Günaydın
istanbul bugün yağmurlu soğuk sanırım kış geldi
Günaydınnn....nasılsınız?
dünküü havayla bugünkü hava arasında dağlar kadar fark varkaranlık bi güne uyandıkkk ama severim ben böle havayı...evde olsak daha iyiydi tabi
dünküü havayla bugünkü hava arasında dağlar kadar fark varkaranlık bi güne uyandıkkk ama severim ben böle havayı...evde olsak daha iyiydi tabi
bu hengi değer krocuğum yaa hemogram wbc denen mi 11 altında olmamaı mı gerekiomuş kiDoktorlar ilerisi için kullandırıyorlar ilacı.Benim yengemde doğum yapmıştı altı ay önce doğum yapmadan iki gün önce değeri 10 imiş doğumdan sonra 8 e düşmüş mesela. Bebek büyüdükçe kanın azalacağı için artırmaya çalışıyor olabilirler
Benim değerimde 13 müş. Yengem sorunca baktım daha önce hiç dikkat etmemiştim.Yengem çok şaşırdı hatta bayanlarda bu kadar yüksek olması çok nadirdir diyeKanlıyım ben
Günaydınlar herkeseBugün itibariyle yolu yarılamış bulunuyorum ben :)
gunaydın cancanlar nasılsınız bugün bakem biz iyiyiz çok şükür dünkü yorgunluktan sonra bugün çok daha iyiyim biraz dinlendim evde
bugün öğleden sonra yokum ben oğlumun veli toplantısı var ona gideceğim ayrıca sağlık ocağından aradılar aşı için onada gideceğim birde bir akraba doğum yapacak ona uğrayacağım yoğun bir gün beni bekliyor yetiştirmem gereken işler var sabah
ayrıca erken geldim bugün ilk işim butik bebeye uğramak oldu ve bunları aldım
Eki Görüntüle 820206 Eki Görüntüle 820207
ikisinide çoooooooookkkkkkk beğenerek aldım canlar
Günaydın canlar.
Bugün ilk defa geçmişi okumaya üşendim. Möhöm bişeycik yok dimi?
Günaydın şekerim
Ya ben butikbebeden 2 kez alışveriş yaptım ikisi de kusurlu çıktı artık bakmıyorum bile sitesine :2:
bu hengi değer krocuğum yaa hemogram wbc denen mi 11 altında olmamaı mı gerekiomuş ki
günaydın hatunlarrr...
bugün ahava kapalı resmen bi anda sonbaharın dibine vurduk
hasta olmamak için gardınızı alın anacım:))
günaydınnnnn
elimi yüzümü yıkayam da gelem
Bencede evde olalım
:18: evde olsam kar bile yağsa severim ama böyle işe gelmesi ayrı bir eziyet oluıyor
ben de tam tersi nefret ederim yaadepresyonda gibiyim......zaten midem bulanıyor...doktora gideceğiz bugün onun da heyecanı var
Günaydın canlar.
Bugün ilk defa geçmişi okumaya üşendim. Möhöm bişeycik yok dimi?
günaydınnnnn
elimi yüzümü yıkayam da gelem
günaydın lepim...11 sınırmış....gecen ay 11 di dr ilacı değiştirirp arttırmıştı....ama 10 a düşmüş benimki ilacı da kullanmayınca...
bu hengi değer krocuğum yaa hemogram wbc denen mi 11 altında olmamaı mı gerekiomuş ki
günaydın hatunlarrr...
bugün ahava kapalı resmen bi anda sonbaharın dibine vurduk
hasta olmamak için gardınızı alın anacım:))
gunaydın cancanlar nasılsınız bugün bakem biz iyiyiz çok şükür dünkü yorgunluktan sonra bugün çok daha iyiyim biraz dinlendim evde
bugün öğleden sonra yokum ben oğlumun veli toplantısı var ona gideceğim ayrıca sağlık ocağından aradılar aşı için onada gideceğim birde bir akraba doğum yapacak ona uğrayacağım yoğun bir gün beni bekliyor yetiştirmem gereken işler var sabah
Hemogram değeri lepi.Yanlış hatırlamıyorsam testte hbg olarak gözüküyor
Tüüüü pasaklı.Elini yüzünü yıkamadan pc başına mı çöktün
kronikim kan değerin iyimiş benimde bekarken kan değerim oldukça yüksekti şuanda bile 12 doğum yapmış bir bayana göre oldukçöa iyi ama yinede kan ilacını ihmal etme doğumda oldukça kan kaybı yaşıcaz vede sonrasında
bu arada işten ne zaman ayrılıyorsun ?
PRENSES in yeni kıyafetleri hayırlı olsun çok güzeller pelerin falan harika bende baktım ama gözüme kestirdiğim bişey bulamadım.
artık kıyafet almayacağım diyorum bir şey çıkıyor yine son bunu da alıyım diyorum
haklısın canım....baba evindeyken bende zorlanıyodum işe gelirken,yagmur çamur.... ama şimdi evime 5 dk yürüyerek...eşim bırakıyo zaten ondan böyle rahat konuştum sanırım
sanada gunaydın canımcım burdada hava kapalı ayrıca üzerimde ceketle oturuyorum cekeitn önü kapanmıyor tabi
haklısın canım....baba evindeyken bende zorlanıyodum işe gelirken,yagmur çamur.... ama şimdi evime 5 dk yürüyerek...eşim bırakıyo zaten ondan böyle rahat konuştum sanırım
öle deme serpilim ya.eskiden bende sevmezdim....ama simdi üstümüze bi şey alıp uzansak tv karsısında...sıcak bi içecek bi de...ya da uyusak btün gün fena mı
bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz minnoşunla ilgili....5 gün sonra bende görcem kuzumuuuu
günaydın baharcan.nasılsınnnn görüşmeyeli balım?
yıka da gel bi öpem seni,üzledimmm
günaydın lepim...11 sınırmış....gecen ay 11 di dr ilacı değiştirirp arttırmıştı....ama 10 a düşmüş benimki ilacı da kullanmayınca...
bbilimimmm günaydın...sakin sakin yap bu dediklerini,cok yorma kendini...
bu arada kızının 5 yasına kadar olan kıyafetleri hazır herhalde maşallahhh
cok güzeller..güle güle giysin inşallahhh....o eteği giyip toto sallasın bizeee
proletcan senin turuncusunu aldığın benimde pembesini aldığım ekoseli elbise geldimi gülüm benimki dün geldi
ve bugün yine satışlta üstelik 9,90 dan
bende onu sorcaktım hatta sordumo turunculu elbisedemi kusurlu çıktı yoksa
bizimkinde bir sorun yoktu benim şansımmı iyidir nedir bu klonuda net alışverişimde nerdeyse hiç özürlü kusurlu ürün çıkmadı bana
onlarda biliyor herhelde çarşıya gidecek zamanım olmadığını beni uğraştırmak istemiyorlar
öle deme serpilim ya.eskiden bende sevmezdim....ama simdi üstümüze bi şey alıp uzansak tv karsısında...sıcak bi içecek bi de...ya da uyusak btün gün fena mı
bu arada hayırlı haberlerini bekliyoruz minnoşunla ilgili....5 gün sonra bende görcem kuzumuuuu
günaydın baharcan.nasılsınnnn görüşmeyeli balım?
yıka da gel bi öpem seni,üzledimmm
bbilimimmm günaydın...sakin sakin yap bu dediklerini,cok yorma kendini...
bu arada kızının 5 yasına kadar olan kıyafetleri hazır herhalde maşallahhh
cok güzeller..güle güle giysin inşallahhh....o eteği giyip toto sallasın bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?