2014 Şubat Anneleri

Ovv tehlike büyük aç bir hamile var çekiliiin

3.çocuğa ne alınır ki bak bende düşününce kaldım öyle :26:

Bütün ofisi organize ettim hep beraber gideceğuk düşünün Yalnız yemek kesmicek yani..

Göbeğimde küçücük kaldı baksanıza. 82 kiloluk minik ben

Bekle bekle belki laf arasında bişey söyler
Sen yine de işini garantiye alıp evi kolaçan et iyice gözle bakalım ne var eksik

2 kızdan sonra 1 erkek için ihtiyacı çok fazla ama kendisi çok almak istemiyor biraz büyüsün kafasında plan yapar herhalde
bizimle paylaşınca da hemen bişey kapar alırım

şeker hamuru alıp önce teyzeme kurabiye yapmam lazım kadın her an doğurabilir

Bütün ofisi organize ettim hep beraber gideceğuk düşünün Yalnız yemek kesmicek yani..

Eki Görüntüle 826811

Afiyet bal şeker olsun yarasın da fotoprafını açmamla orkidemin bir yaprağının intihar etmesi bir oldu şaşkınım

Ovv daha şeker hamurları var kurabiyeler var önceliklerini bil lütfen Sn Spaydi

ya kızıma bi battaniye beğendim onu örmeye başladım modelin adı entrelak o nasıl bişi yaa dön dön kafam döndü ama çok şeker olcak inşallah bitince
ben yaptım ve dün gece bitirdim canım
çoook tatlı oldu, pastel renkler yaptım
ama ben düz sıra değilde, karelerin etrafından dönnerek yaptım
sen düz sıra olarak mı yapıcaksın
eğer kafan karıştıysa ki benimde çok karışmıştı
youtube da 17 partlık her kare dönüşünü adım adım anlatıyor
bende yarın çeker resmini koyarım
ama ben süslemedim, götürücem bayramda annemler altına astar geçirip etrafını yapacaklar inşallah
takıldığın yer olursa yardımcı olurum seve seve

Son düzenleme:

Günaydınnn

bugün hiç keyfim yok dün gece çok yüzüstü yattım baya uyumuşum ne güzel uyuyodum kardeşimin nişanlısı aradı abla sana geliyom diye kalkmak zorunda kaldım
aa yüzüstü nası uyudun yahu? sırt üstü olmasın o

uu çok güzel güle güle kullan, pek nazik ve düşünceli imiş çok beğendik.

Eki Görüntüle 826811
maşallah hiç 82 gibi durmuorsun?? boyun çok uzun olmalı? ben hala 60 kilonun altındayım hehe başta yemek yiyemiyince böyle oluyor, ama açıldı artık iştahım bende yemezsem olmuyor..12 dedin mi yemeğe koşmak istiyorum. Ki bguün öğle yemeği öncesi bir kahve bir de çiko! yediğimden süre uzadı...şimdi koşarım yemeğeee

erkekten sonra kzı olsa bi derece hani mavileri kızlarda giyer ama pembeler erkeklere pek olmuyor :) en azından büyük ihtiyaçları yoktur arabadır, koltuktur. Sen ona cici cici elbiseler alabilirsin bence bu güzel hediyeye bişiler lazım sende ona şık bi mevlüt elbisesi falan fişman alırısn

Afiyet bal şeker olsun yarasın da fotoprafını açmamla orkidemin bir yaprağının intihar etmesi bir oldu şaşkınım

Ovv daha şeker hamurları var kurabiyeler var önceliklerini bil lütfen Sn Spaydi

Adally, senin orkiden bizim kızı görünce kıskanmış heralde
Orkide de severim, selam söyle

ya çok karnım ağrıyo bugün ya ben evde cıbıl geziorm ya ayaklarımı filan üşüttüm heralde diyim ne diyim..
ay ben oğluşumu çok merak ediyorum hehehe ct. görücem inşallah iyidir, yolundadır herşey. isnan ağrısı sızısı çok oldu mu pireleniyor.

bir de bende mi manyaklık merak ettim...yakın akrabaları daha sıkı inceliyor musunuz? alacaklı gibi...çocuk çeker diye
ben deli gibi bakıorm röntgen gibi kızımda da öyle olmuştu, kötü şeyler çeker die uyuyamıordum, düşünceleri kışkışlıyordum sürekli.
Şimdi de oğlum için bu durum gündemde...Allah sağlıklı, akıllı, uslu..nurtopu gibi evlatlar versin hepimize en güzel en sağlıklı genleri alsınlar inşallahhhh Aminnnnnn

bir de bilgisayarıma wallpaper koyıım bi tane de oğlan çocugu seçemedim henüz, kızı seçmiştim hemen sarışın bi civciv :) aynen de sarı bi civciv oldu tatlılar tatlısı . Erkek o kadar sarı olsa nası olur tereddütlerim var :) Ama bi Kıvanç Tatlıtuğ mesela hmmmm Dur ben Kıvanç'ın bebekliğini bulayım

kızın teki 13 diğeri 4 yaşında ikisinden de kalan pek bişeyi yok çünkü plansız gebelik oldu bi sepeti duruyormuş
en iyisi oturup neyi var neyi yok bakmak

evet ağrı sızı çok tedirgin ediyorr:26:
bak ben buldum birtanee çokkk tatlıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…