2014 Şubat Anneleri

valla hiç takamam kiloyu kim ne derse desin olmuşum 72 :)

Bu ara doyurabildim çok şükü kendimi.Zira bir ara kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyordum herşeye Valla kilom fazla olmasa pek takmam açıkcası. Ohh yerdim valla.

ben de çok zayıf sayılmam o yüzden çok kilo almak istemiyorum ama habire bişeyler yiyesim var karnım aç sanki acaba psikolojik midir ki:26:

ben de çok zayıf sayılmam o yüzden çok kilo almak istemiyorum ama habire bişeyler yiyesim var karnım aç sanki acaba psikolojik midir ki:26:

Temiz hava etkisi var mı? Ben tatile diye gittiğim de (tabi bir ay boyunca hiç bir şey yiyememenin de etkisi ile) saldırmıştım resmen. Ama daha çok temiz hava deyip geçmiştim :) Psikolojik olarak da, normal de mutlu olduğunuzda mı yoksa stresli olduğnuzda mı çok yersiniz? :)

stresli olduğumda hiç yiyemem mutlu olduğumda daha çok yerim ama bu öyle bişey değil sanki resmen karnım acıkıyo canım herşeyi istiyo herşeyden yiyesim var

Herkese gunaydinnn
Benim gibi hergun 7 de uyanan yokmu. Hamile olmadan once haftasonlari oglene kadar yatan biriydim.
Cok aciktim ama esimi kaldirmak icin de erken

Günaydın sabah rahat uyanıyorum ama sonra uykum geliyor :) bi de çok bel ağrım var napcam hiç bilmiyorum.

günaydınnnn kızlarrrr
sol omuz ağrısından uyanıyorum bende yaaa

en önemlisi bebek şekeri:) unutma güzel fikirlerinin fotoğraflarını paylaşsanda bizede fikir olsaa
bayramdan sonra karşınızdayım kızlar tabikiside sizlerle paylaşıcam
helede istanbula gidiyorum herşeyimi alıcam inşallah
hepsini koyarım fikir olur, şeker işi en son evde kaldığım bir ayda annemle hallederiz diye düşünüyorum canım birde
kimseler yok galiba ya ilk defa 2 sayfa geçmiş vardı akşamda kimseler yoktu galiba
aaaa aaa şaşırdım

Günaydın kızlarrrr.....herkes iyidir umarımmmm

benim pıttırık su an cok hareketli teyzeleri maşallah

galiba anne pantolonunun düğmelerini iliklemeyi unuttun demek istiyo ama bilmiyor ki iliklenmiyo

Kızlarrr bu arada teyzem oglusunun anakucagını,2 oto koltuğunu ve mama sandalyesini bana verecek....duruyomus hala.....ohhh onlardan kurtulduk yawww

Günaydın kızlarrrr.....herkes iyidir umarımmmm

benim pıttırık su an cok hareketli teyzeleri maşallah

galiba anne pantolonunun düğmelerini iliklemeyi unuttun demek istiyo ama bilmiyor ki iliklenmiyo
ahahahh uyarıyo bebişko seni :)
günaydın canım bende aynı şekilde sol omzunda da ateşte yaptı bende aşı sabah 7 den beri ayaktayım midemde yanıyor alev aldı itfaiye çağırcam yakında okadar geçmiş olsun
sağol kuzum.omuzum üzerine yatmaktan ağrıyor aşı ağrımamıştı
Kızlarrr bu arada teyzem oglusunun anakucagını,2 oto koltuğunu ve mama sandalyesini bana verecek....duruyomus hala.....ohhh onlardan kurtulduk yawww

vay vay vay .,ki oto koltuğu çok olum yolla birini bana

ahahahh uyarıyo bebişko seni :)

sağol kuzum.omuzum üzerine yatmaktan ağrıyor aşı ağrımamıştı

vay vay vay .,ki oto koltuğu çok olum yolla birini bana

ikisi de yenidogan olsa hemen yollardım kuzum ne demk....ama biri boyu 120 cm i geçtikten sonra kullanılıyomus.....

kızlar bu arada çoğunuz aşı oldu sanırım
benim haftaya perşembe aşı günüm
ama cuma akşamı yola çıkıcam, çok etkisi olurmu acaba
birde abimle yanlız gidiyorum çok naz yapamam ona
1 günde geçer mi yoğunluğu nasıl geçti sizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…