2014 Şubat Anneleri

İyi yapmışın dinlenmeyince daha kötü olurdun.Siz geç başladınız alışverişe ama hızlı başladınız Erkeklerin doğasında yok kıyafete bakmak...

Bizim atama olayı filan araya girince oda olayıda yattı tabi

aynen bize de öyle geliyor darısı herkese inşallah eşimde iş değiştirdi hamilelik sonrası şükürler olsun ki

Sizinkide hayırlı olsun spidim

Olur sizede bir şey mutlaka Bereketleriyle gelsin inşallah

doğum iznine çıkınca nasıl alacaksın tahmini ocak ayında çıksan o soğuklarda senin için çok zor olur
bana şimdiden yürümek bazen eziyet geliyor :26:

günaydın hanımlar..eşim aradı hazırlan öğlen ayrıntılı ultrasona gideceğiz dedi..inşallah herşeyimiz temiz çıkar dua edin lütfen çok heyecanlıyım..bugün birde cinsiyetimiz kesin belli olur..kız desinde artık alışveriş yapim ya..yoksa abisinin eskilerini giyip erkek gibi gezecek kuzum..

gunaydın kızlar

bugün hem iyiyim hem kötü geceleri beni uyutmayan şeyin nedenini buldum fakat çözümü yok

Huzursuz bacak sendromu - Vikipedi

Çok mu yoruluyor bacakların acaba.Benimde çok ayakta kaldığım zaman ağrır bacaklarım.Ağrı değil aslında böyle karıncalanma mı desem batma mı desem garip bir his

Çok mu yoruluyor bacakların acaba.Benimde çok ayakta kaldığım zaman ağrır bacaklarım.Ağrı değil aslında böyle karıncalanma mı desem batma mı desem garip bir his

yok aksine yorulmuyor hiç. hareket etmiyor ben ondanmı acaba diyordum ama değilmiş bu başlı başına bir rahatsızlıkmış ve parçaları bir araya getirince anladıkki benim rahmetli babamda da varmış bu yani bana genetik geçiş babamda bize bacakalrını ovdurur masaj yaptırırdı geceleri hatat uykudan uyandığında anneme masaj yaptırırmış hoş masaj bile geçirmiyor bunu
ben gebelikten sonra üzerimde kalmasından korkuyorum bu hastalığın çünkü geceler gerçekten çok kötü geçiyor gece bitsin istiyorsun yada uyumak için allaha yalvarıyorsun ay ne bilim başka bir şey vermesin rabbbim buna şükür ama geceleri dinlenememek kötüymüş

belki seninkide budur tatlım yenimi başladı sendede benimki 3 haftadır var mesela

gunaydın kızlar

bugün hem iyiyim hem kötü geceleri beni uyutmayan şeyin nedenini buldum fakat çözümü yok

canım günaydın,

geçmiş olsun, ibrahim saraçoğlu geçen sabah tv de "normalde tedavisi yok ama hardal tohumu iyi geliyor" diyordu. gebelikte kullanımı hakkında bilgim yok ama yine de aklında bulunsun.

gunaydın kızlar

sende de mi var bu yaaaa annemle bende de var.ben uzun senelerdir çekiyorum.bi kaç aydır olmuyodu bu ara yine hat safkada...istem dışı hareketler şeklinde bendeki....ayaklarım hopluyor resmen......çok kötü....annem ilaç kullanıyodu geçti diyodu ilacı bırakmış yine oluyomus onda da

unnado da dönenceler var canım

hemen bakıyorum canım teşekkürlerr

canım günaydın,

geçmiş olsun, ibrahim saraçoğlu geçen sabah tv de "normalde tedavisi yok ama hardal tohumu iyi geliyor" diyordu. gebelikte kullanımı hakkında bilgim yok ama yine de aklında bulunsun.

canım çok çok sağol
gece araştırdım tatlım onu bende gördüm o videoyu yani bende gebelikte kullanımı konusunda merak içindeyim açıkcası kendisine ulaşabileceğim bir yer olsa mail falan hemen atmak istiyorum varmı bildiğiniz bir ulaşım yolu hatta canlı yayında olsa orayı ararım yani

canım benim ya nasıl uykuya dalıyorsun peki
bendeki istemsiz hareket değilde böyle sanki bacakta bir ağırlık sanki bacak benim değil beni döv diyor bana af edersin vuruyorum vuruyorum sıkıyorum biraz rahatlıyorum sanki ama güç bela uykuya dalıyorum sonra çiş için uyanıyorum ağrılar tekrar başlıyor yarım saat falan yine uykuda dalmada güçlük yine aynı vurmalar bunu gecede 2 bazen 3 kez yaşıyorum

küçükleri de beğendikçe alırsın artık
belki güzel fikir gelir duru yanına isim olarak daha var belki rüyana girer şıp diye koyarsınız:)

gunaydın kızlar

yaa bu sendrou biliyorum bazen benim de sallayasım gelio
manyak bişi ama nası geçer hiç bilmiyorum arada esio bana

benim annem de bi kaç bişi almış
hırka yelek örüo
geçen hafta arabayı aldık
bu hafta mobilya alak dio eşim
annem alın dio böyle manyak bi ortama düştüm şuan da
bakalım diodum hep ama alalım kısmının çabuk olcağını düşünmemiştim
izin sırasında kış olcak bi de karnın büyicek bence okadar bekletmeyin geç olur
bi de mesela toplu çıksın istemiyoruz biz paranın oyüzden son 4 e yaycaz işte

he o buhar kazanlıdan aldık philipsin
bi site vardı ordan gelmişti indirim kuponu al kullan tavsiye et şeklinde bi formatı vardı
aldık bizde yoksa nası veriyim 500 bi ütüye valla vermezdim billa vermezdim
ama süper bi ütü foşur foşur buhar uzun süre bitmio suyu falan bazen bi kaç kat yapıp ütülüom eşyaları
valla iki gündür hasta olmama ile cebelleşiyorum
bide dün o sızılı ağrı olunca başına çalınsın işleri dedim:d
bana bişi olsa iştekiler mi bakcak sanki
kendini kötü hissedersen izin alır gitmezsin

aynen öyle doğaları bize 180 derece bi mağazaya sokuom o arabaya ben giysiye bakıom
o telsiz ben bideron bakıom
benimkinin amacı kendi alacaklarını ortadan akldırmak sanrım gerisine pek karışmicak uyanık
bizde oda yapmıoz işte bi dolap bi karyola takım olmicak anlican uyuşsun yeter
siz tayincisiniz artık anacım gittiğiniz yerde beğenip alın isterseniz şimdilik sana nazar bonucklu park yatak yeter

doğum iznine çıkınca nasıl alacaksın tahmini ocak ayında çıksan o soğuklarda senin için çok zor olur

benim döngüm var yürü çişin gelsin yorul otur dinlen su iç yemek ye gez dolaş çişin gelsin...
şeklinde adama gına geldi şimdiden

sersem gibi oluyorum bende cogu zaman.çünkü uykuya dalamıyorum bi türlü...eskiden sabaha kadar uyumazdım daha şiddettli olurdu....ayaklarımı sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum.ya da soğuk suyla yıkıyorum canım.anlık bi rahatlama oluyo....o sırada uyursam uyuyorum uyuyamazsam vay halime yıka dur suyla....bi kaç kez deniyorum bazen.çiş için kalktığında da tekrarlıyo dediğin gibi...maalesef soğuk sudan başka çözüm bulmuş değilim o da bazen yarıyo bazen yaramıyo

haklısın canım, burası öyle çok soğuk olmaz ama yine de yağışlı olur ne biliyim puslu olur, bir de gidip mağazadan alıp hemen çıkmıyorsun ki. araştırıyorsun bakıyorsun. bu yüzden aralık ayına kalmadan en azından kasım ayında halledelim diyorum ben. taksitleri de ona göre max. 6 taksit yaptırırım, en geç martta bitmiş olur. çünkü ücretsiz izne çıkarsam maaş da alamıycam mart nisandan sonra...

ya beni bir de kurban bayramı dolayısıyla biraz düşünceler sardı. ramazan bayramı dönüşü hasta olmuştum, bir hafta takır takır öksürdüm, ilaç da alamadım tabi. ben bu hastalığın belki de bayramlaşma esnasında birinden bulaştığını düşünüyorum.şimdi kurban bayramında tekrar aynı şeyin olmasından korkuyorum. hamile olduğumuz için bağışıklığımız biraz düşüyormuş, her ne kadar vitamin de alsak. acaba insanlarla öpüşmesem tokalaşmasam ayıp mı olur? ilk gün kesin eşimin anneannesinin evine gideriz ve orada gelen giden eksik olmuyor.beni de huylu biri gibi görmelerini istemiyorum. ama hasta olunca bunun acısını ben çekiyorum.kimsenin kılı kıpırdamıyor, bir çorba yapıp getiren olmuyor.

mesela işyerinde dikkat ediyorum artık, gereksiz birisiyse "biraz rahatsızım "diyip elimi uzatmıyorum, ya da mecbur tokalaştıysam gidip hemen elimi yıkıyorum.

manyağa bağladım iyiceee:)

ay ya ne kadar zor bişi offf
ben soğuk sudanda çekiniyorum üşütürüm falan diye denemedim bende aslında geçirirmi benimkini bilmiyorum ama korkuyorum şu ara üşütürsem çünkü ilaçta alamam
off 4 ayı daha böyle geçircez anlaşılan ve umarım 4 ayla sınırlı kalır ömür boyu bunu yaşamak çok çok zor olsa gerek

benim karnımdaki bu sıpa fena yaaa oğlumda ufak defek sorunlar yaşadım elbet ama uykumda falan bir sorun yoktu bu velet şimdiden beni yoruyor doğunca nolcak bakalım

LEPİ canım umarım seninki devamlı olmaz

canım akrabalarınada aynı şeyi yap biraz rahatsızımda size bulaştırmım de sen onları düşünüyormuş gibi yap olsun bitsin
yoksada görüşme kimseyle
sonuçta kimse senden daha kıymetli değil hayatta

geçen hafta show t v simge fıstıkoğlu'nun programına çıkmıştı bbilim. arama motoruna ibrahim saraçoğlu iletişim yazınca kendisinin internet sitesi çıkıyor.orada birtakım telefonlar ve mail adresi var.
inşallah şifanı acilen bulursun canım...

inşallah seninki hamilelik sürecinin bi sonucudur da geçer canım.ben 20 yasından beri yasıyorum

ayaklarımı yıkayıp kurulamadan yatıyorum yatağa ıslak kalsın diye düşün

bakıcam canım bi noyu aradım şimdi burdan ulaşamazsınız dediler diğerlerini deneyeyim gün içerisinde çok sağol

inşallah seninki hamilelik sürecinin bi sonucudur da geçer canım.ben 20 yasından beri yasıyorum

ayaklarımı yıkayıp kurulamadan yatıyorum yatağa ıslak kalsın diye düşün

ay canım benim ya sende denesene saraçoğlunun verdiği kürü normalde sürekli yaşıyorsan yada annen deneyebilir
gebelikte denenirmi o kür sorcam ama sonrasında kalırsa kesin denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…