Gunaydınn.. Dun benım kafam bozuldu yine. Kot pantolonum var bi tane, likralı , beli de öyle yumuşak. Oturuyoruz, kayınvalidem dedi ki pantolonun sıkıyor mu? Yo dedim çok rahat beli halen bol. Bebeğin kafası orda ona göre yani diyor bana. Ben salak mıyım. Bi kere ben bebeğime zarar verecek bi şey yapar mıyım ya. Ondan öğrenicem. Kendisi benden daha çok koruyacak ya.
Bi de durup durup o benim o benim diyor. Sinirime dokunuyor. Geçen gün de diyor ki iki tane yapın birini bana verin öbürü size kalsın. Böyle cümleler kurulur mu ya? Harbi salak. Kimsenin torunu olmamış sanki.gece aklıma geldi sinirden uyuyamadım. Bi de şeyi düşündüm. Bunlar ailecek benim kadar titiz değiller, ellerini sürekli yıkamazlar. Dışarda köpekleri var, ona dokunurlar sonra benim eve gelirler, ellerini yıkamazlar. Ya da yıkasalar zaten köpeği sarıp sarmaladıkları için her tarafları köpekli oluyor, bazen üzerlerinde tüy görüyorum. O halde gelip bebeğimi taşıyacaklar daha küçücükken her dk elinizi yıkayın diyemem. Bunlar da abartıyorum diye bana sinirlenirler. Bi de hadi ellerini yıkadılar, uzerleri tüylü, ya bebeğimin ağzına burnuna kaçarsa. Köpekleri severim ama bu tavırları yüzünden köpekten nefret eder oldum ellerinizi yıkayın diyecem tabi ama kayınvalidem kayıbabam ellemezler köpeğe de dış kapıya, arabaya, carta curta dokunup yıkamazlar yine. Onlara da diyemem ki yıkayın. Allahtan eşim çok titiz çok şükür annesinden bile daha titiz. Eve gelince direk lavaboya gider ellerimizi yıkarız. Çoğu zaman dışardaki kıyafetlerle koltuğa oturmayız. Ama onlara körek sırnaşıyor hep, bacaklarına filan dokunyor, ağzı değiyor. Sonra da gelip oturuyorlar
Bi de ben 1 ay yattım düşük tehlikesinden. Bi kere bile yeme göndermedi bi tabak. Gelip bakmadı ve aramadı bile. Yarın bebeğim doğunca ayrılmayacaklar evimden, sürekli gelecekler. Bebeği taşıyıp duracaklar, ben taşınmaya alışsın istemiyorumbi de kv çok bilmiş, şunu yap bunu yapma diye diye beni sinirden delirtir heralde.
Ahahaha. Çalışan kadının psikolojisi. 1 hafta evde kalınca napıcam diye düşünür olduk
Valla çalışırken kahvaltı derdi yok öğle yemeği yok. Bi akşamı düşünüyorduk. Şimdi 3 öğün yapmak bi dert yemek bi dert.
Neyse zaten arife günü yarım gün çalışıyorum. Sonra 2 gün kurbanlıkla uğraşırız. Sonrası Allah kerim
biz onların yüzünden ayrılıyorduk nerdeyse ama yetmemiş demekki halagittiğime şükretmiyorlar da sanki ben taşıyıcı anneyim onların bebeği gbi hissettiyorlar....
Allah rahmet eylesin canım benim yacanım,benim anam yokkiii rahmetli oldudoğunca görecekmişz bakalım..yanında olmayınca o da haklı ne diyecek çat diye sen niye böyle diyrosu mu diyecek değil mi ama
yaa sorma sabah evden çıkarken kahvaltı düşündüm poğaça falan mı yapsam dedimaynen ya, her gün kahvaltı hazırlamak düşüncesi bile beni boğmaya yetiyor.aslında birkaç aile çok samimi olunsa bir gün orda bir gün burda keyifli olur. dışarıya gitsen çok güzel yerler var ama kişi başı 20-25TL civarı. hem o kadar çeşit yiyemiyorsun, hem de 4 kişi olunca çok pahalıya geliyor. bir de ev her daim derli toplu olmalı. bizde iki banyo-wc var, birine eşim girerdi bazen, ona girmesini yasakladım:) her daim temiz dursun diye.
benim k.v.ler bugün geliyor.akşam dışarda yicez eşim ayarlamış, yarın da onlar düğüne gidecek. yani 2 günü kurtardık, gerisi de bayram seyran, bir gün benim annemler yemeğe alır, 1-2 gün de akrabalar yemeğe davet etse, gerisi Allah kerim:)
bir de ben haftasonları hiç 3 öğün yapmam kızlar, sabah kahvaltısı 9-10 gibi olur, öğlen meyve yeriz genellikle, ben evdeysem bir çorba içerim ya da yoğurt yerim, akşam da 6 da yemeğe otururuz. böyle pratik oluyor.
aynen ya, her gün kahvaltı hazırlamak düşüncesi bile beni boğmaya yetiyor.aslında birkaç aile çok samimi olunsa bir gün orda bir gün burda keyifli olur. dışarıya gitsen çok güzel yerler var ama kişi başı 20-25TL civarı. hem o kadar çeşit yiyemiyorsun, hem de 4 kişi olunca çok pahalıya geliyor. bir de ev her daim derli toplu olmalı. bizde iki banyo-wc var, birine eşim girerdi bazen, ona girmesini yasakladım:) her daim temiz dursun diye.
benim k.v.ler bugün geliyor.akşam dışarda yicez eşim ayarlamış, yarın da onlar düğüne gidecek. yani 2 günü kurtardık, gerisi de bayram seyran, bir gün benim annemler yemeğe alır, 1-2 gün de akrabalar yemeğe davet etse, gerisi Allah kerim:)
bir de ben haftasonları hiç 3 öğün yapmam kızlar, sabah kahvaltısı 9-10 gibi olur, öğlen meyve yeriz genellikle, ben evdeysem bir çorba içerim ya da yoğurt yerim, akşam da 6 da yemeğe otururuz. böyle pratik oluyor.
Allah rahmet eylesin canım benim ya
ozaman ne diyim ki Allah yumuşaklık versin kalplerine
hamilesin zaten hassassın bi de böyle taşıyıcı muamelesi göstermeleri çok ayıp
sen eşini arkana al onu doldrumadan söyliceklerini söyle
yaa sorma sabah evden çıkarken kahvaltı düşündüm poğaça falan mı yapsam dedim
menemen yumurta börek falan böyle gitcez heralde
biz öğün atlamayız genelde dışarı da çıkınca bi öğün sışarda oluo
dediğin gibi pahalı da oluo
daha ev toplicam aboov yaa
vallaha perişanlık böyle
kız aynı benm kvdar pantolon muhabbeti bzmde olmuştu...kotun çok dar değil miiiii demişti bilmiş bilmiş....gelip bizimkilerinde çöreklenmesini bekliyorum....çok karışıyor şimdiden....bayan çok bilmiş
Allah rahmet eylesin canım benim ya
ozaman ne diyim ki Allah yumuşaklık versin kalplerine
hamilesin zaten hassassın bi de böyle taşıyıcı muamelesi göstermeleri çok ayıp
sen eşini arkana al onu doldrumadan söyliceklerini söyle
yaa sorma sabah evden çıkarken kahvaltı düşündüm poğaça falan mı yapsam dedim
menemen yumurta börek falan böyle gitcez heralde
biz öğün atlamayız genelde dışarı da çıkınca bi öğün sışarda oluo
dediğin gibi pahalı da oluo
daha ev toplicam aboov yaa
vallaha perişanlık böyle
senin kotundan tahrik oldu kadıncağız herhalde:)
tövbe ya Rabbim, babbo nun da seninkileri de Allah ıslah etsin, gençlerin işine çok karışmasınlar. herkes kendi parasını kazanıyor, düzenini kurmuş.biraz el etek çeksinler yahu, siz desteğe ihtiyacınız olursa istersiniz zaten...
ev işi temizlik aman ya ne sıkıntılar bunlar.. bende şeyi düşünüyorum şimdi kısmet olursa inşallah doğumdan sonra bebek görmeye gelecekler kurabiye pasta börek vb. uğraş dur acaba diyorum ocak gibi yapayım üç dört çeşit istifliyim buzluğu gelen olursa çıkar pişir yaparım diğer türlü kim uğraşacak o zaman oğluşumla uğraşmak istiyorumm
ben de 5 gündür çekiyorum birazcık azaldı gibi ama yine de zorluyo beni özellikle uyurken nefes almakta çok zorlanıyorum burnum tıkalıMerhaba kızlarr istanbuldayım bir haftadır aile arkadaşlar derken giremedim bitürlü..nasılsınız bebişler nasıl umarım iidir herkes..ben gribi 10 günde atlatabildim 15 gün oldu ama boğazım hala gıcık yapıyo..bide akşam mide yanmalarım arttı burda iştah da açıldı malum:) dr renü şurup vermişti arada onu kullanıyorum..
benim de geçmedi canım yaa...1 haftayı geçti,yok bir değişiklik....turunçgil çıkaracağım yakında
ben de 5 gündür çekiyorum birazcık azaldı gibi ama yine de zorluyo beni özellikle uyurken nefes almakta çok zorlanıyorum burnum tıkalıbi de bugün bayram için kvlere gidicez inşallah daha fazla üşütmem sana da geçmiş olsun canım mide yanması bebişler saçlandığı için oluyomuş sanırım renü şurup grip için mi yoksa yanma için mi :26:
sana da geçmiş olsun canım ben de öyle günde kaç tane mandalina yiyorum sayısı belli değil yine de bi değişiklik yok 2 gün hava bozdu onda da hemencik hastalandım kutluyorum kendimibu arada keçiboynuzu pekmezi yemeye başladım ben o biraz iyi geldi sanki size de söyliyim dedim aç karınla 1 çorba kaşığı şurup gibi içiyorum 2 gündür
kayınvalideler yine coşmuş valla sizinkileri okuyunca bizimkini başıma taç yapasım geliyor bu ne ya .. valla sinir ediyorlar
ama size bişey diyeyim mi şimdiden takmayın kafaya o zaman gelince annelik içgüdüsü ile yapacağınızı yaparsınız şimdiden sinyallerinizi verin lohusalık dedikleri şeye girdim dyip burnundan getirebilirsiniz
bayram için dolaba meyve dışında bişey almadım valla 3*4 gün full gezicez zaten yemek yiyecek pek halimiz olmaz bide bizim her gittiğimiz yer eve de yolluyor ben yemiyorum diye
bayram sonrası şeker testim var diye tatlıyı yememeyi düşünüyorum paket yaparlar yine.
bugün izne çıkıyorum kısmetse 30 ekime kadar yokum kızlar kadınlarkulubune haftaiçi girebilirsem girerim olmadı telefondan faceden konuşuruzyatışım güzel olacak
aa senin bayramda misafirin var değilmi hmmm evet senin için biraz zorlu geçebilir
bizimki kolay geçiyor bayramlar zaten biz genelde evde oturmayız gezcek yerimiz çok çok fazla oluyor o yüzden
geneldede gittiğimiz yerlerde yemek olayı oluyor zaten yada gider kayınvaldemlerde yer çıkarız başka bir yere bayramlaşmaya gideriz onların evi merkeze daha yakın çünkü tek sabah kahvaltısı biraz sorun olabilir ama ben onuda sorun olarak görmüyorum kahvaltı olayını ben çok severim en sevdiğim öğündür hatta patates kızartıtım börek yaparım bazen bazen yumartalı ekmek falan kahvaltı benim için başlı başına bir öğün ve hazırlamayıda yemeyide çok seviyorum birde açıkcası eşimde mutfakta olur mesela sucuklu yumurtayı asla ben pişirmem illa kendi pişircek ben yakıyormuşum
kızlarrr günaydınnn
birkaç gündür ayrı kaldık.herkeşşşi öpüyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?