruzolsun canım çokta geç değil daha yolun yarısındayız
yok kuzum samsundayım ben.burada fiyatlar 300 den başlıyor ben anlaşmalı 70 tl ye buldum
bu arada neden hamilelik takvimi kullanmıyorsun kuzum
kızlar aranızda yürüyüş dışında spor yapan varmı hamilelik yogası nefes egzersizleri doğumda iyi oluyormuş bi fikriniz varmı
bende halen görebiliyorum ama kendim alıyorum ağdacı fikrine alışamadım karnım büyüdükçe ne yapıcam bilmiyorum bikini bölgesi dışında ben diğer yerlri epilasyon aletiyle alıyorum bende 2 gün önce hallettim sanki hafiflemişim gibi geliyor
vu huuuuuuuuuuuuuuu tertemiz heee
bi dk ya.ağdacı eve mi geldi.sosyetimisin aga sen :)
bu arada lepican göbüşkon hangi topikte bebeğim
Çok sağolun arkadaşlar.Atanmayı bekleyen herkes atanır inşallah... Çok şaşırdık çok sevindik akşam konuşalım bakalım eşimle naparız nasıl olur
ne örüyorsun hajımmmCelal ile Ceren eşliğinde örgü örüyorum.
Artık nasıl bir psikolojideysem
albümüme koyuorum tatlım ben topikleri ditme şimcik
sayfamdan albümümü bakabilirsin
ne örüyorsun hajımmm
:))) hemen bakıyoreee
ehehe yakışır bize altın yaaa
allahım esirgesinnn .çok büyük geçmişler olsun
geçmiş olsun kuzummm
ayy benimkilerde aynı inan
:124::124::124::124::124::124::124::124::124: negüzel bir haberrr
sağol tatlımm sen nasılsınnn
arkadaşım da ikizleri iki aylıkken atanmıştı.maşaallah.güzel günler sizi bekliyor...Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
modeli varmı hajımmKapişonlu bişey gördüm hajım becerebilirsem onu örcem bakalım
iyiyiz kuzummm.sen neler yapıyosunnnıyıyım bende canım ıyı gıdıyor ne zamandır giremedim herkez ıyıdır ınsallah
arkadaşım da ikizleri iki aylıkken atanmıştı.maşaallah.güzel günler sizi bekliyor...
modeli varmı hajımm
iyiyiz kuzummm.sen neler yapıyosunnn
hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün
modeli varmı hajımm
iyiyiz kuzummm.sen neler yapıyosunnn
hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün
ohh çok güzel haberler verdim kuzumallaha bin şükür .kan kaybından ölmeyeceğimi söylemiş dr.um .bir daha sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmasın demiş.eşim de sen kolay kolay ölmezsin diye dalga geçiyor.depresyonum biraz azaldı.hormon denilen şey ne korkunç karakterim değişti kaç gündür.
ne güzel beceriklisiniz.ben ev ekonomisi derslerindeki örgüleri de anneme yaptırırdım.anneme çekmemişim.
Telefondan buraya yükleyemedim hajım faceten attım oraya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?