2014 Şubat Anneleri

Evet bencede annemlere yakın bir hastane bulayım ben kendime

normal ilaç ücreti verdim ferrum içiyordum işte 2,25 TL ilaç
hatta şimdi ben bide şirket doktoruna yazdırıyorum onda o parayı bile vermiyorum kendileri alıp istediğim kadr yolluyor.
bunu geç anladım geç çözdüm

duyarlı baba o bide adama manyadı diyor

o duyarlılığı bi bana göstermedi zati

5 aydır inan doktorla savaşıyorum her gittiğimde içemiyorum diyorum oda içeceksin diyordu sonunda ben kazandım
36 TL bişey 90 tablet var içinde 3 ay beni idare eder

.

3 ay idare ediyosa iyiymiş valla bende söliim bakalım....3 aydan sonrada içmem zati

hacılar bana biri yatak markası söylicekti sankiii hani isim şapmiyim didimm

ayyy o bendim ama unuttum ki lepimmmm özürrrrrr bakcam bugün söz

anladım canım hayırlısı olsun ama dediğim gibi gece diyelimki sancın tuttu annenle gidemezsin hastaneye yanınızda bir erkek olması açısından baban veya kardeşin annenlerde kalman daha uygun gibi

hacılar bana biri yatak markası söylicekti sankiii hani isim şapmiyim didimm
gunaydın lepican

günaydın kuzucuklarım bugün okula biraz geç gidicem çok mutluyum iki gündür çok yoruldum.ev zifiri karanlık dışarda şiddetli yağmur var.

yıkadım geldim öpücüğe hazırım
Bilimcim güle güle giysin kızçen Mor etek harika... Bu aralar ben bebeğim için hiç bir şey yapmıyorum
noldu benim bebişe ördüğün battaniye
Hemogram değeri lepi.Yanlış hatırlamıyorsam testte hbg olarak gözüküyor

Tüüüü pasaklı.Elini yüzünü yıkamadan pc başına mı çöktün
ahahah pc hemen yatağın yanındaydı .ilk işim hamilelik takvimine bakmak oluyor

Son düzenleme:

tamam ben sizin yerinize uzanayım olurmu jackimmne içmek istersin onu da söyle bir yudum da senin için içerimmmevett minnoşumla ilgili inşallahhh iyi haberlerle dönerim arkadaşım yaaa..çok heyecan var çokkk....senin de az kalmış....

Kızlar nasılsınız biz doktora gittik bebişi gördük . Herşey iyiymiş sonucumuzda temiz çıkmış . Artık doya doya hamilelik geçirebilirim . Rahatladım . Doktorumuz baya baktı bebişe ellerini ayaklatını gösterdi . Cinsiyetimizda kesin olarak belli oldu pipisini gördük . Çok mutluyum rahat bi nefes aldım uzun süreden sonra . Demir ilacı başladık oligofer fol diye küçük şişelerde tek içimlik . Herşey iyi işte sizler nasılsınız iyimi bebişler . Bizimki ultrasonda hiç durmuyodu doktor durmuyo bu dedi:))

kızlar bir grip olucam gbi.grip olsam gene geçer geçen sene boğazım şiti yerleri tırmaladım 2 ay süründüm o kadar ilaç aldığım halde inşalh bu sene öle olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…