2014 Şubat Anneleri

ayy bende öğretmenim çocuklar beni deli ediolar en basit şeleri anlamıolar bide programım çok yoğun arık son saatlerde ağzımı açasım gelmio anlamıolar aynı şeyleri soruolar zor tutuom kendimi bas bas bağırasım gelio bide okuldayken bebişim çok hareketli oluo iyi midi
r kötümüdür anlamadım çocukda içerde coşuo çocukları görünce akşamları babasıyla hareket etsin die beklioruz gündüzleri coşuo bebeğimmmmmm.....

kızlar mrb bugün okulda canım çıktı çok kötüyüm eve gelir gelmezde eşimle bir gerildim şu an gözlerim dolu oturuyorum ortadada hiçbişi yok yani bu hafta karnım çok şişti oturup kalkamıyorum kilom birden daha çok arttı bilmiyorum çek gerginim

aynı şeyleri yaşıyoruz canım, bizimkinin oturduğu yerin koltuk örtüsü yerlere kayıyor hep, yastıklar da bozuluyor. ama bir sey demiyorum, öyle duruyor. çünkü çok üstüne gidersem isyan ediyor, bu sefer haftasonu bir iş yaptıramıyorum.
çoraplar da aynı hep ters hep ters, bir de günde 2 çorap değiştirir, işte ayrı evde ayrı. ben de o ters haliyle makineye atıp yine ters haliyle kıvırıyorum.giyerken kendisi düzeltmek zorunda kalıyor:) ilk aylarda atletini çamaşırını hep ütülüyordum, sonra baş edemedim. şimdi t shirtlerini bile ütülemiyorum, öyle giyiyor, sadece klasik gömleklerini ütülüyorum:)

spsem sakin olmaya çalış, bir çorba yap iç sakinleşirsin. eşine de söyle gergin olduğunu, o da anlayacaktır seni. kilonu da kafana takma iyileşene kadar hiç tartılma canım. senin zor geçiyor hamişlik, kendine iyi bak olur mu?

seslerden etkileniyor demek ki senin bebiş:)
bu kadar yoğun programı sana neden vermişler, biraz hafif olması lazım aslında, benim annem de öğretmendi, hep faranjit olurdu. sonuçta her çocuğun kapasitesi farklı, sen görevini yapıyorsun zorla da kafalarına sokacak değilsin.

Yattığım yerde uyuyakalmalarım yine başladı yeppaaa
uykucu hajımmmmm

yapam bende bundannn oyyy

iyiyiz canım bugün ayrıntılı ultrasona girdim hersey normalmiş cok sükür. siz nasılsınız bakalım =)
:124: gözün aydınnn.bebiş yüzünü gösterdimi
benimde dün başıma geldi.dersi anlatırken pıtı pıtı pıtı.susuyorum durdu.başladım yine anlatmaya pıtı pıtı :)
çok geçmiş olsun tatlım
enişte ile neden gerildiniz ki

sağol canım..ücretini öğrendim..radyoloji bölümünden ayrıntılı usg ye randevu alırsan 50tl.özel uzman radyologtan randevu alırsan 250tl dediler..

ya benim yarın çekilecek...22+4 olacak....sıkıntı olmaz inşallah ya...doktor yokmuştu burada yurtdışındaymıştı...sekreter sorun olmaz dedi...geç mi yoksa:26:

yok canım geç değil..24.haftayı kesinlikle geçirmemek gerekiyor..senin için tam zamanı canım..benimde haftaya çarşamba. Tamda senin şimdiki haftana denk geliyor benimde usg ye gireceğim haftam

iyi geceler demek için geldim hamişler bugün pek giremedim sabahki ağrımdan dolayı yarın görüşürüz inşallah

yok canım geç değil..24.haftayı kesinlikle geçirmemek gerekiyor..senin için tam zamanı canım..benimde haftaya çarşamba. Tamda senin şimdiki haftana denk geliyor benimde usg ye gireceğim haftam

tamam sağolasın arkadaşım...heyecandan öleceğim nasıl birşey diyeetüm gece bu konuyla uğraştım durdum zaten...rüyamda bile rahat yoktu yani...doktor çektikten sonra elimize hiçbir görüntü cd birşey vermiyordusonrada uyuyamadım birdaha...nerdeyse 4ten 7ye kadar uyanık kaldımm

Doktorlar ilerisi için kullandırıyorlar ilacı.Benim yengemde doğum yapmıştı altı ay önce doğum yapmadan iki gün önce değeri 10 imiş doğumdan sonra 8 e düşmüş mesela. Bebek büyüdükçe kanın azalacağı için artırmaya çalışıyor olabilirler

Benim değerimde 13 müş. Yengem sorunca baktım daha önce hiç dikkat etmemiştim.Yengem çok şaşırdı hatta bayanlarda bu kadar yüksek olması çok nadirdir diye Kanlıyım ben

Günaydınlar herkese Bugün itibariyle yolu yarılamış bulunuyorum ben :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…