2014 Şubat Anneleri

slm anneler nasılsınız
ben bugün renkli ultrasona girdim bebeğimin yüzünü minicik ellerini ayaklarını gördüm harika bir duygu ama pek pozizyon değiştirmedi uyuyor dedi dr
prensesim gibi yüzü yuvarlak geldi bana ama daha farklıydı sanki bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunda da bakalım kime benziyor

darısı başımıza kuzummmmm

ahh o duygularr hormonlar benı nasıl sıkıyorr :S

akışına bırakıcaksın arkadaşım sıkma kendini
ben iilkinden tecrübeliyim hormonlar tavan yapınca eşim bile kaçmaya yer arıyodu
şimdi hazırlıklıyım diyo ama ne çare

valla iyi fikirmiş yarın alim 4 tane küçük su deniyim bakim bende

haklısın canım yaa bak vicdan yaptırdın bana şimdi...kendimi biraz zorlasam midem bulanıyo çatlasamda içicem artık napim..bebişime kıyamam

Kızlar nasılsınız giremedim bugün hiç..dün gece kabus gibiydi korkunç gaz sancısı tuttu..bebeğe bişi oldu sandım çok korktum bana kalsa hastaneye gidiyodum da eşim ikna etti..iyice stres olucan lağman yapıp gönderecekler dedi..başınıza gelirse korkmayın göğsün altı göbeğin üstü korkunç bir ağrı oluyor afedersiniz ishal de varsı sanırım üşüttüm..gerçi akşam mercimek çorbası yoğurt falan yedim ama hep yiyorum onların yaptığını sanmıyorum..sabahı zor ettim ne beter bişiymiş..

geçmiş olsun canım 2 gün önce de ben öyle oldum barbunya yemiştim gazdan öldüm öldüm dirildim bi daha da yemem doğurana kadar sanırım sonunda da kustum rahatladım baya.. bi de 2-3 gündür sırt ağrısı çekiyorum çok sizce normal mi bileniniz var mı?

Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor. Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık

Ay canım hayırlı olsun gözünüz aydın bizim de seneye mecburi hizmetimiz varr bakalım neresi olcak inşallah bizim de kızımız uğurşu gelir şöyle istanbula yakıncacık yerler olur:)

İstanbuldaki bakıcılar genelde hep öle yaw..benim de işbankasında çalışan arkadaşım var pızisyona göre değişir bin de alır üçbin de..

Çok sağol canım çok uzun sürünce korktum.. Ben de akiam yediklerime çok dikkat edicem artık.. Bu arada benim de 1-2 haftadır bel ağrım arttı bildiğim kadarıyla normal canım..

Çok sağol canım çok uzun sürünce korktum.. Ben de akiam yediklerime çok dikkat edicem artık.. Bu arada benim de 1-2 haftadır bel ağrım arttı bildiğim kadarıyla normal canım..

benim bel değil bel olsa korkmıcam ama sırtım çok ağrıyo sınıfım 4. katta bu sene her tenefüs inip çıkmaktan ayaklarım zaten mahfoluyo bi de sırt ağrım başladı inşallah önemli bişey değildir

allah tüm erkekleri üç aşağı beş yukarı aynı yaratmışş bendede benzer model var

benim eşimi görseniz göbek yarışına girdi benle bunda benle yarışıyor garibim zayıf şimdi baya bi göbeklendi benle aynanın karşısına geçip bakıyor.kendi zayıf göbek çıkık olunca çok komik duysa bunu bilemiyorum halimi.bende bacağıma yastık alıp yatıyorum 2 3 yastık olunca benimkine yer az kalıyor bide benim küçük aşkım gece uyanıp yanımıza gelince yatak daralıyor.biz oğlimize köy beşiği yapacağız tavana asmalı alçağız yada yaptıracağız.eşime kalsa bütün her şeyini tamamlayacakta ben bekletiyorum biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…