2014 Şubat Anneleri

ahada ördüğüm pantolonun modeli kızlar
gri yerleride lacivert yaptım
Eki Görüntüle 813962

ama bu süper bişi
anneme dicem ben de istiom yaa:)
annem de hırka başlamış mavi sarı beyaz iğler almış
dedim siyah gri de yapalım bebeği de mi öyle giydircen dedi
ikna etmem lazım annişkomu sınırlarını kaldırmalı

dün be de k. fasulye yedim akçşam sanki bıçak gibi bi ağrı oldu kasığımdan karnıma doğru
artık gazmıydı başka bişi miydi bilmiyorum ayağa kalkıncada devam edip geçti
ama gazdı sanırım dişye teselli ediyorum kendimi

Benim de 2. Hamilelik aynı durum bende de var tabii ki mutluluk ve heyecan var ama ilkiyle ilgilenmekten ikincinin heyecanını yaşamaya fırsat olmuyor daha biz ogluma bir erkek kardeşi olacağını soylemedik de o yuzden pek lafını da edemiyoruz:)
İkinciler boyle oluyormuş demek ki ben tek çocuk olduğum için zorluğunu çektim ve çekiyorum o nedenle kardeş olmalı tüm yaşanacak kıskançlıklara rağmen:) biimki daha 3 olmak üzere pek anlamayacak ama yine de kıskanacak tabii ki zor günler bizi bekliyor
İlkinde hiç boyle sorunlar yoktu inşallah hayırlısıyla atlatırız hepimiz:)

Hayirli olsun bakalim genc ilcesine bagli bir belde umarim hersey gonlunuzce olur

Nasıl bir yer acaba? Ben gitsem çok sıkıntı yaşar mıyım...

Bu arada tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.İnşallah sizin bebişlerde gönlünüzden geçen dileklerle gelir yuvanıza.

Günaydın herkese

berbat bir gece geçirdimdün kendimi fazla yordum galiba evde.sabaha kadar karnımda sancı mahvoldumbide sol kalçamda bir ağrı aman allahım sanki bacağımın damarlarını yukarı çekiyolar tuvalete kalkamadım,sağa sola dönemedim....eşimle limoniyiz inadımdan onuda uyandırmadım..kabus gibiydi yaw karnımın ağrısı geçtide sol kalça hala ağrıyor topallayarak yürüyorum kasılıyor..sizce ne olaki bu kizlar:44:

Dünyanın en ünlü kalp doktoru; Michael De Bakey'ın arabası bozulmuş, arabasını tamire götürmüş. Tamirci arabasının kaputunu açmış ve Dr. Michael De Bakey'e dönerek ;

Size bir şey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz. Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım,kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım!

Söylesenize nasıl oluyor da siz milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum..?

Bunun üzerine Dr. De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş ;

Bunların hepsini motor çalışıyorken yapmayı denesene...

dün ağrım olunca bi de hasta olmaya meyilli olunca bugün gitmedim ben de evdeyim:)
benim koca cevval çıktı yaa
şimide dio haftasonu gidip beğenek karyola ve dolabını alalım
giysi işini de annemle bana bıraktı
ben giysi bakmayı sevmiom dio hasbam
buik bebe kargoyu son gün vermiş yoksa bugün iptal ediodum aldıklarımı

e sizlerde ne var ne çok bakem

geçmiş olsun c vitami bombardımanı falan yap iyi geliyor
tabi dinlenmekte öyle iyi yapmışsın valla canım yat dinlen hep çalış nereye kadar
kocan gaza geldi sanırım hepsini alalım diyor şimdi de

butikbebe biraz geç yolluyor malsef

evet aynı marka yeniden satışa girdi düşün yani
valla adam gaza geldi e gelsin canıma minnet bir de isim konusunda gaza gelsede bi isim arasa bebitoya pek hayırlı iş yapcak
siz zaten bitirdiniz alışverişi maşallah daha alıncak bişiyin kalmadı senin

Evet bebekler rızkı ile gelir sözü doğrulanmış oldu Çok teşekkür ederim

bizde bi değişiklik yok bacım
şöyle yl son ikramiyesi de yokki bizde
belkimüthiş indirimlerden eşya alırız bizde
evlenirken feci denk gelmişti 500 liralık ütü 200 e almıştım falan öyle olsa gene süper olur hehe

biraz yavaşlar malesef kargo konusunda
isim biizm de yavaşladı ikimiz de bakmıyoruz gibi bişey olmazsa Duru dedik ya arayışı bıraktık ailelelr bakıyor bize öneri de bulunuyor..
alışveriş bitti ufak tefek eksiklikler var işte onları da yavaştan alıyoruz büyük işlerimiz kaldı işte

günaydın lepicim geçmiş olsun,
bizim anneannemiz tulum ve çorap aldı, bebek yorganı yastığı, bir de el örgüsü hırka var. bunlar dışında hiç bi sey almadık.bana hep acele etme acele etme diyor herkes, valla bilmiyorum artık ben evden çıkamaz durumda karnım burnumdayken kendileri gidip alacaklar herhalde:)
annem de doğum iznine çıkmayı bekle, haftaiçi daha tenha olur beraber alırız diyor. bakalım hayırlısı...

Günaydın hamoşlarr

ay neymiş o ütü şu kazanlılar mı ? bende bi ara heveslenip buhar kazanlı ütü almıştım 500 e parası çok geldi sonra bir de baktım ki fıs tıs, ütü de bi olay yok! meğer hatalı imiş, iade ettim sonra da almadım.

Bu arada bende herkes nezle oluyor çevremde ben sağlam çıktım derken...Gözlerim şaşı bakmaya, burnum akmaya başladı sabahtan beri, hapşırıp da duruyporum...Evde çok ince geziniyorum sabah üşüyerek uyandım zaten ondan oldu falba, artık atlet gitmeye başlamalı mıyım ne? atletlerde sıkıyor gerçi..
Benimde tiroit testim var onun için bi de göz muayenesi için erken çıkayım diyorum yarına .. bi de böyle giderse yarın daha kötü olurum o zaman gelmesem işe, e o zaman da cuma kaynatmışım gibi olacak aman neyse yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…