ne güzelmiş güle güle kullan canımcım uzun kollu bişiler almak lazım hakkatenne yani sen bana daha ne yicenmi demek istiyon
canım aslına bakarsan okudumda az değil yediğim ama çok abartıda değil hakkatten oburluk değil yani
neyse alcaz geride vercez inş.
bu arada dün kendime bi tunik aldım triko görmeyenlere gösterim çok güzel bişi değil ama idare edcez artıkım Eki Görüntüle 819203
bepantenin ççatlak kremini ikilli 60 liraya aldım lierac almıştım netten oda ikisi 70 lira idi bunları kullanıyorum bentamam..inşallah öyle olur gülerek mutlu ayrılırız....bepanten de iyi değil mi....benim doktor phytolastil dedi....sağlık ocağındaki hemşire de o çok pahalı....ne kadar pahalı olursa olsun çatlayacaksan çatlar gene dedikararsız kaldım alamadım....göğüs uçlarım da yarık gibi oldu lansinoh muydu neydi ondan mı almalı.....o mu ki bu muki derken almayı beceremeyecğim yaaa
yarın tartar doktorum...ayrıntılıdan sonra sonucu götüreceğiz....ozaman acı gerçekle yüzleşirim artık
İstanbul da hava bildiğiniz kış havası
bakın dün eşimle bunu beğendik kızımın odasına yatağını koyacağım yere yapalım dedik
Eki Görüntüle 819202
ALT duvar rengide bu olsun dedik bayramdan sonra hallederiz sanrıım
Eki Görüntüle 819212
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı nasıl yapiyolar yani sadece karından bakıyolar dimi benim 22 ekimde ayrıntılı merakla bekliyorum
benim yarın canım...çektirince yazayımm
ne güzelmiş güle güle kullan canımcım uzun kollu bişiler almak lazım hakkaten
bepantenin ççatlak kremini ikilli 60 liraya aldım lierac almıştım netten oda ikisi 70 lira idi bunları kullanıyorum ben
sen de netten al uyguna gelio gg den aldık biz çatlak içinde lansinoh al büyük boy alırsan gebelikten sonrada kullanırsın
çatlayacaksan çatlarsın ama en azından kaşıntın falan gider konforlu çatlayalım bari çatlicaksak da
renkler çok güzelmiş
onlar sticker mı?? duvar kağıdı mı?
Günaydın canlar.
Rüyamda 2 tane oğlan çocuğu emzirdim. Eşim bizim kız erkek olmasın diyip duruyordu etkilendim herhalde
İstanbul da hava bildiğiniz kış havası
bakın dün eşimle bunu beğendik kızımın odasına yatağını koyacağım yere yapalım dedik
Eki Görüntüle 819202
ALT duvar rengide bu olsun dedik bayramdan sonra hallederiz sanrıım
Eki Görüntüle 819212
aa süpermiş ikili hemde...eczanede tekti öyleydi 60 küsur demişti....netten aldın demek.....ama kapıda ödeme seçeneği olmuyorki çoğundaalansinoh göğüs içndi değilmi canım....doğru valla konforlu olsunnn
ne güzelmiş güle güle kullan canımcım uzun kollu bişiler almak lazım hakkaten
bepantenin ççatlak kremini ikilli 60 liraya aldım lierac almıştım netten oda ikisi 70 lira idi bunları kullanıyorum ben
sen de netten al uyguna gelio gg den aldık biz çatlak içinde lansinoh al büyük boy alırsan gebelikten sonrada kullanırsın
çatlayacaksan çatlarsın ama en azından kaşıntın falan gider konforlu çatlayalım bari çatlicaksak da
renkler çok güzelmiş
onlar sticker mı?? duvar kağıdı mı?
aa süpermiş ikili hemde...eczanede tekti öyleydi 60 küsur demişti....netten aldın demek.....ama kapıda ödeme seçeneği olmuyorki çoğundaalansinoh göğüs içndi değilmi canım....doğru valla konforlu olsunnn
sağol tatlım evet bir yerden başlayayım deidm zaten bi tane daha alcam onuda şu komik gebeğinde bebek resmi olanalrdan alcam başkada almıcam sanırım idare ederim umarım kısa kollu üstü hırkayla falan
bu arada gerçekten çatlayacaksanız çatlayacaksınız kızlar üzgünüm ama bu böyle
sağol tatlım evet bir yerden başlayayım deidm zaten bi tane daha alcam onuda şu komik gebeğinde bebek resmi olanalrdan alcam başkada almıcam sanırım idare ederim umarım kısa kollu üstü hırkayla falan
bu arada gerçekten çatlayacaksanız çatlayacaksınız kızlar üzgünüm ama bu böyle
diyorum işte konforlu çatlamak için yaptıklşarımız:d
bende şuan dediğin gibiyim gömlek üstü hırka tişört üstü hırka
bi pantolon almam gerekecek bir de bi kaç üst işte he bide ayakkabı lazım artık bağlamak zor gelio
anaam ben de masraflıyım yaa bütçenin feleği şaştı
aynen bağcıklı ayakkabı çok zor oluyor ama çocuk gibide cırt ayakkabı falan giyilmezki ya mecbur eşlerimiz giydircek ayakkabıyı büraz daha büyüyünce
yaz olsa işimiz kolaydı giy güzel bir terlik çık dışarı ama kışın öylemi
Günaydın kızlarrrrnasılsınız?
bbilimmm hayırlı olsun tuniğin,çok güzelmişşşş
speedy seçimler çok zevkli maşallah....Duru kızımızın odası çok güzel olacakkkk...hakkaten hayal gibi
bu arada cuma günü aşı için gittiğimde tahlil yapılmıştı onun sonucunu aldım dün.dr cok fazla enfeksiyon var hemen doktorunla konuşmalısın dedi,gecen ay hap kullandım ama geçmemiş....
kan da çok düşük ilaç kullanmıyor musun dedi.kullanyorum dedimçekmecede duruyo halbuki dr öyle deyince eve koşup içtim bi tane....iğrenç yaaaaa:120::120::120:
bağcıkları lastikli gibi olan ayakkabı aldık biz...bağlı duruyor ama gevşek...çekecekle giyebiliyorum eğilip doğrulmadan
speedy seçimler çok zevkli maşallah....Duru kızımızın odası çok güzel olacakkkk...hakkaten hayal gibi
bu arada cuma günü aşı için gittiğimde tahlil yapılmıştı onun sonucunu aldım dün.dr cok fazla enfeksiyon var hemen doktorunla konuşmalısın dedi,gecen ay hap kullandım ama geçmemiş....
kan da çok düşük ilaç kullanmıyor musun dedi.kullanyorum dedimçekmecede duruyo halbuki dr öyle deyince eve koşup içtim bi tane....iğrenç yaaaaa:120::120::120:
diyorum işte konforlu çatlamak için yaptıklşarımız:d
bende şuan dediğin gibiyim gömlek üstü hırka tişört üstü hırka
bi pantolon almam gerekecek bir de bi kaç üst işte he bide ayakkabı lazım artık bağlamak zor gelio
anaam ben de masraflıyım yaa bütçenin feleği şaştı
çok hoşmuş çok beğendim tatlım şanslı kız senin kız valla
bizim burda hava halen güneşli kısa kollu üzeri hırkayla çıkıyoruz ama yarın yağmurlu gösteriyor birden soğucak sanırım
PROLET günaydın tatlım
iyiymiş o ya
benimde böyle yarı bot gibi bişi bulmam lazım öyle varmıdırki acaba :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?