2014 Şubat Anneleri

benim kocamda tam aksi sen bi güzelleştin demiomu beni avutmak için söledini düşünüorum ama yok kaymak oldun bişi oldu sana dio :9 oğlan anasıyım bilmiom artık ondan mı

Canım rabbim sifa versin cok uzuldum

tombikkuş Allah babana sağlık ve şifa versin güzelim inşallah sıçramamıştırr...
spsem oğlan anası seniii son durumun nasıl? sancıların devam mı? bir de biri boyatmış bugün saçlarını hatta röfle yaptırmış çünkü dokturu izin vermiş.

Agrilarim devam sysem:) oglum Nazlı kurbsn olsun annesi sen Napiyosun ayyy boystadim var ama hiç cesaretim yok

Yorgun ve ağrılı spse geldi.sacini boyatan boyatacak var mi ne soyledi doktorunuz neyle boyayacaksiniz

canım dikkat et kendine,Allah yardımcın olsun..ben bugün boyattım hemde 3 işlem oldu..açma,boya,röfle..ilk gebeliğimdede yaptırmıştım..önemli olan ilk 4 ay yaptırmamak çünkü bebeğin organları oluşuyor..sonrasına doktorlar izin veriyor,bir sakıncası yok..

Kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı nasıl bi site ürünleri nasıl biliyomusunuz bi ana kucağı beğendim alacağım ama siteye güvenemiyorum acil cevap bilen varsa lütfen

bence isim çok güzel içinize de sinmişse sorun yok biz de eşimle ilk tanıştığımızdan beri kızımız olursa miray koyucaz diyoduk kız olursa miray olucak ismi meleğimin

Kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı nasıl bi site ürünleri nasıl biliyomusunuz bi ana kucağı beğendim alacağım ama siteye güvenemiyorum acil cevap bilen varsa lütfen
hiç alışveriş yapmadım kuzum
Kizima sepet besik alicaamm...peki icindeki yatak nasil oluyor.yada sunger falan mi? Bilen varmi

kuzum ,ne kadar yatabilecek o beşikte bebişkon

Ciddimi:) sok oldum hayirli olsun canim

Oğluşun adı kesinleşti kızlarr
Kerem Taha istiyordum zaten allah da gönlüme göre verdi.
Beğendiğimiz isimleri kura çektik ve bu isim çıktıı
çok mutluyummmmm
Biz Taha diye severiz arada da kerem derim
İki ismin anlamı da şahane bence içime çok sindi

gunaydın mı demeliylm bu saatte sanırım ewet uykusuzluk ceken varmıbenım gbi gece 12de yatıyorum 5dedım mi uyanıyorum ve gun ıcındede uyuyamıyorum cin gbi geziyorum gece 12de ancak uykum gelio 5saat toplasanız ancak uyuyorum yani yardım edın caresı varmı??

yuppi soğuk istanbuldan günaydınn
bebek görme vaktidir şimdi 9 da randevum var kocamda gelecek:)
kahvaltı hazırlıcam sonra gitcem inşallah herşey sorunsuzdur mutlu gider mutlu dönerim
görüşmek üzere kızlar

günaydınnnnnn......hadi inşallah sorunsuzdur mutlu dönersiniz canımburasıda çok soğuk ve ben rahatsızımmmburnum tıkalı,başım çatlıyor ve öksürük başladııgörüşürüzzz...

amin canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bizim daha bir hafta var gitmemize ama ben çok meraklardayım....

kızlar birde bizim oğlanlar kıza mı dönüyo ne kız sayısı çoğalıyor git gide.. erkekler azalıyoo... ben böyle bir şey olacağını tahmin ediyordum o yüzden 13 de doktor erkek dedi ama kimseye söylemedim 17 de de erkek diyince dedim artık değişmez herhalde ama bellide olmaz hayırlısı olsun çok alıştık erkeğe ama sağlıklı olsun yeter

Günaydın soğuk havalar ve bizden
kışlıkları çıkarma vakti çoktan gelmiş haberimiz yok

Kizima sepet besik alicaamm...peki icindeki yatak nasil oluyor.yada sunger falan mi? Bilen varmi

normal bildiğimiz yataktan canım

selam söyle sıpaya
güzelce büyüsün içerde

Günaydın kızlarrnasılsınız?

lepican hayırlı haberlerle gel inşallah....

bu arada yatağa baktım dediğim gibi aldığımız mağazanın üretimiymiş.yani yataş istikbal isbir falan diyemiyrum o yzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…