2014 Şubat Anneleri

ne güzelmiş güle güle kullan canımcım uzun kollu bişiler almak lazım hakkaten

bepantenin ççatlak kremini ikilli 60 liraya aldım lierac almıştım netten oda ikisi 70 lira idi bunları kullanıyorum ben
sen de netten al uyguna gelio gg den aldık biz çatlak içinde lansinoh al büyük boy alırsan gebelikten sonrada kullanırsın
çatlayacaksan çatlarsın ama en azından kaşıntın falan gider konforlu çatlayalım bari çatlicaksak da

renkler çok güzelmiş
onlar sticker mı?? duvar kağıdı mı?

aa süpermiş ikili hemde...eczanede tekti öyleydi 60 küsur demişti....netten aldın demek.....ama kapıda ödeme seçeneği olmuyorki çoğundaalansinoh göğüs içndi değilmi canım....doğru valla konforlu olsunnn

Son düzenleme:

çok hoşmuş çok beğendim tatlım şanslı kız senin kız valla

bizim burda hava halen güneşli kısa kollu üzeri hırkayla çıkıyoruz ama yarın yağmurlu gösteriyor birden soğucak sanırım

PROLET günaydın tatlım

kapıda ödeme yok ama gg de şöyle bi sistem var
sen alıosun ürünü para bi havuza aktarılıo satıcıya geçmio
üğrün sana gelio bakıosun sorun varmı yokm u
yoksa gg den onay veriosun satış sorunsuz parayı satıcıya aktar diye
ozaman sıkıntı olmuo

sağol tatlım evet bir yerden başlayayım deidm zaten bi tane daha alcam onuda şu komik gebeğinde bebek resmi olanalrdan alcam başkada almıcam sanırım idare ederim umarım kısa kollu üstü hırkayla falan

bu arada gerçekten çatlayacaksanız çatlayacaksınız kızlar üzgünüm ama bu böyle

diyorum işte konforlu çatlamak için yaptıklşarımız:d
bende şuan dediğin gibiyim gömlek üstü hırka tişört üstü hırka
bi pantolon almam gerekecek bir de bi kaç üst işte he bide ayakkabı lazım artık bağlamak zor gelio
anaam ben de masraflıyım yaa bütçenin feleği şaştı

günaydın canlar,

ben de bulunsun diye bir tane mustela krem almıştım ama genelde sabah akşam yağ karışımı yapmıştım onu sürüyorum. daha bir sey olmadı çok şükür ama asıl 6. aydan sonra karın büyüyor. o zaman göreceğiz hanyayı konyayı:) bir de çok çatlamamak için birdenbire kilo almamak lazım herhalde. ayda 1-1.5 kilo normal artık bundan sonrası için. ben şu ana kadar toplam 6 kilo aldım:) bundan sonrası için de hayırlısı artık diyorum. hamurişine vursam kendimi, haftada 2 kilo bile alırım aslında da, sağlık için tutuyorum boğazımı.

ben de göbeğinde bebek resmi olanlar mı daha iyi yoksa düz olanlar mı karar veremedim. haftasonu bayramlık elbise filan da bakıcam. k.v. ler gelmese hiç almam aslında da, şimdi onlar gelecek, bir yerlere gidilir, daha bir dikkatli olmam lazım, gözler üstümde olur zaten.

aynen bağcıklı ayakkabı çok zor oluyor ama çocuk gibide cırt ayakkabı falan giyilmezki ya mecbur eşlerimiz giydircek ayakkabıyı büraz daha büyüyünce
yaz olsa işimiz kolaydı giy güzel bir terlik çık dışarı ama kışın öylemi

Günaydın kızlarrrr nasılsınız?

bbilimmm hayırlı olsun tuniğin,çok güzelmişşşş

speedy seçimler çok zevkli maşallah....Duru kızımızın odası çok güzel olacakkkk...hakkaten hayal gibi

bu arada cuma günü aşı için gittiğimde tahlil yapılmıştı onun sonucunu aldım dün.dr cok fazla enfeksiyon var hemen doktorunla konuşmalısın dedi,gecen ay hap kullandım ama geçmemiş....

kan da çok düşük ilaç kullanmıyor musun dedi.kullanyorum dedim çekmecede duruyo halbukidr öyle deyince eve koşup içtim bi tane....iğrenç yaaaaa:120::120::120:

Son düzenleme:

bağcıkları lastikli gibi olan ayakkabı aldık biz...bağlı duruyor ama gevşek...çekecekle giyebiliyorum eğilip doğrulmadan

sağol tatlım

enfeksiyonun idrardamı ?
benimde vardı banada ilaç verid doktor ama benimde geçmemiş gibi geliyor bana bakalım bi sonraki gittiğimde tekrar tahlil yapılacak
ayrıca kan değerin çok düşükse ilacı almalısın tatlım ya çocukmusun sen bak kızın doğacak çocuktur işte bazı ilaçları olacak vermek için zorla içereceksin ona içmeyince sinirleneceksin hatta
sanadamı eşin zorla içirsin

Kan değerin kaç jackim senin...Bende haftaya kan ve idrar testi yaptırıp göstercem doktora Bingöle gitmeden

lcwde kotlar var bak düşünürsen...resmi biryerde çalışmıyorsan tabiki....ben bir tane aldım şimdilik...ama bayrama yakın kışında giyebileceğim birtane daha istiyorum...tek olunca yıkanınca çok zor olacak hemde....hava iyi gidince açık renk yazlık gbi olan beli lastikli pantolonlarımla idare ettim,ama soğudu artık giyemem hemde sıkıyor

Ya ben dun gıttım aşıya. Hemşire suratsızın tekıydı. Ası kartı verecek, bana kaç kılosun dıyor. Halbukı onunde tartı var. Ben de emın degılım tartılayım dedım
Asıyı yaptı gonderdı. Ne kan aldı ne de kalp atışlarına baktı. Ne pıslık ya bı de bana atesın cıkabılır işte kolun agrıyabılır gıbı seyler de soylemedı gıcık

Ayrıca doktorum da ne ayrıntılıdan bahseder ne bi şeyden. Ben de bi şey olacaksa önceden haberim olmasından hoşlanırım. Emrivakiden nefret ederim. 9 ekimde gideceğim doktora. O zaman da 21. Haftamda olacagım. Ve adamın bana hiç ayrıntılı yapalım gibi bişey diyeceğini hiç zannetmiyorum

HAVA ÖYLE bunaltıcı ve dengesiz ki şimdide sıcaklaşmaya başladı offfff hep bu yüzden hasta oluyoruz

jack ve bilim beğenmenize sevindim

iyiymiş o ya
benimde böyle yarı bot gibi bişi bulmam lazım öyle varmıdırki acaba :26:

vardır canım...geçen sene burada bir mağazada vardı ama indirime girmediği için alamamıştım...sonra zaten uğrayamadım kaldı...almış olsaydım şimdi işimi görürdü....mammamia marka çok güzel rahat ayakkabılar var bak..bakabileceğin bir mağaza biliyorsan...benimkide ondan...ama ayakkabı işte...bot ayrıca lazım olur gene....benimkiler de hep uzun..botlar çizmeler....zaten birkaçı dolgu topuk...giyemem...düz olanlar da uzun fermuarlı...gerçi iyice ağırlaşınca pek dışarı çıkamam kendim kolay kolay....eşimin eline sağlık olacak bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…