2014 Şubat Anneleri

Bilimcim güle güle giysin kızçen Mor etek harika... Bu aralar ben bebeğim için hiç bir şey yapmıyorum

Ya benim teste iki doktor baktı ikiside kan ilacı vermedi bana.Bu hafta tekrarlıcam testi özellikle sorarım doktora kan ilacı kullanmam gerekmez mi diye Senin ki de iyiymiş değerin
senin artık bişiler alman daha zor çünkü taşımanın zorluğunu düşüneceksin normal olarak
artık bir park yatak falan idare edersiniz napcan

enfeksiyonun nasıl oldu ? bol su iç

bilmiyorumki kasıklaırmda ağrım var ama ondanmı bilmiyorum ağrıda sürekli değil biraz çok yürüyünce oluyor ondanmı bilemiyorum yani güya bugün sağlık ocağında idrarda vereyim dedim ama öğleden sonra gidicem almazlar tahlil artık doktora gittiğimde yaptırırm tekrar test bu arada çok fazla su içiyorumki zaten normaldede çok içerdim zaten günde 3 ltye yakın içiyorum

Şu sıralar her şey belirsiz olduğundan gerek duymuyorum sanırım kıyafet almaya.Düzen konusu netleşsin kaldığım yerden devam ederim

anaaa çok ilginç ya lekeli çıkması neyse sen onu bir güzel yıakrsın artık zaten yıkamadan olmuyor bunlar

ne kabusu gördün bacım hayra yor yinede tersine çıkarmış de

enfeksiyonun nasıl oldu ? bol su iç

bilmem ki kuzum daha dr a gitmedim ya....aynı hala işte....7 ekimde gidicem ya o zaman sorcam,yine ilaç verir sanırım

işe gelir gelmez şişemi aldım elime.0.75 L bitmek üzere.... hemen doldurcam bitsin de

ya speedy bu kan ilacını nasıl içiyosun yaaa....2 gündür içiyorum ama ağlayarak....işkence resmen...bi kasık reçel hazırlayıp içer içmez ağzıma atıyorum reçeli....yoksa cıkacak bir de ayda 5 kutu yazmıştı eczanede sorun cıktı bi kutu verdiler bu ay...gelecek ay kaçış yok 5 kutuyu dayayacak

eksikleri bitecek mi bbilimimm..büyüdükçe artacak dimi

totosunu yerim ben onunnn

valla eksik neyim kaldı :26:aslında liste yapıp işaretlemeliydim böyle baya karıştı....3-6 ay kıyafet alcam bi kaç tane.aldıklarımı dgdugunda giyer işte.abartmayı düşünmüyorum,cabuk büyür diyolar.....

ben bi liste yapim de söleyim öyle eksiklerimi.zaten 7.aya kadar bir şey almayız diyen kocam....dün diyo ki bugün kızma bir şey almadık ama,yarın gidip alalım.... sabahın köründe bagırtısıyla uyandım zaten.kredi kartı ücreti için kavga ediyodu.60 tl kesiyomus da banka....aramış iptal edin onu diyo... derdin ne dedim...böle böle dedi.o 60 tl ile kızıma 2 tulum alırım diyo manyadı adam

bana şimdi her gittiğimde doktor soruyor idrarın nasıl diye adamın gözünde böyle kaldım
bana 1 kerelik bir ilaç vermişti o harikaydı ama ismini falan hatırlamıyorum yarım bardak su ile içiyorsun ve gece 12den sonra tuvalete bile gitmiyorsun sabah mesaneyi boşaltıyorsun

Şu sıralar her şey belirsiz olduğundan gerek duymuyorum sanırım kıyafet almaya.Düzen konusu netleşsin kaldığım yerden devam ederim

gidiş ne zaman olacak belli mi ?

doğum için falan bi düşünce varmı kafanda bingölde yaparım yada istda yaparım gibi ?

İstanbulda yapmayı planlıyorum bilimcim eğer bir aksilik olup erken doğum filan olmazsa.Doğuma bir ay kala gelirim sanırım İstanbul'a.Konu açılmışken biliyorsun benim hastanede doğum fiyatları pahalıydı.Şimdi hastane değiştircem büyük ihtimal sence kendi evimin yakınında mı bir hastane bakayım yoksa annemlere yakın bir hastane mi bakayım.Eşim Bingölde olacağı için bir ay annemlerde kalıcam büyük ihtimal.Yoksa annem bana mı gelse karar veremedim

dikkat et kendine....öok gec saate kalma öle bende iyiyim şükür....iş güc devamm

benim ilacı değiştirdi rahat içiyorum artık gentle ıron diye bir ilaç verdi hap bu sefer diğerini içmediğim içinde kızdı sende söyle değiştirsin şimdi kabızlık problemim de kalmadı çok şükür. belki psikolojik bilmiyorum ama rahatladım.

5 kutu içinde sağlık ocağına git kalan 4 kutuyu yazdırabiliyrsun eczaneler bazen uyuzluk yapıyor bu konu da bi tanesi vermiyor diğeri veriyor falan

annene yakın daha rahat edersin canım boş yere kadının da düzeni bozulmamış olur sonuçta 1 ay annende kalacaksın

anaaa çok ilginç ya lekeli çıkması neyse sen onu bir güzel yıakrsın artık zaten yıkamadan olmuyor bunlar

ne kabusu gördün bacım hayra yor yinede tersine çıkarmış de

İnşallah çıkar canım bende öyle olmasını dileyerek iade etmedim
Aman öcükler böcükler. Birbirini doğrayanlar. Zombiler.
:18:

JAck im Frost um ben oligofer fol içiyorum şurup olarak. Çok kötü değil tadı. Ferro sanol içiyordum içtikçe kusuyordum, doktorum değiştirip bunu yazdı. Tavsiyemdir

ne kadar su an kullandığın ilaç canım.ssk karşılamıyor demiştin:26:

bende söylicem içemiyorum diye...kadın kızcak bana da kesin...nazlısın diye...nazdan değil halbukiii...Allah daha büyük dert vermesin ya.ne zor sey ilaç içmek

duyarlı baba o bide adama manyadı diyor
banada verdi o ilaçda adı monrualmıydı neydi hatta burda sordum bende içen varmı diye ses eden olmadıydı ben tek kullanımlık olmasına şaşırdım eczane vermedi herhalde unuttıu geri kalanını deidm eczaeneye giti tekrar eşim ama değilşmiş tek dozmuş kullandım ama geçtimi bilmiyorum
canım ozaman siz evinizi boşaltmıcakmısınız yani istdaki evi yine orasıda kalcak öylemi
bence nerde kalcaksanız ona yakın bir yer seçin annenle konuş bu konuyu ama şuda var akşam sizi baban götürcekse mesela hastaneye babanda sizde kalırmı ? yada kim götürcek bunları ayarla bence ona göre hastanene karar vermelisin

canım eczanelerin bi suçu yok devlet ödemiyor sadece bir kutuyu ödüyor geri kalanı bittikce yazdırcaksın yazdırcaksınki develet sen her gittiğinde senden 12 tl alabilsin

5 aydır inan doktorla savaşıyorum her gittiğimde içemiyorum diyorum oda içeceksin diyordu sonunda ben kazandım
36 TL bişey 90 tablet var içinde 3 ay beni idare eder

yaaaa ben görmedim o zaman.
ilk zamanlar verdi bana tek dozluk akşam 9 aya kadar sıvı tüketeceksin sonra yok 12 yekadar mesaneyi boşaltacaksın
sonra sabahana kadar tuvalete de gitmek yok demişti

canım eczanelerin bi suçu yok devlet ödemiyor sadece bir kutuyu ödüyor geri kalanı bittikce yazdırcaksın yazdırcaksınki develet sen her gittiğinde senden 12 tl alabilsin

bana da öyle 4 kutu yazdığında 1 kutu eczaneden aldım. kalanlar için sağlık ocağına gittim ve 3 kutuyu da aldım extra para da ödemedim.

Mutlu şimdi ev bakıyor.Bayrama kadar ev işini halledebilirse ben de bayramdan sonra gidicem inşallah.

Öyle yapalım dimi.Şimdi annem bende kalsa babamla kardeşim var onlar yalnız kalacak evde

o başladı herhalde dimi işinin başında yani . hayırlısı olsun inşallah daha güzelgünler sizi bekliyor..

düzenin zaten bingölde olaak canım en iyisi annenin yanında olman kaıdn rahat eder ena zından

canım sağlık ocağı için bile eczaneden çıkan 3 TL var bildiğim kadarıyla sen farkı bile etmiyorsun ödediğini ilaç yüzdesi gibi alıyorlar
yani nereye gidersen git vercen o parayı bazen öyleki yazdırdığın ilaç 3-5 tl oluyor gidip o ilaca 8--9 tl ödemek zorunda kalıyorsun eczanede
birde aklınızda olsun doktorlar bunu pek bilmiyor benim başıma gelmişti geçen aylarda doktorunuz 3 kalemden fazla ilaç yazmasın reçetenize 3 ten sonra her bir ilaç için extra 2 tlmi alıyorlar ne öyle bişi ben bi kez değeri 3 tl olan ilacı 4 tl ya aldım o şekilde

Ben annemde kalıyorum şimdi.Doğuma geldiğimde ya annem bizim evde benimle beraber ya da ben annemlerde kalıcam.eşim yanımda olamayacaktır büyük ihtimal.Taş çatlasa bir hafta yanımda olur.Onun sonrasında nerde kalmalıyım ona karar veremedim.Annem bende kalır ama bu sefer babamla kardeşim ortada kalcak. Sanırım annemlere yakın bir hastane baksam daha iyi olur.Son ay kontrollerine giderken benim evn yakınındaki zorlar beni Evimizi bozmıcaz bilimcim çünkü seneye eş durumundan tayin isteme hakkımız var.Ben sigortamı yatırmaya devam edicem İstanbulda.O belli olsun duruma göre taşırız diye düşünüyoruz

hacılar bana biri yatak markası söylicekti sankiii hani isim şapmiyim didimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…