Aman canım sede dikkat et kendine az kaldı inşallah yarısını atlattık hamileliğin allah sağlıkla doğurmayı nasip eder hepimize inşallah ben alanyada yaşıyorum güneşi baya aldım ama bu seferde yüzümde lekeler oldu biraz işte herşeyin bi iyi tarafı bi kötü tarafı oluyo canım ya
mrhba kızlar hepinize.bu gün şifa hast sinde randevumuz vardı.randevuya rağmen saatlerce bekledik.çok asabım bozuldu..bi dahada gitmem..devlet hastanesi daha iyi ordan..çok yoruldumkızımı görmüş olmak sağlıklı olduğunu öğrenmek moralimi düzeltti ama çok gerildim...neyse haftaya ayrıntılı ultrasonumuz var hayırlısı bakalım
aa sana denk gelmiş heralde canım ben hiç beklemiyorum
anında alınıyorum, randevulu gidiyorum tabi
ayrıca hamilelere özen gösteriyolar
ufak bişey sorucam bu arada hangi şifaya gidiyosun ve ayrıntılı orda mı yapılıcak?
Hangi sifaya gittin ki ben bornova sifa da serkan beye gidiyorum hic boyle bir durum yasamadim
kızlar ayrıntılı kaçıncı haftada yapılıyo????
benimkini bilmeye kalmadıı yaaave arkadaşımın face yazdığı bir yorumun ardından herkes hamile olduğumu öğrendi telefonlar msjlar aboooo:) ben biraz daha saklamk istiyordum nazardan çok korkuyorum etrafımda o kadar çok bebeği olmayan varki rabbim onlarada nasip etsin inşalalh
yok kuzum olmadı hiçbişe sorim kızlar size bu gün ultrasondan çıktığımdan beri kasıklarım ağrıyo..siz yaşadınızmı böle bişey tedirgin oldum:44:
oyyyy .bebişkoyu göreceksin heee.ben bile heyecanlandımselam kızlar bende bugün gittim 11 ekim cuma gününe randevu verdiler ayrıntılı ultrason için bakalım hayırlısı
selam kızlar nasıl gidiyor hayat
bende bornovaya gittim canım ama randevulu gittiğim halde iki saat beklettiler çok üzüldüm ve hayal kırıklığına uğradım
kuzucummm 18-22. hafta arası ideal diyorlar
Benimde aklımda hep yemek! Bi de ben bulantılardan kusmalardan çok uzun süre yiyemedim ya şimdi yerken mest vaziyette yiyorum. bir de acıkırda yiyemezsem (Allah'ım aç bırakma..) fena oluyorum...Haftasonu trafikte kaldık ben acıktım, kocamı yiyordum az kalsın feci sinirlendim, çocuğa bağırdım kocaya bağırdım yoldan geçen birine kızdım..
İnşallah şeker çıkmaz...Hazır yeni iştahım açılmışken..Gerçi kızıma hamileyken de barut fıçısı gibi oluyordum ara ara, o zaman da çok endişelenmiştim ailede de şeker var..Testi 100 mg. ile olmuştum Allahtan birşey çıkmadı, inşallah yine çıkmaz.
Bu arada o şekerli limonatayı düşününce bile fena oluyorum...Oyyyyyhhhh
Senin sansina oyle denk gelmis canim ya istersen bir daha dene belki boyle birsey olmaz neden yaptilar ki acaba boyle birseyi acaba acil bir durum mu vardi keske soyleseydin sorsaydin neden bu kadar bekletiyorsunuz diye
günaydın şekerler
bi kaç gündür(tamam kabuul ediyorum 4 5 gündür) kabız olduğumu düşünerek çıkan kiloaya ve oluşan göbeğime inanamıyordum
taki bugüne akdar yani aslında tam kabız değilim
kilom 4 5 günde 1 kilo arttı
göbeğim aldı başını gitti:26:
pırt diye çıkcak diyodunuz gerçek oldu sanırım
bu kilo işni toktorumla konuşmam gerek çok hızlı aldım gene her sayıyı haftada bir kez görüyorum
günaydın şekerler
bi kaç gündür(tamam kabuul ediyorum 4 5 gündür) kabız olduğumu düşünerek çıkan kiloaya ve oluşan göbeğime inanamıyordum
taki bugüne akdar yani aslında tam kabız değilim
kilom 4 5 günde 1 kilo arttı
göbeğim aldı başını gitti:26:
pırt diye çıkcak diyodunuz gerçek oldu sanırım
bu kilo işni toktorumla konuşmam gerek çok hızlı aldım gene her sayıyı haftada bir kez görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?