- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
kızlar bugün limangodan aldığım disney kırmızı hastane seti geldi bayıldım bayıldım.kumaşıda kendiside harika..iyikide bunu almışım cok güzel.
Eki Görüntüle 826796 Eki Görüntüle 826797 Eki Görüntüle 826798
Dayımın eşi hediye almış mevlüt sepetlerimiz harikalar
Böyle hediyeleri seviyorum ya
bende çok sevdimonun da oğlu olacak benden 1 ay sonra
Halden anlayan insanın hali de bir başka oluyor
Bi öğlen olamadı bugün ya. Ölcem galiba açlıktan.
aynen ben ona ne alsam diye düşünmeye başladım şimdiden 3. çocuk olunca çok fazla detaya girmek istemiyor ihtiyacı olan bişey alayım diyorum bende
3.çocuğa ne alınır ki bak bende düşününce kaldım öyle :26:
AYNEN canım bakalım belki laf arasında istediği bişeyi söyler diye bekliyorm
Bekle bekle belki laf arasında bişey söyler
Sen yine de işini garantiye alıp evi kolaçan et iyice gözle bakalım ne var eksik
Bütün ofisi organize ettim hep beraber gideceğuk düşününYalnız yemek kesmicek yani..
Göbeğimde küçücük kaldı baksanıza. 82 kiloluk minik ben
Eki Görüntüle 826811
Bütün ofisi organize ettim hep beraber gideceğuk düşününYalnız yemek kesmicek yani..
Eki Görüntüle 826811
2 kızdan sonra 1 erkek için ihtiyacı çok fazla ama kendisi çok almak istemiyorbiraz büyüsün kafasında plan yapar herhalde
bizimle paylaşınca da hemen bişey kapar alırım
şeker hamuru alıp önce teyzeme kurabiye yapmam lazım kadın her an doğurabilir
ben yaptım ve dün gece bitirdim canımya kızıma bi battaniye beğendim onu örmeye başladım modelin adı entrelak o nasıl bişi yaa dön dön kafam döndü ama çok şeker olcak inşallah bitince
Ovv daha şeker hamurları var kurabiyeler var önceliklerini bil lütfen Sn Spaydi
Eki Görüntüle 826811
aa yüzüstü nası uyudun yahu? sırt üstü olmasın o
Günaydınnn
bugün hiç keyfim yok dün gece çok yüzüstü yattım baya uyumuşum ne güzel uyuyodum kardeşimin nişanlısı aradı abla sana geliyom diye kalkmak zorunda kaldım
maşallah hiç 82 gibi durmuorsun??Bütün ofisi organize ettim hep beraber gideceğuk düşününYalnız yemek kesmicek yani..
Eki Görüntüle 826811
2 kızdan sonra 1 erkek için ihtiyacı çok fazla ama kendisi çok almak istemiyorbiraz büyüsün kafasında plan yapar herhalde
bizimle paylaşınca da hemen bişey kapar alırım
şeker hamuru alıp önce teyzeme kurabiye yapmam lazım kadın her an doğurabilir
Afiyet bal şeker olsun yarasın da fotoprafını açmamla orkidemin bir yaprağının intihar etmesi bir oldu şaşkınım
Ovv daha şeker hamurları var kurabiyeler var önceliklerini bil lütfen Sn Spaydi
erkekten sonra kzı olsa bi derece hani mavileri kızlarda giyerama pembeler erkeklere pek olmuyor :) en azından büyük ihtiyaçları yoktur arabadır, koltuktur. Sen ona cici cici elbiseler alabilirsin bence bu güzel hediyeye bişiler lazım sende ona şık bi mevlüt elbisesi falan fişman alırısn
ya çok karnım ağrıyo bugün ya ben evde cıbıl geziorm ya ayaklarımı filan üşüttüm heralde diyim ne diyim..
ay ben oğluşumu çok merak ediyorum hehehe ct. görücem inşallah iyidir, yolundadır herşey. isnan ağrısı sızısı çok oldu mu pireleniyor.
bir de bende mi manyaklık merak ettim...yakın akrabaları daha sıkı inceliyor musunuz? alacaklı gibi...çocuk çeker diye
ben deli gibi bakıorm röntgen gibi kızımda da öyle olmuştu, kötü şeyler çeker die uyuyamıordum, düşünceleri kışkışlıyordum sürekli.
Şimdi de oğlum için bu durum gündemde...Allah sağlıklı, akıllı, uslu..nurtopu gibi evlatlar versin hepimize en güzel en sağlıklı genleri alsınlar inşallahhhh Aminnnnnn
bir de bilgisayarıma wallpaper koyıım bi tane de oğlan çocugu seçemedim henüz, kızı seçmiştim hemen sarışın bi civciv :) aynen de sarı bi civciv oldu tatlılar tatlısı . Erkek o kadar sarı olsa nası olur tereddütlerim var :) Ama bi Kıvanç Tatlıtuğ mesela hmmmmDur ben Kıvanç'ın bebekliğini bulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?