2014 Şubat Anneleri

tsk ederiim canım yaa doktor bayramdan sonra gel dedi ayrıntılıdan hiç bahsetmedi ama benim de bayramdan sonra 24 haftam olacak kaçırmış mı olcam ayrıntılıyı

24.haftaya sarkmasın canım..en ideal 21.ve 22.haftalarmış.bende dra sordum bayram sonrası olurmu diye hayır engeç önümüzdeki hafta sonuna kadar hallet ayrıntılı usg işini dedi.bende haftaya çarşambaya randevu aldım..sende ertelemesen iyi olur..

ya benim yarın çekilecek...22+4 olacak....sıkıntı olmaz inşallah ya...doktor yokmuştu burada yurtdışındaymıştı...sekreter sorun olmaz dedi...geç mi yoksa:26:

bazen özelde olsa yoğun olabilio canım
ben de özel bi uni hast. gidiyorum mesela
kadının tam vizite dönemine denk gelince 15 dk falan bekliyorum e gerilio insan bekleyince ama yapacak bişi de olmuo
belki yoğun bi güne denk gelmişindir

günaydın kızlarrrbu sürekli birşeyler yiyip durma düşüncesi bende de var....canım sürekli birşeyler yemek istiyoryarın ayrıntılı ultrason için randevumuz var çok heyecanlıyımmm
tatatatamm ne güzel yarın bol bol bebeik görcen benim de perşembe sabahı ayrıntılı
özel biş dedimi doktor aç gel su iç içme tatlı ye falan(hoş tatlıya benim bebitonun tepkisi sıfır:))
kiloya gelirsek sanırım en hızlı kilo aldığımız aydayız bilmiyorum ama çok fenaa

sanırım hepimizin dikkatli gitmesi lazım :18::18::18::18:

pırt diye çıkacak diyorduk bak çıktı al sana göbek
göbek pırtladı kilo tartıda zıpladı
valla durum fena hacı önden gören artık bebek klendi belli edio diyo
artık arkadan görende arkadan da belli oluo dicek
fazlada bişi yemiom ya hani habire bişi atsam ağzıma neyse de aralarda meyve badem ceviz sayısı belli zeytini bile tuzlu diye sayı ile yiyom ekmek tam buğday
daha napam ama farkettiğim şey şu iki haftadır feci iştahım arttı
normalde doyduğum kadar yemek artık doygunluk hissi vermio:d

Canım aynı durum bendede söz konusu günden güne artıyor anlayamıyorum hızlı gidiyor, göbeğim hiç yoktu bir haftadır bayağa büyüdü , cuma günü sorucam doktora

göbeğin büyümesi artık normalde kilonun hızlı gitmesi normal mi onu bilmiom
zayıf biri isen normalde şuan düz uzanınca zaten rahminin çıktığı noktayı elle hissedersin
rahim yukarı çıktıkça göbekte çıkıo benimki göbek değiliğinin 1 2 parmak yukarda mesela

demedi canım ya.....benimbir karışıklık oldu da çektirmedim ya gittiğim hastanede...şimdi özel muayenehanesi olan bir doktora gideceğim .....sekreterinden aldım randevuyu ama hiçbirşey demedi....öyle bir durum mu var biliyormusun sennnne kadar oldum en son bilmiyorummm hiçççççççç

gunaydın hatunlar nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür bende sürekli bişiler yeme düşüncesi yok ama bende kilo alıyorum şuana kadar 5 oldu sanırım aldığım kilo
aslında aldığımız kilolar haftasına göre normal bayanlar endişe edecek bir durum yok

bende hiç ekmek yemiyorum ama devamlı meyve salatalık çıldırmak üzereyim
ağzıma çimento dökeceğim
midem yanıyor ona rağmen acıkınca yiyorum.
büyüsün büyüsn belli etsin artık kendisini bol bol krem sür bir anda büyümeye başlarsa çatlak oluşabilir
nemlendir ki sıkıntı olmasın.

--------------------------------------

ayrıntılı ve şeker için dr beni 24. haftamda çağırdı kurban bayramına denk geliyor
1 sonraki hafta gelsem yada önce dedim 24 ten sonra olsun sonra gel dedi bebek daha çok gelişmiş olur detaylarını görürsün dedi.

ayy ne güzel ya.....durup durup aklıma birşey geliyorbenim 7idi en son aldığım kilo biraz fazla gitti...ama son durum ne bilmiyorum bilmek istemiyorummmm

göbeğin büyümesi artık normalde kilonun hızlı gitmesi normal mi onu bilmiom
zayıf biri isen normalde şuan düz uzanınca zaten rahminin çıktığı noktayı elle hissedersin
rahim yukarı çıktıkça göbekte çıkıo benimki göbek değiliğinin 1 2 parmak yukarda mesela[/B][/QUOTE]

göbeğin çıkması normal, benim kilom normal zayıf hamile kalmadım, 63 kilo ile hamile kaldım, ilk üç ay bulantılardan 4 kilo verdim, geçen 3 hafta önce 60 kilo çıktım doktorda, doktorum bundan sonra ayda 1,5 -2 kilo almalısın dedi doğuma kadar ben şu an 63 kiloyum ve cuma günü randevum var yani fazla aldım ama işin garibi aşırı iştahım yok normal besleniyorum özellikle bi kaç gündür günler geçtikçe tartıda artış söz konusu buda beni endişelendiriyor, doğum yapan arkadaşım var son ayı olanlar her biri en fazla 8-10 kilo aldılar onları düşününce anormallik olduğunu düşünüyorum artışta

yok benimkide bişi demedi demekki özel bişi yuok canım ya
ay inşallah hayırlısıyla yüzümüz gülerek çıkarız doktor odasından

kilo normal de ben buara 4 5 günde 1 kiloya yakın artış görüyorum tartıda bu normal değil:))
geçen haftalarda 5 kilo derken şimdi 6 buçuk kilo aldım diyorum mesela:S

kremleniyom bepantenin çatlak kremini aldım lierac var banyodan sonrada bebe yağı yeter galba
alışık değilim buakdar kremlenmeye:d
zaten bi gerilio diyom heralde içerden bişiler yırtılcak
normalde 24 ten evvel yapıolar hatta senin son gittiğinde yapabilirdi ama doktorun vardır bi bildiği
hepsinin yoğurt yiyişi farklı

ayy ne güzel ya.....durup durup aklıma birşey geliyorbenim 7idi en son aldığım kilo biraz fazla gitti...ama son durum ne bilmiyorum bilmek istemiyorummmm
son durumu ben 4 5 günden sonra kabullendim bacım sende biran evvel gör kendeini alıştır haha:)

ama yinede kilo alıyorum işte canım yapcak bişi yok yani
bak sabah zaten adam akıllı kahvaltı ettiğimiz yok geliyorum işe ya poaça yiyorum ya biskivü mecburen çünkü acıkmış oluyorum bir küçük paket sütle onları yiyorum saat 11 gibi bazen açıkıp bişliler daha yiyorum mesela bir meyve yada incir ceviz 3 adet
sonra öğle yemeği ki çoğunlukla evden getiriyorum öyle abartı ekmekle yemiyorum normal eski öğünlerim gibi sonra üstüne bir maden suyu içiyorum akşam üzeri geri açıkıyorum ozaman ne bulursam onu yiyorum bazen bir dilim ekmek üzeri peynir vb şeyler
akşamları bazen midemin yangısından bişi bile yemiyorum ben bazende normal yemeğimi yiyorum ama yinede benim porsiyonlar küçüktür

bazen saat 10 gibi eşim meyve getiriyor ondanda ancak bir meyve yerim
yediğimin hepsi bu ama yinede kilo alışımda az değil

senin az değilse ya be ya bennnekmek yemiyorum eskisi gibi....önceden yerdim ama almazdım....şimdi yemiyorum....ara öğün yapıyorum....ama ekmek yemediğim için midir nedir hepppp açımmmmmm

YETER ya bende sinir oluyorum pehlivan gibi kremleniyorum sık sık
kaşınmalarım devam ediyor ama hala hiç çatlağım falan yok bu inançları çürütücem sanırım
hiç bir belirti bende doğru çıkmıyor

aynen her doktor farklı gidiyor
benimki 24 ve sonrasında çağırıyor kimisi 11. hafta da da istiyor
onun için bu soruları en güzeli doktora sormak

keşke bundan sonra ayda 1,5 dan fazla almasak ama ne mümkün

ben de kaşınıom çatlamadan sıyırsak bu işten pek makbule geçecek:))

keşke bundan sonra ayda 1,5 dan fazla almasak ama ne mümkün

nemümkün şekerim namümkün

bu yemek mevzusunu kapalaım en iyisi ben yemek dedikçe yemek istiom şuan
aş ermiom yemek eriom resmen cevizi mi bademimi yedim meyvem kaldı ama o öğleden soonrasının
aboo yemeğede 3 saat var eyvah eyvah

senin az değilse ya be ya bennnekmek yemiyorum eskisi gibi....önceden yerdim ama almazdım....şimdi yemiyorum....ara öğün yapıyorum....ama ekmek yemediğim için midir nedir hepppp açımmmmmm

ne yani sen bana daha ne yicenmi demek istiyon

canım aslına bakarsan okudumda az değil yediğim ama çok abartıda değil hakkatten oburluk değil yani
neyse alcaz geride vercez inş.

bu arada dün kendime bi tunik aldım triko görmeyenlere gösterim çok güzel bişi değil ama idare edcez artıkım Eki Görüntüle 819203

tamam..inşallah öyle olur gülerek mutlu ayrılırız....bepanten de iyi değil mi....benim doktor phytolastil dedi....sağlık ocağındaki hemşire de o çok pahalı....ne kadar pahalı olursa olsun çatlayacaksan çatlar gene dedikararsız kaldım alamadım....göğüs uçlarım da yarık gibi oldu lansinoh muydu neydi ondan mı almalı.....o mu ki bu muki derken almayı beceremeyecğim yaaa

yarın tartar doktorum...ayrıntılıdan sonra sonucu götüreceğiz....ozaman acı gerçekle yüzleşirim artık

İstanbul da hava bildiğiniz kış havası

bakın dün eşimle bunu beğendik kızımın odasına yatağını koyacağım yere yapalım dedik

ALT duvar rengide bu olsun dedik bayramdan sonra hallederiz sanrıım

Günaydın canlar.
Rüyamda 2 tane oğlan çocuğu emzirdim. Eşim bizim kız erkek olmasın diyip duruyordu etkilendim herhalde

Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı nasıl yapiyolar yani sadece karından bakıyolar dimi benim 22 ekimde ayrıntılı merakla bekliyorum

yok beeeeesen benim az değil demişisn ya...5 kiloya.....ben de 7ydi enson diyorum....yani senin azdeğilse ise ya ben dedim bacımmmminşallah veririz kolayca çabucakkkk....bluzun süperr güle güle kullann

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…