2014 Şubat Anneleri

günaydın kuzummmm
bende de iştah var yaaa
dn yemek yemeye gittik canım ölümüne kumpir istemesine rağmen karbonhidrat almim diye tavuk yedim

lepimm ben ilk başlarda sadece bu tip bir beşik alıcam
uslu olursa yani gazsızbir bebiş olursa oda alıcam
haketsin odayı

Bu model iyiymiş böyle brşey olabilir aslında

herkes erkenci bakıyorum, hepiniz iyisiniz ne güzel,
jackin kuzusunun yatağı da pek tatlı, güle güle yatar inşallah,
speedynin yavrusu da maşallah kocaman olmuş,

biz de ailelerle beraberdik haftasonu, iyi oldu
kızlar benim bir sorunum var, antalyanın sıcaklarına bağlıyordum ama artık havalar da serinledi, buna rağmen ben hala şıpır şıpır terliyorum...geceleri yastığım ter içinde, günde 2 defa duş alıyorum çıkıyorum yine de kafamın içinden boynumdan terler akıyor, bacaklarım, sırtım, göğüs altları ıpıslak...
hayır bir sey deil de saçlar upuzun, yıkanınca da kurutmak gerekiyor üşütücem diye korkuyorum...bir de boynum hep ıslak, hep buz gibi oluyor, o da sıkıntı kireçlenme bile yapabilir...

tiroid geliyor aklıma ancak benim 3.aydaki testlerde tsh normalden azıcık düşük çıkınca, daha sonra tekrar test yaptırmıştık. onda tsh biraz daha yükselerek normal sınırlara girmişti.

internette hamilelikte terlemenin normal olduğu yazıyor, ben önceden de çok terlerdim ama iyicene sıkıntı vermeye başladı.
benim gibi olan var mı aranızda?

kızlar hepiniz bi sürü şey almışsınız ben bebişime daha hiç bişey almadım annem alıyo işte 2 çanta olmuş onunki teyzem takım örmüş anneannem battaniye örmüş sadece bunlar var bebiş cinsiyetini gösterse de ben de alsam artık yaa

lepimm ben ilk başlarda sadece bu tip bir beşik alıcam
uslu olursa yani gazsızbir bebiş olursa oda alıcam
haketsin odayı
hehe ben kıyamadım karyolasını aldık işte:))
bununda iki rengi var berkeğe uyan bizim aklımız kırmızılı da 80 lira bişi hafif küçük sallanıo falan yeter bana bisüre
Eki Görüntüle 818053

Bu model iyiymiş böyle brşey olabilir aslında

valla okadar yorum okudumki bunla ilgili daha olumsuz yazanı duymadım sallaıo küçük ben bundan alcam odamda kalırken zaten öyle 1 yaşına kadar düşünmüüyorum 6 ay en fazla bilze kalır sonra tıpış odasına

Şimdi Bingöle gidicez yaz tatilinde filan buraya gelcez getir götür yapmak lazım sürekli

park yataklar bavuldan bile küçük oluyo bacım istediğin yere götür.

tamam balişkom bakarım aksammmm

Amin lipimmm cok teşekkürlerrr

lipimm günaydınnn
doktorlar normalde herşeyi strese bağlıyor ya bizde herşeyi hamileliğe bağlıyoruz ama cidden olabilir hamilelik yüzünden
günaydın kuzummmmm
daha ne olsun manyukkk
yirim onun beşiğini bennnn

günaydın huzunbazım,
evet ya biraz araştırdım da benim gibi çok terleyenler varmış, aslında bir bakıma toksin atıyorsun, karaciğer ve böbrekler yorulmuyormuş. bol bol su içmek ve mineral kaybını önlemek için ilave mineral almak lazım tabi. bu arada benim kilo 74'te sabitlendi şu an. yani en başından beri toplam 6 kilo almış oldum. bayramda k.v.ler görünce ne diyecek acaba merak ediyorum, onlar beni en son 3. ayda en ödemli ve çirkin zamanımda görmüşlerdi. bir dolu laf etmişlerdi çok kilo almışsın filan diye, nasıl moralim bozulmuştu. bayram sonrası da hastalanmıştım zaten. bu sefer laf söyleyecek bir sey bulamıycaklar biraz da buna seviniyorum:)

Canım bunu söylediğin çok iyi oldu, ben biraz daha idare edeyim o zaman! Hem ben ağrılarımı iş stresine de bağlıyorum daha çok ve çok dikkatli bakınca oluyor, eh kısmetse az kaldı diyeyim doğum iznine çıkmama...3 ay ! değiştirmiyim bakalım...Ya da çok etkilerse beni sırf cam değiştiririm..ne diyim
Haftada 75. mg mı? Günde olmasın allaalla

ben de nezaman giyinip sokağa çıksam kaşınıom demek normal:)
bide noral yerlerim kaşınsa memişlerim göbüşüm yerine kolum gibi mesela
ortalık yerde zor oluo bi memiş bi göbüş
Kaşınanlarrrrr sizlere sesleniyorum, büyüyorsunuzz Özellikle göbek filan, büyüme öncesi gerginlik oluyor heralde kaşıntı yapıyor. Bir de cilt hamilelikte daha hassas oluyor, bi keresinde bende alerji olmuştum karnımın üstü kırmızı kırmızı olmuştu

herbişisini yirtim onun ben sağlıkla doğsun zamanında inşallah:)

benim boğazım durmuyor ya kızlar

Benimde aklımda hep yemek! Bi de ben bulantılardan kusmalardan çok uzun süre yiyemedim ya şimdi yerken mest vaziyette yiyorum. bir de acıkırda yiyemezsem (Allah'ım aç bırakma..) fena oluyorum...Haftasonu trafikte kaldık ben acıktım, kocamı yiyordum az kalsın feci sinirlendim, çocuğa bağırdım kocaya bağırdım yoldan geçen birine kızdım..

İnşallah şeker çıkmaz...Hazır yeni iştahım açılmışken..Gerçi kızıma hamileyken de barut fıçısı gibi oluyordum ara ara, o zaman da çok endişelenmiştim ailede de şeker var..Testi 100 mg. ile olmuştum Allahtan birşey çıkmadı, inşallah yine çıkmaz.
Bu arada o şekerli limonatayı düşününce bile fena oluyorum...Oyyyyyhhhh

Kızlar yine ben
Bu sabah ne oldu biliyo musunuz, servise binemedim, çok zorlandım haydi bismiillah diye kendini zor kaldırıp otobüse binen yardım isteyen teyzeler gibi oldum. Altımda da etek vardı o mu dar geldi bilmiyorum (hamile eteği) ayağımda topuklu ..Sanırım vedalaşıcam topuklularımla..Bir de bugün iş yerinde asansör bozulmş, merdivenden bi çıkışım var, arkamda insanlar birikti..Bi çocuk yardıma ihtiyacınız var gibi duruyosunuz dedi, bende yok dedim..Cümleye bak
Bir de deli gibi artan tuvalet molalarım var...Zırt pırt

kızlar moralim bozuk biraz yazılanları okurken bile düzelmiyorum ya
ah hormonlar ah
sabah oğlumla babası kavga ettiler bu sık sık yaşanan bir durum zaten hem çok seviyorlar birbirlerini hemde geçinemiyorlar benim büyük deve (eşim yani) çocukla bir oluyor beni deli ediyor

artık dayanamıyorum bu halde hiç çekemiyorum
eşime okkalı bir mesaj attım ya kendine çeki düzen ver yada bir müddet annenlerde yaşa dedim
haftaya zaten iş sehaytine çıkacak gerçi iyi olur bizim için geldiğinde kendine çeki düzen ver evde huzur istiyorum dedim

anladım canım tamam dedi falan ama bilemiyorum

bünyem kaldırmıyor artık evde şimdiden bir değil iki çocuk var zaten hangi birine annelik edeceğimi şaşırmış durumdayım

biraz moralim düzelsin diye net sitelerine baktım alışveriş için ama çok bişi bulamadım iki parça bişi buldum ama kararsızım

merdiven olayı bizim içinde zor artık bu arada hala topuklu ayakkabı giyebilmene ben şaşırdım açıkcası
c.tesi bir düğüne gittim hafif topuklu bir ayakkabım var onu giydim fakat ayağımı sıktı sanırım şişliklerim başlamış oysaki bakınca ayaklarım şiş gibide durmuyor

bu arada göbeği memesi ve bilimum cildi kaşınanlar aman nemli tutun kendinizi bu çatlak belirtisi demedi demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…