2014 Şubat Anneleri

canım birde ayağımıza olmama durumları var şişlikten dolayı
hava öyle bunaltıcı ve dengesiz ki şimdide sıcaklaşmaya başladı Offfff hep bu yüzden hasta oluyoruz

Jack ve bilim beğenmenize sevindim

hava böyle işler çokkkkkkk benim hiç halim yok
bugün ay başı ya bir dolu işim var geçen ayın faturalarını ayarlıcam offfffffffffffffffff ayrıca başkada bi dolu işim var masamın üzerini görseniz 10 gündür her evrağı masama koydum yerine koymaya erindim şimdi hepsi birikti koymak dahda zor geliyor oğlumda 37 ye kadar çalıştım ama bunda çalışamıcam gibi geliyor yaaaaaaaaaaa çok zorlanıyorum birde iş yerini sevmeyince

ben de 34.haftayı tamamlayıp 30 aralık'ta izne çıkmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. teftiş meftiş gelirse 32. haftada da tüyebilirim valla:)

hiç sorma aynı durum bende de var işlerimi bitirmeye çalışıyorum sonra offlayıp pufflayıp buraya geliyorum.
sabah ocak ayı gelse de yatsam diye hayaller kurdum neredeyse her sabah aynı hayali kuruyorum

bu havalarda giyecek bir ayakkabıya ihtiyacım var yaaaaa

Son düzenleme:
ben de 34.haftayı tamamlayıp 30 aralık'ta izne çıkmayı planlıyorum bakalım hayırlısı. teftiş meftiş gelirse 32. haftada da tüyebilirim valla:)

oyyyyyyyy o güne kadar ben çıldırmassam iyidir
gerçekten eski yaptığım işler bile zor geliyor şimdi birde daha öncede demiştim sağolsun patroncuğum bana yeni işler verdiydi iş yüküm az diye onları yapmak zulüm gibi geliyor

bende aynı tatlım hoş evde olsamda biz en geç 8,30 da uyanıyoruz bizim kurulu bir saatimiz var çünkü oğlumuz o alışık fazla uyumaz öyle ama yinede evde olmak bir başka
neyse ben işlerime döneyim yoksa bitmicek bugün görüşrüz

evde olsam erken kalkmak zor gelmiyor gün içinde nasılsa evdeyim diyorum
ama işe giderken resmen kazınıyorum yataktan

evet tatlım idrarda enfeksiyon....7 ekimde gdicem dr a söylerim artık....sağlık ocağındaki dr yanma falan oluyo mu dedi,bende hayır dedim,şaşırdı bu değere duramaman lazım dedi.ama bende sadece sık idrarara çıkma var.yanma falan yok çok şükür:26:

haklısın kuzum.ilacı da içicem artık....ne bana ne de kızıma bişi olmasın....

Kan değerin kaç jackim senin...Bende haftaya kan ve idrar testi yaptırıp göstercem doktora Bingöle gitmeden

canım nette 11 in altında olmaması gerek diyo gebelikte.benimki 10 sanırım......yanlış hatrlamıyosam.....1 değer düşük görünüyo ama adam niye cok fazla düşük dedi anlamadım.sınır 11 olunca mı öle dedi acaba

benim hemşire de dr da cok iyi ya sağlık ocağındaki,cok şükür.bizde kalp atışlarını dinlemedik kadın kostururyodu kalabalıktı....bende söylemedim.agrıyabilir bi kaç gün dedi kolun,kiloma baktı,aşı kartı yazıp verdi elime diğeri 30 ekim de vurulacak canım.
kendi dr um izinliydi başka dr dan gebelik izlemi için tahlil iste dedi...öyle de tahliller yapıldı....

ayrıntılıyla ilgili benim kendi dr um da bi şey demedi henüz.zaten benim dr a göre 2li 3lü testler de gereksizdi,kadın ben kendi hamileliklerimde de yaptırmadım ultrason herseyi gösteriyo zaten ama,hastalardan korkumuzdan istiyoruz dedi testleri,bişi olursa sen test yaptırmadın ondan oldu derler diye

bakalım bi hafta sonra gittiğimde ayrıntılıyla ilgili bi şey diyecek mi?

günaydın canlarımmm
Bebekler icin yan yatis yastigi konusunda fikri olaan var mi
ben aldım tatlım.arkadaşımda önermişti
tsk ederiim canım yaa doktor bayramdan sonra gel dedi ayrıntılıdan hiç bahsetmedi ama benim de bayramdan sonra 24 haftam olacak kaçırmış mı olcam ayrıntılıyı
valllahi kuzum doktorunun vardır bir bildiği
Günaydın kızlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı nasıl yapiyolar yani sadece karından bakıyolar dimi benim 22 ekimde ayrıntılı merakla bekliyorum

sadece karından bakıyorlar kuzum

bende balçova şifaya gidiyorum canım ve mutlaka randevu alıp gidiyorum
bir saat içinde gidip işe geri dönüyorum hatta düşün
birde şu var bornova büyük olarak tek ya ondan çok kalabalıktır
diğer şubelerini düşün bence kontrollerinde doğum için zaten ya bornova yada basmane gönderiyorlar
hem sakin hem sıkılmadan her işini halledebiliyosun
benimde bayramdan önce gün vericek ayrıntılı için
yaptırınca ücret ve nasıl baktıkları hakkında bilgi verirsen sevinirim canım
hepimize hayırlısı olsun sıkma canını

hatunlarrr nasılsınız huuu:))) ben dün ayrıntılıya girdim ama hayal kırıklığıı((( siyah beyaz ekrandan başka birşey yoktu çünkü doktorun 4 boyutlusu yokmuş,kendi doktorunda var ondan rica edersin dedi,30 dk sürdü,adam gibi foto bile alamadık ve aksi gibi pazar günü kıpır kıpır olan zilli kızım dün tüm günn uyudu ama şükür her bir uzvu iyiymiş,sorun yok,beynindeki kisti de gitmiş,ben birşey göremedim demekki yok olmuş dedi....25cm boyu ve 450g kilosu varr 21+4 gün ile uyumlu dedi halbuki 20+6 idim dün:)))) neyseee sağlıklı olduğunu bilmek sevindirdi başka da bi halt olmadııı keşke başka birini bulsaydımmmm.....

ay hiç sorma canım, ben de geçen hafta aile hekimine aşı olmaya gitmiştim. suratsız bir hemşire geldi "ne için geldiniz" dedi. ben de " gebeyim tetanoz aşısı olmaya geldim" dedim. sonra tekrar sordu anlamadı "bekleyin biraz" dedi. sonra biz annemle oturduk bekledik 15-20 dakika. sonra bir daha soralım dedik, baktık bu uyuz hemşire içerde oturuyor. bizi de dışarda bekletiyor. Allah'a şükür aşımı o yapmadı, daha sevimli işçimen bir hemşire vardı gülümser hanım diye o ilgilendi sağolsun. yoksa o uğursuz hemşireye aşı değil hiç bir sey yaptırmam.

gözlein aydın oldun kuzummm
benim bebişko yüzünü göstermedi 4d vardı ama hava aldık
sağlıklı olsunlarda
cidden çok sevindim senin için

benide aramadılar ben gittim :)
dedimki aramadınız beni.bir daha ne zaman geleyim
demezmi utanmadan biz ararız

gözlein aydın oldun kuzummm
benim bebişko yüzünü göstermedi 4d vardı ama hava aldık
sağlıklı olsunlarda
cidden çok sevindim senin için

teşekkür ederim hüzünbazım,benimkinin de sırtı dönüktü gerçii saçma bir duruşu vardı ve hayal kırıklığım oldu ahan da bu kadar bir fotoo,yandan yüzüü başka da var ama ben anlamıyom siz hiç anlamazsınız....çarşaf gibi verdi foto bi halt anlamıyomm,bu kadar çekebildim kızlar

kızzz beni de aramadılar ben kendim gittim dedim aramadınız,haaa öyle mi olmuş:))) neyse vurdu ve hiç acımadı sonrasında bile sonra da evham yaptım yanlış aşı mı vurdu bu bana niye acımadı diye:))))))))))

jackim merhaba,

idrar yolu enfeksiyonu evlendikten sonra 2 kez oldum ben ve ikisinde de inanılmaz yanma, hatta titreme olmuştu. doktora gitmiştim, tahlilden sonra antibiyotik ve purinol vermişti.
gebeliğimde ise 3. ayda idrar ve kan tahlili yapıldı ancak bir soruna rastlanmadı.
sonuçta hepimiz idrar yaparken ya da o bölgede yanma olunca şüpheleniriz. ben birkaç kişiden daha duymuştum "yanma olmayan ama enfeksiyon olan"
bu durumda her ayki rutin kontrollerde bir de idrar testi versek fena olmaz aslında.ben yarın detaylı usg için gideceğim, bu durumu bir sorayım doktora.

lauranammm gözün aydın kzuum

benim zilliye de yalvarıyorum hareket etsin diye yok.ama dün misafirim vardı....bi dk durmadı cadı

lipimmm hamile kaldgımdan beri 3 yada 4 kez yapıldı bana....her tahlil yapılısında da istiyo dr ama 3lü de istemedi sadece idrarı.sen yarın gidince sor beni de haberdar et bakim...daha benim gitmeme bi hafta var tatlım

evlenmeden önce de olurdu ara sıra.cok cabuk üşütürüm ben zaten...ama fazla su da içemiyorum ondan da olabilir.sabahran beri su elimden düşmüyor...ilaçlarımı da içicem artık.süt de içicem yumurta da yicem

ya benim hiç peşimi bırakmıyolar zaten, 3 aylıkken evi aramışlar "kızınız hamiel haberiniz var mı" diye. geçenlerde de babam aile hekimine ilaç yazdırmaya gitmiş, adamcağıza yine " kızınız hamile haberiniz var mı" diye sormuşlar. şaka gibi yani:)

bu arada az önce bir sey duydum, bizim burada bir kişinin arkadaşı 5 aylık hamileymiş ve yeni öğrenmiş hamile olduğunu. reglleri düzensizmiş, toplamda da 2 kilo filan almış. dolayısıyla anlamamış nasıl oluyorsa. tesadüfen başka bir sağlık sorunu için doktora gidip kan testi yaptırınca ortaya çıkmış. ben inanamadım, hiç bebek hareketi de mi hissetmedi acaba, ne bileyim rahmin büyüdüğünü, göğüslerin büyüdüğünü...yani biri insanın nasıl kendinden haberi olmaz bu kadar?

canım buna en güzel örnek benim heralde:) karnım ağrıyor diye gittim idrar tahlili yaptılar enfeksiyon ve bol bakteri çıktı,doktora ama yanma ve sık idrara çıkma isteğim yok dedim,bazen böyle de olabiliyor hatta dudaklara baskı da belirti kabul edilebiliyor dedi,antibiyotik ve antiseptik içtim geçti...dün ayrıntılı sonrası kendi doktoruma uğradım sordum bu durumu bir daha test yapacakmısınız diye bayramdan sonra şeker yüklemesi için gel o zaman hem kan hem de idrar tahlilini yenileriz dedi....

Kızlar buna bayıldım butik bebede ama burdan alıpta memnun kalmayan arkadaşlar vardı galiba alsammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…