2014 Şubat Anneleri

Bir kaç markanın var sanırım ama bu konuda henüz detaylı bir araştırma yapmadım ben. Dalin var ama ondan pek memnun değiller gibi.Johnsonda varmıydı emin değilim. Birde ben bebeğin kıyafetlerini ayrı yıkamayı düşünüyorum bizim kıyafetlerle beraber değil. Şimdiden yıkar ütülersen beş ay boyunca yine tozlanır bence illaki

aynen tatlımmm..hemen hemen aynı saatlerde 3 te benimkide

son aylarda kilo alımı yavaslayabiliyo bazı bebeklerde öyle olmazsa 4 kesin olur sanırım

ayy sağlıklı olsun da

prensese bak sennnn.maşallahhhh kuzummmm
kotonda hamilelik reyonu yoktu en son açılmışmı

saol kuzummmm

tesekkur ederım canım.o zaman ıllakı konuusruz bunları burda

ha bırde lohusa pıjaması aldım kızlar kendıme.ay ne kadar tuzlu bunlar ya aynı gebe kıyafetlerı gbı.toz pembe aldım ınsallah toz pembe gıyerım mutlu ve saglıklı

aynen hayatım, benim eş de uzun ama zayıftır. ben yanında epey heybetli duruyorum. bir de eşimin ailesi fotoğraf çekilmeye bayılır. benim o koca şiş suratla ve vücutla kaç tane fotoğrafım var yaz mevsiminden bir bilsen...tam da en çirkin dönemimdi. Allah'tan şimdi yüzüm eski haline döndü:)

ha bırde lohusa pıjaması aldım kızlar kendıme.ay ne kadar tuzlu bunlar ya aynı gebe kıyafetlerı gbı.toz pembe aldım ınsallah toz pembe gıyerım mutlu ve saglıklı

ben de alıcam onlardan canım, aynen toz pembe düşünüyorum. güle güle, sağlıklarla, kucağında bebenle giy inşallah:)

sen her daim güzelsindir yıvrım.içimdeki ses öyle diyor

kızlar bizim bir tanıdığın kızı doğum yapacak. doğal doğum istediği için bu zamana kadar beklediler ama bebeğin daha gelmeye niyeti yok. artık herhalde 41 haftayı da geçti, yarına kadar doğmazsa, yarın sezaryen olacakmış. dualarınıza ihtiyacı var, hepiniz sağolun...

ay kendini neden bunalıma sokuyrsun içindeki güzelliği yaşa boşver

hadi hayırlısı prenses büyüyor demek maşallah
şeker yüklemesinden sonra başın falan dönmedi mi işe geldin çalışıyrsun bahane ile yatsaydın.

canım pazar günü teyzemin bebişinkileri yıkadık Roxxy diye bir deterjan almış kokusu falan harika
şimdi yıkamanın anlamı yok tozlanır kirlenir ütüsü falan da bozulur son ay yaparsın

Selam müstakbel anneler

benim maşallahım var yeni uyandım daha özlemişim uykuyu ya

sizde ne var ne yok bayramda yaklaşıyo 1 hafta kaldı

yok canım yani şekerden sonra dönmedi ama ac halimle 11 e kadar bekleyip,iki kez de kan verince biraz sendeledim...ama iyiyim şimdi...bişeyler yedim kendime geldimmm

cuma gunu temizlik günüm ya...o gün izin alıcam....işlerimi toparlaym dedim...normalde eve gececektima ma perşembeye de doppler randevusu verilince işe gidim en iyisi dedim

sen her daim güzelsindir yıvrım.içimdeki ses öyle diyor

senin içindeki sesi yirim ben:) tüm hamişler güzeldir bence hüzünbazım,
yalnız hakikaten benim cildim düzeldi, hamile kaldığımdan beri hiç makyaj yapmamama rağmen eskisinden daha iyi diyebilirim:)
makyaj ne fena şeymiş ya, hem kimyasal, hem yıkama temizleme derdi, hem de vakit kaybı...
bana artık bundan sonra sadece özel günlerde yaparım gibime geliyor. bilmiyorum sizler nasılsınız?

anladım bende sanırım ananemle birlikte giderim tek gitmek istemiyorum sonrasında kontrol var bide onu bekleyeceğim

ooo bayrama hazırlık bizimde temizlik yapmamız lazım ev darmadağın :44:

ben de alıcam onlardan canım, aynen toz pembe düşünüyorum. güle güle, sağlıklarla, kucağında bebenle giy inşallah:)
tamam canım bende 7.aydan sonra yıkayayım ınsallah.
lıp canım sende daha guzelını al ınsallah ben ıkıtane alayım dıyordumda nerdeyse 150 lıra en ucuzları sımdılık bırtane alayım dedım:)ınsallah sagıkla sevıncle bebklerımızle gıyerız sagolasın canım

ben çok makyaj yapmıyordum zaten ama kilo alınca güzelliğimiz artmış olabilir

spseciğim bugün nasılsın?
okul var mı?raporlumusun?uzun zaman olddu konuşamadık

anladım bende sanırım ananemle birlikte giderim tek gitmek istemiyorum sonrasında kontrol var bide onu bekleyeceğim

ooo bayrama hazırlık bizimde temizlik yapmamız lazım ev darmadağın :44:

tek gitme tatlım ne olur ne olmaz,bende eşimle gittim...

temizlik göüzmde büyüyodu ama mecbur.....kışlık yazlık olayı bitti yaaa,şükürler olsun...

gözümde büyüyen perdeler kaldı işte....temzilik günü yıkanıp takılacak hepsi....daha balkonun demirleri yapılacak,kornişlerim değişecek....aspiratör takılacak....offfff

gecmıs olsun kuzucum nasıl gıttın seker yuklemesıne benım doktor gene sadece gel dedı ne ac ne tok ne ılac yazdı ıc de gel dıe hıcbısı yok hayret bısı bıraz gcık oldum galıba degıstırsemmı ne:)neler yaptın acaba anlatabılır mıısn

spseciğim bugün nasılsın?
okul var mı?raporlumusun?uzun zaman olddu konuşamadık

ayyyyy canım benım ya tesekkur ederım ıyıyım cok sukur bı kac sayfa once haftasonunu ıyce anlattım.doktorumun pek keyfı yoktu ıyı dedı sadece:) cok sukur bende ıdare edıyorum plasenta yukselır daha takma dedı.sen nasılsın ttalım benım evet hafy-tasonu hıc gırmedım telden grıp okuyorumda telden yazmak zoruma gıdıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…