2014 Şubat Anneleri

ahahaha klavye hep püsküüt oldu len...gülcem diye
püsküütüni yii gülme

yok be kuzummm öyle abartıldığı gibi değil

kişiden kişiye değişiyo canım ya.bünyeyle alakalı...bi kaç gün ağrır dedi bana hemşire...dün bi hafta oldu hala agrıyo...ilk gün biraz ateş yaptı,bir de üşüme oldu....sonrasında sedece agrı kaldı....hala da agrıyo benimki ama biraz yukardan yapmış ona bağlıyorum ben

ahahah onada ben otururum bot 155

ahahah manyak delüü hasta hasta güldürdün beni

günaydın hatunlar
hasta oldum galba been boğğzım b.k gibi
burnum da b.k gibi
çirkinim tipsizim sesim borazana yakın
doktora sordum bepantem pastil alabilirmişim
bu bepantenin de her b.ksi var:)

çok b.k li bi cümle oldu malum hastayım ve huysuzum ona verin :26:

ben bi naz bile yapamadım yaaa.bişi yapmadı bana iğne .D
yi yi nereye kadar....kahvaltı yaptım işe geldim..burda da atıstırıyom ha bire.....karnım ağrıdı yaw

o kadr dikkat etmeme rağmen 62,5 olmuşum yaaaa

ahahha seerserii yaaa
yesinler senin huysuzluğunuuu

Herkese gunaydinnn
Benim gibi hergun 7 de uyanan yokmu. Hamile olmadan once haftasonlari oglene kadar yatan biriydim.
Cok aciktim ama esimi kaldirmak icin de erken
günaydınlaar ben sabah kahvaltımı yapıyorum eşim uyanınca bi de onla yapıyorum
Günaydın sabah rahat uyanıyorum ama sonra uykum geliyor :) bi de çok bel ağrım var napcam hiç bilmiyorum.
geçmiş olsun canım bu ağrılar gün geçtikçe artıcak galiba benim de sırtım çok ağrıyo sanki nefes alamıyorum baya rahatsız ediyo beni doktora sordum normal dedi
Boşver yaa ye gitsin. Tamam çok abartmamak lazım ama faydalı olanlara odaklansan belki daha iyi olur :)

yiyorum zaten canım yememem mümkün değil midem kazınıyo sanki hep faydasız şeyler canım istiyo mesela hamurişi gibi :26: yararlı şeylere gelince burun kıvırıyorum

kuzum benim geçmiş olsun....benim de burnum akıo....valla dikkat etmezsem hasta olcak gibiyim...

ben bi naz bile yapamadım yaaa.bişi yapmadı bana iğne .D

o kadr dikkat etmeme rağmen 62,5 olmuşum yaaaa

heee benim o kadar ağrıdı da noldu...herife naz yapılmıo ki...o benden beter hasta...hasta olmadığı zamnda da odun

yime yaa seni de hasta eder

bak ne buldum izne çıkyim bunlardan yapcam hevesim geldi
Eki Görüntüle 823402
neyden yapılıyo aga bunlar

ahahah bir testosteron klasiği
hepsi aynı yıvrım bunların

Günaydınlar:)
çok güzel olmuş bu da kağıttan herhalde bunlar dimiiiii?
Buarada erkek erkek diye herkesler ben dahil derken kızımız geliyormuş inşallah yaaaaa:)

hayırlııı olsunnnn tatlımm
ne zaman öğrendin kesin olarak

Günaydınlar:)
çok güzel olmuş bu da kağıttan herhalde bunlar dimiiiii?
Buarada erkek erkek diye herkesler ben dahil derken kızımız geliyormuş inşallah yaaaaa:)
kızın hayırlı olsun ozaman:99
hayırlısı kızmış demekki:>)

neyden yapılıyo aga bunlar

ahahah bir testosteron klasiği
hepsi aynı yıvrım bunların

valla açıklamamış nasıl yaptığını ama aslında 3 boyutlu gibi yapmış kağıtları kesip yapıştırarak onları da duvara sabitleyerek yapmışlar diye düşünüyorum 3 ay sonra denicem yapmayı şimcik vaktim yok hehe

hafız,çözersen bizede anlat
şincik kalkayım ben umo ev temizleme işine girdi
bende yapıyormuş gibi durim yanında

hayırlııı olsunnnn tatlımm
ne zaman öğrendin kesin olarak

sağol canım hepimizinki sağ salim gelir kucağımıza
bizimki utangaçtı.Çelişkide bıraktı.geçen hafta babası da dahil hepimiz gördük malum şeyin olmadığını

sağol canım hepimizinki sağ salim gelir kucağımıza
bizimki utangaçtı.Çelişkide bıraktı.geçen hafta babası da dahil hepimiz gördük malum şeyin olmadığını

oyyyy kurban olam onun kuşuna ben
anacım nazlı bizim bebişler bende 17. haftada öğrenmiştim

günaydın kıslarrr hepinizee,benim kocam hala yatıyor ben 9 kalkıp kahvaltımı yaptım bilee :) o bir kalksınn geç kahvaltımı yaparım tekrar sonra sözü var halıları silip perdeleri yıkıcak:)

hahaha kıslarrr kolonları sona alıp horonu bi açtım sıçradı bizimki hehehhehehheh kocacıma günaydın :)

çok geçmiş olsun inşallah bu b.k tan durumu biran önce atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…