2014 Şubat Anneleri

canım sen bursalıydın demi hangi doktora gidiyosun aklıma geldi şimdi :26:

bbilimim ev içinde olabilir böyle durumlar, sen akıllı bir insansın, orta yolu bulacağından ve düzeni sağlayacağından hiç kuşkum yok.

ben de en son mart mıydı, nisan mıydı o zaman topuklu giyiyordum.hamileyken hemen hemen hiç giymedim. sebep de Allah korusun takılıp düşmekten korkumdan, e tabii bir de bacaklar dayanmıyor ağrıyordu.
aslında arabayla gidilen özel yerlerde ya da misafirlikte sırf moral olsun diye kısa süreliğine giyilebilir (tabi yanında bir de babet götürmek şartıyla)

bende ilk üç ayı hatırlamak bile istemiyorum
canım sen bursalıydın demi hangi doktora gidiyosun aklıma geldi şimdi :26:

yok tatlım samsundayım ben

cnm top. dediysem öyle platforma ya da işte devasa bişi diil, klasik orta boy diyim bu arada merak ettim he he arkadaştan cetvel istedim de 5-6 cm gibi gözüküyor, evet artık bana da fazla geliyor, ben bi de sizden en aşağı 3 hafta filan gerideyim ya onun etkisi var sanırım.. Bir de istediğim gibi düz ayakkabım yok, bi babet almıştım o da daha beter sıkıyor ayağımı akşama doğru şişiyorum. Bunlar babetten rahat geliyor. Ama benim yeni bişi almam lazım, ama dümdüz babetle de pek rahat edemiyorum yine az bişi topuğu olsun, pantlanların paçaları değiyor sonra.
Bu arada Bambi demişken, nette alsam mı bilemedim çok çeşit var istediğim gibi şeylerde var, ama sanki çok da rahat değildi modelleri..iyisi mi ben bi ara gezineyim..

Bu modeli internette nasıl aramam gerek :26::26::26:

valla ne biliym tatlım bazen akılda kar etmiyorki, bu arad kaldıramıyorum böyle şeyleri eşimdende biraz daha duyarlılık bekliyorum normal olarak ama nerdeeeeeeeeeeeeeee

benim ayakkabılar olmuyorki olsa belki giyerimde şişmiş ayaklar

merhaba sunnyshine,
anlıyorum seni, ayakkabı seçeneklerimiz iyice azaldı. ben de tüm yazı 2 -3 babet ve terlikte geçirdikten sonra geçen hafta kışlık ayakkabı bakmaya gittim. ortopedik bir seyler baktım ama fiyatları çok uçuk. bir tane beğendim küçücük topuğu vardı. onun da dezavantajı bağcıklı olması. ileriki aylarda bağcıkla uğraşmak zor olur. bir de fiyatı yine abartıydı 175 tl. valla bilemedim ne yapacağımı.eğer güzel bir sey bulursanız haber verin olur mu?

benimde düüğüne giydiğim 4 cmlik bi ayakkbıydı ama çok zorlandım ya
canım bende ayyakabı alacaksan netten düşünme çünkü kalıpları birbirini tutmuyor normalde hamde bizim ayakların yapısı değişiyor benimki şahsen 37 normalde ama belki gidip 38 alırım bende kapalı böyle az topuklu bilekte bot gibi bişi istiyorum hatta nettede gördüm hoşuma gitti ama alacağım zaman ayakalrım şiş olursa giyemem sonrasında diye vazgeçtim
bizim durumumuzda giyip almak en iyisi gib görünüyor

bu alaturka tuvaletlerde hacet gidermek ne zormuş yahu göbeğim sıkıştı bacaklarımın arasına
daha da gitmem

bu alaturka tuvaletlerde hacet gidermek ne zormuş yahu göbeğim sıkıştı bacaklarımın arasına
daha da gitmem

ayyu lepim seni öyle iyi anlıyorumki
oğluma gebeyken iş yerimde klozet yoktu doğum iznine ayrılana kadar alaturka wcye girmek zorunda kalmıştım
zaten normaldede klozet sevmem umumi yerleerde mikrop yuvası diye şuan halada alaturka kullanıyorum iş yerinde diğerini erkekler kullanıyor içime sinmiyor iyi temizlenmiyor diye

ay yinede darda kalırsam girerim napayım

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız ?
merhaba canım
senin test sonucun çıktımı hayırlısıyla

ayy üşendim diğer kattakine gitmeye bayadır gitmiyodum buna
bu ne yahu bacağımınn rasına grio göbeğim kocaman olmuş:))
oturur yaparım erkek giriosa kötü burda kadın erkek ayrı bide asslında tuvalet oturaklarına ben tuvalet kağıdı seriyorum
yada en iyisi oturak kağıtlarından almak kullan at şeklinde valla zor kolay gelsin yaprken

cnm işte senin şu an yaşadıklarını yaşıyorum ben de aynen, haftasonu yaşadığım patlamaya sebep buydu. Kocam ufacık çocugun onla inatlaştığını, bazı şeyleri inadına yaptığını iddia ediyor. Ben evi kafamıza yıksa ses etmicekmişim, böyle terbiye edilmezmiş. Ben de gayet güzel terbiye ederim de..zart zurt bağırmaya gerek yok ki, hem de olmayacak şeylere. Ben de haftasonu bi kızdım sende yaşlanıcaksın elin ayağın tutmıcak, o zaman da kızım sana bağıracak öööf baba dikkat et diye dedim. Kocam da merak etme ben yaşlanmıcam, fazla yaşamam ben e getirdi olayı, ben de kızıyorum böyle yapmasına...Böyle laflar ediyo ara ara üzülüyorum..(erken yaşta yüksek tansiyonu filan çıtkı ilaç içiyor, diye bunu yapıyor ..) ben de 5 ayrı koca ile evlenirim mi dedim saçma sapan laflar ettim, sonra ettiğim lafın saçmalığı ardından o da iyice sinirlendi, hamilesin diye karşılık vermiyorum ama şiddet mi istiyosun dedi, gözümden yaşlar hortum şeklinde boşaldı, koştum kapıya doğru filan..O da sana bişey yapar mıyım eder miyim diye geldi ama ben yine naz yaptım, bu sefer de o kızdı ardından pazar gününü uyuyarak geçirdi öğleden akşama...Bizde kızla yalnız kaldık, ben de hal yok..Çocuk gezmek istiyo filan, ev işlerini yaptım bi parça sonra onu aldım parka götürdüm..Bişeyler yedik geldik, ben de salonda yatacakken gönlümü aldı filan fişman..Nerden nereye di mi..

Gerçekten erkeklerin tahammülsüzlüğü beni çileden çıkartıyor, sesi de boru gibi çıkıyor kızınca, o sese ben bile dayanamıyoprum çocuk nası ağlamasın, sonra ağladı mı da ağlama diye bağrıyıro..Benimkide seninkiler gibi birbirlerini çok da sevseler, koca işte..çocuğun çocukluğıunu kabul edemiyor. Umarım herşey zamanla yoluna girer.Dün çok moralim bozuldu aklıma geldikçe ağlıcak gibi oldum, yolda molda..Beni korkutan sonrası bebeğin ağlamaları, kızın olası kıskançlık krizleri.
Bir de çalışıyporuz biz ya, karın büyüdü eskisi gibi tahammül yok, güç yok. Azcık anlasalar..
He bi de kocam üste çıktı, dün beni çok üzdün filan dedi :)

Tatlım ön sonuç temşz çıktı çarşambada doktora gidicez kesin olarak öğrenicez .

ay canım ya hepsimi böylemi bunların offff
minnak çocukla aynı görüyorlar kendilerini hayır o adı üstünde çocuk zaten sen ise yetişkin kazık kadar adamsın sen idare edecen çocuktan idare beklemek niye hayır birde güzellikle anlatsalar çocuk zaten yapcak ama dediğin gibi tahammülleri yok pazar günü bende bağırdım çağırdım baya ağlama krizim tuttu sorunda ney biliyormusun babamızın cep telefonu onu paylaşamıyorlar iki çocuk gibi o diyor ben oynucam öbürü diyor ben oynucam dedim kaldırır balkondan atarım o telefonu bağırdım falan benimkinin hiçççç umarunda değil hala telefonla oynuyor baktım olmuyor bir dellendim sesim alt katlardan duyulmuştur kesin sonra sakinleştirmeye çalıştı beni falan ama hala gıcık oluyorum yaptığı herekete
sabahta çocuk çişini yaptı çocuğa elini yüzü yıka dicek bağrarak söylüyor ya iyilikle söylesene hadi babacım yüzümüzü yıkayalım beraber desene wcnin ışığını kapamış kapısını kapamış üstüne bir çığlık tabi korkmuş içerde oğlum sonrada sen böyle yaparsan bende böyle yaparım diyor çocuğa

boku kadar çocuklar inatlaşıyor ya

hayır sanki biz çocuğa bağırmasını bilmyirouz herşeyi bağrarak söylemek çok büyük marifet sanki iyilikle anlatsalar olmuyor dediğin gibi acayip tahammülsüzler bir kez söylüyorlarmış güzellikle ikincide bağrıyor adam offff
valla karnımızdakide doğunca evde çocuk sayısı 2 ye değil 3e çıkacak napcaz bilmiyorum

erkekler alem oluyor canım, benim de hamileliğin ilk aylarında bir mevzu yüzünden az mı canımı yaktı, ağlatmalara getirdi. bir de erkekler tartışmayı bilmiyor, hemen seslerini yükseltiyorlar.sakin sakin tartışmak yok lugatlarında...
bizimki de evliliğin ilk aylarında koltukta uyuklamaya başladı, ben de artık 1 oldu, 2 oldu "ya sabır" dedim ama 3. olunca onu uyandırmadan orada bıraktım yatak odasına gittim yattım. ayy yanıma gelip de bana dünyayı bir dar edişi var ki...niye uyandırmadın diye. o bana ayar vermeye çalışıyor, ben de ona...gece boyu ağlattı, zaten babaannem ölüm döşeğindeydi o dönemler çok canım sıkkın. neyse atlattık tabii bunları.
güç savaşları yaşanıyor hep...ben de arasıra korkuyorum çocuk olunca birbirimize girmeyiz inşallah, malum uykusuzluk, yorgunluk, aile düzeni değişiyor. eşlerle ilgilenilemiyor bir süre...neyse hepimizin hakkında hayırlısı

okurken sinirim bozuldu güldüm canım ya, bazen beni de çok sinirlendiriyor ama ben kızsam bile çocuğa ona da o kadar koymuyor, benimde elimden telefonu hep çeker de bizimki...
bir arkadaş bana dedi ki en olgun çocuk bile değişiyor dedi, 1 numaralı çocuk da iyice rol değiştiryior muş bebek geldi mi, bebek gibi ağlamalar etmeler. Hayırlısı ile gelsin bebekler de sağlıkla, sıhhatle sonra belli ki biraz oynatcaz
Gülüyorum ama kronikleşti mi çekilmiyor hakkten, hele de hamileyken ... Her akşam yemeinde bi olay çıkıyor, fırlatcam bi gün tabağı o olacak cık cık tövbe estafurullah...Kocam da öyle uysal değildir, neyse ben tabak mabak fırlatmıyım vazgeçtim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…