Kızlar,
Önümüzdeki ay gün sırası bende. Ne yapcem diye bakıp duruyorum sabahtan beri. Karar verip kafamı rahatlatmam lazım. Tariflere bakarken bişey gördüm ve ağzım sulandı. akşama yapcam muhakkakkkkEki Görüntüle 826729
Bide kaç gündür aklımda kerane tatlısı var ama bulamıyorum
Benim ağrı durumumda tam olarak bu
Evi tuttuk içine çamaşır makinası,buzdolabı,yatak ve koltuk takımı aldık.Bayram haftası cuma gibi gidicez bizde. Giderken burdan da götürebildiğim kadar zaruri eşyalardan alcam
benim de öyle gece hiç uyanmayan birisi olmama rağmen böyle uykusuz oluyorum iştegeç yatıyorum o ayrı
akşam eve gidip evi toplamam lazım 2 gündür eve yatmaya gidiyoruzdarmadağın büyük temizlik haftasonu artık eşimle beraber
akşama kuaföre gider oradan da eve geçer evi toparlarım ( inşallah )
kış gelip hava daha soğudukça ne yaparız bilmiyorum
az kalsın az önce bende bırakıyordum müdür ile kapıştıkçok sinirliyim akşam defolup izne gidiyor gerizekalı neyseki sonra uzun süre görmücez birbirimizi
Günaydın herkeslere ve bebişlerinizeeeumarım iyisinizdir...ben grip oluyorum galiba.....kilo kilo mandalina buraya kadar koruyabiliyomus anlaşılan....yine de yemeye devamm
bu arada elma cayı zararlı mıydı kızlar...sallama olan var ya ondan....su an içiyorum içine limon da sıktım...iyi geliyor biraz da olsa,inş zararı yoktur
Amin aDaLLyimmmmtamam postalarım sana
acıtmadan ısıracaksan izin veririm
teşekkürler lepimmm
benim de öyle gece hiç uyanmayan birisi olmama rağmen böyle uykusuz oluyorum iştegeç yatıyorum o ayrı
akşam eve gidip evi toplamam lazım 2 gündür eve yatmaya gidiyoruzdarmadağın büyük temizlik haftasonu artık eşimle beraber
akşama kuaföre gider oradan da eve geçer evi toparlarım ( inşallah )
kış gelip hava daha soğudukça ne yaparız bilmiyorum
az kalsın az önce bende bırakıyordum müdür ile kapıştıkçok sinirliyim akşam defolup izne gidiyor gerizekalı neyseki sonra uzun süre görmücez birbirimizi
Dikkat et kendine jackim...Sıcak tut kendini benimde boğazım ağrıyordu ama şimdi iyiyim
canım bingöldü sizin yanlış hatırlamıyosam demi :26: oralar çok soğuk olur en kalın kıyafetlerini al yanına ben de 1 sene muşta öğretmenlik yaptım hava şartları çok zordu her gün kar yağıyodu kardan tiksindikkalıcağınız ev kaloriferli mi
takma kafanı..oluyor öyle, hamilelere bari biraz daha hassass davransalar, sinir harbi yaşatmasalar...
bu arada uzun süre görmücez derken???
ayyy kızlar çok mızımızım bu sabah ama karnım ağrıyooooaslında tam yerini de kestiremiorm...sonra başım da ağrıyoooo
ya ben çok nadir türk kahvesi içiorm...acaba ağrım geçsin die bi nescafe mi içsem?
kızlar karnımın ağrısı aynen şöyle, hani çok havuç yersin ağrır ya öyle birşey
Bende annemlerde kaldığımdan beri gece sadece bir kere uyanıyorum.Normalde 3-4 kere kalkarım.Eşim çok dönüyor o uyandırıyormuş demekki beni
Neden ne oldu ne dedi :26::26::26:
tamam balım kaymağım ederim ben.sende dikkat et kendine....cok yorma kendini...
Demek eşinden dolayı uyanıyormuşsun
gerekli bir konuşma olsa böyle sinirlenmezdim
arkadaşın teki iş attı bende sıraya aldım ona da mail attım 2 işten sonra bakıcam diye
bu dallama arkadaşta geldi yok o işi araya alacakmışız falan filan işte
şimd araya al der yarın gelir başka bir iş için o işi niye aldın diğeri daha acil der
Benim pek bişey yaptığım yokEve gidiyorum yemek hazır yiyorum kalkıyorum yatıyorum anne yanında olmak böyle bir şey
ohhh keyfe gellll
Fırtına öncesi sessizlik gibi bir şey benim bu rahatlığım...Haftaya oturmaya bile vaktim olmaz
dün 23.10 da sızınca sanırım erken uyandım.az daha uyuyum hehehe
sağol canım..inan korkulacak birşey yok..lokal aneztesi için bir iğne yaptı damağa sonra 5dakika bekletti uyuşsun diye,20 saniye içindede çekti..inan hiçbirşey hissetmedim..inşallah sende kurtulursun
gunaydın kızlar umarım iyisinizdir
biz şimdilik iyiyiz çok şükür son iki gündür öğleden sonraları tutan bel ağrısını saymazsak iyiyiz bugünde tutmaz umarım
şu 3 günde geçsede tatil olsa bir an önce
ADALLY BEBİKİNE MAŞALLAH POYRAZ BEYE
CUTEMOM SENİN PLESANTADAMI SORUN VAR ?
güzel bir gün olsun inşallah, göz açıp kapayıncaya kadar geçsin şu 3 gün, güzel bir tatil yapalım.
ADALLYim bebişinizi gördünüz rahatladınız ne güzel, maşallah poyraz paşaya:)
SPEEDYim bizim yavru da kıpır kıpır dün akşam babası karnımı severken sağlam tekmeler attı, sabah da babası işe giderken uyandı, yine tekmeler tekmeler...tam karate kid bunlar ya :)
Günaydın herkeslere ve bebişlerinizeeeumarım iyisinizdir...ben grip oluyorum galiba.....kilo kilo mandalina buraya kadar koruyabiliyomus anlaşılan....yine de yemeye devamm
bu arada elma cayı zararlı mıydı kızlar...sallama olan var ya ondan....su an içiyorum içine limon da sıktım...iyi geliyor biraz da olsa,inş zararı yoktur
Amin aDaLLyimmmmtamam postalarım sana
acıtmadan ısıracaksan izin veririm
teşekkürler lepimmm
Günaydınnn
bugün hiç keyfim yok dün gece çok yüzüstü yattım baya uyumuşum ne güzel uyuyodum kardeşimin nişanlısı aradı abla sana geliyom diye kalkmak zorunda kaldım
benim de bu hafta....dün kornişleri değiştirdik...perdeler yıkanacak....takılacak....cuma temizlik var.....sonra halılar serilecek...bayramda ist dan misafirim gelcek..teyzemler
çok işim var çokkk
günaydın güzel anneler :)
yine uykusuz başladım güne 7 den beri yatakta döndüm durdumm baktım olmuyorr kalkıverdim,artık öğlen uykusuna yatarım :)))
geçmişe bakamadım ama bebiş fotoları başlanmış konmaya yerim ben onları çok güzeller yaaaa...
spsem nasılsın ağrın sancın var mı??? siz yazın kızlar ben kahvaltımı yapayım gelirim direnecem 11:30 a kadar öğlen uykusuna yatmak istiyorum ayılar gibim :)))))))))))))
Eki Görüntüle 826796 Eki Görüntüle 826797 Eki Görüntüle 826798
Dayımın eşi hediye almış mevlüt sepetlerimiz harikalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?