sağlıkla güle güle giysin.
slm anneler nasılsınız
ben bugün renkli ultrasona girdim bebeğimin yüzünü minicik ellerini ayaklarını gördüm harika bir duygu ama pek pozizyon değiştirmedi uyuyor dedi dr
prensesim gibi yüzü yuvarlak geldi bana ama daha farklıydı sanki bakalım hayırlısıyla sağlıkla doğsunda da bakalım kime benziyor
darısı başımıza kuzummmmm
amin inşallah
ilk bebeğimde çok daha heyecanlıydım ama bu sefer öyle değildim daha bilinçli olduğumdan mı yoksa nedendir bilemedim
zaten kötü hissediyorum kendimi amann hamilelik işte duygular karma karışık
bnde ördugum battanıyemı yukleyım dedım ama boyut buyuk geldı yuklemıo
bende senin gibi su çok az içiyordum 3 gündür şöyle bişey yaptım işe yaradı 4 tane küçük su şişesi al saat 2 ye kadar 2 tanesini bitirecem de 2 den 5 e kadar 1 tane daha bitir 5 dende yatana kadar 1 tane daha oldu sana 2lt şimdilik böyle yapıyorum daha sonra şişe sayısını artırırsın ilk gün biraz zorlandım ama sonra alıştım.bide sabah akşam büyük bir bardak süt içince su ihtiyacını karşılıyosun bu seferde tuvaletten çıkamıyosun ama olsun
aman suyu ihmal etmeyin kızlar, ben de önceden hele kış aylarında fazla içemezdim. şimdi bir şişem var ofiste, o akşama kadar 2 kez doluyor ve bitmeden çıkmıyorum. toplam 1,5 litre su yapıyor. evde de 1-1,5 litre içiyorum. toplam 2,5-3 litreyi böyle böyle buluyorum. şunu düşünün ;
bebişiniz taze bir suyun içinde mi yüzsün, yoksa durmuş, beklemiş suyun içinde mi?
bir de gebeliğin son aylarında "suyun bitmiş sezeryana alıyoz" gibi bir şeyle karşılaşmayalım hiçbirimiz.
Kızlar nasılsınız giremedim bugün hiç..dün gece kabus gibiydi korkunç gaz sancısı tuttu..bebeğe bişi oldu sandım çok korktum bana kalsa hastaneye gidiyodum da eşim ikna etti..iyice stres olucan lağman yapıp gönderecekler dedi..başınıza gelirse korkmayın göğsün altı göbeğin üstü korkunç bir ağrı oluyor afedersiniz ishal de varsı sanırım üşüttüm..gerçi akşam mercimek çorbası yoğurt falan yedim ama hep yiyorum onların yaptığını sanmıyorum..sabahı zor ettim ne beter bişiymiş..
Kızlar eşim öğretmen olarak atandı...Kızım uğuruyla geliyor.Çok sevindim çok şaşırdım ya.Ağladım ağlıcam nerdeyse. Bingöle atandık
Ehehe. Ofiste birinin kızının var bakıcısı ona sordum şimdi. 900+yol parası veriyormuş.
Bakıcı hergün yarım saat ingilizce kitap okuyor, şarkılar söylüyor kıza. Daha neler neler.
Evin her tarafı kamera zaten. Ama adam da 4-5 bin Tl alıyordur burdan. Karısı da İş bankası nda çalışıyor. Onlar baktırmıcak da ben mi baktırcam ayol
geçmiş olsun canım 2 gün önce de ben öyle oldum barbunya yemiştim gazdan öldüm öldüm dirildim bi daha da yemem doğurana kadar sanırımsonunda da kustum rahatladım baya.. bi de 2-3 gündür sırt ağrısı çekiyorum çok sizce normal mi bileniniz var mı?
Çok sağol canım çok uzun sürünce korktum.. Ben de akiam yediklerime çok dikkat edicem artık.. Bu arada benim de 1-2 haftadır bel ağrım arttı bildiğim kadarıyla normal canım..
allah tüm erkekleri üç aşağı beş yukarı aynı yaratmışş bendede benzer model var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?