2014 Şubat Anneleri

Ben de bu haftalarda gireceğim inşallah. Aramızda iki hafta var galiba. Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşadığın insanlarla paylaşımda bulunmak süer bişey yahu. Ben geç keşfettm ama

aynen çok güzel oluyor birbirimizle dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşıyoruz olsun canım çokta geç değil daha yolun yarısındayız

Hoşgeldiin :) Söylnildiğine göre çouklar etkilenyor ama kendi tarzları değişecektir en nihayetine..

Siz istanbul'da mısınız? Nerde ve kaça yaptrıyorsunuz diye sorsam ayıp olur mu? :)

yok kuzum samsundayım ben.burada fiyatlar 300 den başlıyor ben anlaşmalı 70 tl ye buldum
bu arada neden hamilelik takvimi kullanmıyorsun kuzum

kızlar aranızda yürüyüş dışında spor yapan varmı hamilelik yogası nefes egzersizleri doğumda iyi oluyormuş bi fikriniz varmı

yok kuzum samsundayım ben.burada fiyatlar 300 den başlıyor ben anlaşmalı 70 tl ye buldum
bu arada neden hamilelik takvimi kullanmıyorsun kuzum

300 lira olanlar profesörler burada. Onlar 250-300 arasında daha doğrusu 600 lirya kadar çıkıyorlarmış. Biz de 170 civarında bir yer bulduk. Anlaşmalı. Sizinki çok iyiymiş. Cuma günü sağlıklı, mutlu bir bebeğiniz olduğu bir kez daha kanıtlansın inşallah. :)

Takvimi kullanmaya şimdi başladım. :)

Ben kendim hic almadim ve alamam. Agdaci fikri bana da cok kotu geliyordu ama eve gelince cok rahat oluyor. Kendi evindesin, altindaki carsaf temiz. Kadinin kullandigi agda kaliteli ve kendi profesyonel. Bu yuzden cok kolay, bugun komple 20 dk da bitti mesela. Ben hic kuafore gitmedim ve gitmek de istemem. Orasi daha cok kasiyor insani bence.

Celal ile Ceren eşliğinde örgü örüyorum.
Artık nasıl bir psikolojideysem

ıyıyım bende canım ıyı gıdıyor ne zamandır giremedim herkez ıyıdır ınsallah

Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor. Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
arkadaşım da ikizleri iki aylıkken atanmıştı.maşaallah.güzel günler sizi bekliyor...

modeli varmı hajımm

iyiyiz kuzummm.sen neler yapıyosunnn

hoşgeldin tatlım.nasılsın bugün

allaha bin şükür .kan kaybından ölmeyeceğimi söylemiş dr.um .bir daha sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmasın demiş.eşim de sen kolay kolay ölmezsin diye dalga geçiyor.depresyonum biraz azaldı.hormon denilen şey ne korkunç karakterim değişti kaç gündür.

ne güzel beceriklisiniz.ben ev ekonomisi derslerindeki örgüleri de anneme yaptırırdım.anneme çekmemişim.

ohh çok güzel haberler verdim kuzum
umo da bana kedi gibisin diyor :)
Telefondan buraya yükleyemedim hajım faceten attım oraya bak

hemmen bakıyorumm hajımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…