bblim markafoniden aldığım kazağı da iptal etmişler çok beğenerek almıştım addax tankısmet değilmiş.
çok oturursam kuyruk sokumumda
çok ayakta kalırsam belim de benim de ağrı oluyor
kronik deli sizin iş ne oldu ne zaman gidiyorsun evi hallettiniz mi ?
sanada geçmiş olsun canım ne zaman gidiyonuz bingöle ?
Ben anlatamadım valla, bişey de demezdi güler geçerdi ama sonra sonra takardı kafaya belliolmmaz :)Ben eşime anlatmıştım rüyayıBu rüyayı ben görmüş olsam şu an boşanmayı konuşuyor olurduk demişti
Anam 6 saat çok be yahu, normalde bile insan yorulur. Anlıyorum seni bana da oluyor bazen bi enerji geliyor, o zaman birşeyler yapmak isiyorum sonra bir anda da gidiyor o enerji yığılcak gibi oluuorum.Bugun tam 6 saat temizlik yaptım, yazlıkları hurçlara doldurdum, kışlıkları astım, cekmece düzenledim falan filan. Su an belimin sağ kısmı o kadar tutulmuş ki yürümemi engelliyor. Cok kotuyum.:26::18::18:
kızlar iyi akşamlar bi sorum olucak benim bu sıralar acayip ishal oluyorum ve çok ağrım oluyor üşütüyormuyum acaba :26::26:
bide göbeğimle midem arasında garip bi sıkışma var nefesimi daraltıyor
Günaydın hepinize
kpır kıpır olan kızımla başladık güneakşam olsa da yatsam diye hayaller kuruyorum şimdiden
neyse kaldı 9 saat
İnşallah cuma yola çıkıcaz haftaya
aman boşver daha güzelini alırsın hem sizin orda mazasıda vardır belki gider ordan alırsın
ağrımayan yerimiz yok
Benim ağrı durumumda tam olarak bu
Evi tuttuk içine çamaşır makinası,buzdolabı,yatak ve koltuk takımı aldık.Bayram haftası cuma gibi gidicez bizde. Giderken burdan da götürebildiğim kadar zaruri eşyalardan alcam
ya bide çok kişi varken sorayım benim kasık ağrımda oluyor özellikle çok oturupta ilk kalktığımda bir süre tam şeyimin üst kısmı diye tabir edebileceğim kısım da hatrı sayılır ağrı oluyor sizdede olan varmı ??
ya bide çok kişi varken sorayım benim kasık ağrımda oluyor özellikle çok oturupta ilk kalktığımda bir süre tam şeyimin üst kısmı diye tabir edebileceğim kısım da hatrı sayılır ağrı oluyor sizdede olan varmı ??
Ben anlatamadım valla, bişey de demezdi güler geçerdi ama sonra sonra takardı kafaya belliolmmaz :)
Bknz. konu ile ilgili haberleretam töbe estaaafurullahlık
Kısırlık raporu alan babaya nafaka şoku - Milliyet
bayramın son günü yani
ayyy zor olur sizin için alışma süreci
iştende ayrıldın sanırım şuan ?
oraya yeni ev dizdiniz demek iki evli oldunuz artık
aynen canım sürekli bi yerim ağrıyor yatınca kalkamıyorum artık kalkarken bile ağrıyor
sanırım internetten satışı var ama benzerini bulurum heryerde var
hepimiz aynı şeyden şikayetçiyiz
bayrama denk gelmesi güzel oldu izinliyken gidip halledersiniz işi ne zaman bırakıyorsun şimdi.
bende de aynı şekilde, ofisteki koltukta çok oturup da kalktığımda o bölgenin kemiklerinde inceden bir sızı oluyor. doktora da hiç sormadım, çatının kendini doğuma hazırlama sebebiyle kemiklerin esnemesidir diye düşündüm canım.
bende öyle düşünüyorum arada ama diyorum sonrada acaba idrardaki enfeksiyondan falanmı oluyor onu kestiremiyorum hoş idrarıma bakıyorum artık ekisi gibi bulanık dğeil sanki
bilemiyorum neyse idare edcez artık
KRONİK yepisyeni bir hayat sizi bekliyor
Ya en son bi hafta once kan bosaldi hastaneye yatis oldu dr sinraki sabag dedim ya bu kadar kan nerden neden cikiyo
Teknik hata dedi
Plesanta kaynaklo kanama dedi ama ciddi bi ayrisma yok fakat ben cok kaniyorum sonra ksnama alanini gosterirmisiniz dedim kesenin ust bolumunu hosterdi demekki plesanta asagida degil dimi ? Oyle iste gecsin artik kizlar coktum
bende öyle düşünüyorum arada ama diyorum sonrada acaba idrardaki enfeksiyondan falanmı oluyor onu kestiremiyorum hoş idrarıma bakıyorum artık ekisi gibi bulanık dğeil sanki
bilemiyorum neyse idare edcez artık
KRONİK yepisyeni bir hayat sizi bekliyor
günaydın güzel anneler :)
yine uykusuz başladım güne 7 den beri yatakta döndüm durdumm baktım olmuyorr kalkıverdim,artık öğlen uykusuna yatarım :)))
geçmişe bakamadım ama bebiş fotoları başlanmış konmaya yerim ben onları çok güzeller yaaaa...
spsem nasılsın ağrın sancın var mı??? siz yazın kızlar ben kahvaltımı yapayım gelirim direnecem 11:30 a kadar öğlen uykusuna yatmak istiyorum ayılar gibim :)))))))))))))
Rabbim nice güzel seneler nasip etsin size inşallah jackim frostumO apartman görevlisini de bi ara bana postala ben hallederim beklemiş beklemiş bu özel günü mü bulmuş
Senin o bacaklarını ısırmak vardı da dua et annenin koruması altındasın çirkiiiiin
anaam bacaklarını yesinler onun emii
ne tatlı çıkmış oyle maşallah
ahhhhhhhh ahhhhhhh, bu sabah öyle zor kalktım ki...zaten artık neredeyse her sabah zor extra zor kalkıyorum, o sıcak yatağı bırakmak kolay diiilbi de benim kuşum da sabaha karşı yanımıza geliyor :) ya da biz alıyoruz gece çişe tuttuktan sonra onu öptüm kokladım..30 sn. içinde ne yapsam da işe gitmsem olur mu acaba dedim...yok zaten bi baktım hazırlanmaya başlamışım bile hadi dayan hadi sabır dedim diren hamile geç de yatıyoruz...olacağı bu..neyse kısmetse bayramda dinlenicem, aslında dinlenemicem meşhur kışlık, eski, yeni düzenlemelerime devam edicem ve oğluşuma yer açıcam dolaplardaki boşluklu alanları birleştirip delikanlıya yer açmalıyım..fazlaca akraba yok zaten bizde burada, çok çok ziyaretimiz olmayacak
Cuma bırakıyorum işi...Yavaş yavaş toparlanıp haftaya cumada çıkmayı planlıyoruz bir aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?