2014 Şubat Anneleri

Daha evvel yoktu canim yaa
simdi başladi hatta baya zamandir var.
Uyku uyutmuyor bana o derece.
İnsallah ilacla geçen bişeydir..
Kesinlikle cok sinir bozucu

Oyy cicilerine kurban Çınar beyin
İsmini çok beğendik canım

Maşallah o zaman prensesine

Sağol guzel teyzesi bakalım simdilik en çok icime sinen cinar :) şu isim analixine takilmasam.poyraz cinar cok sert oglanlar olmazlar insallah:) ogluslarimiz

%100 hak veriyorum ve ne yazıkki ben.baya muzdaripim bu konuda.
Benim kaynana pek bi fettandır. Kızımın ismini niye biz koymuşuz o koymamışmış.
Pardon? Onun çocuğu mu bu? Anneme bile karıştırtmadım ben ki ısrar da etmedi annem.asla.
Kim oluyor bu böyle? Uyuz oldum. Şimdi bi oğlum olacak. Kaynana diyor ki; babamım ismini koyalım oğlana!
Yani kaynananın babasının ismii
30'lu yıllarda yaşamış bir insanın ismini!!
Diyor ki benim babam çok iyiydi
iyi olabilir asla kötü bişey söylemiyorum adam hakkında
ama ismini koymak istemiyorum.
Okadar istiyordu da niye kendi oğluna koymadı??
Eşim de en başında annem koysun çocuğun ismini demişti. Çooook kavgalar ettim şimdide diyor ki ben hallederim annemi sen kafana takma.
Nasıl halledicek? Bana düşman olacak kadın zaten beni sevmiyor.
Ben Kerem Taha olsun istiyorum oğlumun ismi.
Kaynana Taha afi olacak diye biliyor.
Afi ismi hala kullanılıyor mu onu bile.bilmiyorum.
Allahımmm sabırr

hayırlı olsun çok güzelmiş cnm allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin..

bugün babasının kızıma aldığı kıyafetler

Eki Görüntüle 816862 Eki Görüntüle 816863

saolasın canım sağlıkla sıhhatle doğup kullanmayı nasip etsin Allah
senin bebeğinin cicileri de çok güzel. güzel günlerde giydirin inşallah
babalar böyle hevesli olunca çok seiniyorum ben:)

anladım canım mantıklı tabi duruma göre.O zaman mutlugünlerde kullansın bebiş
6 m2 oddaya ancak buakdar tatlım yoksa ben de şöyle şifonyeriyle falan takım isterdim ama mümkün değil amlesef
daha güzelleri sizin olsun inşallah:)

bayıldım anacım gördüm bunlardan alcam doğunca inşallah:)

Slm kizlar isim analizinde begenmesemde sanırım sonunda çınar koyucam oglusumun adini başka içime sinen yok kizlar
çınar güzel isim canım ismiyle büyüsün :)
boşver analizi
anlamı güzel olsun

Eki Görüntüle 816877
Bunlarda benim oglusumun olk cicileri:)
oğlunun cicilerini sevsinler:)

Hayirli olsun canim kaca aldiniz acaba

saol canım bunlar ikeadan boyaları falan standartlara göre yapılıo diye aldık ordan dolap 350 karyola 300

afi nedemekki?
sen istediğini koy canım bebek senin
herkes kendi oğluna koysın istediği ismi
artık devir farklı
eşler birbirini kendi seçio
bebeklerin ismini de kendi koyuyo biraz güncel yaşamak gerek

Canlar bugün doktorumuza gittik kızçemizi gördük. 3'lü tarama sonucumuz çıkmış 988'de 1 ihtimal diye açıklama yaptı doktor. Amniyosentez veya ayrıntılı ultrasona gerek yok dedi. Ama hastane de 4 boyutlu ultrason yapılıyormuş. Onun için randevu verdi 2 hafta sonraya. Daha net görücez inşallah yavrumuzu..

hep aynı mı bunlar ya gecende benim kaynatamda eşimin adını koycam bebege dedesiyim degip durdu bende dedim ki kusura bakma baba bende annesiyim biz isim bulduk kızımıza dedim bozuldu biraz

Kızlar kitlendim gene karnimdan kalcamin altina kadar cok ağrıyor syni pazsrtedi sabah gibi arkafadlsr gelmişti onlarla balik yemeye gittik sadece arabsyla bir haftafir kipirdamadan yattim zaten yemek bile yapamıyorum ne olur dua edin bana ben napicam bole.cok canim yanıyor. Şükür ki tekmelior kuzum yoksa napcaktim aksam aksam

amin canım sağol sağlıkla giyer inşallah bütün bebişler..bizim babamız çok hevesli kızına bişeyler almaya..herşeyide beğenmiyo kızıma giydirmem bunu diyo beğenmediğini benimde hoşuma gidiyo gülüyorum

Kızlar günaydın bebeğime hala isim bulamadım defne, öykü, naz, ela için fikirlerinizi bekliyorum

hepside harika.favorim :ela.benim de listemde ela vardı.
biz her hafta bir isme takılıyoruz.isim ansiklopedisi bile aldık. bu hft.ailecek favorimiz:İPEK :)

SPSE sen ağrım var deyince valla çok korkuyorum.aslında bir şey yoktur ama ben de atlatamadım çok endişe ediyorum bazen.dün tırnağımı derin kesmiştim aceleyle,kanama biraz geç durunca eyvah diyorum kendi kendime söyleniyorum.eşimde dalga geçiyor.aslında bir şey yoktur ama anne olmak çok zor.tadını çıkarmak lazım bu tepikli günlerin.umarım endişelerimiz boşunadır ilerde kendimize kızarız.

kızlar bugün doktora gittik bebeğin cinsiyeti erkeğe benziyor demişti ama bacak arasında kordon olduğundan kesin değil demişti bugün başka bi doktora gittik biz cinsiyeti daha öğrenemedik dedik bacakları kapalıydı doktor baya dürttü salladı karnımı sonra ben kız diycem dedi yüzde kaç ihtimalle dedim %90 dedi zaten sonra bebiş sırtını döndü ne inatçı çıktı yahu bi türlü öğrenemedim kesin cinsiyeti ne dersiniz kız mıdır erkek mi :18:

Selam kızlarrr....iş cıkısı alışveriş merkezine gittik.baya bi dolaştım...eve geldim.yemek yap,evi temizle,çamaşır bulaşık derken cok cok yoruldum....ve bu kalçamdan giren ağrının sebebi kesinlikle yorgunluk olduğu kanısına varım....ne zamn böyle iş yapsam o gün ağrıdan duramıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…