2014 Şubat Anneleri

bir gün dellencez ama bakalım hangi güne denk gelecek bu hayırlısı olsun diyorum sadece allah kocalarımıza sakinlik bizede bol bol sabır versin

Oncelikle merhabalar, herkese kizlar benim bir sorunum var ve ilk defa yorum bile yapamıyorum bedenfir diye. bagirsaklarimda yanma var oyle bir yanma ki sanki aci bisey yemisim gibi durmadan tuv. Tasiniyorum hem basurumda var canim cok yaniyor kucuklerimide sik sik yapiyorum ne yspicagimi bilmiyorum. Usuttugum icin mi yoksa daha yeni kullanmaya basladigim gyno fer snol kan hapimi mi yapiyor bilemiyorum.ayni sorunlari yasayip cozum bulanlar varsa lutfen yazabilirler mi bana.
Bu arada ikinci bir sorumda tat. Asinizi 20 +0 larda mi yaptircaz.

amanın ben ilk dr bile prensesimle gittim her anımızda yanımızda olsun ve farkında olsun diye
yanlış yaptığımıda düşünmüyorum çünkü her fırsatta gelip kardeşim ben çok mutluyum çünkü ... olan biten herşeyi konuşuyor ve içerdekide tepinerek çevap veriyor
tabi bu kıskanmayacak anlamına gelmez ama yinede en azından pat diye hop al kardeşin oldu demektense zamanla varlığına alışıp ona göre bilinçli olsun kendine küçük gelen herşeyi hemen kaldırıyor kardeşim giysin diye çarşıda bişey görse kardeşime alalım anne çok güzel diyor bende senin küçülenleri kardeşin giyer sana alırız istersen diyorum kıskanmasın diye hayırlısı inşallah

peki ne zaman söylemeyi düşünüyorsun ve ne şekilde :26::26:

merhaba kızlar bugün sabah 7 den beri okuldaydım şimdi geldim ve gene sabahtan beri çok sancım vardı çok şükür idare etttim.cumartesi hayırla bir gidicem inşallah hastaneye rabbim hayırla yetiştirsin.öğrenciler hocam çok yaşlanmışsınız dedi o kadar farketmiş yani resmen söyledilerşimdi ne yiycem onuda bilmiyorum canım acaip kısır istiyor maydonozsuz nasıl olcak bilmem yeşil soğanımda yokta işte ne bilim yapabilirmiyim yaparsamda acaba bu sefer gaz sancım olur mu:) yiyen var mı aranızda bu sancıya birde gaz sancısı eklenmesin.geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır

amanın kabızlık çok zor bir durum bende çok sıkıntılanmıştın 16. haftamda dr hem üşütmüşsün havaların ani değişiminden hemde bebek çok daha hızlı büyüyor bağırsaklara baskı uyguluyor dedi ama bir sürü tahlilde yaptı içimiz rahat olsun diye çok şükür hiç bişey çıkmadı magvital diye vitamin var suya katılan ondan verdi çok iyiyim akşam yatarken kan ilacını eleviti ve bu magvitali içiyorum çok rahatladım
sen yine drna git tabi ama mutlaka o söylesin sana bunları

spsem merhaba,
çocuklar böyle düşüncesiz ve acımasız oluyor işte pat diye söyleyiveriyorlar.saçıını boyatmadığın için öyle demişlerdir canım üzülme sen sakın...kısırı benim de canım istemiş ve yapmıştım, maydonozu az koydum, yeşil soğan da yoktu hiç koymadım. normal kuru soğanı kavurdum, salça,biber salçası, baharat biraz da limon sıktım içine...az yersen bir sey olmaz canım, bir de baharatını az tut tabi...

sağol kuzucum zaten onlar demesede biliyordum gerçekten resimlerime bakıyorum o kadar açık ve net ortadaki durum:) o kadar ağlamak ve üzntünün sonucu bu yüz bana ait değil gibi geliyor:) genede rabbim oğluma ve bana sağlık versin inşalalh ne yapalım.hmmmm inşalalh yapayım o zman bende baharat hastasıyım:) teşekkür ederim tavsiyen için canımcım

Aman canım çocuk ilte takma hiç kafana..inş sorunsuz atlatırsın..Ay canım benim de canım çekti yqptım yedim hem de öğlendi sonra midem mahvolduu hiççç tavsiye etmemm..

Son düzenleme:

canın çekiyosa ye tabi ama kararında tabi benim en sevdiğim şey kısır herzamanki gibi yapıp yiyorum ama üzerine de rezene çayı içiyorum balla ve çubuk tarçınla tatlandırıp o zaman gaz sıkıntısı olmuyor

Ya kızlar grip beni esir aldıı çok kötüyüm..günde birer fibcan ıhlamur zencefil çayı limon portakal ballı süt kombinleriyle geçiyor ama ilaçsız çok zor başım da tuttu..baş ağrısı için nane yağı kullanan varmı bize zararı var mıdır acep

Aman canım çocuk ilte takma hiç kafana..inş sorunsuz atlatırsın..Ay canım benim de canım çekti yqptım yedim hem de öğlendi sonra midem mahvolduu hiççç tavsiye etmemm..

zaten aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ve çok sancım var akşamda çorba olarak mercimek çorbası içicem o zaman riske atmıyım ben çünkü olurya bide o ağrı yaparsa dayanamam çok canım çekmişti ama neyse:) sağol kuzucum

Ya kızlar grip beni esir aldıı çok kötüyüm..günde birer fibcan ıhlamur zencefil çayı limon portakal ballı süt kombinleriyle geçiyor ama ilaçsız çok zor başım da tuttu..baş ağrısı için nane yağı kullanan varmı bize zararı var mıdır acep

bildiğim kadarıyla buradaki kimseye daha yapılmadı canım, ben de 25. haftada kontrole gideceim o zaman yapılacağının söyledi doktorum. sabah aç gidilecekmiş, su bile içme dediler.

ben de haftaya yaptırıcam canım aç gidileceğini bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim

aynı beni tarif etmişsin canım en ufak bir fikrim yok ne yapmalıyız bilmiyorum

bildiğim kadarıyla buradaki kimseye daha yapılmadı canım, ben de 25. haftada kontrole gideceim o zaman yapılacağının söyledi doktorum. sabah aç gidilecekmiş, su bile içme dediler.

hmmmmm ben bu hafta gidicem bir hafta erken gidicem detaylı ultrasona dayanamıyorum çünkü umarım yapar şeker yüklemesine bişi sölemedi ama sanırım 25.haftada oluyorsa henüz vaktim olacak o zaman böle anladım:)

ay kuzum bende çok korkuyorum geçmiş olsun rabbim şifa versin zor bir süreç ama yağ ile ilgili bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…