gecmıs olsun kuzucum nasıl gıttın seker yuklemesıne benım doktor gene sadece gel dedı ne ac ne tok ne ılac yazdı ıc de gel dıe hıcbısı yok hayret bısı bıraz gcık oldum galıba degıstırsemmı ne:)neler yaptın acaba anlatabılır mıısn
aç gidiliyor tatlım şeker yüklemesine...dr'un reçete gibi bişey yazıyo.labaratuara iniyosun.önce kan alıyolar.....sonra bi bardağa 50 gr pudra şekeri gibi bişi koyuyolar...(yani bana 50 gr verdiler,sizi bilemem)
sonra o şekerin içine su ekliyosun...karıştırıp içiyosun...bi saat bekleyip yine kan veriyosun.....bu kadar
tesekkur ederım canım benım ya:) ta marastan kayserıye gıdıyorum tok gıtsem napcak acba doktor hanım:)zaten usgmde uyduruk bısı oldu bı doktor bulamdım ıcıme sınen ya.en pahlılarına gıdıyorum sansım yok.bu doktorumdan gercı menun kaldımda bu sefer cok degısıktı olabılır ınsanlık halı belki hastadır uzgundur dedım.ama ınsan bı duzgunce soler yanı ta nerden gelıyorum.tesekur ederım canım bılgılendırdıgın ıcın
slm kızlarrr
birden grip oldum yaaaa
tedirgin olsamda ıhlamur içtim sakıncalı değildi dimi bilen var mı
slm kızlarrr
birden grip oldum yaaaa
slm kızlarrr
birden grip oldum yaaaa
rica ederim canım ne demek
Kuzum başka bi dr araştırsan....maraştan yada kayseriden olan kimse yok mu diğer topiklere de bak....bilgi al istersen
prolett bu takımı görmüştüm nette gezerken bence çok tatlı ama büyüyünce de rahatsız olmayacağı tarzdan daha sade birşeyler baksan? hani beşiği değiştirip yatak yaparsın daa 10 sene sonra odayı da komple değiştiririm diyorsan no problem:) bir dee 3 kapılısına bak 2.gelirse sığsın ikisininki bir dolaba :)
spsem zavallım bir türlü doktordan yana yüzün gülmedi yaaa
hepinize bnden merhabaaagrip olanlara geçmiş olsun,ıhlamur önerilen birşey hamilelik gribinde de görül rahatlığıyla iç ebrucumm...
kronikdelicimm seni evime davet etcem ama bir türlü musait olamıyorum yaaa(( umarım taşınmadan görüşürüz seninleee....
speedyy göbeğin maşallahı hakediyor yineben 24.hafta olunca 5,5 aylık olunuyor diye biliyorum ama seninki öndeydi galiba:))
prolett bu takımı görmüştüm nette gezerken bence çok tatlı ama büyüyünce de rahatsız olmayacağı tarzdan daha sade birşeyler baksan? hani beşiği değiştirip yatak yaparsın daa 10 sene sonra odayı da komple değiştiririm diyorsan no problem:) bir dee 3 kapılısına bak 2.gelirse sığsın ikisininki bir dolaba :)
spsem zavallım bir türlü doktordan yana yüzün gülmedi yaaa
tıbbi bilgisine güveniyorsan değiştirme ama şeker için aç gelmen gerektiğini sana söylemeliydii...bu gidişinde sor mutlaka beni bilgilendirin dee hatta vur masaya yumzuuu :)aysem ozledım senı evet ya:) bu doktorum ıyı aslındada bakalım belkı bı derdı vardır bır kere daha gıdeyım bakalım nasıl olcak sen naptın
iyiim güzelim çok şükür artık o zaman yarın görüşelim miii ????? bana gell yoksa içime çalar davet edemedim diyeEvet gitmeden görüşelim mutlaka.Evinde olması şart değil eğer kendini iyi hissedersen şirinevlerde bir yerde de oturabiliriz
heeee ozaman sorun yok güzelim,yer sıkıntısı bende de var ama ben ne zaman ki mobilya çürür o zaman atarım modundayım bu yüzden sade birşeyler bakıyorum dolap için beşik te başkasından gelecek böylece toplama bir odası olacak yavruşumun ama odadaki koltuğun kılıflarını değiştircem aynı kılıftan perde kanadı da diktircem birşeyler yapcam işteCanım ben 3-4 yaşına kadar kullanıp odayı komple değiştirmeyi planlıyorum. Şuan halı perde v.s değiştirmicem zaten. Odada koltuk ta var. O yüzden biraz uygun bişeylere bakıyorum. Büyümeyen yatak alırım herhalde odaya sığsın diye. O yüzden daha sade bişeylere 2.etapta bakıcam
iyiim güzelim çok şükür artık o zaman yarın görüşelim miii ????? bana gell yoksa içime çalar davet edemedim diyeama sen dışarıda ben daha iyi hissederim kendimi diyorsan şirinevlerde bana uyar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?