2014 Şubat Anneleri

günaydın kızlar bugün tiroidimi ölçtürücem yarın da doktoruma gösteririm sanırım 20. haftada gel demişti 21e girdim bi sorun olmaz sanırım

Benim ağrı durumumda tam olarak bu

Evi tuttuk içine çamaşır makinası,buzdolabı,yatak ve koltuk takımı aldık.Bayram haftası cuma gibi gidicez bizde. Giderken burdan da götürebildiğim kadar zaruri eşyalardan alcam

ya bide çok kişi varken sorayım benim kasık ağrımda oluyor özellikle çok oturupta ilk kalktığımda bir süre tam şeyimin üst kısmı diye tabir edebileceğim kısım da hatrı sayılır ağrı oluyor sizdede olan varmı ??

Ben eşime anlatmıştım rüyayı Bu rüyayı ben görmüş olsam şu an boşanmayı konuşuyor olurduk demişti
Ben anlatamadım valla, bişey de demezdi güler geçerdi ama sonra sonra takardı kafaya belliolmmaz :)
Bknz. konu ile ilgili haberlere tam töbe estaaafurullahlık
Kısırlık raporu alan babaya nafaka şoku - Milliyet

Anam 6 saat çok be yahu, normalde bile insan yorulur. Anlıyorum seni bana da oluyor bazen bi enerji geliyor, o zaman birşeyler yapmak isiyorum sonra bir anda da gidiyor o enerji yığılcak gibi oluuorum.

Bi de bende ani hareketlerde baş dönmesi oluyor

kızlar iyi akşamlar bi sorum olucak benim bu sıralar acayip ishal oluyorum ve çok ağrım oluyor üşütüyormuyum acaba :26::26:

bide göbeğimle midem arasında garip bi sıkışma var nefesimi daraltıyor

geçmiş olsun..ya bu sabah bende de var bişeyler...midem yanıyor mu ağrıyor mu çözemedim, guruldanıyor mu desem karnım mı desem bi sertlik bi rahatsızlık hissi var...ince ince ağrılar girip çıkıyor, hayır olsun..Dün gece biraz fanfini olaylarına girdik, ondan mı oldu acaba yine tam randımanlı olmadı tabi, benim canım acıdı..

Günaydın hepinize
kpır kıpır olan kızımla başladık güne akşam olsa da yatsam diye hayaller kuruyorum şimdiden

neyse kaldı 9 saat

ahhhhhhhh ahhhhhhh, bu sabah öyle zor kalktım ki...zaten artık neredeyse her sabah zor extra zor kalkıyorum, o sıcak yatağı bırakmak kolay diiil bi de benim kuşum da sabaha karşı yanımıza geliyor :) ya da biz alıyoruz gece çişe tuttuktan sonra onu öptüm kokladım..30 sn. içinde ne yapsam da işe gitmsem olur mu acaba dedim...yok zaten bi baktım hazırlanmaya başlamışım bile hadi dayan hadi sabır dedim diren hamile geç de yatıyoruz...olacağı bu..neyse kısmetse bayramda dinlenicem, aslında dinlenemicem meşhur kışlık, eski, yeni düzenlemelerime devam edicem ve oğluşuma yer açıcam dolaplardaki boşluklu alanları birleştirip delikanlıya yer açmalıyım..fazlaca akraba yok zaten bizde burada, çok çok ziyaretimiz olmayacak

aman boşver daha güzelini alırsın hem sizin orda mazasıda vardır belki gider ordan alırsın
ağrımayan yerimiz yok

aynen canım sürekli bi yerim ağrıyor yatınca kalkamıyorum artık kalkarken bile ağrıyor

sanırım internetten satışı var ama benzerini bulurum heryerde var

hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz

bayrama denk gelmesi güzel oldu izinliyken gidip halledersiniz işi ne zaman bırakıyorsun şimdi.

benim de oluyor

Son düzenleme:

Bende de batma oluyor bazen ama çok hissedilecek kadar değil

Ben anlatamadım valla, bişey de demezdi güler geçerdi ama sonra sonra takardı kafaya belliolmmaz :)
Bknz. konu ile ilgili haberlere tam töbe estaaafurullahlık
Kısırlık raporu alan babaya nafaka şoku - Milliyet

Nafaka niye yahu adamın değilki çocuklar...

bayramın son günü yani
ayyy zor olur sizin için alışma süreci
iştende ayrıldın sanırım şuan ?

oraya yeni ev dizdiniz demek iki evli oldunuz artık

İşten cuma ayrılıyorum.şu an raporişini halletmeye çalışıyorum Yazlık kışlık evimiz var artık

Cuma bırakıyorum işi...Yavaş yavaş toparlanıp haftaya cumada çıkmayı planlıyoruz bir aksilik olmazsa

bende de aynı şekilde, ofisteki koltukta çok oturup da kalktığımda o bölgenin kemiklerinde inceden bir sızı oluyor. doktora da hiç sormadım, çatının kendini doğuma hazırlama sebebiyle kemiklerin esnemesidir diye düşündüm canım.

bende öyle düşünüyorum arada ama diyorum sonrada acaba idrardaki enfeksiyondan falanmı oluyor onu kestiremiyorum hoş idrarıma bakıyorum artık ekisi gibi bulanık dğeil sanki
bilemiyorum neyse idare edcez artık

KRONİK yepisyeni bir hayat sizi bekliyor

Evet kızımızla beraber

Geçmiş olsun canım daha önce agrin oldumu yada plesentan asahida dendimi benimkide su an assgida ve cok agrim var bir hafta yatip mecbur kalktim agrilarim devam cok şükür henüz kanamam olmadı. Kizlar benimde sol bobregimin o civarr cok ağrıyor ole bole degil

enfeksiyonun geçmiştir inşallah canım, idrar yolu enfeksiyonu ayak üşütmesinden de oluyor, ilişki sonrasında mikrop kapmadan dolayı da oluyor.( mesela ilişki sonrası mutlaka erkeğin de kadının da idrarını yapması gerekiyor, antiseptik olduğu için olası mikropları temizliyor)

hamilelikte hem bağışıklık sistemi düştüğü için hem de mesaneye baskı olduğu için idrar yolu enfeksiyonu daha sık görülürmüş. bu sebeple bol su içip, hiç bekletmeden mesaneyi tamamen boşaltmak gerekiyormuş.

günaydın güzel anneler :)
yine uykusuz başladım güne 7 den beri yatakta döndüm durdumm baktım olmuyorr kalkıverdim,artık öğlen uykusuna yatarım :)))

geçmişe bakamadım ama bebiş fotoları başlanmış konmaya yerim ben onları çok güzeller yaaaa...
spsem nasılsın ağrın sancın var mı??? siz yazın kızlar ben kahvaltımı yapayım gelirim direnecem 11:30 a kadar öğlen uykusuna yatmak istiyorum ayılar gibim :)))))))))))))

Günaydın laurana...Günde kaç saat uyuyorsun sen :)

Kızlar,

Önümüzdeki ay gün sırası bende. Ne yapcem diye bakıp duruyorum sabahtan beri. Karar verip kafamı rahatlatmam lazım. Tariflere bakarken bişey gördüm ve ağzım sulandı. akşama yapcam muhakkakkkk
Bide kaç gündür aklımda kerane tatlısı var ama bulamıyorum

Günaydın herkeslere ve bebişlerinizeeeumarım iyisinizdir...ben grip oluyorum galiba.....kilo kilo mandalina buraya kadar koruyabiliyomus anlaşılan....yine de yemeye devamm

bu arada elma cayı zararlı mıydı kızlar...sallama olan var ya ondan....su an içiyorum içine limon da sıktım...iyi geliyor biraz da olsa,inş zararı yoktur

Amin aDaLLyimmmm tamam postalarım sana

acıtmadan ısıracaksan izin veririm

anaam bacaklarını yesinler onun emii
ne tatlı çıkmış oyle maşallah

teşekkürler lepimmm

benim de öyle gece hiç uyanmayan birisi olmama rağmen böyle uykusuz oluyorum işte geç yatıyorum o ayrı
akşam eve gidip evi toplamam lazım 2 gündür eve yatmaya gidiyoruz darmadağın büyük temizlik haftasonu artık eşimle beraber
akşama kuaföre gider oradan da eve geçer evi toparlarım ( inşallah )
kış gelip hava daha soğudukça ne yaparız bilmiyorum

Cuma bırakıyorum işi...Yavaş yavaş toparlanıp haftaya cumada çıkmayı planlıyoruz bir aksilik olmazsa

az kalsın az önce bende bırakıyordum müdür ile kapıştık çok sinirliyim akşam defolup izne gidiyor gerizekalı neyseki sonra uzun süre görmücez birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…