2014 Şubat Anneleri

günaydıın bebişimin teyzoşlarıııııı

valla çok beğendim ben hatta oda takımı almayı düşünüyorum ama acaba yaza kadar park yatak mı kullansam diye düşündüm Allah güle güle güzel uykularda kullanmayı nasip etsin canım uyku setini de çok beğendim yan yastıkları düz renk ben de öyle almayı düşünüyorum hem nevresim geçirsem de uyar o zaman sen nerden aldın uyku setini? :26:

cümleten günaydın gençlerr

tütüt maşallah jack içi çok güzel olmuş english home mu takım nekadar neler var içinde yorganda aldınız heralde dimi

yok kuzum english home a baktım uyku seti olarak yoktu ayrı ayrı tamamlıyosunuz dedi...nevresim takımları 45 den baslıyodu.yorgan da 65 falandı english home da ama yorgan yoktu ellerinde...gelince oraya da bakcam nevresimmm...nevresim hastasıyım ben.kızımın da farklı farklı olsun ama dimi

bu uyku seti cemre bebe...105 tl fiyatı....gayet de kaliteli %100 pamuk.hosumuza gitti sekil olarak da....içinde yastık-yorgan-yorgan nevresimi-3 parça yatak kenarı ve çarşafı var....

anam ne güzel bu ya cibindirikli falan prenses e yakışacak

çok teşekkür ederim speedyimmm....sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da.....bebişlerimiz de biz de kurtulalım bi nefeste inşallahhh

mekan yatak demişin ama marka o modeli bilmiosun sanırım cancağızım
akşam baksan bi üstünde yazar hacım hee

Benim doktorum bu hafta aşını olabilirsin dedi canım. İlk defa duyuyorum böyle birşey ondan şaşırdım.
bazı doktorlar önermiyor sana bırakıyor canım
zararı yok olmanın ama hastane koşullarında doğum yapacaksan gerek de yok aslında
bu evde doğum yapanlarda falan bebek tetanoz olmasın diye yapıolar daha çok
hernekadar bizler hastnalerde doğuracaksak da okadar çok evinde doğuran varki hala

gunaydın canım iyiyim çok şükür ama neden bilmem bu ara çok duygusalım her şeye ağlayasım var eşimle tartırşıyorum falan havalardan sanırım
sen nasılsın canım

gunaydın canım iyiyim çok şükür ama neden bilmem bu ara çok duygusalım her şeye ağlayasım var eşimle tartırşıyorum falan havalardan sanırım
sen nasılsın canım

hiç sorma daha dün hıçkıra hıçkıra sebepsiz yere ağladım küs yattık eşimle :2:
zavallaım 3 yastıkla yattım ona inat köşeye sıkışık yattı (sinirlendirmenin cezası )

duygularıma mukayet olamıyorum

pazar günü kondisyon bisikletimi sattım elime geçen para ile kızıma alışveriş yapalım dedik ama cidden bizim eksiğimiz kalmamış
düşündük gezdik yok şunu alalım dediğimiz bişey çıkmadı :)

Son düzenleme:
çok güzelll jack güle güle kullanınnn

teşekkür ederiz serpil teyzesiii

canım beğenmene sevindim...yanımdan ayıramam ben uzun bi süre o yüzden hemen oda yapmadım....

uyku setini bulunduğum sehirde yani Adana'da bi mağazadan aldım.cemre bebe markası...105 tl peşin fiyatı.

ne var eksik ayol valla ben mbilyaları aldım ya bişi kalmadı diyorum artık
ekim kasım da gallolur sonra da minik eksikler tamalanır takma [/B][/QUOTE]

ya banyo eşyaları eksik bizim,benim gecelikti ıvır vızırdı onlar yok mesela,beşik tamam da yatak alınacak,yatak düzgün birşey olsun istedik...emzik yağ şampuan ıvır zıvır birçokkk eksiğimiz var teyzesii

Maşallah Jackim çok güzel olmuş...Sağlıcakla yatsın kızın içinde inşallah

gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah

jack hayırlı olsun aldıklarınız

kronik sizin taşınma işi noldu kuzum ?

günaydınnnn canlarımmmm
sipidi kızına maşallahhhh
jakooo park yatağııı süper olmuş yahuuu
krocummm eniştem gittimi

Eşim bugün gidiyor Ev işini filan halledecek bayramdan sonra beraber gidicez inşallah

İyiyim lepicim.Sen nasılsın

Bakayım olmadı onunki gibi alırım

Ben bakayım modellere en iyisi.Bende dönence var ama park yatağa uymaz sanırım :44::44::44: Sıkıştırmalı.Mobilyalarda iki tahta arasına sıkıştırıyorsun uymaz sanırım o park yatağa :26::26::26: Ay bide benim iki tanemi almam gerek park yatak kafam karıştı ya

ya kuzum bizim burda yaylı yatak denmez pek mekan yatakl deniyo marka istikbal ya da isbir de olsa

yani yaylı yatak aldık doğrusunu sölimmm dil alışkanlığı işte

markayı o yüzden bilmiyorum ama bakarım akşam tamam balım

saol kuzummm Amin inşallahhhh

bu arada neden 2 tane alacaksın ki:26:

cümleten günaydın gençlerr

tütüt maşallah jack içi çok güzel olmuş english home mu takım nekadar neler var içinde yorganda aldınız heralde dimi

hüzünbazımm
lepimmm nasılsın kuzummmm

Benim doktorum bu hafta aşını olabilirsin dedi canım. İlk defa duyuyorum böyle birşey ondan şaşırdım.
bana da ol dedi.bende geçen salı oldum bebeğim

onlar eksik zaten hele kış gelsin kışlıklar çıksın gecelik falan ozaman alınır
bakım malzemesi diosan şuan butikbebede maarkafonide falan lansinoh mevcut göğüs ucu kremini göğüs pedini süt torbalarını alabilirsin dışardan uyguna gelio zaten
bizimde karyola tama yatağı nevresimi yok kurulmadı bile
hallolur yahu valla takma kafana
bende iyiyim şükür
sen niye ikitane park yatak alcan ki??

yerim ben seniiii.allah tez zamanda kavuştursun kuzummmm

günaydın hanımlar..inşallah hepiniz iyisinizdir..hafta sonunu kayınvalidemlerde geçirdim..gayet güzel geçti ama bugün yorucu birgün beni bekliyor..bir sürü çamaşır,ütü var..evi süpürecem yemek yapacam (

ya kızlar kendime dikkat etmeyince kilo alıyorum..kayınvaldede hamur işini fazla kaçırdım kendimi şiş gibi hissediyorum,tartıda bunu onaylıyor..kilo almak istemiyorum yaa ama iştahımda çok iyi..yedikçe yiyesim geliyor..kendime çeki düzen vermeliyim..bu arada ben doğum kilolarımı sodayla vermiştim..alışkanlık haline gelmişti gece yatmadan bir tane içmek..tekrar başlayacağım midedeki şişkinliğide alıyor..hem mineral kaynağı..neyse benim ufaklığı doyurup işe koyulayım..

evet canım yaaaa....onlar...uyku setini aldık biz neyse ki bir de battaniyesini....nevresim almadık...ihtiyaç olurmu bilemiyorum:26:inşallah hallolur biran önce btsin istiyorum galiba ondan oluyorr

mekan diye markada varmış ordan alışmış sizin oralılar herallde:d
bi bakıver sevaptır hacım ikeada bi yatak gördüm 230 lira pahalı gelldi seninkinin yanında

lepimmm nasılsın kuzummmm

bana da ol dedi.bende geçen salı oldum bebeğim
eyiyiz nolsun işte canım vakit geçiriyorum birazdan işlere başlayım diyorum heves gelirse:d

evet canım yaaaa....onlar...uyku setini aldık biz neyse ki bir de battaniyesini....nevresim almadık...ihtiyaç olurmu bilemiyorum:26:inşallah hallolur biran önce btsin istiyorum galiba ondan oluyorr

bilmiyoum ki hala o konuda eksiğim:))
bnence biran evvel valit geçsinde doğsunlar istiyoruz ondan bu telaş:)
Amin İnşallah.

Lepicim Bingölden getir götü rolmasın diye iki tanemi alsam diyorum.Yazın geliriz tatilde mesela :26::26::26:

biara fotosunu koymuştum küçük beşikler var 1 yaşa kadar söküp kaldırılabilio da fiyatıda çok ucuz maksimum 100 lira
eğerki buyazdan bahsediosan sen bu yazı byle bişeylede geçirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…