selam kızlaaar ben doymak bilmiyorum benim gibi olan var mı?
Bu ara doyurabildim çok şükü kendimi.Zira bir ara kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyordum herşeyeValla kilom fazla olmasa pek takmam açıkcası. Ohh yerdim valla.
valla hiç takamam kiloyu kim ne derse desin olmuşum 72 :)
ben de çok zayıf sayılmam o yüzden çok kilo almak istemiyorum ama habire bişeyler yiyesim var karnım aç sanki acaba psikolojik midir ki:26:
Temiz hava etkisi var mı? Ben tatile diye gittiğim de (tabi bir ay boyunca hiç bir şey yiyememenin de etkisi ile) saldırmıştım resmen. Ama daha çok temiz hava deyip geçmiştim :) Psikolojik olarak da, normal de mutlu olduğunuzda mı yoksa stresli olduğnuzda mı çok yersiniz? :)
stresli olduğumda hiç yiyemem mutlu olduğumda daha çok yerim ama bu öyle bişey değil sankiresmen karnım acıkıyo canım herşeyi istiyo herşeyden yiyesim var
bayramdan sonra karşınızdayım kızlar tabikiside sizlerle paylaşıcamen önemlisi bebek şekeri:) unutma güzel fikirlerinin fotoğraflarını paylaşsanda bizede fikir olsaa
günaydınnnn kızlarrrr
sol omuz ağrısından uyanıyorum bende yaaa
ahahahhGünaydın kızlarrrr.....herkes iyidir umarımmmm
benim pıttırık su an cok hareketli teyzeleri maşallah
galiba anne pantolonunun düğmelerini iliklemeyi unuttun demek istiyo ama bilmiyor ki iliklenmiyo
sağol kuzum.omuzum üzerine yatmaktan ağrıyor aşı ağrımamıştıgünaydın canım bende aynı şekilde sol omzunda da ateşte yaptı bende aşı sabah 7 den beri ayaktayım midemde yanıyor alev aldı itfaiye çağırcam yakında okadar geçmiş olsun
Kızlarrr bu arada teyzem oglusunun anakucagını,2 oto koltuğunu ve mama sandalyesini bana verecek....duruyomus hala.....ohhh onlardan kurtulduk yawww
ahahahhuyarıyo bebişko seni :)
sağol kuzum.omuzum üzerine yatmaktan ağrıyor aşı ağrımamıştı
vay vay vay .,ki oto koltuğu çok olum yolla birini bana
ikisi de yenidogan olsa hemen yollardım kuzum ne demk....ama biri boyu 120 cm i geçtikten sonra kullanılıyomus.....
ahahah onada ben otururum bot 155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?