demir ve kan ilacı
sunnyshinee ay güzelim bir ben tahammülsüzüm zannediyordum meğer olabiliyormuş...en basiti artık koltuk yastıklarının bozulduğunu bile görsem başlıyorum eşime kızmaya.adam gibi oturamıyormusun benim oturduğum yer neden bozulmuyor da senin oturdğun yer dağılıyor,ben sana defalarca demedim mi çoraplarını ters çıkarma diyee her seferinde katlarken bir de onları çevirmek zorunda kalıyorum bunaldım artık diye başlıyorum:)))))))))) dırdırın tillahı da bende artık iyi dayanıyor bana yaaa
iyi cnm sen nasılsın bebiş nasıl iyisiniz inşallah
kızlar mrb bugün okulda canım çıktı çok kötüyümeve gelir gelmezde eşimle bir gerildim şu an gözlerim dolu oturuyorum ortadada hiçbişi yok yani bu hafta karnım çok şişti oturup kalkamıyorum kilom birden daha çok arttı bilmiyorum çek gerginim
ayy bende öğretmenim çocuklar beni deli ediolar en basit şeleri anlamıolar bide programım çok yoğun arık son saatlerde ağzımı açasım gelmio anlamıolar aynı şeyleri soruolar zor tutuom kendimi bas bas bağırasım geliobide okuldayken bebişim çok hareketli oluo iyi midi
r kötümüdür anlamadım çocukda içerde coşuo çocukları görünce akşamları babasıyla hareket etsin die beklioruz gündüzleri coşuo bebeğimmmmmm.....
uykucu hajımmmmmYattığım yerde uyuyakalmalarım yine başladı yeppaaa
Canım tatlı istedi; kalktım pratik ve besin değeri yüksek bi kase hazırladım kendime.
Bur bütün muzu ufakca doğradım. 5 adet cevizi dövüp içine attım ve bir tatlı kaşığı da pekmez mmmm
kolay ama cok leziz ve faydalı. Oğluş hemen kopmaya başladı içerde
:124: gözün aydınnn.bebiş yüzünü gösterdimiiyiyiz canım bugün ayrıntılı ultrasona girdim hersey normalmiş cok sükür. siz nasılsınız bakalım =)
benimde dün başıma geldi.dersi anlatırken pıtı pıtı pıtı.susuyorum durdu.başladım yine anlatmaya pıtı pıtı :)ayy bende öğretmenim çocuklar beni deli ediolar en basit şeleri anlamıolar bide programım çok yoğun arık son saatlerde ağzımı açasım gelmio anlamıolar aynı şeyleri soruolar zor tutuom kendimi bas bas bağırasım geliobide okuldayken bebişim çok hareketli oluo iyi midi
r kötümüdür anlamadım çocukda içerde coşuo çocukları görünce akşamları babasıyla hareket etsin die beklioruz gündüzleri coşuo bebeğimmmmmm.....
çok geçmiş olsun tatlımkızlar mrb bugün okulda canım çıktı çok kötüyümeve gelir gelmezde eşimle bir gerildim şu an gözlerim dolu oturuyorum ortadada hiçbişi yok yani bu hafta karnım çok şişti oturup kalkamıyorum kilom birden daha çok arttı bilmiyorum çek gerginim
iyiyiz canım bugün ayrıntılı ultrasona girdim hersey normalmiş cok sükür. siz nasılsınız bakalım =)
İYİ OLMANIZA ÇOK SEVİNDİM CNM:)BİZİMDE AYRINTILI HAFTAYA ÇARŞAMBA GÜNÜ HEYECANLA BEKLİYORUZ BAKALIM
bende balçova şifaya gidiyorum canım ve mutlaka randevu alıp gidiyorum
bir saat içinde gidip işe geri dönüyorum hatta düşün
birde şu var bornova büyük olarak tek ya ondan çok kalabalıktır
diğer şubelerini düşün bence kontrollerinde doğum için zaten ya bornova yada basmane gönderiyorlar
hem sakin hem sıkılmadan her işini halledebiliyosun
benimde bayramdan önce gün vericek ayrıntılı için
yaptırınca ücret ve nasıl baktıkları hakkında bilgi verirsen sevinirim canım
hepimize hayırlısı olsun sıkma canını
ya benim yarın çekilecek...22+4 olacak....sıkıntı olmaz inşallah ya...doktor yokmuştu burada yurtdışındaymıştı...sekreter sorun olmaz dedi...geç mi yoksa:26:
yok canım geç değil..24.haftayı kesinlikle geçirmemek gerekiyor..senin için tam zamanı canım..benimde haftaya çarşamba. Tamda senin şimdiki haftana denk geliyor benimde usg ye gireceğim haftam
canım nette 11 in altında olmaması gerek diyo gebelikte.benimki 10 sanırım......yanlış hatrlamıyosam.....1 değer düşük görünüyo ama adam niye cok fazla düşük dedi anlamadım.sınır 11 olunca mı öle dedi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?