ayyyy canım benimde kafama yattıKızlar. Daha önce bahsetmiştim sanırım. Ben oturma odamı çocuk odası yapacağımdan çok pahalı bi mobilya almayı düşünmüyorum. 3-4 sene sonra oda yapıcaz inşallah. Bi mobilya buldum. 2 arkadaşım almışlar. Gayet te memnunlar. Fiyatına göre iyi diyorlar. sizinle de paylaşmak istedim. Bakın bakalım beğenecek misiniz? Dolap 3 kapaklısı olacak alırsak.
Eki Görüntüle 825021 Eki Görüntüle 825022
Linki de burda. Anlattıkları gibiyse malzemesi de kaliteli..
Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası)
canım evet kendı yaptı ayrıntılıyı...ama dger arkadslar ayrıntılıya 150 den 400e kadr para odedıler bzm ucretsızdı..ondan dedım heralde kayserıde acıbadem dısında baska ayrıntılı yapanda yok sanırım...bılemedım kı ac gel nıye demedı? ne dusunuyon pekı
25.haftanın başında oluyorum dedin ama şuan 24 haftada ise 22 ekimde 26 hafta olmuyormu :26:
cumartesi günü dünya başıma yıkıldı zaman durdu canım babam beni bırakıp gitti ne acıymış
cok saol canım benim....izleyim o dediğin videoyu da.yapim bari...belki bel ağrıma azcık da olsa iyi gelir
ay kızlar iki gündür belim çok ağrıyor benimde öne eğilerek iş yapınca iş yerinde yazı dosya okuma veya pcye bişi girme gibi belim kopuyor sanki iki gündürde öğleden sonraları biraz yoğun oluyorum şimdide biraz iş yaptım yine belim çok ağrıyor
evdede annem kötü bel kayması çıktı annemde fizik tedaviye başladı annem içinde üzülüyorum kadın çok fena geziyor ya çok acısı var ameliyat diyecekler diye çok korkuyorum
annem bişi yapmasın diye bende çok yoruluyorum evde onun işlerinide yapıyorum belim mahvoluyor yani offff
ay kızlar iki gündür belim çok ağrıyor benimde öne eğilerek iş yapınca iş yerinde yazı dosya okuma veya pcye bişi girme gibi belim kopuyor sanki iki gündürde öğleden sonraları biraz yoğun oluyorum şimdide biraz iş yaptım yine belim çok ağrıyor
evdede annem kötü bel kayması çıktı annemde fizik tedaviye başladı annem içinde üzülüyorum kadın çok fena geziyor ya çok acısı var ameliyat diyecekler diye çok korkuyorum
annem bişi yapmasın diye bende çok yoruluyorum evde onun işlerinide yapıyorum belim mahvoluyor yani offff
bende bugun erken geldım bırazcık ıs yapsammı acaba onu dusunuyorum esım buLASIGI SADECE makınaya koyuyor gerısı mutfakta hak getıre cok yorgun oldugundada dıyemıyorumda oralarla ugrasıyım dıyorum baska seyler yapamasamda
Geçmiş olsun canım. Benim de babam gençliğinde Arçelik'te çalıştı. Beyaz eşya taşıya taşıya bel fıtığı oldu. Kaç doktor ameliyat dedil sakat kalabilir dedi, olmadı ameliyat. Sonra Bulgaristan'a gittiğinde kaplıcalara gitti. Çok ünlü bi yer var. Orda 15 gün sıcak suda ağırlık falan bağladılar beline, düzeldi çok şükür. Hiçbir şikayeti kalmadı. Benimde hamileliğin ilk aylarında çok bel ağrım olmuştu korktum bende de mi dıtık var diye ama şu aralar iyiyim çok şükür. Sadece öyle çarşı pazar gezersem tutturuyor yine. Sende içinden gelenleri yap ama 1 saat çalışırsan yarım saat dinlen yine yap canım. Ben öyle yapıyorum. Yoksa nefes aldırmıyor o ağrı..
Yukarıda söylediğim senin içinde geçerli canım. Bende haftalardır aklımda olanları dinlene dinlene kendimi yormadan, kızçemi üzmeden yapıyorum. yarım saat çalış 1 saat dinlen gerekirse. Acelesi yok dimi ama
ah canım sende kendine dikkat et yavaş yavaş yap çok fazla yorma kendini
Geçmiş olsun canım. Benim de babam gençliğinde Arçelik'te çalıştı. Beyaz eşya taşıya taşıya bel fıtığı oldu. Kaç doktor ameliyat dedi sakat kalabilir dedi, olmadı ameliyat. Sonra Bulgaristan'a gittiğinde kaplıcalara gitti. Çok ünlü bi yer var. Orda 15 gün sıcak suda ağırlık falan bağladılar beline, düzeldi çok şükür. Hiçbir şikayeti kalmadı. Benimde hamileliğin ilk aylarında çok bel ağrım olmuştu korktum bende de mi fıtık var diye ama şu aralar iyiyim çok şükür. Sadece öyle çarşı pazar gezersem tutturuyor yine. Sende içinden gelenleri yap ama 1 saat çalışırsan yarım saat dinlen yine yap canım. Ben öyle yapıyorum. Yoksa nefes aldırmıyor o ağrı..
Yukarıda söylediğim senin içinde geçerli canım. Bende haftalardır aklımda olanları dinlene dinlene kendimi yormadan, kızçemi üzmeden yapıyorum. yarım saat çalış 1 saat dinlen gerekirse. Acelesi yok dimi ama
ikinizede gecmış olsun canım zor bır durum valla sen hep annenede uzuluyorsun haklı olarak bende ole anneme hıcbır konuda kıyamıyorum rabbım yardımcınız olsun
ah canım geçmiş olsun ikinize de, bel ağrısı kötü hakikaten, annen de inşallah fizik tedavi ile düzelir. sen bayramda iyicene dinlen olur mu bbilim?kendini de iş-temizlik diye fazla yorma sakın, bak bu kadar emek veriyoruz yavrularımıza.
sağol tatlım bizimde böyle bir şansımız olsa keşke şimdisi için kaplıca gibi birde annenem varya canım cuma günü gitti 1 kasımda yine gelecek altından alınıyor hani
annem zaten bu defa çok altını pislettiği için böyle oldu ay sonundaki gelişinde nolur bilmiyoruz, anneme biraz anneni alma diyorum en azından belin iyileşene kadar diyorum ama dinlemiyor beni daha tedavisi bile bitmemiş oluyor oysa tedaviyi yarım bırakıp alacak
off ya yaşlı işi düşkün işi ne kadarda zor atsan atılmıyor satsan satılmıyor 90 yaşında oldu allah kimseye çektirmesin
hepiniz sağolsun kızlar
insanın neresi ağrırsa canı orda ya
allah acı çeken herkese şifa versin
öptüm hepinizi
Benim annemin de durumu benzer canım. Üstelik baktığı kişi kendi annesi değil kayınvalidesi. Kendi kızları bakmazken annem bakıyor babaanneme. Çok şükür tuvalet ihtiyacını kendisi karşılıyor ama alzaymır hastası olduğundan sürekli çocuk gibi peşinde dolaşıyor. Dışarı çıkıp evi bulamıyor, karakola gidip evdekileri şikayet ediyor paralarımı çaldılar diye. Kimseyi tanımıyor. Gülsek mi ağlasak mı bilemiyoruz. Benim babaannem de 90 yaşında. Her seferinde anneme dua ediyor Allah sana da benim kadar ömür versin diye. Annem de kızıyor bana öyle dua etme evladıma yük olmak istemem ben diye.
iyi gelir güzelim iyi gelir, hiç bir sey yapamayanlar için de en iyisi yürüyüş. ben aralık-ocak annelerine bakıyorum da çoğu dökülüyor, ağrı-sızısı olmayan yok gibi.onların yaşadıklarını yaşamamak ya da en azından bu kadar erken yaşamamak için kendimize iyi bakmalıyız.
bu arada sen demirini içion deil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?