2014 Şubat Anneleri

mide bulantım geçtiğinde koca koca tabaklarla yapıp yedim bi hafta boyunca....daha doğrusu anneme ve kv ye yaptırdım.....ekmek ve soğan salatası ımmmmm

canım bingöldü sizin yanlış hatırlamıyosam demi :26: oralar çok soğuk olur en kalın kıyafetlerini al yanına ben de 1 sene muşta öğretmenlik yaptım hava şartları çok zordu her gün kar yağıyodu kardan tiksindik kalıcağınız ev kaloriferli mi

takma kafanı..oluyor öyle, hamilelere bari biraz daha hassass davransalar, sinir harbi yaşatmasalar...
bu arada uzun süre görmücez derken???

ayyy kızlar çok mızımızım bu sabah ama karnım ağrıyoooo aslında tam yerini de kestiremiorm...sonra başım da ağrıyoooo
ya ben çok nadir türk kahvesi içiorm...acaba ağrım geçsin die bi nescafe mi içsem?

kızlar karnımın ağrısı aynen şöyle, hani çok havuç yersin ağrır ya öyle birşey

Dikkat et kendine jackim...Sıcak tut kendini benimde boğazım ağrıyordu ama şimdi iyiyim

Bende annemlerde kaldığımdan beri gece sadece bir kere uyanıyorum.Normalde 3-4 kere kalkarım.Eşim çok dönüyor o uyandırıyormuş demekki beni

Neden ne oldu ne dedi :26::26::26:

Evet Bingöl...Muşa çok yakınmış sanırım :26::26::26: Evet kaloriferli ev Sobayla zor olurdu allahtan kaloriferli evler var

nerde o düşünce öküz herif valla trazbonlulardan bu adam yüzünden nefret ettim artık oysa çok severim ama soğuttu aklıma ilk bu adam geliyor

memleketine gidiyor sonra bayram sonra ben izne çıkıyorum ekim sonunda görüşücez

havuç yedim mi benim karnım ağrımaz ki
ama kahve için bişey okudum plesantadan bebeğe geçen tek içecek oymuş bende artık içmiyorum yoksa hastasıyız dedeeeee

Bende annemlerde kaldığımdan beri gece sadece bir kere uyanıyorum.Normalde 3-4 kere kalkarım.Eşim çok dönüyor o uyandırıyormuş demekki beni

Neden ne oldu ne dedi :26::26::26:

Demek eşinden dolayı uyanıyormuşsun

gerekli bir konuşma olsa böyle sinirlenmezdim
arkadaşın teki iş attı bende sıraya aldım ona da mail attım 2 işten sonra bakıcam diye
bu dallama arkadaşta geldi yok o işi araya alacakmışız falan filan işte
şimd araya al der yarın gelir başka bir iş için o işi niye aldın diğeri daha acil der

Allahım allahım klasik müdür tavırları Hiç çekilmez hamile hamile...

Fırtına öncesi sessizlik gibi bir şey benim bu rahatlığım...Haftaya oturmaya bile vaktim olmaz

benim de bu hafta....dün kornişleri değiştirdik...perdeler yıkanacak....takılacak....cuma temizlik var.....sonra halılar serilecek...bayramda ist dan misafirim gelcek..teyzemler

çok işim var çokkk

kızlar bugün limangodan aldığım disney kırmızı hastane seti geldi bayıldım bayıldım.kumaşıda kendiside harika..iyikide bunu almışım cok güzel.

Günaydınnn

bugün hiç keyfim yok dün gece çok yüzüstü yattım baya uyumuşum ne güzel uyuyodum kardeşimin nişanlısı aradı abla sana geliyom diye kalkmak zorunda kaldım

Mutlu ve keyifli günler hanımlar

dün 23.10 da sızınca sanırım erken uyandım.az daha uyuyum hehehe

Bak yaaa

sağol canım..inan korkulacak birşey yok..lokal aneztesi için bir iğne yaptı damağa sonra 5dakika bekletti uyuşsun diye,20 saniye içindede çekti..inan hiçbirşey hissetmedim..inşallah sende kurtulursun

Sağolasın canım hangi dişindi peki :26:

sağolasın bbilimim

Rahatlamak tam doğru kelime canım sağolasın

Aman canım aman dikkat et az valla ben bir hafta oldu hala atlatamadım gribi doktorum bugün 10 hastamın 8 i hasta dedi yuh dedim.Bu arada ısırma konusunda söz veremem

Günaydınnn

bugün hiç keyfim yok dün gece çok yüzüstü yattım baya uyumuşum ne güzel uyuyodum kardeşimin nişanlısı aradı abla sana geliyom diye kalkmak zorunda kaldım

Günaydın canım da yüzüstü nasıl yuatabiliyorsun

Idare ediyorum sagol canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…