- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Günaydınlarrrr...nasılsınız?
biz dün kızımın oyun parkının yatağını ve uyku setini aldık...tam bi prenses yatağı oldu minnoşumunnn
speedy maşallah kızçene
İyi olmanıza sevindim speddy
Kızınada maşallah
Günaydınlarrrr...nasılsınız?
biz dün kızımın oyun parkının yatağını ve uyku setini aldık...tam bi prenses yatağı oldu minnoşumunnn
speedy maşallah kızçene
oh uyusun prenses içinde
sağol canım benimsizlerde iyisinizdir inşallah
Nasılsın jackim frostum
Yesinler onun yatağını
iyiyim kronikim balım kaymağımhaftasonu yoruldum biraz ama olsun...iyiyim yine de.kolumun ağrısı azaldı...sadece sabah uyanmakta zorluk çekiyorum....hep uyuyim istiyorum yaaaa
ohh ohh superman olcak bizim yakışıklı heehoş geldin kuzummmm
gezdik tozduk nihayet umonun istediği süpermen tulumunu bulduk
valla iki üç gündür fenalardayım öğleden sonra şişmeye başlıomAranızda gaz sancısı yaşayan var mı kızlar?
Aynı gun hem kurufasulye hem de taze fasulye yedin nerdeyse 3 gun olacak kurtulamadım, sancı giriyor resmen:)
Bir de ishale donuştü
Hamilelik dışında hiç boyle sorunlarım olmazdı benim , annelik zor valla:)
uyuzdan çok teşhirci sanmasınlarda meme kaşırken haha:dhehe halime tercüman oldun..bende aynı dediğin gibi millet uyuz sancak
selamın hello krocuğumGünaydın arkadaşlar...Güzel bir hafta diliyorum herkese
Speddy nasılsın bugün.Her şey yolunda mı? Bugün rüyamda seni gördüm sürekli.Hayır olsun inşallah
ne var eksik ayol valla ben mbilyaları aldım ya bişi kalmadı diyorum artıkgünaydın kızlarrrnasılsınız....bu kaşıntı hastalığı bende de var yaa...göğüslerim,karnım her yanım kaşınıp duruyor göğüs uçlarım çok sızlıyorr iyi değilim son günlerde....bir de sonbahar hüznümüymüş neyse işte ondan muhtemelen kendimi çok kötü hissediyorumm eksiklerimiz bitmiyor bir türlü ona canım sıkılıyorr....alıyoruz alıyoruz daha bir çok eksik var hem bebeğimizin hem benimm
ohh ohh ne güzel yaa okadar büyümüş demek maşallahgünaydın herkese
her an eğitime gidebilirim hızlı hızlı yazayım dedim bir yandan da kahvaltı yapıyorum :125:
Cumartesi kızımızı gördük öyle güzeldi ki herşey çok güzel 490 gram 17 cmdedi dr kilosu gayet iyiymiş..
ama benim kilo almama laf etti 58 kilo çıktım. 4 kilo almışım 1 kg bebeğin olsa 3 kg senin için çok hızlı dedi
hamur işiinden uzak dur sadece o bu kadar hızlı kilo yapar dedigeçen hafta resmen abarttım çok haklı
ilacımı değiştirdi başka bir ilaç vrdi gentl iron buna devam edeceğim hiç içmediğim için de kızdı sanki o sana lazım içeceksin dedi
eşim yeniden kız mı diye sordu al sana dedi poposunun resmini verdiresimde elleri yüzünde ay utangaç çocuk dedim
evet babasına çekmemiş dedi
tetenaz aşısını iyi ki olmamış dr beklemişim.
5 yıl içinde olduysan eğer ol ama diğer türlü ikinize de bir yararı yok dedi ingiliz bir dr ortaya bir laf attı bilmeden şimdi sağlık ocakları
ne kadar çok aşı yaparsa o kadar para alıyor onun içinde hastaların peşinden koşuyorlar dedi.
çok gerekli olsa gittiğin özel hastane de para kazanmak için uğraşmaz mı dedi düşününce haklı da
ekim ayında ayrıntılı ve şeker testimiz var
teyzemde ekim sonuna olacak doğumu inşallah
kronik iyiyim canım bir senin mesajını gördüm
hadi hayırlı olsuun:)Günaydınlarrrr...nasılsınız?
speedy maşallah kızçene
Alışveriş mi yaptınız neden yoruldun :26::26::26: Hadi bana park yatak öner.Bende park yatak alıcam sanırım
günaydın herkese
her an eğitime gidebilirim hızlı hızlı yazayım dedim bir yandan da kahvaltı yapıyorum :125:
Cumartesi kızımızı gördük öyle güzeldi ki herşey çok güzel 490 gram 17 cmdedi dr kilosu gayet iyiymiş..
ama benim kilo almama laf etti 58 kilo çıktım. 4 kilo almışım 1 kg bebeğin olsa 3 kg senin için çok hızlı dedi
hamur işiinden uzak dur sadece o bu kadar hızlı kilo yapar dedigeçen hafta resmen abarttım çok haklı
ilacımı değiştirdi başka bir ilaç vrdi gentl iron buna devam edeceğim hiç içmediğim için de kızdı sanki o sana lazım içeceksin dedi
eşim yeniden kız mı diye sordu al sana dedi poposunun resmini verdiresimde elleri yüzünde ay utangaç çocuk dedim
evet babasına çekmemiş dedi
tetenaz aşısını iyi ki olmamış dr beklemişim.
5 yıl içinde olduysan eğer ol ama diğer türlü ikinize de bir yararı yok dedi ingiliz bir dr ortaya bir laf attı bilmeden şimdi sağlık ocakları
ne kadar çok aşı yaparsa o kadar para alıyor onun içinde hastaların peşinden koşuyorlar dedi.
çok gerekli olsa gittiğin özel hastane de para kazanmak için uğraşmaz mı dedi düşününce haklı da
ekim ayında ayrıntılı ve şeker testimiz var
teyzemde ekim sonuna olacak doğumu inşallah
kronik iyiyim canım bir senin mesajını gördüm
Alışveriş mi yaptınız neden yoruldun :26::26::26: Hadi bana park yatak öner.Bende park yatak alıcam sanırım
tütüt maşallah jack içi çok güzel olmuş english home mu takım nekadar neler var içinde yorganda aldınız heralde dimi
bilimmmgunaydın kızlar
speedy kızana maşallah
jack hayırlı olsun aldıklarınız
kronik sizin taşınma işi noldu kuzum ?
günaydınnnn canlarımmmm
sipidi kızına maşallahhhh
jakooo park yatağııı süper olmuş yahuuu
krocummm eniştem gittimi
gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah
günaydınnnn canlarımmmm
krocummm eniştem gittimi
ohh ohh ne güzel yaa okadar büyümüş demek maşallah
bende çok merak ediyorum seninki kadar olcak inşallah gdişimde:)
senin ayrıntılı 24. haftada falan olcak sanırım
Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim
Şu tetanoz işi kafamı karıştırdı ama bizde yaptırmasak mı[/B]
gunaydın kızlar
speedy kızana maşallah
günaydınnnn canlarımmmm
krocummm eniştem gittimi
hadi hayırlı olsuun:)
parkı yatakların yatağı karyola yatağından farklı olmuo dimi:26:
ne marka ve kaça aldınız jackim bizde karyolaya alcaz ama anlamadım ben yataktan
kendimize alırken yatıp almıştım buna da yatamamki
Günaydın canım. Gözün aydın. Çok sevindim güzel haberlere. Benim doktoru kızdırdı bu sefer laboratuvar, test sonucunu basmamışlar 15 dk onları bekledim, onlarla telefonda uğraştı durdu, heryerini gösterdi ama boyunu kilosunu söylemedi. :2: Beni de tartmayı unuttu. En çok ona sevindim
Şu tetanoz işi kafamı karıştırdı ama bizde yaptırmasak mı
Oy maşallah Jack im çok tatlı olmuş. Allah'ım bebişine bu yatağını eskitmeyi nasip etsin.
anam ne güzel bu ya cibindirikli falan prenses e yakışacak
sağol canım
24. geçecek sanırım
ama problem olmaz dedi dr 24. haftam bayrama denk geliyor ondan hemen sonra gideceğim
valla bende kilo almamışsın falan der diye beklemiştim ama şok oldum
aşı içinde olursa bir zararı yokmuş bana sana olmama nedenini anlattıistersen doktorunla paylaş oda fikir verir
Benim doktorum bu hafta aşını olabilirsin dedi canım. İlk defa duyuyorum böyle birşey ondan şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?