2014 Şubat Anneleri

aaaaaa şöyle birşey yapalım,face den nesrinle yani burdaki lakap ile sincapla bu cumartesi buluşalım diye konuşuyoruz üçlesek mii hatta gelmek isteyen varsa buradn ilan edelim,kimler geliyorsa istersi bir kişi bile olsa buluşalım gelemeyenlerle de sonradan ayarlarız çünkü sen gitceksin ondan :))) olur mu ne diyorsun?

olur olur ben nesrinle de buluşmak istiyorum.Cumartesi uyar bana

Merhaba canlarr

Elimde bana olmayan hamile kıyafetleri var . Eşim tekstilci olduğu için bana bolca kıyafet getiriyor ama içlerinde olmayanlar var.hatta siteden bir hamile bir arkadaşa satışını yaptım.Hem uygun fiyat hemde marka :) ürünlerin etiketleri üzerinde bir kaç resim atarım .ihtiyacı olan anneler var ise iletişime geçeriz :)

iştee cicilerrrrrrr

Eklentiler

• $20130924_153018.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $20130924_152935.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 41
  • $20130924_152755.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $20130918_180136.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $20130918_175913.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
istanbul avrupa yakasıııı,biz bu cumartesi kronikdeli yani pınar,sincap yani nesrin ve ben yani laurana,şirinevler meydanda saat 4 te buluşcazzz çünkü kronikdeli malum eşinin atamasından ötürü doğuma kadar buralarda olamayacak o gitmeden buluşalım diyoruz gelmek isteyen tüm arkadaşları beklerizzz,kar kıyamet kopmadan havalar güzelken buluşalımmmmm ???????????????

Salı günü benimde ayrıntılım var canım.Ayrıntılıya giren arkadaşımız var baya.Benimkinin fiyatı 275 TL.

sağolasın cnm ben sormayı akıl edemedim ikili ve üçlü test için 20 tl gibi cüzi rakamlar ödeyince bu da öyle olur diye düşünmüştüm biraz pahalıymış ama mecbur çektiricez tabi :26:

aya vurunca kafalar karışıyor

Selam kızlar forum uçmuş gitmiş, ben girmeyeli baya oldu. Hepinizin cinsiyetleri belli olmuştur sanırım, bizim oğlumuz olacak inşallah. Forumu sürekli takip eden arkadaşlar cinsiyette bi çoğunluk var mı? Benim çevremde erkek ağırlıklı ama.
İnşallah herkesin sağlıklı ilerliyordur. Bnm kontrolüm Çarşamba, 1 ay oldu gitmeyeli bakalım ne durumda sıpa:)
Kilo alışlarınız ne alemde?
Ben ;
Ilk 3ay- 1kg
4.ay- 1kg
5. Ayın içindeyim henüz doldurmadım ama 2kg aldım, ve sürekli alıyorum gibi geliyor.
BIR DE ARKADAŞLAR ÇATLAK KREMI KULLANIYOR MUSUNUZ? Ya da badem yağı falan, hepinizi öpüyorum kendinize ve miniğinize dikkat edin:)

merhaba hanımlar,hayırlı günler.biz bugun bebişleri görmeye gittik.ikiside çok iyi maşallah.dr herşey yolunda ama sen fazla kilo alıyorsun dedi.canım sıkıldı biraz.19+1 oldum ve şu ana kadar 5 kilo aldım oda fazlaymış.iki yavruya göre değerlendirmiyo gebelik şekeri ve tansiyonu ikiz gebelikte riskli bu yüzden kilo almamaya bak dedi.diyete başlatıcak nerdeysee bebişlerim zaten büyük ihtimal erken doğacak bende zayıf doğmasınlar diye herşeyden yemeye çalıştım.tabi ekmek ve hamurişi de hamilelikle beraber çok sevdiğim şeyler arasına girdi.tatlı çilolata hiç aram yoktur.bakalım nasıl bitiricez bu kilo sorunuyla.

kızlar sanırım park yatak alıcam dun bıraz baktık olcusu bıraz daha buyuk olunca daha hos gorunuyor .sızler neye karar verdınız ve park yatkların olcusunu nasıl lıcaksınız ne marka alıyorsunuz

Kızlar nasılsınız bizde bebişe oda yapmayı düşünüyoruz boş ofamız var orayı yapıcaz yatak odasınada ufak sallanır bi beşik alıcam gündüzleri odasında uyur gece bizimle :) onun odasınada tekli koltuklar varya yatak olan ondan alabilirim sanırım

selam kızlar şeker yüklemesi yaptırdım
gaszoz gibi bişeymiş bu şekerli su:))
81 110 93 çıktı sınır 100 ama doktor sorun yok dedi

bebeğime gitmişken civilden iki kadife tulum iki de alt aldım
annemle alcam gerisini de:)

arkadaşlar bulantıları hala devam eden var mı? ben hala çok kötü oluyorum sabah akşam lavaboya zor atıyorum kendimi.Sonra oturup bi güzel ağlıyorum.Bebeğimi besleyemiyorum diye
Ben varımmmm...Geçen gün çıkardım mesela..Eskisi gibi her gün olmuyor Allaha şükür de, koku hassasiyetim maksimumda..dışarıda bir yerde tuvalete gitmek kabus benim için, şirkette bile dayanabileceğim kadar tutmak istiyorum bazen, ama öyle yapmamalı tabi. Doktorum hormonlar diyor...Başka birşey demiyor :) Ben zaten o bulantıların pik yaptığı dönemde bulantı önleyen ilaç içmiştim. İşte mümkün mertebe kötü kokulardan uzak durmaya çalışyıorum, bir de çok iyilip kalkarsam da oluyor sanki..

Ben çok kilo almamıştım kızımın doğumunda son aylarda gözüm dönmüştü iştahtan son 1-2 ay hızlı kilo almıştım, sonra emzirirken baya baya iştahlıydım. Yanaklarım kollar mollar dolu doluydu şu an 38 bedenim düşünün, o zaman 42'ydim! Karnımda çok geç düzleşmişti, kızımın 1 yaş doğumgününde bile baya göbekliydim..Göbek işi yapısal zaten, kimi hemen veriyor. Bir de nispeten erken doğuranlarda çok olmuyor, ben 41. haftada sezeryan olmuştum.

Bizim de kızımın odasında duvardan duvara dolabımız var, içi bayağı eşya alıyor..Ama aldıkça da alıyor...O dolapta 3 kişinin eşyası var :) Kısmetse şimdi 4. için yer açmam lazım...Bayramda en kapsamlı işlerimden biri de o olacak, zaten fırsat buldukça eşyaları gözden geçiriyorum...

Bende baya eledim, herşeyi bi üstüme tutuyorum ı ıh diyorum bu bana daha olmaz, ya da bi çekiştiriyorum daha giyerim diyorum :) Kriterim bu üstlerde, etek ve pantları tümden gözden çıkardım Bi tek taytlarım ve bi eşofman altım oluyor şu an.
Bizim ev 2 odalı, kararlıyım artık kendime bir süre birşey almıycam (en son aldıklarımı saymazsam...en son limango^dan indirimde 3 body aldım, kendime bir de kırmızı yağmur çizmesi aldım çok cnm çekti hehee şişmeyim diye aldım )
O kadar çok kıyafet var ki..Onları derleyip toplayıp, oğlanın eşyalara yer açmam lazım şu an ona aldıklarım, kızımdan ona kalabilecek gibi olan 3-5 şeyi bi hurçta topluyorum..

Arkadaşlar haftasonu biraz temizlik yaptım sanırım kendimi yordum sağ alt karnımda ara ara ağrılar oldu bende biraz panik yaptım sizinde böyle ağrı hissettiğiniz oluyor mu???
Temizliği brak azıcık iş yapsam bende oluyor o. Elimle karnımı taşıyorum sonra resmen. Dün akşm 3-5 ütü yaptım, ortalıkta dolandım hemen ay ay yoruldum oldum..

kızlar sanırım park yatak alıcam dun bıraz baktık olcusu bıraz daha buyuk olunca daha hos gorunuyor .sızler neye karar verdınız ve park yatkların olcusunu nasıl lıcaksınız ne marka alıyorsunuz
canım bana akrabadan gelecek beşik,beyaz renk aslınnda fildilşi sallanan altında çekmeceleri olan ve 5 yaşına kadar rahatlıkla yatacağı büyüklükte :) park yatakları sevemedim bir türlü...

bayıldım hatun yaa ben de gitcem birgün civileeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…