2014 Şubat Anneleri

Bizim oglanlar da cok güzel olacak galiba:)

nihayet biri formülmü yapmış kuzum sabah akşam sende iç
Sağol canım yapiim ben de..dikkat et kulukça dönemi var bulaştıktan 3gün sonra vuruyo

yap kuzum.cidden işe yarıyor çok.canım cerrahımın tavsiyesi

Şubat aneyleri herkese iyi akşamlar benim heryerlerim kaşınıyo ya böyle durumda olan var mı yoksa bende mi bi anormallik var

iyi tatlım senden naber :)

kızlar hamilelikte görülen bir durumdur kaşıntı

ben de nezaman giyinip sokağa çıksam kaşınıom demek normal:)
bide noral yerlerim kaşınsa memişlerim göbüşüm yerine kolum gibi mesela
ortalık yerde zor oluo bi memiş bi göbüş

ben de nezaman giyinip sokağa çıksam kaşınıom demek normal:)
bide noral yerlerim kaşınsa memişlerim göbüşüm yerine kolum gibi mesela
ortalık yerde zor oluo bi memiş bi göbüş

hoş geldin kuzummmm
gezdik tozduk nihayet umonun istediği süpermen tulumunu bulduk

Son düzenleme:
Aranızda gaz sancısı yaşayan var mı kızlar?
Aynı gun hem kurufasulye hem de taze fasulye yedin nerdeyse 3 gun olacak kurtulamadım, sancı giriyor resmen:)
Bir de ishale donuştü
Hamilelik dışında hiç boyle sorunlarım olmazdı benim , annelik zor valla:)

Canım ben geçen hafta hastaneye gidiyodum nerdeyse..öxellikle akşam yedikletine dikkat et..benim de isgale döndü 2-3 günde geçti..

cnm belkide yediklerinle ilgisi yoktur.üşütmüşsündür..malum havalar çok değişken bu aralar..ayaktan soğuk alma çorap terlik giy..

Günaydın arkadaşlar...Güzel bir hafta diliyorum herkese

Speddy nasılsın bugün.Her şey yolunda mı? Bugün rüyamda seni gördüm sürekli.Hayır olsun inşallah

günaydın kızlarrrnasılsınız....bu kaşıntı hastalığı bende de var yaa...göğüslerim,karnım her yanım kaşınıp duruyorgöğüs uçlarım çok sızlıyorriyi değilim son günlerde....bir de sonbahar hüznümüymüş neyse işte ondan muhtemelen kendimi çok kötü hissediyorummeksiklerimiz bitmiyor bir türlü ona canım sıkılıyorr....alıyoruz alıyoruz daha bir çok eksik var hem bebeğimizin hem benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…