- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydınnnn
Kronikimm gözünüz aydın kuzum...çok sevindim
dün ağrım olunca bi de hasta olmaya meyilli olunca bugün gitmedim ben de evdeyim:)
benim koca cevval çıktı yaa
şimide dio haftasonu gidip beğenek karyola ve dolabını alalım
giysi işini de annemle bana bıraktı
ben giysi bakmayı sevmiom dio hasbam
buik bebe kargoyu son gün vermiş yoksa bugün iptal ediodum aldıklarımı
e sizlerde ne var ne çok bakem
aynen bize de öyle geliyor darısı herkese inşallah eşimde iş değiştirdi hamilelik sonrası şükürler olsun ki
evet aynı marka yeniden satışa girdi düşün yani
valla adam gaza geldi e gelsin canıma minnet bir de isim konusunda gaza gelsede bi isim arasa bebitoya pek hayırlı iş yapcak
siz zaten bitirdiniz alışverişi maşallah daha alıncak bişiyin kalmadı senin
bizde bi değişiklik yok bacım
şöyle yl son ikramiyesi de yokki bizde
belkimüthiş indirimlerden eşya alırız bizde
evlenirken feci denk gelmişti 500 liralık ütü 200 e almıştım falan öyle olsa gene süper olur hehe
günaydın lepicim geçmiş olsun,
bizim anneannemiz tulum ve çorap aldı, bebek yorganı yastığı, bir de el örgüsü hırka var. bunlar dışında hiç bi sey almadık.bana hep acele etme acele etme diyor herkes, valla bilmiyorum artık ben evden çıkamaz durumda karnım burnumdayken kendileri gidip alacaklar herhalde:)
annem de doğum iznine çıkmayı bekle, haftaiçi daha tenha olur beraber alırız diyor. bakalım hayırlısı...
gunaydın kızlar
bugün hem iyiyim hem kötü geceleri beni uyutmayan şeyin nedenini buldum fakat çözümü yok
Huzursuz bacak sendromu - Vikipedi
Çok mu yoruluyor bacakların acaba.Benimde çok ayakta kaldığım zaman ağrır bacaklarım.Ağrı değil aslında böyle karıncalanma mı desem batma mı desem garip bir his
gunaydın kızlar
bugün hem iyiyim hem kötü geceleri beni uyutmayan şeyin nedenini buldum fakat çözümü yok
gunaydın kızlar
unnado da dönenceler var canım
canım günaydın,
geçmiş olsun, ibrahim saraçoğlu geçen sabah tv de "normalde tedavisi yok ama hardal tohumu iyi geliyor" diyordu. gebelikte kullanımı hakkında bilgim yok ama yine de aklında bulunsun.
sende de mi var bu yaaaaannemle bende de var.ben uzun senelerdir çekiyorum.bi kaç aydır olmuyodu bu ara yine hat safkada...istem dışı hareketler şeklinde bendeki....ayaklarım hopluyor resmen......çok kötü....annem ilaç kullanıyodu geçti diyodu ilacı bırakmış yine oluyomus onda da
hemen bakıyorum canım teşekkürlerr
küçükleri de beğendikçe alırsın artıkbiraz yavaşlar malesef kargo konusunda
isim biizm de yavaşladı ikimiz de bakmıyoruz gibi bişey olmazsa Duru dedik ya arayışı bıraktık ailelelr bakıyor bize öneri de bulunuyor..
alışveriş bitti ufak tefek eksiklikler var işte onları da yavaştan alıyoruz büyük işlerimiz kaldı işte
yaa bu sendrou biliyorum bazen benim de sallayasım geliogunaydın kızlar
benim annem de bi kaç bişi almışgünaydın lepicim geçmiş olsun,
bizim anneannemiz tulum ve çorap aldı, bebek yorganı yastığı, bir de el örgüsü hırka var. bunlar dışında hiç bi sey almadık.bana hep acele etme acele etme diyor herkes, valla bilmiyorum artık ben evden çıkamaz durumda karnım burnumdayken kendileri gidip alacaklar herhalde:)
annem de doğum iznine çıkmayı bekle, haftaiçi daha tenha olur beraber alırız diyor. bakalım hayırlısı...
Günaydın hamoşlarr
ay neymiş o ütü şu kazanlılar mı ? bende bi ara heveslenip buhar kazanlı ütü almıştım 500 e parası çok geldi sonra bir de baktım ki fıs tıs, ütü de bi olay yok! meğer hatalı imiş, iade ettim sonra da almadım.
Bu arada bende herkes nezle oluyor çevremde ben sağlam çıktım derken...Gözlerim şaşı bakmaya, burnum akmaya başladı sabahtan beri, hapşırıp da duruyporum...Evde çok ince geziniyorum sabah üşüyerek uyandım zaten ondan oldu falba, artık atlet gitmeye başlamalı mıyım ne? atletlerde sıkıyor gerçi..
Benimde tiroit testim var onun için bi de göz muayenesi için erken çıkayım diyorum yarına .. bi de böyle giderse yarın daha kötü olurum o zaman gelmesem işe, e o zaman da cuma kaynatmışım gibi olacak aman neyse yarın ola hayrola
İyi yapmışın dinlenmeyince daha kötü olurdun.Siz geç başladınız alışverişe ama hızlı başladınızErkeklerin doğasında yok kıyafete bakmak...
Bizim atama olayı filan araya girince oda olayıda yattı tabi
Sizinkide hayırlı olsun spidim
Olur sizede bir şey mutlakaBereketleriyle gelsin inşallah
doğum iznine çıkınca nasıl alacaksın tahmini ocak ayında çıksan o soğuklarda senin için çok zor olur
bana şimdiden yürümek bazen eziyet geliyor :26:
canım benim ya nasıl uykuya dalıyorsun peki
bendeki istemsiz hareket değilde böyle sanki bacakta bir ağırlık sanki bacak benim değil beni döv diyor bana af edersin vuruyorum vuruyorum sıkıyorum biraz rahatlıyorum sanki ama güç bela uykuya dalıyorum sonra çiş için uyanıyorum ağrılar tekrar başlıyor yarım saat falan yine uykuda dalmada güçlük yine aynı vurmalar bunu gecede 2 bazen 3 kez yaşıyorum
doğum iznine çıkınca nasıl alacaksın tahmini ocak ayında çıksan o soğuklarda senin için çok zor olur
bana şimdiden yürümek bazen eziyet geliyor :26:
sersem gibi oluyorum bende cogu zaman.çünkü uykuya dalamıyorum bi türlü...eskiden sabaha kadar uyumazdım daha şiddettli olurdu....ayaklarımı sürekli hareket ettirme ihtiyacı duyuyorum.ya da soğuk suyla yıkıyorum canım.anlık bi rahatlama oluyo....o sırada uyursam uyuyorum uyuyamazsam vay halime yıka dur suyla....bi kaç kez deniyorum bazen.çiş için kalktığında da tekrarlıyo dediğin gibi...maalesef soğuk sudan başka çözüm bulmuş değilimo da bazen yarıyo bazen yaramıyo
haklısın canım, burası öyle çok soğuk olmaz ama yine de yağışlı olur ne biliyim puslu olur, bir de gidip mağazadan alıp hemen çıkmıyorsun ki. araştırıyorsun bakıyorsun. bu yüzden aralık ayına kalmadan en azından kasım ayında halledelim diyorum ben. taksitleri de ona göre max. 6 taksit yaptırırım, en geç martta bitmiş olur. çünkü ücretsiz izne çıkarsam maaş da alamıycam mart nisandan sonra...
ya beni bir de kurban bayramı dolayısıyla biraz düşünceler sardı. ramazan bayramı dönüşü hasta olmuştum, bir hafta takır takır öksürdüm, ilaç da alamadım tabi. ben bu hastalığın belki de bayramlaşma esnasında birinden bulaştığını düşünüyorum.şimdi kurban bayramında tekrar aynı şeyin olmasından korkuyorum. hamile olduğumuz için bağışıklığımız biraz düşüyormuş, her ne kadar vitamin de alsak. acaba insanlarla öpüşmesem tokalaşmasam ayıp mı olur? ilk gün kesin eşimin anneannesinin evine gideriz ve orada gelen giden eksik olmuyor.beni de huylu biri gibi görmelerini istemiyorum. ama hasta olunca bunun acısını ben çekiyorum.kimsenin kılı kıpırdamıyor, bir çorba yapıp getiren olmuyor.
mesela işyerinde dikkat ediyorum artık, gereksiz birisiyse "biraz rahatsızım "diyip elimi uzatmıyorum, ya da mecbur tokalaştıysam gidip hemen elimi yıkıyorum.
manyağa bağladım iyiceee:)
canım çok çok sağol
gece araştırdım tatlım onu bende gördüm o videoyu yani bende gebelikte kullanımı konusunda merak içindeyim açıkcası kendisine ulaşabileceğim bir yer olsa mail falan hemen atmak istiyorum varmı bildiğiniz bir ulaşım yolu hatta canlı yayında olsa orayı ararım yani
ay ya ne kadar zor bişi offf
ben soğuk sudanda çekiniyorum üşütürüm falan diye denemedim bende aslında geçirirmi benimkini bilmiyorum ama korkuyorum şu ara üşütürsem çünkü ilaçta alamam
off 4 ayı daha böyle geçircez anlaşılan ve umarım 4 ayla sınırlı kalır ömür boyu bunu yaşamak çok çok zor olsa gerek
benim karnımdaki bu sıpa fena yaaa oğlumda ufak defek sorunlar yaşadım elbet ama uykumda falan bir sorun yoktu bu velet şimdiden beni yoruyor doğunca nolcak bakalım
LEPİ canım umarım seninki devamlı olmaz
geçen hafta show t v simge fıstıkoğlu'nun programına çıkmıştı bbilim. arama motoruna ibrahim saraçoğlu iletişim yazınca kendisinin internet sitesi çıkıyor.orada birtakım telefonlar ve mail adresi var.
inşallah şifanı acilen bulursun canım...
inşallah seninki hamilelik sürecinin bi sonucudur da geçer canım.ben 20 yasından beri yasıyorum
ayaklarımı yıkayıp kurulamadan yatıyorum yatağa ıslak kalsın diye düşün
ay canım benim ya sende denesene saraçoğlunun verdiği kürü normalde sürekli yaşıyorsan yada annen deneyebilir
gebelikte denenirmi o kür sorcam ama sonrasında kalırsa kesin denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?