- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Amin İnşallah.
Lepicim Bingölden getir götü rolmasın diye iki tanemi alsam diyorum.Yazın geliriz tatilde mesela :26::26::26:
günaydın hanımlar..inşallah hepiniz iyisinizdir..hafta sonunu kayınvalidemlerde geçirdim..gayet güzel geçti ama bugün yorucu birgün beni bekliyor..bir sürü çamaşır,ütü var..evi süpürecem yemek yapacam(
ya kızlar kendime dikkat etmeyince kilo alıyorum..kayınvaldede hamur işini fazla kaçırdım kendimi şiş gibi hissediyorum,tartıda bunu onaylıyor..kilo almak istemiyorum yaaama iştahımda çok iyi..yedikçe yiyesim geliyor..kendime çeki düzen vermeliyim..bu arada ben doğum kilolarımı sodayla vermiştim..alışkanlık haline gelmişti gece yatmadan bir tane içmek..tekrar başlayacağım midedeki şişkinliğide alıyor..hem mineral kaynağı..neyse benim ufaklığı doyurup işe koyulayım..
biara fotosunu koymuştum küçük beşikler var 1 yaşa kadar söküp kaldırılabilio da fiyatıda çok ucuz maksimum 100 lira
eğerki buyazdan bahsediosan sen bu yazı byle bişeylede geçirebilirsin
Eki Görüntüle 818045
mekan diye markada varmış ordan alışmış sizin oralılar herallde:d
bi bakıver sevaptır hacım ikeada bi yatak gördüm 230 lira pahalı gelldi seninkinin yanında
eyiyiz nolsun işte canım vakit geçiriyorum birazdan işlere başlayım diyorum heves gelirse:d
bilmiyoum ki hala o konuda eksiğim:))
bnence biran evvel valit geçsinde doğsunlar istiyoruz ondan bu telaş:)
biara fotosunu koymuştum küçük beşikler var 1 yaşa kadar söküp kaldırılabilio da fiyatıda çok ucuz maksimum 100 lira
Eki Görüntüle 818045
Bu model iyiymiş böyle brşey olabilir aslında
hehe ben kıyamadım karyolasını aldık işte:))lepimm ben ilk başlarda sadece bu tip bir beşik alıcam
uslu olursa yani gazsızbir bebiş olursa oda alıcam
haketsin odayı
Bu model iyiymiş böyle brşey olabilir aslında
Şimdi Bingöle gidicez yaz tatilinde filan buraya gelcez getir götür yapmak lazım sürekli
mekan diye markada varmış ordan alışmış sizin oralılar herallde:d
bi bakıver sevaptır hacım ikeada bi yatak gördüm 230 lira pahalı gelldi seninkinin yanında
eyiyiz nolsun işte canım vakit geçiriyorum birazdan işlere başlayım diyorum heves gelirse:d
bilmiyoum ki hala o konuda eksiğim:))
bnence biran evvel valit geçsinde doğsunlar istiyoruz ondan bu telaş:)
Eki Görüntüle 818045
herkes erkenci bakıyorum, hepiniz iyisiniz ne güzel,
jackin kuzusunun yatağı da pek tatlı, güle güle yatar inşallah,
speedynin yavrusu da maşallah kocaman olmuş,
biz de ailelerle beraberdik haftasonu, iyi oldu
kızlar benim bir sorunum var, antalyanın sıcaklarına bağlıyordum ama artık havalar da serinledi, buna rağmen ben hala şıpır şıpır terliyorum...geceleri yastığım ter içinde, günde 2 defa duş alıyorum çıkıyorum yine de kafamın içinden boynumdan terler akıyor, bacaklarım, sırtım, göğüs altları ıpıslak...
hayır bir sey deil de saçlar upuzun, yıkanınca da kurutmak gerekiyor üşütücem diye korkuyorum...bir de boynum hep ıslak, hep buz gibi oluyor, o da sıkıntı kireçlenme bile yapabilir...
tiroid geliyor aklıma ancak benim 3.aydaki testlerde tsh normalden azıcık düşük çıkınca, daha sonra tekrar test yaptırmıştık. onda tsh biraz daha yükselerek normal sınırlara girmişti.
internette hamilelikte terlemenin normal olduğu yazıyor, ben önceden de çok terlerdim ama iyicene sıkıntı vermeye başladı.
benim gibi olan var mı aranızda?
lipimm günaydınnnherkes erkenci bakıyorum, hepiniz iyisiniz ne güzel,
jackin kuzusunun yatağı da pek tatlı, güle güle yatar inşallah,
speedynin yavrusu da maşallah kocaman olmuş,
biz de ailelerle beraberdik haftasonu, iyi oldu
kızlar benim bir sorunum var, antalyanın sıcaklarına bağlıyordum ama artık havalar da serinledi, buna rağmen ben hala şıpır şıpır terliyorum...geceleri yastığım ter içinde, günde 2 defa duş alıyorum çıkıyorum yine de kafamın içinden boynumdan terler akıyor, bacaklarım, sırtım, göğüs altları ıpıslak...
hayır bir sey deil de saçlar upuzun, yıkanınca da kurutmak gerekiyor üşütücem diye korkuyorum...bir de boynum hep ıslak, hep buz gibi oluyor, o da sıkıntı kireçlenme bile yapabilir...
tiroid geliyor aklıma ancak benim 3.aydaki testlerde tsh normalden azıcık düşük çıkınca, daha sonra tekrar test yaptırmıştık. onda tsh biraz daha yükselerek normal sınırlara girmişti.
internette hamilelikte terlemenin normal olduğu yazıyor, ben önceden de çok terlerdim ama iyicene sıkıntı vermeye başladı.
benim gibi olan var mı aranızda?
günaydın kuzummmmmkızlar hepiniz bi sürü şey almışsınız ben bebişime daha hiç bişey almadım annem alıyo işte 2 çanta olmuş onunkiteyzem takım örmüş anneannem battaniye örmüş sadece bunlar var bebiş cinsiyetini gösterse de ben de alsam artık yaa
yirim onun beşiğini bennnn
hehe ben kıyamadım karyolasını aldık işte:))
bununda iki rengi var berkeğe uyan bizim aklımız kırmızılı da 80 lira bişi hafif küçük sallanıo falan yeter bana bisüre
Eki Görüntüle 818053
Eki Görüntüle 818054
valla okadar yorum okudumki bunla ilgili daha olumsuz yazanı duymadım sallaıo küçük ben bundan alcam odamda kalırken zaten öyle 1 yaşına kadar düşünmüüyorum 6 ay en fazla bilze kalır sonra tıpış odasına
lipimm günaydınnn
doktorlar normalde herşeyi strese bağlıyor ya bizde herşeyi hamileliğe bağlıyoruz ama cidden olabilir hamilelik yüzünden
günaydın kuzummmmm
daha ne olsun manyukkk
Canım bunu söylediğin çok iyi oldu, ben biraz daha idare edeyim o zaman! Hem ben ağrılarımı iş stresine de bağlıyorum daha çok ve çok dikkatli bakınca oluyor, eh kısmetse az kaldı diyeyim doğum iznine çıkmama...3 ay ! değiştirmiyim bakalım...Ya da çok etkilerse beni sırf cam değiştiririm..ne diyimCanım göz mevsunu geçen gün telefonumdaki bi uygulamada okudum..gebelikte göz numaralarında değişiklik olur ama sonra eski haline döner gözlük ve lens numaranızı çok rahatsız etmedikçe değiştirmeyin diyordu..
Bu arada dr benim de dozumu arttırdı haftada 75 mg..
Ben de dün eşimle kavga ettim daha doğrusu kendi kendime kavga edip ağladım zırladım bugün de hasta oldum..hormonlar yapıyo canım bu hamilekik manik depresif yaptı beni..senin eşin de 2.bebek stresine girmiş olabilir canım onlar bizim gibi değiller daha zayıflar hırslarını da bizden çıkarıyorlar..benim eniştemde de anlam 2.hamileyken olmuştu..çocuğa hiç bağırmayan adam bağırmaya başlsmışyı sonra düzeldi tamamen stresden..bebek doğunca nolcqk diye düşünüp hiç sıkma kendini..bunları düşünme sonuçta sen loğusa olucaksın o da baba olarak idare edecek mecbur..biraz zor bir süreç ama sonra herşey çok güzel olacak öyle düşün canım..
Kaşınanlarrrrr sizlere sesleniyorum, büyüyorsunuzzben de nezaman giyinip sokağa çıksam kaşınıom demek normal:)
bide noral yerlerim kaşınsa memişlerim göbüşüm yerine kolum gibi mesela
ortalık yerde zor oluo bi memiş bi göbüş
Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim
Şu tetanoz işi kafamı karıştırdı ama bizde yaptırmasak mı
Benim dr. da bana bırakmıştı ama gerek yok..Eskiden gerekiyordu artık hastane koşullarında tetonoz aşısına gerek yok demişti, kızımda olmadım aşı.
havadan ziyade hormonlardan olmalı, ben de zırt diye ağlıyorum, işte filan da oluyor arada çaktırmadan siliyorum göz yaşlarımı :2:gunaydın canım iyiyim çok şükür ama neden bilmem bu ara çok duygusalım her şeye ağlayasım var eşimle tartırşıyorum falan havalardan sanırım
sen nasılsın canım
hele kocayla olanlar çok arttı, neyse gönlümü aldı gibi gibi...Bolca uyuyarak üzüntüsünü atmış üstünden pehben de onu üzmüşüm ama hamileyim diye seisni çıkartmıyormuş, iyi ki de çıkartmıyor he
bununda iki rengi var berkeğe uyan bizim aklımız kırmızılı da 80 lira bişi hafif küçük sallanıo falan yeter bana bisüre
Eki Görüntüle 818053
Eki Görüntüle 818054
İyiymiş bunlar!!! fiyatı da çok uygun, süslü beşikler çok güzel ama sallanmıyor, bu iyi azcık sallansın...Hangi siteydi? Bizde de bi park yatak var büyüdü mü oraya koyarım..Sonra da herhalde bizim kızın yatağı ranzaya dönecek
Kızlar hani bizim kız bizim yatakta yatıyordu ya, ya yatmasına da bir sebep biziz sanırımgün içinde o kadar özlüyorum ki, akşamları ona sarılmak ayrı mutluluk...Onsuz yatınca ben de onu özlüyorum, bi ona bi kocama sarılıyorum ama kızın pamuk teni bambaşka tabi
gerçi kardeş gelince düzen değişecek..benim şimdiden alışmam lazım :)
herbişisini yirtim onun ben sağlıkla doğsun zamanında inşallah:)lipimm günaydınnn
doktorlar normalde herşeyi strese bağlıyor ya bizde herşeyi hamileliğe bağlıyoruz ama cidden olabilir hamilelik yüzünden
günaydın kuzummmmm
daha ne olsun manyukkk
Canım bunu söylediğin çok iyi oldu, ben biraz daha idare edeyim o zaman! Hem ben ağrılarımı iş stresine de bağlıyorum daha çok ve çok dikkatli bakınca oluyor, eh kısmetse az kaldı diyeyim doğum iznine çıkmama...3 ay ! değiştirmiyim bakalım...Ya da çok etkilerse beni sırf cam değiştiririm..ne diyim
Haftada 75. mg mı? Günde olmasın allaalla
Kaşınanlarrrrr sizlere sesleniyorum, büyüyorsunuzzÖzellikle göbek filan, büyüme öncesi gerginlik oluyor heralde kaşıntı yapıyor. Bir de cilt hamilelikte daha hassas oluyor, bi keresinde bende alerji olmuştum karnımın üstü kırmızı kırmızı olmuştu
Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim
Şu tetanoz işi kafamı karıştırdı ama bizde yaptırmasak mı
Benim dr. da bana bırakmıştı ama gerek yok..Eskiden gerekiyordu artık hastane koşullarında tetonoz aşısına gerek yok demişti, kızımda olmadım aşı.
havadan ziyade hormonlardan olmalı, ben de zırt diye ağlıyorum, işte filan da oluyor arada çaktırmadan siliyorum göz yaşlarımı :2:
hele kocayla olanlar çok arttı, neyse gönlümü aldı gibi gibi...Bolca uyuyarak üzüntüsünü atmış üstünden pehben de onu üzmüşüm ama hamileyim diye seisni çıkartmıyormuş, iyi ki de çıkartmıyor he
Eki Görüntüle 818053
Eki Görüntüle 818054
İyiymiş bunlar!!! fiyatı da çok uygun, süslü beşikler çok güzel ama sallanmıyor, bu iyi azcık sallansın...Hangi siteydi? Bizde de bi park yatak var büyüdü mü oraya koyarım..Sonra da herhalde bizim kızın yatağı ranzaya dönecek
Kızlar hani bizim kız bizim yatakta yatıyordu ya, ya yatmasına da bir sebep biziz sanırımgün içinde o kadar özlüyorum ki, akşamları ona sarılmak ayrı mutluluk...Onsuz yatınca ben de onu özlüyorum, bi ona bi kocama sarılıyorum ama kızın pamuk teni bambaşka tabi
gerçi kardeş gelince düzen değişecek..benim şimdiden alışmam lazım :)
gg de var canım sallanan beşik diye arat farklı çeşitlerde var ama ben bunu beğendim
benim boğazım durmuyor ya kızlar
Kızlar yine ben
Bu sabah ne oldu biliyo musunuz, servise binemedim, çok zorlandım haydi bismiillah diye kendini zor kaldırıp otobüse binen yardım isteyen teyzeler gibi oldum. Altımda da etek vardı o mu dar geldi bilmiyorum (hamile eteği) ayağımda topuklu ..Sanırım vedalaşıcam topuklularımla..Bir de bugün iş yerinde asansör bozulmş, merdivenden bi çıkışım var, arkamda insanlar birikti..Bi çocuk yardıma ihtiyacınız var gibi duruyosunuz dedi, bende yok dedim..Cümleye bak
Bir de deli gibi artan tuvalet molalarım var...Zırt pırt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?